כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לא לא, הכל אצלי בסדר ברוחשם ;D אני מדבר על האלבום החדש של הפטרייה המדבקת - אני האחראי (למאותגרים: Infected Mushroom - I'm the supervisor). אני חובב טראנס בלבבי, לא אודיופוב או משהו, אבל הדיסק החדש הזה פשוט תפס אותי חזק אני מת על הסגנון החדש שהם הוסיפו (להסביר אני לא יוכל). בקיצור - מומלץ לכל אוהבי/חובבי הטראנס למינהם. ולמי שכבר שמע - איזה טראק אתם הכי אוהבים? אני אישית הכי מת על I'm the supervisor (הטראק הראשון). ואם אתה לא אוהבים טראנס ולא מבינים מה אני רוצה מכם, תחפפו לי מהת'ראד :-* (בצחוק כמובן תגיבו חופשי)
-
- 59 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.cnn.com/SPECIALS/2003/iraq/forces/weapons/index.html נראה נחמד.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי בדיוק מתחילה חופשת סוכות? ולא, אין לי לוח שנה.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
Your Ideal PC http://www.pcworld.com/howto/article/0,aid,116993,pg,1,00.asp
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
האמממ אפשר בבקשה לקבל טאבים כי אני לא מוצא אותם בשום מקום
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
-
כמו שרשום הצלחתי להנות רק 10 דקות ביום כיפור אני וחבר שלי נסענו על רולר בירידה ובדיוק לפני 10 דקות שירדנו את הירידה התחיל יום כיפור היתה צפירה ממש חלשה מי ששמע של 10 שניות אז אני וחבר שלי ירדנו את הירידה בטיל כמו שאומרים המהירות שלי לפי דעתי היתה 10-15 קמ"ש בסוף הירידה כי האטתי נשעתי עוד כ20 מטר אחרי הירידה ואז היתה פניה ימינה פתאום אני רואה מכונית יוצאת מהפניה במהירות יחסית גבוהה ואז לא היה לי או למכונית זמן להגיב אבל הנהג בלם קצת ואז כשהיתי 2 מטר מהמכונית חטפתי שוק כמעט התעלפתי ואז המכונית פגעה ביי הרגשתי כאב קטן ברגל ואז ראיתי את השמים את הרצפה ושוב את השמים ואז אני מוצא את עצמי עומד על הכביש (בגלל השוק לא שמתי לב שהיתי בכלל על הרצפה) זה קרה כל כך מה כאילו זה היה בסרט …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מעוניין ליקנות "לונגים" (אלה שזהורים באולטרה,אבל לא חייב) באזור רחובות\אשדוד,שלא יהיה יקר מעל 100 שקל ללונג זה לא מקובל. אני מעוניין במידות של קיר ושל חצי או אפילו בפחות! תודה,חד שמח וצום קל. ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זוכרים שסיפרתי לכם שאני הולך לטכני? טוב, באמת הלכתי. אתם יודעים מה קרה? מיד אספר לכם. אחרי הטירונות שלחו אותי ישירות לטכני בשביל קורס מגעיל במכניקה. אבל הצבא המטומטם הזה לא ידע שבעוד מספר שבועות אקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות. פטור מנעליים צבאיות פוסל אותי מהרבה מאד קורסים, כמו טכני מטוסים, מסוקים, אפסנאות ושאר הזבל. במשך שבוע ימים מפקדים בכירים בטכני שברו את הראש בניסיון למצוא תפקיד מתאים, שאינו דורש נעליים צבאיות. אחרי שבוע חיפושים מפרך הם התייאשו, והחליטו לשלוח אותי לבקו"מ של חיל האוויר, שנמצא בשדה דוב. אז עכשיו יש לי הזדמנות חד פעמית לקבל תפקיד בן זונה, אבל אני לא יודע מה לבקש. חשבתי לדרוש פקידות, או לעבוד על מחשבים. מה אתם חושבים? מה אני צריך לבקש? שמעתם על עוד מקצ…
-
- 33 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מתי יצא הסרט מהיר ועצבני 3 ואם יצא כבר אז מה השם שלו באנגלית?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם וגמר חתימה טובה,וצום קל (כמובן למי שצם). רציתי לבקש ממכם המלצות לשירים שקטים כאלה כמו: oasis -stop crying your heart out Poets of the Fall-last goodbye = בהמלצה של הפורום. radiohead-karma police וגם שירים עיבריים. לכל מי שיש המלצה לשיר מסוג כזה שיעלה אותו פה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ברצוני לאחל לכולם צום קל וגמר חתימה טוב.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש חנות למחשבים שתיהיה אמיניה שיש לה שירות מעולה ואחריות כמה שנים וכמובן המחיר לא כזה גובה תודה מראש 888
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980625,00.html אומנם אין שם טעויות מחשב מפגרות ששמתי לב אליהם, אבל עדיין, עוד תלונות... אני רואה שזה טרנד בקרב אתרי האינטרנט - להתלונן על אתרי מחשבים...
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום,אחרי באן ממושכח של חודש חזרתי,והחלטתי לשנות את דרכי,מעכשיו בלי יותר נושאים טיפשיים וקללות מעכשיו אני ילד טוב ;D
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה רק אני או ש techtv הפך בכמה חודשים האחרונים להיות חרא של ערוץ בלי שום תוכן מעניין התוכניות היחידה הנורמלית שם היא screensavers אבל גם היא ממוחזרת ולא מראים כבר את השידורים החדשים איפה נעלמו techlive xplay והתוכנית הזאת עם כל הגדגטים הכי חדשים (לא זוכר את קוראים לה) ואפילו call for help המעפנה . עכשיו יש שם תוכניות ישנות יבשות ומשעממות!!! צריך לעשות בקשר לזה משהו נשארי ב yes המחורבנים האלו רק בגלל הערוץ הזה כי היה שם תוכניות נחמדות עכשיו הכל זבל , ומיחזור.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש עבודה בתחום ה-IT בתור מנהל רשת (Sysadmin) או מנהל מסד-נתונים (DBA) בפלטפורמת Oracle או SQL Server. אני גם "פריק" מחשבים מגיל צעיר כולל תכנות בפסקל בגיל 13, כתיבת דמואים (מישהו זוכר את המונח?), ועסקתי בפיתוח אפליקציות ווב וניהול מסדי נתונים בצבא. אם מישהו כאן מחפש או מכיר מישהו שמחפש עובד באחד התחומים, אשמח אם יצרו איתי קשר לפרטי או לסיקיו 16353527. תודה, שי
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ראיתי באיזה פרסומת על זה, וגם חבר סיפר לי על הספר.. אבל אני לא זוכר את שם האתר שממנו מזמינים, מישהו יודע במקרה? ??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
זה החדש שנכנס לסלקום.. רציתי לדעת אם אני יכול לשים בפלאפון הזה אייקונים כי לא הצלחתי בשום מקום וה cellcom cellcom הזה במסך מעצבן אותי.. ניסיתי גם אייקון ריק דרך ג'וני וואפ לא הלך...
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד של 2 מגה , איפה האתר הכי טוב לאכסן בו את זה שהיה אפשר להוריד??? אבל לא שיימחק אחרי יומיים בבקשה תעזרו לי דחוף!
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-