כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום בזמן האחרון מאוד התחלתי להתעניין בתחום ההאקינג ומחשבים בכללי הצלחתי להשיג דרך איזה חבר את התוכנה אגרון הידועה אך מכיוון שהיא מעודכנת ל2006 היא לא הכי שימושית שיש לכן נכנסתי לשאול האם מישהו מכיר פורומים טובים בדארקנט של האקרים ישראלים או אפילו אם מישהו יודע על תוכנה כזו חדשה יותר ומעודכנת לשנים האחרונות. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
הי, בשנה האחרונה סבלתי מקשקשת של כל מיני סוכני ביטוח למיניהם, בסופו של דבר שילמתי כפל ביטוחי עקב כל השינויים + תוספות + חירטוטים שאין לי בהם אפילו חצי מושג. הם יודעים ללחוץ על הנקודות הרגישות ומסובבים אותי על האצבע הקטנה, אני מרגיש שעשו ממני פורפרה. כרגע אני עושה סדר, אבל רציתי לדעת, במידה ואני רוצה להבין את עניין הביטוחים - האם יש מוסד או אתר כלשהו שבו אפשר ללמוד את עולם הביטוח?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי כל מיני חלקי מחשב משומשים, שני ניידים ישנים (אחד לא תקין) ועוד קצת ציוד וכבלים. חוץ מלנסות למכור אותו ביד 2 יש עוד אופציה? לפי דעתי זה ישן מדי לטרייד זון, מה גם שניסיתי למכור שם בעבר ללא הצלחה. בעבר מסרתי חלק למטרה טובה אך כרגע יעזור לי מאוד לקבל קצת כסף על זה. אני מודע שמדובר על מעט כסף. ראיתי מודעות על כאלה שקונים לפירוק /מיחזור .... כמה בערך מקבלים בשיטה הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
היום מדדתי את הבמיה שמתנשאת לגובה 2.5 מטר , מניסיון עם במיות בעבר הן הגיעו לגובה 160 ס"מ . בבירור שעשיתי בגוגל הן מגיעות עד 2 מטר גובה , כלומר זו שבגינתי אחרי בקושי 4 חודשים הבמיה צמחה לגובה המטורף הזה והיא ממשיכה לגדול . המיוחד בגינה זו לעומת גינות אחירות שמטפח שבתחילת דרכה שמתי בוצת קפה שתשמש נגטיב לשם המיתחם "ארבע אימהות" שכתוב באבני נחל לבנות , בסגר האחרון הוספתי 3 גינות ואחת מהן זו שהייתה רק סמלוהיא בצורת לב. יש מצב שבוצת הקפה שימשה כהורמון צמיחה כי הבמיה הזו באמת תופעה.בגינה הזו כל שאר הדברים , מלפפונים , עגבניות תמר , חציל ואבטיח גדלים מצויין וכבר הניבו פרי וירק . האם להערכתכם אפשר להכניסה לגינס , בטח יש האבטיח …
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
היי! יש לי אורגן חשמלי דיי ישן (1989- Yamaha HE 3 ), הוא לא שווה הרבה אבל אני רוצה לשמור עליו בינתיים יש לו תקע חשמל שנראה אירופאי אבל הפינים שלו גדולים ב50% בערך מפינים רגלים וגם קצת פחות מרווחים ביניהם, מישהו יודע איך קוראים לתקעים האלה? ואיך לחפש להם מתאם? הייתי בחנות חשמל אחת שלא ידעו, אמשיך לחפש אבל אשמח אם למישהו יהיה הברקה כאן הם נראים עקומים בתמונה אבל הצלחתי ליישר אותם.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
הטסט שלי התחיל היום בשעה 12:30 והסתיים בשעה 13:10-30 בערך.. מישהו יודע מתי תיהיה תשובה ?!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני עובד בשתי חברות כשכיר, ובעקבות אי העברת כספים סדירה לאחת מקרנות הפנסיה החלטתי לאחד פנסיות כדי לא לפגוע בקרן (אחרת הפנסיה נסגרת). הסוכן כמובן התקשר וניסה להניע אותי לא לעשות את זה, הוא אומר שיש בעייתיות ואני אסבול מזה בעתיד. דעתכם בעניין?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיון של תלפיות שלב א, מישהו יכול לאמר לי בבקשה אילו נושאים אני צריך לדעת במתמטיקה ופיזיקה בישביל המיון? אשמח לכל פיסת מידע שאוכל לקבל על המיון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף נשבר השיא של Koenigsegg ע"י החברה האמריקאית Shelby Super Cars (SSC) North America. מוזמנים לצפות: https://www.techspot.com/news/87189-ssc-tuatara-eclipses-330-mph-ease-smashing-world.html
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום רב אשמח שוב ליעוץ ממכם בנוגע לרכישת מדפסת בעלות של כ 500 שקל. השימוש הוא ביתי עם הדפסה של כ 100 דף בחודש... יהיה נחמד שהיא תתחבר למחשב אלחוטית יהיה נחמד אם יהיה סורק \ שכפול \ פקס... חשוב שתיהיה אמינה ולא מסובכת לתפעול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
- 1 follower
-
-
רעידת אדמה באינטל: המנכ”ל יוחלף, והמניה מזנקת בתגובה | גיקטיים (geektime.co.il).
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
שלום לכולם השאלה למי שמבין בחשמל בכלל ובתאורה בפרט. יש לנו נורת פלורוסנט עגולה 32W כמדומני 4 פינים פנימיים. כאת האם קיימים מתאמים כלשהם שיתאפשר לחבר נורת LED זהה (ואם בכלל יש כזה דבר)? ואם לא. האם זה מסובך להחליף את בית המנורה ל-LED? אשמח להכוונה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש ואני שוקל למכור את החלקים הישנים הוצאתי מהמארז את הכרטיס מסך והדיסק הקשיח מה שנשאר זה המעבד i7 930 ספק כוח 500w novotech לוח אם winbond motherboard w83627dhg-p 5a7a3c2546b028-aafa מאוורר dc brushless fan dc 12v 0.2a מערכת קירור buffalo ומארז agiler atx case הכל עובד 100% חוץ מram slot אחד בלוח אם כמובן שהכל יהיה נקי לפני שאמכור אני רוצה על הכל 600 החלקים עצמם פעלו אצלי במשך חצי שנה אם לא פחות
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
היי כולם! אשמח לעזרה יש לי קובץ קול שהקלטתי על המחשב (השתמשתי ברשמקול של ווינדוס, בלי מיקרופון חיצוני). בקושי אפשר לשמוע את המרואיינת שלי (הזווית של המחשב שלי כנראה), שומעים אותה ממש חל. אני מחפשת תוכנה שאפשר יהיה להגביר את הקול שלה ככה שאוכל לשמוע אותו. זה לא משנה אם היא תעוות אותו או משהו כזה, אני רק צריכה לשמוע כדי לתמלל
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שיחקתי במשחק וזכיתי בכסף אבל אני לא יודעת איך מעבירים את הכסף לכרטיס. אשמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
נכשלתי ב11 טסטים ומורה נהיגה אחר קיבל אותי לא ממש ברצון עשיתי שוב 28 שעות והא טוען שזה פוגע בניקוד שלו מבחינת משרד החינוך אני מציינת שה11 טבטים זה ממורה אחר אבל נמורה החדש אומר שכאגש לטסט יחשיבו לו גם תטסטים הקודמים שלי מי שהוא יודע עם זה נכון
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
העתקתי קבצים ממחשב לכרטיס זיכרון, אחר שהעברתי מראה לי כי התיקייה ריקה מה אני יכול לעשות כדי להציג את הקבצים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום אשמח ליעוץ:) אנחנו גרים בקומה מתחת לאדמה.. אנחנו רוצים להיכנס לאינטנרט דרך הנק' חמה (לא מעוניינים בקו אינטרנט).. עברנו כמה וכמה חברות ובכולם אין קליטה טובה. יש למישהו רעיון מה לעשות? ממליצים על מגבר קליטה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לאתר להורדת שירים מיוטיוב . נקי מרוגלות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אני מנסה לקרוא כתבות ב YNET בזמן שאני שומע פודקסטים או סרטונים שבעיקר מושתתים על דיבור. זה מצליח לי בהתחלה אבל אח"כ הריכוז עובר רק למשימה אחת האם זה באמת משהו שניתן לעשות או ללמוד לעשות. בניגוד לדבר עם מישהו בטלפון בזמן שאתה גולש כאן יש הטמעה של מידע גם בסרטון וגם בקריאה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אנחנו עכשיו לקראת עיצוב מחדש של הסלון ואנחנו רוצים להסתיר את הטלוויזיה וכל הנספחים שלה (ממיר, ראוטר, כבלים) ככה שהטלוויזיה תהיה חשופה רק כשצופים בה. הרעיון שיש לי עכשיו שלקחתי ממדריך שקראתי (תראו פה http://www.kolhazman.co.il/454996 ) זה להזמין לסלון ארון קיר גדול לאחסון שזה משהו שאנחנו צריכים בלי קשר, אבל כזה שלא נראה כמו ארון אלא יותר כמו קיר מעוצב (בלי ידיות בולטות), שזה עניין עיצובי סה"כ. אבל האתגר מבחינתי זה איך לתכנן מראש בצורה נכונה את השילוב של הטלוויזיה בארון הזה - מישהו עשה את כזה דבר פעם ויש לו טיפים בשבילי? צריך לעשות הכנה של החשמל והחיבורים בקיר ולהתאים לזה את המיקומים בארון, נכון? ואיך יוצרים גישה לכל הכבלים ככה שיהיה אפשר לטפל בהם אם צריך? ואיך מוודאים…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנחנו חברה שעובדים עם מכשירים העובדים על גלי רדיו 433. אנחנו חושבים שיש ליד אחד המכשירים שלנו משבש תדרים. מישהו יודע איך אפשר למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
- 1 follower
-