כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
במהלך החג, יצא לי קצת לעבוד על ההתחלה לרימייק החדש שלי. סגנון : אמביינט/ברייק לבינתיים, הווקאלז מסונכרנים עם הקצב, אבל אין התאמה שמיעתית (זיוף בחלקים ספציפיים). תורידו ותבינו, ניסיתי לסמפל מחדש, ניסיתי לעלות/לרדת בסולמות - לא ממש הולך, אבל הליין עצמו נשמע טוב. כנראה שאצטרך לכתוב את הכל מחדש. בכל מקרה, אשמח לשמוע @ דעתכם... http://www.r0ckf0rd.shyper.com/DLz/Otherz/Fine%20Day%20(Sample%20I).mp3
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אנ רוצה ליסוע בשבת לפיינט בול אבל כול החברים שלי עסוקים,בא לכם לבוא? לכפר סבא נארגן מישחק לעצמנו,משהו כמו 20 איש? [זה המינימום לקבלת מיגרש פרטי] מין מיפגשון כזה שלנו ;D מי שבא: אני+2 חברים Syst3m Cra5h-אולי (and note taken ;D)
-
רשימות תפוצה.. של דברים מצחיקים. של חדשות ספורט מסעירות, של חדשות של תוכנות חדשות שיוצאות, של משחקים חדשים, סרטים חדשים, ביקורות על סרטי קולנוע, וכל מיני דברים. תודה
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
???
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש חנות למחשבים שתיהיה אמיניה שיש לה שירות מעולה ואחריות כמה שנים וכמובן המחיר לא כזה גובה תודה מראש 888
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיימות מספר תוכנות להצגה של הטמפרטורה על הדסקטופ, העיניין הוא שהן דורשות מיקוד בשביל זה. יש למישהו מושג איך אני מברר אותו (בפורמט עולמי, כי מיקוד ישראלי רגיל לא ממש עובד)?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי היום יום הולדת (בעוד 4 שעות ;D [נולדתי ב 6 בבוקר]) היום (בעוד 4 שעות) אני בן 15! (למה אין אפשרות לעוד סמיילים?) אני רוצה שמנמנים!!! ;D
-
- 21 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לא מזמן עברתי תאונה (קלה, לא לידאוג) הסיפור בקצרה הוא: נסעתי בכביש המהיר במהירות המקובלת (כמובן) כשלפתע איזה רכב מסוג מאזדה חתך שני נתיבים בכדי לצאת ביציאה הדרושה לו, ביזמן החיתוך אני פגשתי בו מקרוב מאד בחלק האחורי של הרכב שלו. עכשיו מיסתבר שהאיש רוצה פיצויים על הרכב שלו ועל עצמו, שלא בצדק.. סיפור שני הוא שדוד שלי מעוניין להיתגרש מאישתו מסיבות שונות וצצים כל מיני דברים שדודי אינו יודע איך להיתמודד איתם, חלוקת הבית רכוש וכו" (הם זוג צעיר) ברצוני לעזור לו במה שאוכל לכן אני שואל אתכם: האם מישהו מכיר אתר טלפון או כל דבר אחר שיעזור בנוגע לשני הנושאים הנל? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ראיתי פעם סרט אם אני לא טועה קאו לו נקודם פריצה, בכללי זה סרט על חבורת גולשים ששודדים בנק עם מסכות עליהם ועוד כל מיני בלאגנים.. קיצר אני מחפש להוריד אולו מאיפהזהו אבל אני לא סגור על איך קוראים לו באנגלית, אני כמעט בטוח שקוראים לו POINT BREAK אבל לא לגמרי.. אם מישו יודע אז בבקשה שיאמר לי אה אגב אני גם מחפש תירגום אז אם יש לכם אתר טוב לתירגומים באנגלית או בעברית לא חשוב אז תירשמו פה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היום הרוב קיבלו בדואר תשובה... לצערי אני לא קיבלתי :'( יש כאן מועמדים להנדסת חשמל ואלקטורניקה בתל אביב\בן גוריון?
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
אהלן מחר אני מוציא כרטיס אשראי צעיר שאי אפשר לקנות איתו בחול או להזמין מחול אבל האם אפשר להערים עליהם ולעשות איתו חשבון בPAYPAL ואז יהיה אפשר להזמין איתו מחול??
-
- 27 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
הסרט נקמה בוערת עם דנזל וושינגטון פשוט סרט מעולה...ממש אהבתי אותו... ולמעוניינים הנה תקצירמי שלא רוצה תקציר שלא יירד למטה ויקרא) לקרייסי (וושינגטון) אין הרבה סיבות לקום בבוקר. מאז שעזב את המארינס. לאחר קריירה שהתאפיינה בבעיות מזג, הוא יושב בבית ולא ממש עושה כלום. טלפון מחבר (ווקן) מסדר לו עבודה במקסיקו. מכת החטיפות שרצה בערים הגדולות, מצריכה את עשירי הערים לשכור שומרי ראש כדי להגן על ילדיהם. קרייסי מוצא את עצמו שומר על פיטה (פאנינג). מה שמתחיל כמשימת בייבי סיטר מעצבנת עבור החייל הזועף, הופך אט אט לחברות אמת למרות הבדלי הגילאים. כשפיטה נחטפת, קרייסי לא מצליח למנוע את המבוכה ואף נפצע במהלך ניסיון ההגנה על הילדה. כשהוא מתוסכל בבתי חולים, חברו הטוב בא כדי לחלץ אותו מבית החו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע חשבתי על משהו, נגיד שאתה חולם ואני אישית יכול לשלוט במה שאני חולם זאת אומרת אני מתעורר בתוך החלום ועושה כול מיני דברים אבל נגיד מקום שלא ראיתי או שאני לא זוכר איך הם נראים התמונות פשוט נעלמות כמו במשחקי מחשב שיש מין חלקים אפורים,כאילו חסרים לי חלקים בפאזל,מה איתכם? איך אתם חולמים?
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בבאר שבע אשמח לשמוע הצעות על חנויות באזור
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כמה דברים מeBay, והייתי רוצה לשלם עם PayPal (PP). הייתי רוצה לשאול מה צריך לעשות כדי לשלם איתו. הבנתי שאפשר לעשות חשבון בחינם, ואפשר להוציא כסף מהחשבון ולהעביר מהחשבון שלך לחשבון PP אחר בחינם. אבל אם רוצים למשל לקבל כסף מחשבון PP של מישהו, אז יש איזשהו צורך בתשלום. עכשיו, איך בכלל אני שם כסף בחשבון הPP ? מחשבון הבנק שלי כאילו ? איך עושים את זה ? הרי אני לא אגיד לפקידה שולה"היי, אניי רוצה להעביר סכום של 200$ לחשבון הPayPal שלי" ואז היא בטח תסתכל עלי O_o, ולא תבין מה אני רוצה.. האם יש באמת דרך להעביר דרך הבנק ? או אולי דרך הוויזה (שאין לי) קראתי קצת על PP, וראיתי שיש להם הרבה בעיות בתמיכה, וב"איבוד" היתרה וכו'. זה אמיתי ? למישהו היו בעיות עם זה ? זה בטוח להשא…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.calls.co.il/calls/Onion.html אתם נקרעים!! כן בצלללללל בצלללללללללל אלכס תגיד בצללללללל דבר אלי!!! דרך אגב סמיילי חדש שגיליתי שאני אוהב: -}-
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
סביבות 350 שקל זה לעבודה מול מחשב פשוט יש המון באינטרנט אבל התמונות לא נכונות ואין בדרך כלל גם שם דגם תודה
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מת בגיל 82 :'( :'( http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=514&e=6&u=/ap/20041006/ap_on_en_ot/obit_dangerfield Rodney Dangerfield :'( :'( :'( :'(
-
אני מתכוון שיש לו מוניטין וכל זה אני רוצה לקנות מאורר משם ואני רוצה לדעת איך החנות הזאת... יש לה "אמא ואבא"?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מנוע חשמלי מלא, מפיק 242 כ"ס (181 קילו-וואט) ב 14,000 סל"ד. (לא רע בכלל, בהתחשב בכך שלמנוע חשמלי יש ניצולת כמעט מקסימלית, בניגוד למנועי בעירה פנימית, שהניצולת שלהם מתקרבת ל 30 אחוזים בלבד). 0 - 100 תוך 4.5 שניות. משקל 750 ק"ג, 350 ק"ג נוספים לסוללות. טווח נסיעה - 350 ק"מ.
-
- 35 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר'ה אני חייב שתעזרו לי למצוא מידע ו/או אתרים *באנגלית* בלבד על היורם הגדול מכולם... יש לי להכין עבודה באנגלית על האיש המשעמם הזה... תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
באחד ממסעותי בעולם יצא לי להיות גם ברוסיה אני בא לבית קפה באיזור אני רואה שהם לא מכינים קפה מי יודע מה אז שלפתי את הנשק הסודי שלי מהתיק זה היה אקדח אך חששתי שזה יעורר את תשומת הלב של הסובבים אם יהיה חסר להם מלצר. אז התפשרתי על קפה שהבאתי מהבית אני מבקש מהמלצר העילג מים חמים וכוס זכוכית הוא לא הבין אותי כל כך אמרתי לו Glass now התחיל למלמל שטויות ברוסית ופתאום צעק Glassnos אמרתי לו כן כן גלסנוס חשבתי שכך אומרים כוס ברוסית פתאום באו אליי כמה בריונים ולקחו אותי משם הגענו למקום עם ריח מסריח של נקניק שהם רואים את שקית הקפה שאחזתי בידי הם צועקים לי גלסנוס גלסנוס אמרתי כן כן כמובן שהם לא הבינו אותי כי זה היה בעברית אז אמרתי שוב yes yes ואז הם מלמלו משהו על איזה נשיא אמרתי למה …
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-