כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות גוף קירור ועוד כמה דברים ועכבר לוג'יטק אז אני רוצה אולי להזמין מחו"ל אפשר אתרים מחו"ל שעושים משלוחים לארץ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אתרים בסיגנון של אימגהאק שאיפשר להעלות קבצים עד 10 MB או יותר בלי הרשמה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
חברה אני צריך אתרים לכתוביות בעיברית [לסרטים]. תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ההודעה הזאת היא כמובן לא להביע דעות על חנויות (לפי החוקים) אני פשוט לא כל כך מכיר חנויות מחשבים.. אפשר קישורים לאתרים של חנויות? תודה ומקווה שזה תואם לחוקי הפורום אם זה לא מתאים לפואום הזה זה בגלל שלא ידעתי איפה אפשר לכתוב את זה תודה
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן פרויקט שהוא בעצם אמור להוות אולם ענקי בתלת מימד אליו יוכלו להיכנס אתם הגולשים. כמובן כל מי שנכנס ייראה בתור דמות תלת מימדית, יוכל לצוטט אחד עם השני. כמובן לא פירטתי פה את הכל..אני מתכנן עוד הרבה פרטים ואפשרויות כמו מנוע של תנועות מימיות, אפשרות לשבת על רהיטים ועוד ועוד! לא הכל כל כך פשוט איך שזה נשמע! הרי צריך גם לדאוג לתוכנת הadmin אשר דרכה יהיה אפשר לנהל את כל החדר הזה.. עוד נקודה חשובה שכל העסק הזה צריך להיבנות בגראפיקה טובה! (לא כמו icity למשל, משהו שדומה יותר לsims 3D ) ועם רמת פירוט גבוה יחסית! כמו שאני מבין אי אפשר לשלב כזאת תוכנה במסגרת של דפדפן אינטרנט וזה אמור להיבנה בתור אפליקצית מולטיפלייר ברמה של משחק (תקנו אותי אם אני טועה). אני בנאדם ריאלי, …
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חברים מישהו יכול לעזור לי עם איזה שהו אתר טוב עם כל השמות של השירים שרצים היום במועדונים ????
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה כמוזכר בנושא אני מעדיף משהו אחר מICQ בגלל שאין לי שימוש בתוכנה ואני מעדיף לא להתקין אותה על המחשב שלי יש משהו אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, היום הלכתי להסתפר ועשיתי קוצים, אז אני צריך ג'ל שהוא יהיה עמיד, ריח טוב והכי חשוב לא הורס את השיער! תקציב עד 40 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הי לאחר שקראתי הרבה ביקורות טובות על האתר וכמובן לא הצלחתי ליצור USER אני אודה מאוד אם מישהו יוכל לשלוח לי invite תודה חן chenloewy@yahoo.com
-
- 211 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
אני צריך דחוף את סט המפות לאירופה של תוכנת הניווט דסטינאטור זה צריך לשקול איזה גיגה 900 בערך... תודה למי שעוזר..
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי, יש איזה משרה שאני רוצה לעבוד בה שדורשת סיווג בטחוני "ברמת קהילה" - מישהו יודע מה זה אומר? לא שמעתי את הביטוי הזה בצבא. מדובר בסיווג אזרחי? איך בכלל מקבלים סיווג אזרחי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
מונולוגים לגברים - קומיים ודרמתיים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני צריך חומר בעברית לכל הנוגע לחומר הנלמד שקשור לתקשורת נתונים Cisco אם יש מדריך ללימוד CCNA בעברית אז זה עוד יותר טוב תודה רבה לעוזרים !!
-
- 12 תגובות
- 8k צפיות
-
-
-
אני מנסה לשכנע את האמא ליקנות מקרר של LG או חברה איכותית אחרת מיחול בימקום ליקנות מקרר מסריח מהחברות בארץ תאמת אין לי מוסג איזה חברות מיצרות מקררים יותר טובים אבל המקור והחברה השניה מאוד מחרבשות בשנים האחרונות לפי דעתי ולפי תחושת הבטן אפילו מקרר בינוני של LG או סמסונג יהיה יותר טוב מימקרר "טוב" של המקור הבעיה שאני צריך לדעת מי היבואן כי הי פוחדת שאין חלקי חילוף ותמיכה בארץ חוץ מיזה אתם מוזמנים להמליץ לי על דגמים של מקררים שנימכרים בארץ (תקציב 5000-6000+- ) ולדעת איזה דברים חשובים צריך ליבדוק מאוד יעזור לי בתודה הגולם מיפראג
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך דחוף דחוף השוואה או מידע או כל דבר (עדיף בעברית או מתורגם) על מאפייני התקופה שלפני ואחרי בניית החומה הסינית (כשאני אומר מאפיינים אני מתכוון לשלטון, דת, צבא, מלחמות וכו')
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מישהו יכול לאמר לי מה הניגזרת של הפונקציה הזאת? אני יודע שאני דפוק שאני לא יודע את זה :bash:
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני יודע שזה מאוחר אבל אני חייב דחוף להתחיל קורס פסיכומטרי כבר בשבוע הבא. צריך שהקורס יתקיים בבאר שבע או בסביבה. מישהו מכיר קורס פסיכומטרי של חודשיים?? אתם לא מבינים כמה אני צריך את זה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לרשום. אני צריך לדעת מאיפה אני יכול להוריד דיסק שמיעה(זה לאוטו) ללימוד אנגלית ? תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בחדר הרבה מאוד מכשירי חשמל = הרבה חוטים + הרבה מזלגות חשמל. בחדר יש לי 3 שקעים כאשר אחד מהם אני שומר תמיד פנוי למיקרים של טעינת פל' סוללות ודברים דומים אחרים. בשני השקעים האחרים זה הולך כך: 1 - מפצל לשניים באחד ניכנס מכשיר חשמלי לשני מעריך שהוא גם מפצל ל 4 וכל ה 4 תפוסים 2 - כמו בראשון רק במקום מעריך עם 4 יש עם 3 האם זה מסוכן? יש איזה רעיונות לעשות משהוא עם כל זה, יותר יעיל אולי לסדר את זה בצורה כל שהיא?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואיבורי הביאו לי מפרט מחשב מצויין במחיר פצצה אבל עכשיו למזלי ראיתי אצליכם בפורומים שאיבורי הם גנבים ושקרנים. עכשיו אני גר באיזור חיפה ורציתי לדעת איזה מאיזה חנות כדי לי לקנות את המחשב..אני חושב או פאנדה מחשבים או נועה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לעבור לORANGE מפלאפון,אבל אני כנראה אוותר...כי אני לא מוצא באורנג' מכשירים מספיק אטרקטיביים במכיר נורמאלי...פרט למוטורלה אי 1000,אבל אמרתם שהוא חרא... הקיצר,חשבתי לעשות TRADE IN בפלאפון וככה לקבל את הSK TV SLIDER [דור שלישי] יחסית בזול מישהו יכול לתת חוות דעת?איך הפלאפון? [לפחות מבחינת עיצוב-הפלאפון מאוד דק וקל לעומת פלאפונים דור 3 אחרים]
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז ככה אחי רוצה לקנות מהם אבל שמעתי מכל מני אנשים שהם נותנים שירות על הפנים ואפילו חלקים משופצים אכפת לו רק מהמחיר אז אני פותח תתראד הזה כדי לשמוע איך הלך לכם אם איבורי,ואולי גם אחר כך אני יביא לו לינק לתראד שיקרא ואולי ישנה את דעתו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי ביקורות מאנשים שקנו מהחברה IQPC מחשבים וחלקי חומרה. איך הם, האם יש להם שירות טוב, כמה זמן מגיע עד שהמחשב יגיע לבית וכו'... תודה... [לא מצאתי פורום שיותר נכון לפתוח בו את האשכול הזה, אבל אם יש פורום כזה אנא תעבירו את האשכול לשם...]
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-