כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
^^^^ השאלה בכותרת מישהו מכיר תוכנה שאפשר להפוך קובץ וידיו RMVB ל AVI חיפשתי ולא מצאתי תודההה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אהלן אני מתאר לעצמי שפתחו פה הרבה נושאים כאלה רציתי להתייעץ איתכם אני לא מכיר כל כך הרבה אנשים שמתעסקים עם ספקיות ותשתיות וכל זה אני ב-012 ובהוט ואני מרוצה למרות כל מה שאומרים שב-012 חוסמים פורטים וכל זה (אצלי האמת שלא חסום אני מוריד על המקסימום באמצע היום עם יוטורנט..) פעם זה היה לי חסום התקשרתי ואחרי כמה זמן ראיתי שדווקא זה כן מוריד לי בצהריים גם תקלות אין הרבה וגם אם יש פעם בחודשיים זה ממש לא קריטי לי בכל מקרה ב-012 נגמרה לי ההתחייבות ומהוט אני לא יכול לצאת למה זה מין דיל עם הטלפון והכל וממש משתלם (וגם לא נגמרה עדיין ההתחייבות) אני על 3 מגה והתקשרתי ל-012 ולהוט והם אמרו לי דבר כזה 012: הם נותנים לי 4 חודשים ראשונים עם המחיר שאני משלם היום (25 ש"ח) וה-20 חודש…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היי אני רוצה להוציא כרטיס אשראי בין לאומי איך אני עושה את זה? חשבתי על מסטרקרד תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי הנה הגיגים מעניינים למדי בקשר ל - 4K באספקטים שונים. הן ובעיקר בהקשר של טלויזיה והן של גיימינג ובכלל. מומלץ כחומר למחשבה - https://www.youtube.com/watch?v=VxNBiAV4UnM
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בעוד פחות משבוע ייפתח האירוע הטכנולוגי הגדול בעולם, אך האווירה השנה שונה בתכלית משנים עברו כאשר המחסור החמור בשבבי זיכרון וההתמקדות האובססיבית של ענקיות הטכנולוגיה בבינה מלאכותית דוחקים את הצרכן הפרטי לשוליים ומאיימים על השקות החומרה המצופות ביותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
אם כן והדולר ירד נגיד ל4... זה יהיה משמעותי במחיר של החלקים?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3683005,00.html
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני אמור לקבל בקרוב את הצו הראשון (עוד שבועיים יש לי 16) ויש לי עקמת קלה. ברגע שאני שם מדרס בנעל (שמודבק מתחת לסוליה) אני הולך ישר ומתפקד 100%. האם העקמת עלולה להוריד לי את הפרופיל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט צריך להגיע לאשדוד מהרצליה (פעם ראשונה שבכלל ייצא לי לבקר שם אני חושב ) מרחק נסיעה באוטו קצת ארוך לא ? כמעט שעה.. אז חשבתי לקחת רכבת . גם בטח יוצא יותר זול . אז התחנת רכבת היחידה שם זה אשדוד עד הלום או משהו כזה.. זה קרוב לעיר או משהו או שיש צורך לקחת אוטובוס ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מחר טס לצפון איטליה (מילאנו) ואני מתעניין אם יש משהו בסגנון של זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165958.0 בדקנו בהתחלה אפשרות לשכור פרארי אבל זה לא מציאותי מבחינת מחיר ושאר ירקות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ביקרנו בדוכן של Zotac ב-CES 2018, וחזרנו עם חיבה גדולה מאי פעם למערכות מחשב ממוזערות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מהו הציון המקסימלי בבחינה? מה הציון המקסימלי לכל פרק? האם הבדלי הרמה בינה לבין פסיכומטרי גבוהים?
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
כבר שלחתי הודעה למנהלים דרך האתר וגם נכתב על זה בפתיל אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433553.0 אבל עקב חוסר תגובה רשמית מכל סוג החלטתי לפתוח דיון חדש עם כותרת יותר ברורה (אולי המנהל הרלוונטי פשוט לא שם לב לדיון הקודם?) במסכים עם רזולוציות נמוכות או כאשר החלון מוקטן (כלומר כשהודעות לא נכנסות במלואן לרוחב החלון) אין שום אפשרות לגלול הצידה כדי לראות את החלק ה"חתוך" של ההודעות. כתוצאה מכך אני כבר לא יכול לגלוש באתר מהנייד שלי. אם המנהלים כבר מודעים לבעיה ועובדים לתקן אותה אשמח אם תוכלו להשאיר פה תגובה רשמית או אפילו מתי אתם מעריכים כי העניין יתוקן. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש למשפחה המון קלטות וידאו ישנות, מחפש דרך טובה להעביר את כל החומר למחשב המשפחתי קניתי easycap אבל זה מעביר את החומר באיכות ירודה ומקורטעת. יש פה מישהו שעשה את זה ויכול להמליץ לי איך להעביר? חשוב לי מאוד שהאיכות תשאר ובלי קרטועים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב לאחר שבזמן כולנו דנו בחנויות קברים והרמאיות הבלתי פוסקות שלהם החלטתי לפתוח תחרות של חנות עשקנית הרמאית ביותר. *שימו לב* יתקבלו חנויות שדורשים מקסימום מחיר על מינימום חלקים ועם פרסומת למפרט שלולא ראיתם אותו הייתם חושבים שזה פנטיום 5 עם ddr-3 ועם nv35. טוב דיברתי מספיקת הנה החנויות שלי(לא צריך לכת רחוק)
-
-
מכירים אתרים טובים שאפשר ללמוד מהם את הבסיס לנגינה בגיטרה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
-
-