עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, אני אמור לקבל בקרוב את הצו הראשון (עוד שבועיים יש לי 16) ויש לי עקמת קלה. ברגע שאני שם מדרס בנעל (שמודבק מתחת לסוליה) אני הולך ישר ומתפקד 100%. האם העקמת עלולה להוריד לי את הפרופיל? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אני פשוט צריך להגיע לאשדוד מהרצליה (פעם ראשונה שבכלל ייצא לי לבקר שם אני חושב ) מרחק נסיעה באוטו קצת ארוך לא ? כמעט שעה.. אז חשבתי לקחת רכבת . גם בטח יוצא יותר זול . אז התחנת רכבת היחידה שם זה אשדוד עד הלום או משהו כזה.. זה קרוב לעיר או משהו או שיש צורך לקחת אוטובוס ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by sevenX,

אפשרי לשחזר הודעה שמחקתי מהפלאפון?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  4. אני מחר טס לצפון איטליה (מילאנו) ואני מתעניין אם יש משהו בסגנון של זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165958.0 בדקנו בהתחלה אפשרות לשכור פרארי אבל זה לא מציאותי מבחינת מחיר ושאר ירקות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. ביקרנו בדוכן של Zotac ב-CES 2018, וחזרנו עם חיבה גדולה מאי פעם למערכות מחשב ממוזערות לכתבה

6. Started by 00000,

שמחפשים מוזיקאים שיעשו להם פס קול?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. מהו הציון המקסימלי בבחינה? מה הציון המקסימלי לכל פרק? האם הבדלי הרמה בינה לבין פסיכומטרי גבוהים?

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  8. כבר שלחתי הודעה למנהלים דרך האתר וגם נכתב על זה בפתיל אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433553.0 אבל עקב חוסר תגובה רשמית מכל סוג החלטתי לפתוח דיון חדש עם כותרת יותר ברורה (אולי המנהל הרלוונטי פשוט לא שם לב לדיון הקודם?) במסכים עם רזולוציות נמוכות או כאשר החלון מוקטן (כלומר כשהודעות לא נכנסות במלואן לרוחב החלון) אין שום אפשרות לגלול הצידה כדי לראות את החלק ה"חתוך" של ההודעות. כתוצאה מכך אני כבר לא יכול לגלוש באתר מהנייד שלי. אם המנהלים כבר מודעים לבעיה ועובדים לתקן אותה אשמח אם תוכלו להשאיר פה תגובה רשמית או אפילו מתי אתם מעריכים כי העניין יתוקן. בתודה מראש!

9. יש למשפחה המון קלטות וידאו ישנות, מחפש דרך טובה להעביר את כל החומר למחשב המשפחתי קניתי easycap אבל זה מעביר את החומר באיכות ירודה ומקורטעת. יש פה מישהו שעשה את זה ויכול להמליץ לי איך להעביר? חשוב לי מאוד שהאיכות תשאר ובלי קרטועים תודה

10. טוב לאחר שבזמן כולנו דנו בחנויות קברים והרמאיות הבלתי פוסקות שלהם החלטתי לפתוח תחרות של חנות עשקנית הרמאית ביותר. *שימו לב* יתקבלו חנויות שדורשים מקסימום מחיר על מינימום חלקים ועם פרסומת למפרט שלולא ראיתם אותו הייתם חושבים שזה פנטיום 5 עם ddr-3 ועם nv35. טוב דיברתי מספיקת הנה החנויות שלי(לא צריך לכת רחוק)

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  11. Started by oferiko,

??

12. Started by IAF.ofek,

מכירים אתרים טובים שאפשר ללמוד מהם את הבסיס לנגינה בגיטרה ? תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. Started by Demagh,

מתכונת רגילה או חצי יום?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  14. Started by DXT,

?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  15. לאן נעלם בושידו?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  16. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש לקנות מצעים חדשים מגניבים כאלה עם ציורים של אלכוהול (ג'ק דניאלס) וכדומה, מישהו מכיר חנות שמוכרת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by adu,

לפני כמה זמן קראתי שערוץ עשר כנראה לא ישדר בשבת וזה בגלל שהמנהל של ערוץ עשר ימכור 49% מהמניות למשה סבא (שם מוזר) תמורת 20 מיליון דולר. סבא הוא משקיע מרכזי בחברת טי.וי.אצטקה (הפעילה בדרום וצפון אמריקה ונסחרת בנאסד"ק בשווי של למעלה ממיליארד דולר) ובחברת טלפונים סלולריים במקסיקו. עוד נודע כי לסבא יש יד במגוון פעילויות צדקה בישראל. יו"ר הערוץ יוסי מימן הביע שביעות רצון אישית מההתקשרות החדשה. לדבריו "נראה לי כי הידע והניסיון הרב שמר סבא מביא עמו, כמו גם היקף הקשרים שלו בשוק הטלוויזיה העולמי בנוסף לקשר האישי החם אשר נוצר בינינו, מבטיח לערוץ 10 תקופה של יציבות בצד תנופה של יצירה. בהיבט רחב יותר, מעבר לתרומה לערוץ 10 ולתחרות בשוק הטלוויזיה המסחרית בישראל, מהווה השקעתו של מר סבא …

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. Started by avi2014,

שולחים לארץ משחקים?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  19. Started by Gamer1351,

עדכון: העניין הסתדר אפשר למחוק .

20. Started by yoni_h,

יש לי היום במחשב כונן דיסקים עם חיבור IDE ולא SATA. אם אני קונה מחשב חדש, יהיה אפשר לחבר אותו? או שהיום כבר הכל זה SATA?

21. שלום , רציתי להזמין משהו מחו"ל והבעיה שאני לא מצליח להתקשר למספר שרשום להם באתר: 08703509408, יש איזה קוד שאני צריך להקיש לפני המספר הזה נכון ? אגב החנות נמצאת ב Address: BECS Software Solutions 74-75 Victoria Road Great Yarmouth Norfolk. NR30 3BA UK אז איך אני מדבר איתם ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. Started by fish123,

רציתי לדעת כמה דברים: 1. נגיד יש לי מגן 60 ובבגרות אני מוציא 90, ציון המגן לא נכלל בציון הסופי? 2. אם אני עושה מועד חורף ומקבל ציון נמוך יותר, הציון הגבוה קובע? 3. אם 1 נכון ו-2 לא, ויצא 90 אבל החלטתי לעשות מועד ב' וקיבלתי 70, זה נכלל ועושה ממוצע?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. יש לי מחשבון fx-82ms של קאסיו, ומעניין אותי לדעת אם אפשר לעשות בו משהו כדי שהוא יוכל לחשב את התשובות לתרגילים בכל מיני בסיסים (או שהוא יעשה לפחות מעבר בין בסיס לבסיס). נגיד אם אני רוצה לדעת כמה זה FA8D*903 בבסיס 16, שהמחשבון כבר יתן לי תוצאה, ואני רק אשב בצד ואהנה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  24. היי. אני נוסע לגרמניה שבוע הבא ורציתי להיות בטוח, אם יש לי כבל עם 2 פינים, זה יעבוד 100% או שעלי לקנות מתאם חשמל כדי להיות בטוח? תודה.

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.