כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי מה איך עובד מגבר שרת? http://en.wikipedia.org/wiki/Operational_amplifier
-
- 7 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
לאחרונה החלה לי בעייה עם האתר יוטיוב: במהלך צפייה בסירטון כלשהו, פתאום הוא נקטע באמצע, התצוגה נעלמת ומתחלפת בשגיאה: מה הסיבה לכך (ספק: בזק בינלאומי, תשתית: הוט)?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי דו"ח חניה על "העמדת רכב וחנייתו בתוך תחום תחנת מוניות". העניין הוא, שזו תחנת מוניות לא פעילה ותפוסה ברוב שעות היום ע"י מכוניות חונות ללא זכר למונית (חיפה, רח' יפו 92 לא רחוק מכיכר הסיטי סנטר, למי שמכיר) . מבירורים קצרים, שערכתי מדובר בשטח תחנת מוניות "מוניות כרמיאל", שלא עונה לטלפונים ולא מופיעה ברשם החברות כחברה פעילה. נכון, האיזור מסומן כשטח תחנת מוניות על הכביש ויש גם תמרור, אך שוב אין שם זכר למונית וברוב שעות היום, האיזור תפוס במכוניות חונות. השאלה שלי - מה הסיכויים שלי לבטל את הדו"ח בערעור לעיריה, ולאילו מסמכים אני זקוק לשם כך? תודה רבה לכולם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
והנה הסיבה: need to get rid of this car immediately - ideally in the next 2-3 hours before my cheating arsehole husband gets home to find it gone and all his belongings in the street. I am the registered owner and I have the log book. Please only buy if you can pick up tonight. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2192&item=4556985749&rd אני אישית הייתי מרצץ לה את הגולגולת על הקיר, פשוט פסיכית.. אבל חתיכת מציעה מי שרכש את הלוטוס הזאת בעבור 4.5 שקל .
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לחסום מספר אתרים מסוימים אצלי במחשב איך אני עושה את זה?? אני משתמש במספר דפדפנים CHROME , IE , FIREFOX תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי לפתוח את הפלאפון שלי לסים-פרי אך לאחר 5 ניסיונות הוא ננעל... כעת עומדות בפני כמה אפשרויות.. 1.ללכת לחבה ולבקש שיפתחו לי אותו - ת'אמת אין לי כל כך מה להגיד להם... 2. ללכת לאיזשהו מקום שבו יפתחו לי את הפלאפון לסי-פרי - אני לא מכיר מקומות כאלה.. 3. לקנות כבל ולפתוח אותו לבד - אין לי בעיה לעשות זאת אני רק לא יודע איזה כבל לקנות ובאיזו תוכנה להשתמש 4. לבקש עזרה ממכם משתמשי הפורום ולשאול אם למישהו שגר באזור השרון יש כבל כזה ואם הוא יודע לפתוח פלאפונים לסים-פרי וכך הוא יעזור לי מאוד מכיוון שהמכשיר הוא מכשיר של העבודה.. מקווה לעזרה כל שהיא, לילה טוב ניר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלו את מקלדת ה Razr עם תמיכה ב Zune של מיקרוסופוט אני חייב לציין שאחרי כל המוצרים הנלווים שראיתי לנגננים (בעיקר ל ipod ), זהו היפה ביותר אפשר לראות בתמונה גם את העכבר המשותף להם בצד ימין
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
רוצה לסגור עיסקה האופציות: אלקו- טיטניום 35=3 כ"ס=29500 BTU בקירור וחימום טורנדו GOLD 38 תפוקת קירור 31000 BTU המחיר : הטורנדו זול בכ-1000 ש"ח זול יותר לעומת אלקו. על טורנדו אני מקבל 3 שנים אחריות ועל אלקו שנה. השמועות : אלקו יותר טוב ,יותר שקט. מה ידוע לכם? מה הייתם בוחרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מעצבן נורא
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אחותי אמרה לי שיש לאורנג' מבצע לחיילים ונראה לי שאני אצטרף לזה. הם נותנים מכשיר מתנה, אבל כל מה שהיא יודעת להגיד לי זה שזה שהיא לקחה זה מוטורולה C380 ושיש עוד אופציה, איזה אריקסון אבל היא לא יודעת איזה. מישהו יודע באיזה מדובר? חוץ מזה, מה אתם אומרים, איזה עדיף? כרגע יש לי C350 ככה שזה בכל מקרה שיפור, שלא לדבר על זה שהוא כבה ספונטנית בלי קשר לסוללה. מה שהכי חשוב לי זה שיהיה קטן, עמיד נוח וזמן סוללה (בסדר הזה). כל המולטימדיה ושטויות זה נחמד אבל לא ממש חשוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שזה של Astrix, זה משהו עם גיטרות עצבני כזה.. אם אתם מזהים בבקשה תתנו לי את השם של הטראק.. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה שווה ? היום באו אלינו לביצפר, זה שווה כדאי ? ומישהו יודע מה המחיר בערך....
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום , מחר אני נוסע לאילת ואני רוצה לדעת עם יש שם כול מיני רובי אוויר למכירה .. ואיפה זה נמצא בתוך אילת .. ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום מפרטי מחשב אבל אין מקום אחר מתאים לפוסט הזה ולפי דעתי הוא מאוד חשוב כי הוא יכול לחסוך לאנשים מאות (ואף אלפי) שקלים בקניית מערכת מחשב. מה שאני רוצה לדעת זה האם יש פה אנשים שאחרי שהרכיבו את המערכת שלהם ביקשו לקבל עליה הנחה ואם כן אז כמה עלתה המערכת ואיזה הנחה קיבלתם. חשוב לציין גם מאיזה חנות...
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לוותר על המחשב זאת אומרת לוותר לכל החיים , בלי להיות במגע עם מחשבים. חחחחחחח
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אנשים... השבוע ישנה מסיבת תחפושות שבה אני מעוניין להשתתף. בנוסף אצלנו בעבודה באים מחופשים באותו היום. הרעיון שלי הוא להתחפש לאדון S&M אך אנני מוצא מקום בו ניתן להשכיר תחפושת שכזו. בכל החנויות הייעודיות בהן ביררתי ניתן רק לרכוש ציוד שכזה (במחיר די "כבד") אך מכיוון שאין לי ממש מה לעשות עם הציוד אחרי אותו היום, אנני מוכן להשקיע סכום שכזה לשימוש חד פעמי. אז אולי יש למישהו מכם רעיון היכן ניתן לשכור ציוד שכזה ליומיים-שלושה?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה אנחנו לא רואים רוסים בבתי כנסת? אבל את מי שאנחנו כן רואים זה מרוקאים, תימנים, עיראקים, אשכנזים.... למה באמת רוסים אנחנו רואים בקושי או לא רואים בכלל ובכל זאת רוסים יש יותר ממיליון במדינה, מוזר לא??? עריכה: זה לא שאני מכריח אותם ללכת ולהתפלל, ok??!! פשוט שאלתי למה הם לא הולכים לבית הכנסת? (סליחה שאני קצת יגלוש מהנושא) אבל זה תכלס מזה מעצבן אותי שמדברים לידך חברים שלך שהם רוסיים בשפה הרוסית ואתה מרגיש זר לידם, כל הבית הספר שלי מלא ברוסים בכל אחד מדבר שם.... אלוהים גדול מה הולך שם!!!! בתכלס לכל הישאלים שלא מבינים רוסית האם זה מזה מעצבן אותכם לא??? גם אצלי בכיתה יש ישראלים (שמדברים עברית) שהם אומרים שזה מזה מעצבן אותם שמדברים ברוסית כאילו אחד לא מכיר את השני, י…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המכשיר הזה: http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=34984&channel=1 ראיתי אותו בערוץ והוא ניראה טוב הוא מיועד לבנאדם שרוצה לעבוד על חיטוב הבטן והכושר. בערוץ מראים איך הוא עובד על הבטן ושאר השרירים ניראה ממש טוב מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
רק הורדתי את קודי והאם אפשר לעשות את כל ההגדות וההסבר שיש פה עם הגדרות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
תוכנית מצחיקה ממליץ ליראות
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני בתהליכי גיוס עם פרופיל 72 כרגע. אני לא רוצה קרבי, איזה תפקיד אני יכול להשיג במחשבים, מודיעין או תקשורת. חשבתי על עתודה אבל לא בטוח שיש לי ציונים לזה, יש לי בערך 85-90 ממוצע יא יש לכם רעיונות לתפקידים ב 72 או שכדאי שאני ינסה להוריד ל64?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-