עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מנסה לשכנע את האמא ליקנות מקרר של LG או חברה איכותית אחרת מיחול בימקום ליקנות מקרר מסריח מהחברות בארץ תאמת אין לי מוסג איזה חברות מיצרות מקררים יותר טובים אבל המקור והחברה השניה מאוד מחרבשות בשנים האחרונות לפי דעתי ולפי תחושת הבטן אפילו מקרר בינוני של LG או סמסונג יהיה יותר טוב מימקרר "טוב" של המקור הבעיה שאני צריך לדעת מי היבואן כי הי פוחדת שאין חלקי חילוף ותמיכה בארץ חוץ מיזה אתם מוזמנים להמליץ לי על דגמים של מקררים שנימכרים בארץ (תקציב 5000-6000+- ) ולדעת איזה דברים חשובים צריך ליבדוק מאוד יעזור לי בתודה הגולם מיפראג

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. צריך דחוף דחוף השוואה או מידע או כל דבר (עדיף בעברית או מתורגם) על מאפייני התקופה שלפני ואחרי בניית החומה הסינית (כשאני אומר מאפיינים אני מתכוון לשלטון, דת, צבא, מלחמות וכו')

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. מישהו יכול לאמר לי מה הניגזרת של הפונקציה הזאת? אני יודע שאני דפוק שאני לא יודע את זה :bash:

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  4. אני יודע שזה מאוחר אבל אני חייב דחוף להתחיל קורס פסיכומטרי כבר בשבוע הבא. צריך שהקורס יתקיים בבאר שבע או בסביבה. מישהו מכיר קורס פסיכומטרי של חודשיים?? אתם לא מבינים כמה אני צריך את זה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dror_gh,

מצטער אם זה לא המקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לרשום. אני צריך לדעת מאיפה אני יכול להוריד דיסק שמיעה(זה לאוטו) ללימוד אנגלית ? תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי בחדר הרבה מאוד מכשירי חשמל = הרבה חוטים + הרבה מזלגות חשמל. בחדר יש לי 3 שקעים כאשר אחד מהם אני שומר תמיד פנוי למיקרים של טעינת פל' סוללות ודברים דומים אחרים. בשני השקעים האחרים זה הולך כך: 1 - מפצל לשניים באחד ניכנס מכשיר חשמלי לשני מעריך שהוא גם מפצל ל 4 וכל ה 4 תפוסים 2 - כמו בראשון רק במקום מעריך עם 4 יש עם 3 האם זה מסוכן? יש איזה רעיונות לעשות משהוא עם כל זה, יותר יעיל אולי לסדר את זה בצורה כל שהיא?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני קונה מחשב חדש ואיבורי הביאו לי מפרט מחשב מצויין במחיר פצצה אבל עכשיו למזלי ראיתי אצליכם בפורומים שאיבורי הם גנבים ושקרנים. עכשיו אני גר באיזור חיפה ורציתי לדעת איזה מאיזה חנות כדי לי לקנות את המחשב..אני חושב או פאנדה מחשבים או נועה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. Started by tombcatz,

בהתחלה רציתי לעבור לORANGE מפלאפון,אבל אני כנראה אוותר...כי אני לא מוצא באורנג' מכשירים מספיק אטרקטיביים במכיר נורמאלי...פרט למוטורלה אי 1000,אבל אמרתם שהוא חרא... הקיצר,חשבתי לעשות TRADE IN בפלאפון וככה לקבל את הSK TV SLIDER [דור שלישי] יחסית בזול מישהו יכול לתת חוות דעת?איך הפלאפון? [לפחות מבחינת עיצוב-הפלאפון מאוד דק וקל לעומת פלאפונים דור 3 אחרים]

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by nadav2k7,

אז ככה אחי רוצה לקנות מהם אבל שמעתי מכל מני אנשים שהם נותנים שירות על הפנים ואפילו חלקים משופצים אכפת לו רק מהמחיר אז אני פותח תתראד הזה כדי לשמוע איך הלך לכם אם איבורי,ואולי גם אחר כך אני יביא לו לינק לתראד שיקרא ואולי ישנה את דעתו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. רציתי ביקורות מאנשים שקנו מהחברה IQPC מחשבים וחלקי חומרה. איך הם, האם יש להם שירות טוב, כמה זמן מגיע עד שהמחשב יגיע לבית וכו'... תודה... [לא מצאתי פורום שיותר נכון לפתוח בו את האשכול הזה, אבל אם יש פורום כזה אנא תעבירו את האשכול לשם...]

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by gkman,

שלום למישו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן בבקשה תשלחו הזמנה לכתובת:gidikremer@yahoo.com תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by ForresT,

דחוף מאד..תודה מראש l_zaydel@walla.com

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. Started by ron1979,

אפשר קישור להזמנה לgmail? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by IlanF,

צריך הזמנה לpalore http://www.palore.com ilanfir@gmail.com תודה למי שישלח

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by yosiu,

אני מחפש בנרות הזמנה מישהו יכול לשלוח לי באימייל או בהודעה פרטית? yoss616 at nana.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by ofirsa,

שלום למישהו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן אשמח שתשלחו לי הזמנה לכתובת:tuphrxnhbv@gmail.com תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ptyahoo,

אני צריך הזמנה של ג'ימייל, לא ידעתי איפה לרשום זאת. את ההזמנה ניתן לשלוח לאימייל: ptyahoo_torrent@hotmail.co.il אם זה לא חוקי או משהו אני מתנצל. תודה, Ptyahoo.

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  18. שלום חברים אני רוצה לקנות מאיזה אחד חומרה למחשב עכשיו הקטע הוא שאנחנו גרים רחוק אז אני חשבתי על הדואר יש מצב כזה שהוא יעשה גוביינא ונגיד ירשום בגוביינא שהוא צריך לקבל ממני 40 ש"ח כולל גוביינא ואז בשביל לקבל את החבילה אני יהיה חייב לשלם וככה הכסף יגיע אליו בבטחה רבה אני מוכן לקבל עצות ודעות שלכם אני צריך חוות דעת ואיך לבצע את זה תודה לכולכם

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  19. שלום החלטנו במשפחה לקנות טלוויזיה חדש. אנחנו לא מתמצאים בכל העניינים כמו HD, LCD, פלזמה, חברות, דגמים, מחירים.... מבקש לקבל הפניה לפורום בו אוכל לקבל המלצות ומידע [כמו שהתיעצתי בפורום הזה לפני רכישת מחשב, כך אני רוצה להתיעץ בפורום מסוים לפני רכישת טלוויזיה]. תודה =]

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  20. Started by Jack_g,

אני רוצה לקנות AIRBRUSH ואני לא יודע איזה כדי ואיזה ערכות יש, אם תוכלו לעזור לי ממש אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  21. Started by mc_elad,

עדיפות ל FULL HD שמעתי שהדגם -LG 32LH35FR הוא טוב... אם מישהו מתמצה בתחום בבקשה תגיבו....

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by IG,

אהלן. אני צריך TV חדשה, לא צריך יותר מ25'', לפי דעתי גם עדיף CRT, עד 2K ש"ח וגם אני מעדיף כזו שאפשר לקנות במחסני חשמל או בטרקלין חשמל... דרישות: איכות תמונה, איכות סאונד (סטריאו וכו'...), אמינות ובעיקרון זהו... לא חייב חיבורים דיגיטאליים. תודה

23. כותרת מפוצצת הא? אז ככה: מצד אחד, יש בארץ דירה (עם תינוק), וצריך לבחור חומרה(יעני מחשב ייעודי לוידאו צ'אט), וגם תוכנה. מצד שני יש דירה בחו"ל עם מחשב ומסך(ושם צריך רק תוכנה). מה הדרישות: שיהיה חיבור וידאו צ'אט קבוע בין הדירות. ממש 24/7 (ללא צורך באישור כל פעם מחדש). תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום אני מעונין להזמין חבילת איחסון לאתר שבניתי. מדובר בכמה דפי html, האתר שוקל רק 5 מגה. שאלתי לכם היא מאיזה חברה כדי לי לזהזמין את חבילת האיכסון. אני מחפש חברה אמינה מאוד ויחסית זולה שלא יהיו מחירים בשמיים. חשבתי על DRP ו SPD, איך הם? בינתיים בעדיפות הראשונה שלי אני כנראה יזמין מ http://www.http.co.il/ הם נראים לי אמינים והמחירים ממש זולים, אני יקח את החבילה של 40 מגה בייט במחיר של 20 שקל לחודש, זול מאוד... בהתחשב בזה שאני לא צריך איחסון גדול. אגב, עדיף להזמין ביחד עם חבילת האיחסון את הדומיין מאותה חברה? אשמח להצעות בהקדם האפשרי כי אני מתכוון עוד היום להזמין. תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.