עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה רשום כאן ceesam> hehe i still dont understand but he's good ceesam> not best in finland but good איך רושמים באנגלית איזה קבצוה יותר טוב ? בבקשה..

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by X1000P,

איזה אתר הכי טוב בשביל לעלות קבצים!? יש לי 2 קבצים 10 MB ביחד! אני רוצה לעלות אותם לשרת בשביל שמשהו יוריד..

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  3. Started by Bessmertniy,

דבר אחד אני לא מבין כשאתם בונים מפרט מ KSP למה אתם מציעים לאנשים הרדיסקים חרא? אתה תמיד מציעים להם את האותו ההרדיסק ה SATA 80 giga שאלה למה? זה בטח בא עם שנת אחריות אחת ו הרדיסק הוא בין הרכיבים הכי חשובים במחשב וחשוב שיבוא עם כמה שיותר שנות אחריות שימו SATA עם 8 באפר שבדרך כלל מגיעים עם 3 שנות אחריות , עם כל ההרדיסקים באים ב KSP עם שנת אחריות אז בכלל לא לקנות שם ... אבל אני לא יודע את חוקים האחריות שיש על ההרדיסקים ב KSP (סטינגר אתה בטח יותר , אולי תגיד עם יש הבדל שם בין הרגיל ו ה 8באפר.) אחר כך אתם לא מציינים שבלי שהאנשים יוסיפו 200שח (190 אני מעגל) הרכבה האחריות על החלקים שלהם תיהיה רק של שנה ולא 3 וגם אתם בדרך כלל שמים את המארזים הגנריים האלו למחשבים מאוד חזקים , במקו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כי אני לא.. יש לי כבלים 1.5 של בזק בינלאומי זה משהו זמני כנראה... זה רק לי?

5. Started by BeNzZy-BoY,

אני מחפש אתר שיש בו תמונות גרפיקאיות לשולחן עבודה.. אני זוכר שהיה עליו פה תארד אבל ברח לי האתר.. בכל מקרה זה אתר כזה עם תמונות באיכות מעולה של יםם דברים

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  6. נכנס כבר החו'ק החדש למלווה לנהג חדש?.. ??? לתוקף... או שעדיין בריפרוף :'(? כי אני צריך לעשות טסט השבוע

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תראו אני אמור לעשות גשר בעוד איזה חודש חודש וחצי גג,עכשיו אני מת מיפחד מרופאי שיניים ואין מה לעשות. אז השאלה זה איך עושים את זה כמה זמן זה הולך ואיל זה בנוי? בלי חוכמות זה לא כואב מה אתה פוחד! אין מה לעשות אני חייב לדעת!!!

• 13 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי רציתי לדעת אם המנוע של המכונית PORSCHE 911 GT2 נימצא מאחורה? ואם כן,האם אפשר להעבירו לקדימה? ולמה הוא נמצא מאחור, האם יש סיבה מוצדקת לקח? כאן יש לינק לדגם המכונית בתודה מראש Install

• 72 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. http://www.sharks.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1294 עכשיו אני יודע שזו מכונית קונספט, אני יודע שזה רק אבטיפוס וכן אני יודע שנכון לעכשיו זה דגם למרוצים בלבד אבל אני מוכן להתערב שתוך שנה מקס' מהיום נראה את דגם הספורט הזה אוליי בכמה שינויים קלים ע"מ לעמוד בתקנות שונות ימכר כמו לחמניות! איזה רכב !!!!!!

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  10. ושירות. יש לי לקוחות שרוצים שאני איעץ להם אילו מחשבים לקנות ושאני אקנה ואבי להם את זה עד הבית עם Windows אנטי וירוס וכל הדברים האלה. בקיצור אני והחבר שלי (גם שותף) מתלבטים בעיקר בין החנויות KSP ו- Ivory בירושלים. לאותו החבר שלי יש ניסיון טוב עם איבורי (הוא קנה מהם שלושה מחשבים+ כרטיס קול אך לא ממש אחריות עד עכשיו) ואני שמעתי עליה דברים רעים, ולי יש ניסיון טוב בנתיים עם KSP (קניתי מהם כרטיס מסך, לא מימשתי אחריות עד עכשיו) והוא שמע עליהם דברים רעים. אז אם תוכלו בבקשה לספר לי על כל ניסיון טוב או רע שהיה לכם עם חנויות מוכרות בירושלים מבחינת אחריות, שירות ויחס זה מאוד יעזור, בעיקר עם שני החנויות הללו. ובבקשה מנסיון אישי או של חבר או משהו דומה כי אני לא רוצה להסתמך על שמוע…

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  11. השיר הוא בסגנון של EVANESENCE ו-LINKING PARK. אני זוכר ממנו רק מילה אחת: revolution לפי מה שאני זוכר שם הלהקה הוא SYSTEM OF THE UNDERGROUND אני יודע שזה מעט מאוד מידע, ואני מבין שרוב הסיכויים שאתם תמצאו את השם המדוייק של השיר הזה שואפים ל-0. אבל אני מאוד מאוד אהבתי את השיר הזה, ונהגתי לשמוע אותו כל הזמן באופן קבוע. אז חשבתי לנסות. תודה לכל מי שיעזרו.

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  12. או שהם פותחים אותם ונותנים לי רק את המוצר ארוז או משהו? אם כן האם זה גם שאשר הם מרכיבים לי את המחשב? תודה

13. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש את הפלאש על הזמר ההומו (לאמוצהר) שהוא מתגייס לצבא יעני והוא אומר אחרי לצוללות ועוד פלאשים שלו יעזרו לי תודה

14. Started by giloman,

סבא שלי בני יורק לשבועיים האם אני יכול להזמין מניו אג למלון שלו ?

15. לפני שעה חזרתי בערך מהפסטיבל ואני חייב לומר לכם שנהנתי מאוד מצאתי לנכון לפרסם את זה פה כי זה הכי מתאים מקווה שאתם לא בקטע של זלזול ולהגיד לי היפי מטומטם כי סהכ זאת בחירה שלי ואני חושב שהיא די חיובית בקיצור ספרו חוויות שאתם עברתם אני נהנתי מהמון דברים צורת הלינה שלנו השכנים שלנו האבטחה המוזרה האנשים שהיו שם וכמובן ההופעה שאקסימו נתן שם 3 ימים של שבירת שגרה שעושים רק טוב יש לי הרגשה שחבל שחזרתי חח

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם בתיאוריה אפשר לסוע את כל כביש הערבה באוטו ידני מבלי ללחוץ על הגז... זמן הנסיעה לא עקרוני... רק האם אוטו יכול לסוע מרחק כזה (וכמובן גדול יותר) מבלי ללחוץ על הגז.. רק מי שיודע שיענה! ורק מי שבטוח בתשובתו, אל תכתבו מה שאתם חושבים! רק ע"פ ידע מכני... תודה..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by harry,

מישהוא יודע מה זה?? ואיך התחברנו לכאלה דברים?? ואם יש כאלה היום? מכל הכתבות בואיי נט על זה לא הבנתי כלום...

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by R0ck,

Coupe', אני מבקש...

• 98 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, לאחרונה כמו שאתם שמים לב נושא שיפורי המכוניות תופס תאוצה יותר ויותר. במהלך שיטוטיי באתרי רכב שמתי לב שכמה חברות כגון: פולקסווגן, אאודי, בי.אם.וו ועוד מאמצות את תיבת ההילוכים הזו שככל הנראה תחליף את התמסורת הידנית המיושנת שאנו מכירים (עוד מישהו שונא את המושג קלאצ' ?!). כל נסיונותיי למצוא מידע בעברית על התמסורת הנ"ל בעברית העלו חרס. ומכיוון שאני עצלן מדיי לתרגם והאנגלית החורקת שלי גם ככה לא משהו אבקש עזרתכם! עד כה הבנתי שהתמסורת היא מן חצי אוטו', ההילוכים מועברים ע"י דוושות החלפה (שיפטרים) הממקמים מאחורי ההגה (בדומה להגה למחשב של מיקרוסופט) ובדומה למכווניות הפורמולה 1, אין יותר את ידית ההילוכים המוכרת כל ההעברה נעשית ע"י השיפטרים ומוצגת על לוח השעונים. ישנם 2 קלא…

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. תביאו לי בבקשה את המילים של מרקו באיתיופית אני מת לשיר את זה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by butygirl,

הכרטיס לא מתאים ללוח אם שלי אני צריך ti4200

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by ORANGEJUICED,

איזה מכונית הייתם לוקחים? ת STI או את ה EVO8 ? אני הייתי לוקח ת STI ואתם ?!? :auto: :auto:

• 88 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. Started by galz,

מחר אני נוסע לארהב, עד ה19 לאוקטובר. אני אהיה בניו יורק ובוואשינגטון. ברגע שאני אגיע לניו יורק יהיה לי מחשב עם אינטרנט ואני אוכל להכנס לפורום. (קודם אני אהיה 4 ימים בוואשינגטון). אני מתכנן לקנות שם ihp120 (שאני אצלם, וסוף סוף יהיה לי אווטאר) ואוזניות px100 של סנהייזר. עוד הרבה דברים כמובן אבל הם לא קשורים... להתראות בשמחות: ) (או עוד 5 ימים בעצם...)

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by coolspot,

אני מחפש שם של סרט ישן בסיגנון :היום שאחרי מחר ,הסרט יצא בשנות ה90 המאוחרות לא זוכר שנה בדיוק . בסרט איזה מתאור פוגע בכדור הארץ ,ומהפגיעה נוצר גל ענקי ,משהו כזה . תודה לכולם.

25. Started by Bose,

יש בניו גראוונד משחק ששמו דראג רייסר 3 ואני לא מוצא תנייטרוס!!! מישהו יכול לכוון אותי איך להשיג אותו??? http://www.newgrounds.com/portal/view/160660

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.