כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
הכי הרבה יוזרים בקאזה שראיתי איי פעם... 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחקתי את האיי סי קיו שלי והתקנתי אותו מחדש כול האנשים שהיו לי ברשימה נעלמו אני לא יודע מה לעשות.
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
קובץ קול של פליצות,משהו כזה מצחיק. מישהו מכיר משהו?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כן בדיוק מה שהכותרת אומרת. זוכרים את המשחק הישן,אבל היפה הזה??? ברור שכן...אז הולך להיות גם סרט,הנה המקור שלי: http://www.imdb.com/title/tt0369226/
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני קונה בעוד כשבועיים מחשב חדש... יש לי מפרמט והכול עכשיו אני מחפש חנות שתתן לי את השירות הכי טוב בארץ לא משנה המחיר... תביעו את דעתכם על: zigzag2000 מה אתם אומרים עליהם ? com4u שירות טוב ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 454 צפיות
-
-
בוקר טוב . נתקעתי בבעיה, היום (החנות פתוחה מ-10:00 עד 12:30, אז אני צריך תגובות מהירות) אני הולך לקנות עכבר חדש (MX510 למתעניינים) וראיתי סעיף כזה בתקנון או משהו כזה שצריך להתקשר ולבדוק אם יש להם במלאי או כדי לאשר קניה, אבל אני צריך עזרה. האם אפשר פשוט ללכת לזיגזאג ולקנות בחנות את העכבר בלי שום הזמנה מראש או התקשרות אליהם? או שצריך לעשות את כל התהליך הזה (בלי משלוח)? פשוט תסבירו לי איזה דרכים יש לקנות מהם. אשמח מאוד אם תענו לי במהרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים (מוזיקה) אז הכותרת אומרת הכל אם אפשר גם את השמות של השירים תודה !
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני דיי סגור על מפרט ועברתי בין האתרים ו-KSP יוצאים זולים משמעותית. צישהו קנה מהם לאחרונה? זה אכן רכיבים אמיתיים רק יותר בזול?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחים שלי אתם מכירים אולי אתר בעברית עם בדיחות יפות חוץ מ www.jokes.co.il ???
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אם לא הבנתם אני מחפש אתר עם סרטונים כאלה לא גדולים שיש נגיד הגולים הטובים של כל הזמנים, ההתקפה של כל הזמנים ... וכאלה.... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זאת שיחה אמיתית שהוקלטה בשיחה בין מפקד ספינה אמריקני ל... תגלו לבד
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה עתה פרשתי מפורום כללי גדול מאוד (הייתי בדרג בכיר) מקווה שיהיה מעניין פה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
עם שני רמקולים והמערכת עצמה של חברת KOSS דגם לא ישן כל כך! כולה היתה אבק אבל מה... הכל פועל!!! חוץ מטייפ אחד! חיברתי לי למחשב בכיף!!! ושומעים בן ****!!!!! מזל? ולא אני לא גר בשכונת עשירים...
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אל תכוונו אותי לזאפ כי אין שם את המוצר, לא מצאתי אותו. אני יודע שיש בפנדה פעם היה במושי ופעם היה בארקדיה. ועוד שאלה, האם כדאי לסמוך על פנדה? הם אמינים? כי פעם שמעתי שמה שהם מחזירים באתר זה לא מה שבאמת יש להם ואם מזמינים את זה דרך האתר שלהם אז הם משמינים את זה ממקום אחר ועד שזה מגיע אז סיבוכים. אז אם אני יזמין את האייריבר, ולא יהיה אותו במלאי, מה אני יעשה? בקיצור אני לא יודע אם לסמוך על פנדה אז את זה תגידו לי אתם.... מצטער עם המגילה, תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
http://t2.technion.ac.il/~snoom/clock.html שעונים מגניבים שעשות בפלאש שווה הצצה... אגב מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה בתור לחיצה על שם כמו "לחץ כאן" במקום השם הארוך? (ניסיתי עם הURL אבל לא הולך...)
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
-
שלום לכם. אני זקוק לאתר, שיש בו כמות גדולה כמה שיותר של תמונות\איקונים מכל התחומים. *חשוב שלתמונות\איקונים תיהיה סיומת של"bmp" ושיהיו ב-size of 25 pixels by 20 pixels. אם אפשר תמונות\איקונים מעניינים יפים ומיוחדים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכם. אז הינה הסיפור העצוב: אח שלי (שהוא רופה שיניים מתחיל ואני מאד אוהב אותו, אני האח הקטן) קנה מכונית ליפני כמה חודשים, מכונית לא יקרה מידי ולא חדשה מידי, כזאת שתספק את הצרכים שלו (שהם לא מוגזמים) מדובר על מכונית מדגם פיאט אונו שנת 93 שחורה. עכשיו ליפני שבוע המכונית שלו למרבה הצער נגנבה! כפי שאתם יודעים לא קשה מידי ליפרוץ למכוניות הפיאט ביחוד שאין את המנעול לידית הילוכים :-\ זוהי מכונית שעלתה בסביבות ה-8000 אלף ש"ח שזהו סכום לא קטן (המכונית הייתה שמורה ובמצב טוב) חשוב לציין שלמכונית אין ביטוח מקיף אלה רק ביטוח חובה לכן אנחנו לא מקבלים שום דבר לא פיצויים ולא כלום (רק כום מים עם ביכלל) עכשיו רציתי לישאול אתכם עם אתם מכירים מישהו שמוכר מכונית, או שאתם מוכרים עד 10,00…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום בשעה טובה סיימתי טירונות 02, היה שוק היה כיף למרות קצת קשיים בהתחלה, השאלה שלי היא לגבי הצו שקיבלתי למחר, לפי מה שרשום אני אמור לעבור במדור קורסים והשיבוץ שלי הוא כללי מקצוע 0040, אני אמור להתייצב מחר בבקו"ם ואני לא יודע למה, אם למישהו יש מושג או יכול להגיד מה הולך להיות התפקיד שלי בשלוש השנים הקרובות אני מאוד אשמח ויודה לו, בתודה רבה, דודי הסטלן!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לדעת מהו המספר המקסימלי של יחידות שאפשר לעשות במחשבים ומהם הנושאים? בקשר לתנ"ך, אני רוצה לעשות את המינימום, על מה הנושאים שם? במידה ואני מקבל ציון נמוך(הכי נמוך בבגרות), אני יכול להחליט שזה לא יחשב בממוצע? עד כמה זה ישפיע על הקבלה לאוניברסיטה(טכניון) במידה וכל שאר הציונים מצויינים. וגם אם אני מקבל במקצוע כלשהו ציון X בבגרות ומגן נמוך ממנו, זה מוריד לי את הציון בבגרות?
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן רציתי לקבל חוות דעת על החנות http://www.tamlil2100.co.il/default.asp אני רוצה לקנות משם מדפסת XEROX. תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-