עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by approx,

http://i162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/scarecrow.jpg מה אומרים ?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אהלן אנשים מ'מצב שמעו בואו תחפשו,תציירו ציורי טקסט או איך אומרים NFO ציורים יפים חמודים ומהממים ולא להביא את כל הציורים הקטנטנים של 10 תווים שיוצא איזה עכבר או דובי מסריח טוב? שיהיה כאילו דברים יפים! כל מי שלוקח מאתרים שיתן קרדיט!!

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Mda101,

מה המצב אנשים? אני מחפש תמונות יפות לציורי קיר לחדר שלי... ראיתי אצל אחי, תמונה שהוא לקח מהאתר www.notonlysex.com של אישה, בעירום, כאשר הפלג גוף התחתון היה כמו שהתמונה לא מושלמת... טיפות כאלו... אני מחפש בראש ובראשונה את התמונה הזו... אבל גם תמונות יפות אחרות שאני יכול לצייר על הקיר הקיר הוא בערך שני מטר וחצי גובה על עד שלוש מטר רוחב... כל תמונה תבורך תודה, נדב

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by cleric,

מקווה שלא פירסמו את זה כבר, עשיתי חיפוש לא מצאתי אתם חייבים לראות את זה .. זה מדהים, אמנית ישראלית שעושה ציורים מדהימים בחול-ים http://video.google.com/videoplay?docid=8608767523218085402 (לא להיבהל מהמוזיקה המרדימה, תזרמו ..)

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  5. למשל כאלה ציורים שאפשר לעשות בפלא כמו =] וכאלה דברים, פעם ידעתי גם לעשות לב מכירים אתרים עם כאלה דברים?

6. Started by icebreak,

These 9 drawings were done by an artist under the influence of LSD -- part of a test conducted by the US government during it's dalliance with psychotomimetic drugs in the late 1950's. http://www.cowboybooks.com.au/html/acidtrip1.html תלחצו NEXT DRAWING, כל פעם זה תחת יותר השפעת סמי LSD

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  7. סיפוור הזוי (לא שלי) מפורום אקט-מוזיקלי. חשבתי לשתף, אז הנה. (יש לינק ישיר.. אך חייבים להירשם כדי לקוראו)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by NuNaTaK,

הרבה זמן לא היה כאן ת'רד כזה, תביאו ציטוטים של יציאות מטומטמות ומצחיקות... אני אתחיל: כמה לא מפתיע... ??? מהו הארד דיסק:

• 251 תגובות
    • 25.2k צפיות
  9. Started by RnG,

בגלל ריבוי התראדים האיכותיים לאחרונה החלטתי גם אני לפתוח אחד כזה, והיום בתכנית: ציטוטים נבחרים! בינתיים יש לי כמה, אם אזכר בעוד, מה טוב...

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by snaidis,

אז בואו נעשה פה מאגר של כל מיני ציטוטים קורעים של מורים בתיכון ומרצים באוניברסיטאות. אז אני אתחיל פה עם סדרה של ציטוטים ואתם תמשיכו עם עוד ציטוטים שאתם מכירים. מקווה שיצא טוב. [shadow=red,left][glow=red,2,300]נתחיל מהתיכון:[/glow][/shadow] רחובות, תיכון דה-שליט של"ח המורה: "מי שמפריע לי עכשיו אני גומר עליו! ואחרי זה הוא יורד איתי למנהלת!" הרצליה, תיכון היובל ספרות *קופסת חומוס נזרקת לתוך הכיתה* *המורה יוצאת בעצבים* תלמיד: "לאן היא הלכה?" ליאור: "להביא פיתות." פתח תקווה, תיכון עמל ב' (שיחת הכנה לטיול בפולין) תלמיד: "כדאי להביא מנות חמות וכאלה, או שיש מספיק אוכל." מנהלת: "אל תדאג, עוד לא קרה שילד מת מרעב בפולין..." ירושלים, תיכון הימלפרב מתימטיקה מורה:…

• 58 תגובות
    • 8.1k צפיות
  11. שמתי לב למשהו, אין מספיק צחוק באיזור הזה, בין אם זה בדיחות עלובות של ספאמרים, או ת'רדים של בדיחות שלא שוות קריאה (ילד אחד הלך הלך הלך, נפל לבור ומת.) What the Fuck is that?! אז הבה נעתיק מאנשים שכן יודעים להצחיק, ישראלים, לא ישראלים (רק לא צרפתים, אוקי?) Fire At Will! (זה לא מילה במילה, כי אין לי כאן את הקטעים) -"i'm tierd of all those fucking magazines!! every group of people has it's own magazine. we have working mother magzine, hispanic buissnes magazine, infact, any activity that is done by more that four people in the US has a fucking magazine devoted to it. sky diving, snow mobiling, backpacking, mountain climbing, bunjey jumping, ski shooting, duck hunting,…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by scorpion,

טוב החלטתי לפתוח ת'רד בו כל אחד יציין משפט (או יותר) מסרט. המשפט חייב להיות בעל משמעות ולהביע משהו. אני אתחיל: What we do in life echo's in etrnety- Genarel maxsimus (gladiator) all we are is shadow and dust-antonio proximo (gladiator) twilight is upon me and soon light must fall, that is the way of things, the way of the force- Master jedi yoda (star wars episode 6- Return of the jedi) MAY THE FORCE BE WITH YOU (כל סרט סטאר וורז שיצא)

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by raiman1,

האם באמת יש צ'יטים לtexas holdem poker בפייסבוק??

• 12 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by yoncih,

איפה אני יכול למצוא צייר paint brush מקצועי שיכול לצייר תמונה מורכבת (הרבה צבעים) ??? (כאני אומר מקצועי אני מתקוון לזה לא מישהו שהוא טוב אלה מישהו מצוין למה העבודה הזאת מאוד חשובה ! )

15. Started by Merrymoon,

http://www.freaknfunny.com/files/upload/draw-a-pig.swf ואימרו מה לחזיר יש לומר עליכם:

• 44 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. בגלל שיש לי יותר מדי זמן. פחות מדי מה לעשות. פלאש MX 2004. וזה מה שעשיתי (ראו קובץ מצורף). בבקשה תנו לי ביקורת כמה שיותר קשה\בונה. קצת פירוט- דגם ראשון היה הראשון, אבל לא אהבתי (אהבתי אבל לא מספיק) את הקדימה שלו. דגם שני הוא אחרי עריכה של הקדימה לעיצוב יותר מציאותי ובוגר. דגם שלישי הוא כמו הראשון אבל הגדלתי את הבסיס של הגלגלים (קדמיים קצת הזזתי קדימה יותר) כדי שיהיה יותר מקום למנוע עכשיו שוב משעמם לי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום! אני מצייר בעיפרון בלבד, עיפרון רגיל, הכי רגיל שיש, לא למדתי את זה ולא כלום. אני לא ממציא, אני מוצא קעקועים יפים ומצייר אותם בגדול, בדרך כלל גם משנה קצת דברים. זה צוייר על בריסטול לבן 2.5 גרם, מידות הציור 70x100 ס"מ, את הבריסטול הדבקתי עם סלוטייפ דו-צדדי לכמו קלקר מוקצף כזה, שמשני הצדדים שלו יש משטחים חלקים, עובי ה"קלקר המוקצף" הזה 1.1 ס"מ. ציירתי את הציור הבא: עכשיו בגלל שאני מצייר בעיפרון, אם אני נוגע בזה, זה נמרח, ועם הזמן זה יהרס, כמו כן זה נייר, ומאחוריו "קלקר מוקצף", אני פוגע בזה, מזיז את זה, זה נהרס. יש אולי איזה ניילון מט? או איזה סוג של משו שאפשר לשים על הציור, לכסות בו את הציור ככה שהוא ישמר? חשבתי על הניילון הנדבק הזה של המטבח, אבל הוא לא רחב …

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  18. שלום! אני מצייר בעיפרון בלבד, עיפרון רגיל, הכי רגיל שיש, לא למדתי את זה ולא כלום. אני לא ממציא, אני מוצא קעקועים יפים ומצייר אותם בגדול, בדרך כלל גם משנה קצת דברים. זה צוייר על בריסטול לבן 2.5 גרם, מידות הציור 70x100 ס"מ, את הבריסטול הדבקתי עם סלוטייפ דו-צדדי לכמו קלקר מוקצף כזה, שמשני הצדדים שלו יש משטחים חלקים, עובי ה"קלקר המוקצף" הזה 1.1 ס"מ. ציירתי את הציור הבא: עכשיו בגלל שאני מצייר בעיפרון, אם אני נוגע בזה, זה נמרח, ועם הזמן זה יהרס, כמו כן זה נייר, ומאחוריו "קלקר מוקצף", אני פוגע בזה, מזיז את זה, זה נהרס. יש אולי איזה ניילון מט? או איזה סוג של משו שאפשר לשים על הציור, לכסות בו את הציור ככה שהוא ישמר? חשבתי על הניילון הנדבק הזה של המטבח, אבל הוא לא רחב …

19. שלום לכולם: היום, כאשר הייתי במרכזיית המפרץ, במטרה לעלות על קו 23, לפני שהאוטובוס הגיע, צילמתי מספר מנורות. לפתע הגיח מאבטח, ואמר לי שאסור לי לצלם פה "מסיבות ביטחוניות", ואף הרחיק לכת וביקש ממני למחוק את כל מה שצילמתי + להציג לו את תעודת הזהות שלי. כאשר התווכחתי איתו בנוגע לעובדה שמדובר פה במרחב ציבורי, וכי דרישתו איננה מעוגנת בחוק, ושאני לא עובר על שום חוק, הוא אמר לי שאסור באופן כללי לצלם בתחנות אוטובוסים ובתחנות רכבת, חזר על דרישותי, לבסוף הצלחתי לשכנע אותו לעזוב אותי. המשכתי לצלם מנורות נוספות אשר לא הספקתי לצלם לפני שהמאבטח הגיע, ואז לאחר שאני מסיים, אני רואה את המאבטח, חולף מעלי מבלי לפנות אלי, וניגש אל מישהו אחר שנראי לי כמו מאבטח אחר, ככל הנראה להלשין עלי לגבי זה …

• 21 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. Started by StrikeEagle,

אני רוצה להעלות תמונות ממשחק כלשהו. מה הדרך הכי טובה לצלם, פרינט סקרין או תוכנה חיצונית? איזה פורמט הכי עדיף? האתר שמעלים אליו את התמונות מוריד מהאיכות? לאן הכי מומלץ להעלות כדי לא לאבד איכות? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by izikd,

http://www.bordergatewayprotocol.net/~jon/humor/video/gta4real.mpg

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dovik,

ראיתי שאלה באחד האתרים שטרם אין תשובה עליה.. בחניה ציבורית כל פעם עושים נזקים לרכב מסויים. האם בעל הרכב מבחינה משפטית יכול לשים מצלמת אינפרא-אדום שתצלם קבוע את הרכב? האם הסרט,במידה ותועד מעשה הפגיעה ברכב ע"י פלוני,יכול לשמש כהוכחה במשפט? נ.ב. מחילה על הסטיה מהנושא. עוד שאלה. האם יש המלצות על מצלמת אבטחה מסויימת? עדיף שזה לא יהיה במחיר גבוה מדי.. תודה!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  23. אפילו לא ראיתי עד הסוף, כמעט השתנתי, כשתראו תבינו גם למה: http://www.youtube.com/watch?v=1HjeyxnvvuQ

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום יש לי בעיה בצילינדר של הדלת צד אחד עובד וצד שני לא , עכשוו זואת דלת רב בריח ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף עצמאית את הצילידנדר אם כן כיצד אני עושה זואת ואם לא אני צריך לקרוא למנועלן יואב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. מה תגידו על הכיסא הבא? בד רשת, לא עור. לא סופג זיעה וכל החרטא שמסביב. גב גבוה. ידיות, והכל. ניראה בסדר ל - 200 שקל? כיסא טוב? לא רואים בתמונה, כתוב שמחיר לפני הנחה 400 שקל. ולמי שמתעניין אז שלא יתבאס, כי לא רואים בתמונה וחבל שירדם - יש עד ה 2.1 לקנות, אם אני זוכר נכון את הכיתוב. זה מבצע למעבר לשנה החדשה. מה אומרים על הכיסא? http://ufu.co.il/files/612eyphk9facvksa3vgi.png

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.