כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שנה טובה לכווווווווווולם! :-* קצת מוקדם אבל למי איכפת הנה הפלאש משנה שעברה: ;D http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/ShanaO.html והנה משהו קטן לשנה הזאת: 8) http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/shana_tova.wmv O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :cwm39: :DJsmile: :elkgrin: :gorgeous: :jump1: :nutty: :ylsuper:
-
- 58 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כי פספסתי את זה של יום שלישי שהיה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני כבר בן 16 וחצי
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה תהיה מסיבה טובה באזור הקריות לגילאי 14-16 בערך היום?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על התוכנית הזאת? התוכנית משודרת ביס ריל... לפי דעתי זה דבר מטרוף אנשים מטורפים וקנאים חבל על הזמן כולה בשביל 100 אלף דולר בחייםש לי לא הייתי דופק אחרים בגלל סכום כזה אם הפסדתי אז הפסדתי למי איכפת תמיד אפשר לעבוד ולהרוויח את זה כמו בן אדם בלי להראות בטלויזיה לכל העולם מי אתה באמת :-\ :-\ דון הזה מטורף חח הוא גותי נראה לי כי ערפד הוא לא אולי רק ערפד אנרגיה כי זה קיים באמת יש אנשים שניזונים מאנרגיה של אחרים שהם מעצבנים אותם נגיד אז הבן אדם הכועס מבזבז אנריגה וזה ניזון ממנה וזה קיים אפילו רשום על זה בכמה ספרים וראיתי איפה שהוא באינטרנט
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב הנוכחי שלי, אבל ממש אין לי מושג מה טווח המחירים של מחשבי יד שנייה. זה המפרט העיקרי: athlon xp 1800+ gigabyte 7vrxp 256mb ddr px2100 geforce 3 ti200 tv out קניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, השקעתי 4000 שקל ללא מסך. מה המחיר הממומלץ למכור אותו יד שנייה ?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
:birthday: יש ליונתן הדוגמן שלנו יום הולדת, אז שיהיה לו הרבה במזל, הצלחה, אושר ועושר, עד 120 שמנמנים! מי יתן ויוחזר המקצ'יקן הישן והטוב! *אמן*
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי זה הפורום היחיד שאני רשום אז אני שואל אותכם אנשים אז התגייסתי ביום חמישי יצא שהגעתי גיוס גובניקים ואני פשוט לא רוצה ללכת לשום גוב אני מת על קרבי הם אומרים לי שיש רק מקום בתותחנים בנובמבר אבל אני רוצה להיות סתם חירניק גולני גיבעתי בסגנון... בנתיים אני גובניק מה אני יכול לעשות אני פשוט לא מוכן להישאר כך. יש לי פרופיל 97 , בן יחיד אבל חתמו לי, ויש לי הכל מסודר. ביום ראשון הזה אני לא מתכוון להגיע לבסיס אני הולך איתם ראש בראש אז יש איזה הצעות שיכולות לעזור ואל תגידו קרבי זה באסה אני לא מוכן לוותר או שזה או שכלום פורש הולך לכלא לא יודע... למי ששואל אין לי נטיות התאבדות חח תודה מראש
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו מכיר? אם לא אסביר בקצרה. זה משחק שאנחנו אוהבים לשחק בדשא של החטיבה שלנו, קובעים שעץ מסויים הוא הנקודה וקובעים מי יהיה התופס. התופס מנסה לתפוס את כולם על רגל אחת וכולם בורחים על רגל אחת. אם התופס יורד לשתי רגליים מזיינים אותו מכות עד שהוא מצליח להגיע לנקודה, אם התופס תופס מישהו מזיינים את מי שנתפס מכות עד שהוא מגיע לנקודה, ואם אחד מאלה שבורחים נופל על שתי רגליים גם עליו עולים מכות עד שהוא מגיע לנקודה. הכי כיף לשחק את המשחק שיש הרבה ילדים למשל 20. אם מישהו מכיר עוד משחקים מגניבים כאלה, או שמכיר את המשחק כדווארה ורוצה לשתף אותנו בחוקים טיפה שונים שככה משחקים בבצפר שלו שיגיד.
-
- 23 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
אז מישהו בא למסיבה הזאת?... ואללה תבואו...יהיה חזק...יהיה יהל (לא הכי מתלהב ממנו)...יהיה הראל סקעת (סתם יצור)....ויהיה אחלה חברה..!!..
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מסיבה פצצתית בחוף ניצנים עם כל האומנים הגדולים מהעולם dino psaras-u.k max etnica-italey cedric talamsca-france tsuyoshi suzuki-japan x-dream-germany(live set) banzi-gms-spain מי ישראל skazi duvdev-infected mushroom astrix miko&melcia zoo-b&maili psytekk&mid ו dj set freestyle http://www.drugless25.com/section-viewarticle-1.html
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
רציתי ללמוד עוד על חומרה... ובאתי לפה! ;D ד"א אהבתי את הפירסומת של נעה מחשבים (עם ה- X800 וה 6800)
-
- 14 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי חברה, היתי רוצה לנסוע עם חברה שלי לצפון בחופשת ראש השנה.. אנחנו מתכננים להיות באוהלים והינו רוצים איפהשהו בטבע קרוב ליער ונהר כלשהו שאפשר להתרחץ אולי.. וגם שלא יהיה מאוד רחוק מהמרכז (לא חרמון או משהו).. הטיול הוא ליומיים.. אז אם יש לכם משהו להציע אז אני אשמח מאוד לשמוע! תודה! (:
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אז ככה היום הלכתי לקיי אס פי בגעש לאחר שהצורב די וי די שלי מת 4120b הגעתי לשם נכנסתי ישר למעבדה נתתי לבחור את הכונן תוך דקה הוא אמר שהוא לא תקין וביקש מהמכסנאי לתת לו אחד חדש! אחרי שלא נמצא כונן שחור במלאי הטכנאי החליף את המגירה מהצורב התקול לחדש כדי שיהיה לי כונן שחור כמו שצריך . בכל מקרה יאמר לזכותם שהוא החליף לי בלי לעשות בעיות ותוך 10 דקות יצאתי עם כונן חדש תקין ושחור! אני חושב שזה יפה מאד גם מבחינת זמנים שלא מייבשים אותך שבוע עד שיגיע חדש או שטות כזאת וגם שבאים לקראתך ומחליפים לך את את הצבע! אומנם זה שטויות לעשות אבל לא בכל מקום היו עושים את זה! לכן אני מאד מבסוט מהשרות בניגוד לכל מה שקראתי פה תמיד שיש להם אחלה מחירים חרא שרות! אז זהו שלא! קיי אס פי עלו והצליח…
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתם מכירים את המשחק Hattrick? שבו אתה מאמן קבוצת כדורגל? אז כאן, אתם יכולים לאמן שחקן טניס! יש כאן מגוון אפשרויות ואתה יכול להשיג כל מיני דברים... אז כל מי שאוהב טניס - שירשם ויהנה מקהילה בת 5000 (בערך) משתמשים מהעולם! נ.ב האתר הוא במקורו גרמני, אבל ישנם כמה שפות לאתר. www.onlinetennis.de תהנו!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אנשים. החלטנו אני וזוגתי לנפוש קצת בסוכות (4 ימים חופש רצוף, פשוט מושלם) וחשבנו על אחד מהדילים של "הכל כולל הכל" (מלון+מזון+אטרקציות), ז"א אחד המלונות הענקיים הללו שתמיד רואים בטלוויזיה. כמו כל צרכן נבון החלטתי לקבל חוו"ד מאנשים שהיו באחד המקומות הללו, לא לגמרי משנה היכן אלא איך היה (אני מדבר על יוון/קוס/בודרום וכו). המגבלות הן עד 350 דולר לאדם (לפי מה שראיתי עד עכשיו זה די הגיוני). שאלה בנוסף - מה ההבדל בין 3/4/5 כוכבים? למה 5 כוכבים עולה כפול? האם ההבדל הוא רק ברמת החדרים או בתוספות נוספות לדיל? על עיצה, חוו"ד, הערה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
רוצים לדעת מה הקבלה חושבת על התאריך לידה שלכם??? לחצו כאן (איזה כיף הצלחתי לעשות קישור )
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן..... תגידו אחרי שמסיימים י"ב.... איך מקבלים את התעודת בגרות? אחרי כמה זמן? מה רשום בה?
-
- 9 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
Posting And You למען קהילה טובה יותר .
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז נכון אני צריך רעיונות ***מקוריים*** למתנות חג אבל אני צריך בין 2 בחורות... אחת קונה לחברה שלה מתנה לא אני לחבר שלי נגיד... תודה רבה לכולם יאלה לשפוך רעיונות יניב
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לשם (לחנות) ולקנות את מה שאני רוצה שם במקום, בלי להזמין לפני זה דרך האינטרנט או משהו. כי לפי מה שרשום שם באתר צריכים להזמין קודם ורק אז ללכת לחנות ולאסוף את המוצר או לבצע הזמנה בתוספת דמי מישלוח. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
תהנו אחים שלי. ת'אמת לא ציפיתי לדיסק כזה יפה מאחותה של ג'סיקה סימפסון... אחלה שירים. אני אהבתי את 2 5 6 11 הקול שלה מושלם לדעתי. מזכירה לי קצת את הסולנית של GARBAGE.
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-