עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג איפה בירושלים אני יכול לעשות צמות בשיער??? רצוי במרכז העיר

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לברר האם לעיסת (או איך שלא משתמשים בו) צמח הגת היא חוקית? (אני לא מתכוון ל"חגיגת") אם כן, כיצד כדאי להשתמש בו? לעיסה? בישול והרתחה כתוספת לתה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

נכון יש את הצמח הזה שאוכל אוכל וזז? אז אני רוצה לדעת איפה קונים אותו! (זה עם הפה)

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by MODY69,

לאחרונה יצא לי לקרוא המון על צמחונות ועל הסיכונים הבריאותיים שבאכילת בשר ומוצרי חלב והמצב נראה ממש רע. הבעיה היא שאני אדם מאד מדעי ורב המידע הצמחוני/טבעוני ברשת נראה מאד תעמולתי וחסר ביסוס מחקרי חזק וכל הזמן מצטטים את ה- ADA שטוענים שניתן לנהל אורח חיים צמחוני מבלי לגרוע מהבריאות. ראיתי גם את ההרצאה של גארי יופובסקי (אני בטוח שכל צמחוני או טבעוני מכיר אותו) והוא אומר שם דברים מעניינים אבל הוא לא מביא רפרנסים למחקרים. בקיצור, אשמח אם תביאו פה לינקים למחקרים מדעיים אמיתיים בעד ונגד דיאטות עם פחות בשר/מוצרי חלב. עוד דגש קטן, אשמח אם לא תכניסו טיעונים של מוסר/הרג חפים מפשע וכו' כי המטרה פה היא להבין את ההשפעות הבריאותיות בלבד. תודה, MODY.

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by Vova34,

טוב תקשיבו אני לא יודע איפה בידיוק לפתוח את זה אז פתחתי כאן.קראתי שמתי שאני מחליף ספק כרטיס מסך זכרונות וכו' זה יכול להירס מחשמל סטטי ושצריך להשתמש במין צמיד כזה. עכשיו השאלה שלי הצמיד הזה הרכחי? כאילו יש כל כך הרבה סיכוים לחשמל סטטי או שזה ממש נדיר(יש לי שטיח בחדר אז תתחשבו הזה גם) ובכלל יש כלשהו תחליף לצמיד הזה כאילו משהו שיש בכל בית כי ממש לא באלי ללכת לחפש את הצמיד הזה עכשיו

• 16 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. Started by Iko89,

טוב לא מצאתי אשכול כזה .. בכל מקרה אני בטוח שכולכם שמעתם על הצמידים שמאזנים את הצ'אקרות, את הדם, את היציבות פותחו ע"י נאסא מכילים מגנטים מהחלל ועוד כל מיני שטויות וחירטוטים אחרים .. בכל מקרה החלטתי לבדוק מה דעתכם .. האם זה אמיתי או שמא פסיכולוגי או פשוט כל פריט באותו גודל שתחזיק בתוך האגרוף יעשה אתך יציב יותר ? בקיצור - מה דעתכם ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by The Dom,

http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200612/20061205201831.htm

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת מאיפה אפשר לקנות צמידים צהובים או כל צבע אחר של ארמסטרונג. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by m.l,

אז צמים בכיפור או לא צמים? מעניין אותי לדעת.

• 147 תגובות
    • 11.8k צפיות
  10. Started by fargoth,

נסו את הדבר הבא: הכנסו לאתר http://code.google.com/p/namebench/downloads/detail?name=namebench-1.3.1-Windows.exe&can=2&q= והורידו את namebench (תוכנה שמשווה DNSים). לאחר הרצה קצרה תגיעו לעמוד שנראה כך: (ה DNS ש 192.168.1.1 מצביע אליו הוא של בזק בינלאומי במקרה הזה)... אני הולך להתייחס עכשיו ל isohunt כי הוא האתר הראשון ברשימה. בדקתי מה ה IP הנכון שאמור היה להיות לו ע"פ האתר http://whois.gwebtools.com/isohunt.com וה IP שלו הוא 208.71.112.30 אבל אני לא יכול לעשות ל IP הזה ping למרות שמהאתר הזה אפשר לעשות לו ping. המסקנה מכל העסק הזה היא שהחליפו את ה IP של האתר כך שיצביע למקום שונה מהמקום של האתר האמיתי, וחסמו את הגישה אל האתר האמיתי... נסו לכתוב isohunt.com ותגיעו ל…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Spirit Crusher,

אני רוצה ללכת עם כמה חברים לעשות צניחה חופשית..חיפשתי פה בפורום וראיתי שיש 2 מקומות.. http://www.paradive.co.il/ http://www.skykef.co.il אני יודע שכמה מפה כבר עשו, או שמעו איפה עדיף לעשות? גם מבחינת מחיר וגם מבחינת נוף והנאה... תודה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by slim_shady,

אני מחפש מקום בצפון הארץ שאני יכול לבוא, לעבור איזה הדרכה ולקפוץ. מישהו יודע פרטים על זה, מה המחיר? איזה מקומות מומלצים? צריך להתכונן לזה? ואני יודע גם שאנשים חסריי ניסיון עושים את זה עם מדריך קשור אליהם, יש מקומות שזה לא דורש מדריך, או שחייבים לעבור קורס או משהו? אם זה מעניין מישהו אז אני צריך את המידע הזה בשביל מתנת יומולדת למישהו...

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. אני ובת זוגתי רוצים לעשות צניחה חופשית, אני יודע שיש בחוף הבונים. למי שעשה כבר יכול להמליץ לי למי כדאי ללכת? --- הבנתי שאני צריך לצנוח עם מדריך יותר גבוה ממני. (אני 1.90)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by zorgi,

היי אני חושב לעשות צניחה חופשית ואולי אפילו קורס שלם, אף פעם לא צנחתי.. הייתי רוצה לישמוע מאנשים שעשו את זה כבר אם זה שווה לעשות, ואם מישהו עשה קורס אז בכלל אני אשמח לישמוע. יש כאן אנשים שעשו את זה או שחשבו לעשות צניחה חופשית?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by SamsungUser,

שלום, שבוע הבא אני מזמין מהחנות סקאיי פיסי מחשב והרגע שרציתי להרכיב מפרט שמתי לב שרוב המחירים פשוט צנחו! האם אמורה להיות עוד ירידה במחירים? או שזה פשוט בגלל הדולר או משהו? תודה!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. תם עידן בכדורסל האירופי. מכבי ת"א הובסה כצפוי במוסקבה על ידי צסק"א 92:71 ולראשונה אחרי שלוש שנים, לא תגיע לפיינל פור היורוליג.. פשוט בושה איך שהם שיחקו היום, באמת אם אנחנו רוצים לחזור להיות כמו שהיינו פעם חייבים לעשות כמה שינויים! תגידו מה אתם חושבים!!

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מעל 600,000 משתמשי טורנטים מדווחים על קבצים חסרים ומחשבים מושבתיםלכתבה

18. משפחת ה-Titan Ridge מתוכננת להתאים ליום בו נתחיל לראות כמות גדולה במיוחד של מוצרים תומכי Thunderbolt 3 בשוק, בעידן בו השימוש בתקן אינו דורש תשלום תמלוגים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.