כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
"- לרשת חנויות באג דרושים אנשים טכניים עם תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש מעולים למגוון תפקידים. - למעבדת השירות בגן שמואל דרוש תותח פי.סי עם תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש מעולים " תותח פי.סי? זה איזה תותח חדש שיורה מחשבים?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם בטח זוכרים את chrismon room ואת veridian room אז יצאה גרסא חדשה החדר הכחול! http://www.fasco-csc.com/works/bluechamber/index_e.php 8)
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה אנשים בתמונה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח לכולם! רציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם חנויות המחשבים הללו, או שמע דברים טובים עליהן? איך השירות וזמן ההספקה שלהם? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברים מישהו יודע אולי איזה שאלות שואלים במוקד תמיכה לאינטרנט הנושאים זה דפדפנים שונים, מערכות הפעלה שונות וכו אם מישהו יכול לתת לי 2-3 שאלות מכשילות עם תשובות קצרות אני ממש אודה לכם ... תודה אנשים !!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום בבוקר היתה הפסקת חשמל (האל-פסק העיר אותי) אז סגרתי הכל וחזרתי לישון שהתעוררתי ראיתי שהמסך (proview 15" ישן) שלא היה מחובר לאל פסק, לא נדלק היה ריח קצת שרוף אני לא יודע אם זה מזה או ממשהו אחר, ושאני מדליק אותו יש רק מסך שחור בלי תצוגה מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק אותו לפח ולבכות? האם חברת חשמל יתנו לי זיכוי כלשהו? על מסך כזה האם הם בכלל יזרקו לי 6 שקל לחזור באוטובוס הביתה? מה אתם ממליצים לעשות, מה אתם הייתם עושים במקומי (בלי קשר לחברת חשמל..) תודה.
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לא אני לא מנסה להתחיל ת'ראד טולקינאי (למרות שאתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים) אז ככה : אח שלי קנה חרב אבירית כזאת ליופי אז אמרתי לו שיעשה ממנה חרב רונות (rune) / פסוקים אז הוא הציע שנחרוט את מה שכתוב על הטבעת משר הטבעות השאלות: איפה אני משיג את הכיתוב המלא שיש על הטבעת בצורה ישרה (יש לי בעיגול אבל אני לא יודע מה ההתחלה)? יש הצעות לכיתובים אחרים? אני מבטיח לשלוח תמונות ברגע שנחרוט (או יותר נכון נשלח לחריטה)
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
יש את הסרט הזה כשהבנים מיתחפשים לבנות ומיצטרפות לאוחווה של בנות לא מקובלות,אז קיצר יש את הקטע שהם עולים לספינה ואז יש טרנס כזה,מה השם שלו? באנגלית שפ הסרט זה Sorority.Boys
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ליפני איזה חודש היתי בקולנוע ותמיד ליפני שהסרט מתחיל יש את הפירסומות של הסרטים שיהיו בקרוב. עכשיו היה שם סרט אחד מצוייר עם איזה סופר מן שבהתחלה הוא מנסה ליבוש את החוגרה על המיכנסיים שלו איזה חצי שעה.. משהו כזה ולא מצאתי בשום מקום את זה... תודה לעוזרים :-*
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
http://www.bitsandpieces.com/depts/id-2.html כמו באתר הזה, רק חנויות בארץ?... מישהו מכיר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
אבל יש מלא שירים שיש באחד ואין בשני ולהפך...אני מחפש תרשמי .. זה השם של המחזה - Chorus Line
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אהלן....... סוף סוף חופש יותר ארוך מיומיים........ מי בונה סוכה? מי יביא תמונות מהסוכה שלו? מה אתם עושים בסוכות? ואיך תשרדו עד לחנוכה?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסביבות 19:30 אני משוטט בין הערוצים אולי ניפול על משהו טוב בערב המשמים הזה, פתאום אני קולט את ערוץ 48 (טבע הדברים) - מה רואים? תמונת מסך מחשב ב-LIVE. רואים את התמונה של הפוסט ו-disk failure בבוט. כמובן שנשארתי על הערוץ וחיכיתי להתפתחויות... ;D אחרי כמה דקות יש אתחול, הם ניכנסו לביוס, ואחרי איזה 4 דקות בערך הצליחו להגיע למסך של בחירת התקן האתחול, כנראה שהיה שם אחד טירון ממש! בסוף הוא הצליח לבחור את האופציה של HD (ראו בתמונה המצורפת, מצטער על האיכות). אתחול, כניסה ל-Win XP, והוא הפעיל את השקופית של "שידורינו ייתחדשו ב-20:00", אבל קטעים - חלפו כמה דקות והופ - יש שומר מסך של WIN. מצחיק!!! נ.ב. לא זה לא המחשב שלי, אני לא עד כדי כך משועמם. [attachment deleted by ad…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש את השירים של ליגת האלופות, יותר נכון נעימות כאלה של אופרה. אני פשוט מת עליהם, אז מישהו יכול לומר לי מאיפה להשיג את השירים של ליגת האלופות בכדורגל? תודה רבה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר לעקוף את החסימה של המכשירים של חב' פלאפון כך שאפשר יהיה להעביר אליהם מהמחשב צלילים ודברים אחרים ? הורדתי תוכנה שמתקשרת באמצעות WAP אבל לא עוזר. חב' אחרות כמו סלקום ואורנג' לא חוסמות והרשת מלאה ברינגטונים ואחרים לרשתות האלה. כרגע ניתן להוריד צלילים רק מהאתר של פלאפון. חבל שבשנת 2004 במוצר הייטקי שכזה מפעילים חסימות כמו במדינת עולם שלישי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בניו אג יש דבר כזה שאומר INTERNETIONAL SHIPPING - PR only! עכשיו, הוא לא נותן לי לסמן אותו.. אם היה אפשר, זה היה נותן לישראל? ולמה זה לא נותן ללחוץ עליו בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב גלשתי קצת ברשת ומצאתי משהו מעניין שיעניין פה אנשים ;D האתר חסוי אז קבלו העלתי את זה לשרת של וואלה http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200409090054083765&id=200409290043514104&user=tommyw תראו את ההכי שמאלי אם האות G זה רק אני או שזה ביודום :lol: הלינק תוקן תראו עכשיו
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46495 הבחור טוען שהשקיע 8-9 אלף שקל ברכב. טסט לשנה וכמו כן הוחלף מנוע (כן, מנוע חדש) לפי כחודשיים. הרכב עבר צביעה מחדש ועוד נטען כי אין שום מכה בשאסי...כלום! קצת מוזר המחיר שהוא מבקש, אך עם זאת יש לזכור שהמינוסים הקוסמטיים של הרכב משמעותיים (בייחוד הגג), אבל השאלה היא האם עד כדי כך שיביאו אותו לרדת (רישמית) 7 אלף מתחת למחירון...לא מריח טוב. :-\ על כל פנים, יש מי שיבדוק עבורי את ההיסטוריה של הרכב אצל היבואן, לא שזה יגיד הרבה אבל מילא. בהתאם לייעוץ שאני אקבל אחליט על נסיעת התרשמות ואם גם שם זה יראה טוב (אני מתקשה להאמין) הוא ילקח לבדיקה במכון רכב כדי לעמוד על טיבו הכללי באופן מדוקדק מקצועי וגורף (לבעלים אין שום התנגדות לכך.…
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי נתנו לנו להכין עבודה שתהווה 40% מהציון הסופי, אז החלטתי להכין הכל היום ככה לא יהיה לי זיעורים לחופש. הכנתי הכל אך נישארו לי 4 שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה 0חיפשתה גפ באינטרנט) אז השאלות ככה: 1: מי שלא ראה אותה, לא ראה כמותה מימיו (15 אותיות) 2:ניסוך המים היה מנהג שנועד לבקש שנה _____ (5 אותיות) 3:ביום זה מסתיימת מצוות הישיבה בסוכה, וגזר יופ הדין שלכיפור נחתם ונקבע (9 אותיות) 4:ממנהגי סוכות שבית המקדש היה קיים, קשור למים כמובן (9 אותיות) תודה מראש לעוזרים!!! INSTALL עריכה: הצלחתי את 4 זה ניסוך המים
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אותו?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חיכיתי חודש שלם למשלוח של lsdiodes ולא קיבלתי מה עושים? שלחתי להם תלונה לאי מייל והם אמרו שזה נשלח... אבל... לא קיבלתי את זה... אני עוד הוספתי דולר לשדרוג לשליחה היותר מהירה... אם מישהו הזמין אז כמה זמן לקח לזה להגיע?
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-