עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

סרט חדש עומד לצאת : http://www.startrek.com/startrek/view/news/article/45415.html הבמאי הוא ג'.ג' אברמס מי שאחראי בין השאר על M:I 3 (כמו גם צוות ההפקה).

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  2. אז ככה, במהלך החודש האחרון חשבתי לקנות מחשב נייד שאמור לשמש אותי ללימודים. אני הולך למכינת בגרות (לשפר ממוצע וכו..) בכמה מיקצועות ואני פורס את זה לשנה (זה הסיבה העיקרית שאני חושב על מחשב נייד) עכשיו מבדיקה מול כמה אנשים אני חלוק בדעתי... מחשב נייד ללימודים מבחינתי זה שבזמן השיעורים אני יקליד הכל למחשב במקום לכתוב על דף... עד כמה זה פרקטי לדעתכם? (אני מקליד מספיק מהר כדי ש"יכתיבו" לי בעת הצורך) מה שגם יעזור לי מאוד בזמן למידת החומר לקרת מבחנים, במקום לחפש במאות הדפים שהצתברו, אני פשוט יבצע חיפוש בכל מסמכי הטקסט. האם יש עוד אנשים שעושים את זה וכמה זה נוח\יותר נוח מהשיטה הישנה והטובה? הבעיה היחידה שאני רואה עם זה, זה זמן סוללה... מה שדיי יחייב אותי למצוא מקום ישיבה עם שקע (ו…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  3. בדיוק כמה ימים לפני ההופעה של אסף אבידן הלכה לי המצלמה הדיגיטלית ונשארתי רק עם ה-HD של סוני (לא שאני מתלונן עליה) פשוט נראה לי בעייתי טיפה להכניס אותה לבארבי מבחינת זה שהיא כביכול תתעד את האירוע ולא יתנו לי להכניס אותה. מישהו ניסה פעם להכניס מצלמת ווידיאו ממש קומפקטית כמו ה-HD של Sony (שהם באמת נורא קטנות יחסית לוידיאו ועוד HD)לבארבי ולא עשו לו בעיות? תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  4. Started by Lol10k,

השיר פתיחה מזה אהבתי אותו תודה[br]פורסם בתאריך: 11.04.2007 בשעה 18:23:31 Amanda Abizaid - A Place in Timeכמה טוב שיש גוגל Lock it out

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  5. שלום, ראיתי לפני כמה ימים איש זקן הולך עם משקפיים שמכסות חלק גדול מהפנים והעדשות היו שחורות, אני די משוכנע שזה משהו רפואי אבל מעניין אותי לדעת מזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן, יש לי בחדר מזגן 1 כוח סוס של LG PLASMA GOLD. הוא בן 4-5 שנים ויש מצב שהוא מת סופית. השבוע אני משפץ את החדר: צבע, תיקון סדקים וכו'.. וחשבתי להוריד את המזגן על מנת לצבוע מאחוריו כי במידה ואאפשר יהיה לתקן את המזגן אז אני ארכוש אחד חדש. וקרוב לוודאי ששניהם לא יהיו אותו גודל, לכן אם אני לא יוריד את המזגן וכשאני אני אשים את החדש יראו קטעים שלא נצבעו. (החדר כרגע בצבע לבן, ואני מתכנן לצבוע בגוון תכלת) רציתי לשאול איך אני מוריד את המזגן והאם זה עלול לפגוע במזגן? כמו בריחת גז? תודה!

• 1 תגובה
    • 6.3k צפיות
  7. אין לי הרבה נסיון בתחום, מה שכן, אחי קנה אופניים כאלה לפני כמה חודשים והם מתפרקים לחלוטין, האיכות שלהם יורדת מאיכות של made in china. האם למישהו יש נסיון עם אופניים חשמליים איכותיים, שגם מתקפלים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kinggil,

תגיבו כי זה חשוב.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  9. Started by 1immortal,

לפנות לפרטי אם אתם מכירים מישהו / עובדים / לא יודע מה .

10. Started by Retalin,

האם קעקוע מוריד פרופיל או קב"א?

11. Started by IME3,

נסעתי במונית עכשיו בירושלים עליתי בתחנה מרכזית בתחנה של אוטובוס 18 דבר ראשון שאל אותי הנהג אם לסוע דרך הרצל או בגין הוחלט על בגין שהיה פקוק בסוף והבנתי שהייתי צריך דרך הרצל ששם יש נתיבים לתחבורה ציבורית פשוט אני רגיל דרך בגין אבל לא בשעות אחר הצהריים הטיפה מאוחרות קיצר המונה התחיל ב 11 ולא היו פקקים עד המנהרה של בגין שם הסתכלתי על המונה והוא הראה 29 שקל איך זה הגיוני שמתחנה מרכזית עד המנהרה הראשונה של בגין לפני שמגיעים לצומת המרכזית של הקניון המונה יגיע ל 29 שקל מהקטע הזה ציינתי לנהג שזה מוזר והתחלתי לעקוב אחרי המונה הנקודת סיום הייתה קריית יובל ומהקטע הזה היה פקק עד הסוף של בגין שיצאנו מהפקק המונה הגיע ל 35 שהגענו לנקודה הסופית המונה עמד על 42 שקלים הכל בתעריף 1 לא ברור …

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  12. Started by wwww,

תודה wwww

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  13. Started by H-nover,

רציתי לשתף אותכם בסרטון שעלה ב youtube צולם במושבה הגרמנית בחיפה מי שמכיר. מי שגר בחיפה או בכלל בצפון בוודאי מרגיש וחווה מה שבסרטון.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  14. Started by MagnuM_47,

יש המון קטעים שאני רוצה להוריד מהאתר. רציתי לדעת אם אפשר? תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. שלום חברה, הציעו לי בצבא לעשות קורס כזה (4 סמסטרים ,סך הכל 15 מפגשים (פעם בשבוע)) ב-1700 ש"ח (במקום 32000). האם שווה לעשות את הקורס הזה? האם הוא נחשב באזרחות? מישהו עבר אותו? איזה דברים מעניינים לומדים שם? הבנתי שהוא מתרכז בעיקר בתקשורת של CISCO..? תודה מראש, סשה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  16. זה היה מהיר: אחרי עונה אחת בלבד שזכתה לנתוני רייטינג מאכזבים ולתגובות מאכזבות עוד יותר מחלק גדול מהצופים, כריס אוונס שנבחר להוביל את הגירסה החדשה של Top Gear (אחרי ששלושת המנחים הקודמים והנודעים פרשו יחדיו) הודיע על פרישה, למרות שהחזיק בחוזה לשלוש שנים. כעת נותר לראות האם ב-BBC יחליטו למצוא לו מחליף, או שמאט לבלאנק (aka ג'ואי) יהיה זה שיקח את המושכות וינסה להוביל את הקונספט המעודכן. https://goo.gl/gjxJzs

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  17. יש לי בעיה מעצבנת: בכל פורום (באתר הזה) כשיש הודעות חדשות בפוסטים מסויימים זה לא מודגש לי, בצורה כזו. מה הולך כאן? בטעות לחצתי בפורום מפרטים לפני כמה ימים על הכפתור "סמן כנקרא" שמופיע בצד ימין למעלה שם, ומאז זה ככה, בכל פורום... כל כך מעצבן :-X

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  18. היי, אני מעוניין לקנות פוסטרים של כמה להקות, ובפרט של the clash. אני מכיר את החנות בסינמה סיטי, ויודע שהפנינג בסניפים מסויימים ואיזושהי חנות דיסקים בדיזינגוף סנטר מוכרות, אבל אשמח לעוד שמות ומקומות עם פוסטרים, תמונות, מה שזה לא יהיה במצב נורמלי.. אם אתם מכירים חנות עם קטלוג אינטרנטי... מה טוב תודה.

19. Started by MasterDK,

http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=2502113445678a36429d7.jpg

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. Started by pnirperetzp,

מישהו מכיר את האתר passthepocoorn.me ויכול לתת לי הזמנה לשם? וכמה מימכם רשומים באתר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. יש מקום דווקא בהרצליה - אל תציעו מקום אחד... ניסיתי לחפש בגוגול מלא מילות חיפוש.... אם תחפשו זה יימצא לכם אתר שנקרא SNOWROOM שמוזכר שם הרצליה אבל כשנכנסים אין איזכור להרצליה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by compman112,

Free leech has officially started (Dec 24 0:00 GMT -5)! No download, and double upload until Jan 1 2007. מהה הכוונה Free Leech, מה זה נותן .ץ

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  23. Started by koko0,

חבר שלי בלהקה די חדשה, והם מחפשים אנשים שמבינים במוזיקה להגיד להם איפה להשתפר (במוזיקה עצמה, לא בקליפ). אין לי מושג איפה אפשר לחפש אנשים כאלה, זה היה נראה לי המקום הראשון לחפש...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. כמה אנשים שאני מכיר נוסעים לניו יורק, ורציתי לשאול אם יש משהו ששווה לבקש שזול שם באופן משמעותי יותר מאצלנו. אני יודע שמחירי המחשבים שם הרבה הרבה יותר זולים (מספיק להציץ ב-pricewatch...), אבל אני מתכוון למשהו שמעשית אפשר להביא (וכמובן משהו שאין עליו מכס). כמו- כן, מה לגבי נגני MP3? מישהו יודע אם יש מכס עליהם מעל סכום או משקל מסויים?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.