עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eliil1,

ושאלה שנייה היא האם יכולים לעצור את החבילה ? שלא ימציאו איזה שטות שאני מבריח סמים או אנערף..?

• 17 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. אז חשבתי לפתוח ט'רד שבו נוכל לתת המלצות על ספרים טובים שקראנו. אתחיל. המלצה על: הסמל האבוד. (כן כ"כ מיינסטרימי , אבל אני אוהב את הספרים של דן בראון, וספרו הרביעי לא יוצא מן הכלל(ואף לדעתי אחד הטובים מספריו)). על מה הספר(למי שמשום מה לא מכיר): ספר מתח מהיר קצב ושנון על הפרופסור חוקר הסמלים רוברט לנגדון והרפתקאתו בוושינגטון הבירה. עכשיו אתם..

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. Started by GamePad,

www.movie-list.net/mlst2k2/matrix-revolutions.mpg

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  4. טוב אז אני בצבא עושה יומיות. עוד חודש מתחיל לקחת קורסים בפתוחה. חברה יש. אבל חוץ ממשחקי יריות ברשת וספרים שלא קראתי כבר מספר חודשים לאחר וחצי מהסופרים האהובים עלי מתו והשאר חטפו מחסום כתיבה וגם הסדרות DEXTER ו HEROES שיצאו לפגרה די אין לי תחביבים. מה התחביבים שלכם חברי HWZONE? אשמח לשמוע במיוחד על תחביבים זולים. קנה גיטרה קלאסית ב300-400 שקל - עשיתי ותלמד לנגן. נכשלתי חד'כ לפני שבוע חזרתי אחרי חצי שנה הפסקה zam יקר מדי\לא חברותי LazyBurger אתה רשע ציטוט של: WEREWOLF ב היום בשעה 09:21:25 פורנו זה לא תחביב, זו דרך חיים. האוסף שלי נרקב אי שם בכונן הקשיח, יש לי עיינים רק לחברה שלי. פסיכומטרי - 674 בלי ללמוד עם לללמוד לא כיף. אופניים. - שעה ביום חצי שעה לבסיס ח…

• 62 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. אמנם אני מכיר את רוב חברי הפורום, לצערי לא במציאות אבל בכל זאת בזמן שישבתי מול הפורום תהיתי וחשבתי כמה זמן אני מבזבז פה וכמה אני נהנה פה ולא יודע איך להגיד את זה, יש לפורום מן הומור וציניות כזו שמיוחדת לו בצורה אופיינית כזאת... בכל אופן לא יודע אם נפתח ת'רד כזה בעבר, אבל רציתי שכל אחד יפרסם תמונה שלו ואפילו יכתוב על עצמו איזה 3 משפטים... אני בטוח שיש פה כאלה חדשים שלא מכירים את כולם, ולצערי לא יצא לי לבוא לאף מפגש עד היום (סה"כ 1 או 2 מאז שאני חבר פה) אבל מפגש הבא אני אבוא ! אז יאללה אנשים שימו תמונות שלכם, אני מחפש תמונה שלי מעודכנת ואני אעלה גם !

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. פרצתי לפניי כמה דקות לאתר של XBOX צרפת כי ראיתי בפורומים שלהם הודעה אנטישמית ולאדמין שלהם גם קוראים מחמוד. אין לי רגשות אשם ולא הרסתי משהו לבינתיים... אבל יש לי את כל הדטא בייס שלהם \=

• 109 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. חחחח איזה בושות מעריץ מספר 1 של הפינק פלוייד ובנוסף גיטריסט. ולא יודע מה השם שלו חחח לא נורא עזרה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. אני מעוניין לברר אילו חופים בכנרת פתוחים (חינם), אז אם מישהו יודע...

9. החלטתי לחקור את FXP יותר לעומק, בעקבות המספר הרב של תוצאות חיפוש של "FXP" באתר, ולא האמנתי למראה עיניי: לכל פורום ב-FXP יש חוקי פורום כללים בנפרד מכל פורום אחד לשני ורובם הם פשוט איומים ונוראיים. אפשר ב-FXP לקבל בתוך שניות אזהרה שלישית מיידית (ללא אזהרה ראשונה או שנייה לפני כן), או באן קבוע ללא כל אזהרה על עבירות פעוטות. ניקח לדוגמה את חוקי פורום "עולם התוכנה": http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3109268 (נכון גם לגבי שאר הפורומים ב-FXP): לכל עבירה יש עונש נפרד, כאשר על הרבה מאוד עבירות העונש הוא אזהרה אדומה (יעני אזהרה שלישית מיידית ללא אזהרה ראשונה ושנייה לפני כן [אם אני לא טועה אזהרה צהובה = ראשונה, אזהרה כתומה = שנייה, ואזהרה אדומה = שלישית]), ואף באן קבוע מיידי ללא…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by Component,

שלום, נזכרתי בסרט שראיתי מזמן בערוץ הסרטים אבל שכחתי את שמו. הוא עסק בהשפעה של האדם על הסביבה, זיהום הסביבה וכו'. לא היו בו דיבורים, רק צילומים. אם אני זוכר נכון הוא זכה באוסקר על הפסקול. הסרט הוא משנות השמונים/תחילת שנות ה-90. נשמע מוכר למישהו? תודה, עדי.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  11. Started by bonasi,

כן כן ... זה סוף סוף קרה ..... KSP פתחה לי ליד הבית מרכז מחשבים ענק ! http://www.ksp.co.il

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שלום אני רוצה לעשות עבודת גמר במחשבים (עוד 4 יח' חוץ מ-5 שאני לומד עכשיו ) עשיו אני חושב כבר כמה זמן, על רעיונות, אולי תוכלו לעזור לי... אני צריך משהו שאפשר לעשות עליו עבודת גמר, בתכנות או באינטרנט (עדיפות לאינטרנט ) עכשיו אני ריק מרעיונות ... אני צריך את עזרתכם במציאת רעיון תודה רבה. ד"א חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי כלום!

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by MODI,

איך אפשר לעשות שבמייל של ואללה כל פעם ששולחים דוא"ל תיהיה בחתימה של המייל תמונה הצלחתי לעשות כתב אבל לא תמונה. מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. מישהו מכיר חנות בארץ או באינטרנט שמוכרת אונים במחיר זול? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Booobb,

היום ישבתי במרפסת עם כמה חברים שלי וסתם דיברנו. זה היה בין השעות 00:00-1:00 ומבלי לשים לב עשינו די הרבה רעש.. עכשיו פתאום מגיע אחד השכנים עם מצלמה ומתחיל לצלם אותנו מכמה זוויות ! (כאשר הוא היה עם פנים מאוד מאוד רציניות) בהתחלה ממש התפקענו מצחוק כי לא הבנו מה הקטע אבל אחרי זה, כשהוא הלך, חשבתי שאולי הוא ילך למשטרה ויתלונן או משהו כזה ויציג את התמונות כהוכחה. יכול להיות שלכמה מכם (או לרובכם כמו לחברים שלי) אני נשמע פראנואיד אבל אולי מישהו יודע מה המשטרה יכולה לעשות כנגדי על זה שעשיתי רעש אחרי השעה 22:00 ? thx..

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by ccc,

http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01295 ... ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by --Adidas,

קיבלתי ואוצר למשקפיים בגלל שיש לי מספר גבוהה הביאו לי לעדשות בדקות של 1.56 +AR משהו כזה ,עכשיו לא אמרו לי איך זה הולך העדשות חינם ואני משלם על המסגרת או מה גם המסגרת בחינם ? מישהו שעבר את התהליך ויכול לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. מעניין אותי לדעת מדוע התאריך הזה נבחר ולא תאריכים אחרים... שמעתי שזה קשור אולי למרד גטו ורשה או לאחת המרידות.

19. Started by iceman90,

כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש מטי.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by GUNZ,

אני מאוד מעוניין לאחרונה לקנות GPS אבל חשוב לי שהוא יהיה גם מחשב כך יד יד רצון לחבר אותו למסך ברכב 7 אינץ אז אני מחפש אחד שיתמוח בזה ראיתי GPS שאפשר לגלוש בהם באינטרנת וזה גם מעניין אותי מאוד וחשוב לי גם ניווט בחוץ לארץ לא רק ישראל ניווט רגלי גם יהיה ברכה מישהו מכיר מכשיר שיכול לעשות את כל הדברים האלו? הבנתי שהם מנגנים גם מוזיקה ו גם סרטים

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by gshhar,

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by arkadur,

בנוסף למחשבים..

• 100 תגובות
    • 6.2k צפיות
  23. Started by avivlyaviv,

תראו מקום שלישי ג'ימס עשה צעד וחצי אבל לא כדרר. מותר?

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by HellBoY,

תראו את זה.. יותר טוב מכל מחשב בפורום פה.. אני מת לראות איך יראו בזה.. 7 ליבות 2 כרטיסים גרפיים מהדור החדש של ati מה עובד אפשר לבקש? http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=10311

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  25. Started by kobyle,

אהלן חבר'ה, להלן אתר של חולצות בעיצוב מיוחד. http://www.shorlak.co.il מה דעתכם על האתר ובכלל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים