כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש מפסק תאורה, כשבכל לחיצה על המפסק האור או חשמל יעבוד x דקות, כמו בחדר מדרגות שלוחצים פעם אחת והאור דולק דקה. ( בחדרי מדרגות מתקינים 'אוטומט חדר מדרגות' בארון חשמל) אני מחפש פתרון פשוט יותר להתקנה, סוג של שקע או מפסק חכם מבלי להתעסק בארון חשמל. אשמח להפניות וקישורים מהיכן ניתן להשיג.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לשים את הדברים כהוייתם - בשביל מה לשנע אלפי תושבים לגדרות ולאבד את חייהם של אנשים ( לא שזה פאקטור מכריע בעיני חמאס, אבל מילא ) ? אם וכאשר אפשר במחיר של לא יותר של 1000 ₪ ( מחירו של קאסם אחד, פלוס מינוס ) לשלוח עיר שלמה למקלטים עם כל מה שזה משליך על האוכלוסיה, ולגרום לישראל להעיף במינימום 100 אלף דולר ( זוג מיירטי "טמיר" ), כשהסיכון לחמאס הוא גג - איבוד איזה בודקה בחולות עזה ! לא חיים ולא בטיח, אלא עמדת תצפית או כיוצא בזה ! ותחשבו על זה !
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום רב: אינני מקבל התרעות במייל על תגובות חדשות בדיונים שפתחתי או שאני עוקב אחריהם. איך אני מאפשר זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
סמסונג מכריזה על ייצור המוני של מודולים לעולם השרתים בנפח מרשים של 64 ג׳יגה-בייט, וסוללת את הדרך להכפלת כלל הזכרונות הדינאמיים המוכרים לנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
- 2 followers
-
-
למי לפנות אם שילמתי ביטוח חובה ושילמתי ישירות לא דרך חברת ביטוח ואיבדתי הנייר
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
יש לי מחשב core 2 due 3ghz וכרטיס מסך shappire r7 260x oc. הולך לעבוד ביוון. אני מתלבט בין: 1. לקחת איתי את הכוננים הקשיחים ולבנות ביוון בחנות מחשבים מחשב שיהיה אקוויוולנטי למה שיש לי בארץ. 2. לקחת את המחשב איתי בטיסה כמטען מיוחד (את כל המחשב כל המארז). לגבי אופציה 2 אני חושש שעלול להנזק המחשב. מצד שני זה יכול לצאת לי הרבה יותר זול, אני מניח שמחשב אקוויוולנטי לזה שיש לי כרגע, ביוון יעלה עדיין כאלף ש"ח לא כולל עלות מסך עכבר ומקלדת. מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום, אנחנו בית-ספר חינוך מיוחד לתלמידים בעלי לקויות למידה מורכבות. בית ספרנו נותן מענה נרחב ומשמעותי ביכולת שלנו לעקוף את הלקות ולהוביל את התלמידים להישגים לימודיים משמעותיים. לצערנו בשל מורכבויות שונות, התחום הטכנולוגי בבית הספר מאוד דל. כיום לחטיבת הביניים אין כיתת מחשבים, בימים אלו אנו מנסים להשיג תרומות של מחשבים להקמת כיתת המחשבים הראשונה של חטיבת הביניים. אנו זקוקים למחשבים משומשים במצב טוב שיכולים לשמש את כיתת המחשבים שברצוננו להקים. התשתית כבר מוכנה- רק לא השגנו מספיק מחשבים. אם יש ביניכם שעובדים בחברות אשר מחליפות מחשבים בתדירות גבוהה ויכולות לתרום עבורנו מחשבים במצב טוב- אודה שתקשרו אותי על-מנת לקדם את הפרוייקט החשוב ת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אבל כן יש שם תגובה של מישהו https://hwzone.co.il/main-tech/5-כללים-לישיבה-נכונה-על-כסא-מחשב/
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
לחבר שלי נגנב ה-MacBook Air. הוא לא מוגן בסיסמא וכנראה שהוא ימחק\יפורמט ע"י מי שגנב אותו. חבר שלי קנה אותו בארץ (חדש, לא ממישהו). האם יש אפשרות לדעת\להגיע לכתובת האינטרנט שהמחשב מחובר אליה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש סיבה טובה שיכולה להסביר את זה חוץ ממה שאולי אפשר לחשוב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה, האם יש סיכוי שאפל תעבור למעבדי AMD ZEN2.0 (כניראה גירסה מקוסטמת) לדור החדש של MAC PRO? כי רואים שהם לא עידכנו את המוצר כבר כמה שנים- למה הם מחכים? ולאיזה מעבד אינטל הם יכולים לעבור שיהיה חזק באופן משמעותי מה18 ליבות שמוצע בIMAC? כי אם הם יבחרו לעבור לAMD יהיה להם גישה למעבד מקוסטם של עד 64 ליבות עם צריכת חשמל הגיונית, ופער גדול מאוד מבחינת הביצועים למה שקיים באינטל כרגע ולפחות עד 2020. בנוסף בטח המעבד יהיה זול יותר משל הפיתרון של אינטל לפני דור ה7NM- מה שאפל מאוד אוהבת(מרווח רווח גדול מאוד לעומת העלות של המוצר). אני מודע לפטנט של אינטל על חיבורי הTB, אבל זוכר שהיו דיבורים על שאינטל תאפשר לאחרים להישתמש בתקן ו…
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי אלעזר סלע (סמנכ"ל החברה הכלכלית לאריאל) , ישראל עושה המון בכדי למגר את החרם המדיני/כלכלי/חברתי על ישראל. אפשר לומר שהמשרד לעניינים אסטרטגיים של גלעד ארדן פועל בצורה מאסיבית בתקציבי ענק לשינוי התודעה ולמיזעור החרם. למשל, המשרד מביא מידי שנה משלחות מכל העולם בכדי להראות מי עובד במפעלים, מה המפעל מייצר, איזה יחס העובדים הפלשתינאים מקבלים וכו' וחוזרים אחר כך עם דיווחים לארצות שלהם. וכן, יש משלחות של סטודנטים וסטודנטיות בתוך האוניברסיטאות המובילות בארץ, בארה"ב וגם באירופה שנותנות מאבק רציני לעולם של הBDS והחרם. אלעזר סלע העביר חלק מההרצאות מול המשלחות הללו: "עשינו סרט מהמם עם העובדים הישראלים והפלשתינאים בתוך המפעלים שמראים את החשיבות והנחיצות של מפעלים מעבר לק…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
היי הנה הגיגים מעניינים למדי בקשר ל - 4K באספקטים שונים. הן ובעיקר בהקשר של טלויזיה והן של גיימינג ובכלל. מומלץ כחומר למחשבה - https://www.youtube.com/watch?v=VxNBiAV4UnM
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יצא למשהוא להתקל בשם של זה adware.filetour כל איז חצי שעה קופץ לי הודעה שחסר לי DLL ובדרך תוכנה שיש לי Malwarebytes מזהה שזה adware.filetour עכשיו אני מצליח למחוק את התיקייה בשם setupmertics אבל זה כל הזמן חוזר לי אני מציין שכן היה לי היום כמה וירוסים שכנראה בהוא בייחד הצלחתי להיפתר מהם רק זה כל הזמן מופיע לי אני לא מצליח להעיף אותו יש למשהוא רעיון עצא בלי שאני הצטרך לפרמט עם השאלה שלי לא נמצאת בפורום הנכון אז בבקשה לא למחוק רק להעביר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני ב 1000 מגה בפרטנר משלם 110 ש''ח בחודש.התקשרתי אליהם בקשתי להוריד את המחיר אומרים לי אין פחות מ 110. מה לעשות? 1 לאיים עליהם בהתנתקות? 2 לבקש מנהל? 3 אין מה לעשות זה המחיר? כי זכור לי שיש פה אנשים ב 1000 מגה שכן משלם 80-90 אבל לא 110. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לאחר חישוב חשבון חשמל יצא קצת מוזר ... אני מתגורר בקראוון בעל מונה חשמל נפרד מבית המשכירים , ולאחר חישוב יצא סכום של 600 ש"ח עבור חודשיים וחצי. מונה התחלתי 2815 מונה בסוף חודש 3796 לאחר הפחתה , הכפלה של קוטש לשעה וכו' יצא גם סביבות 550 ש"ח.. משהו אני מפספס או פשוט בזבזתי הרבה חשמל?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן וסמארטפון ישן. לא בא לי פשוט לזרוק אותם לזבל. דברים אלה עדיין עובדים. אולי יש דרך יותר טובה/נכונה להיפטר מאלקטרוניקה ישנה? מחזור או משהו? אולי יש חברות שמתעסקות עם זה?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אני לא מבין. מיטב הפרשנים שוברים את הראש למה ומדוע ?! למה שיהיה ירי מרצועת עזה ?! ולו אני אומר - מה נסגר ? אין כאן בכלל תעלומה ! זה בגלל ברקים שהפעילו את הטיימרים ! בדיוק כמו עם הירי לבאר שבע. באמת !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשמו כן הוא .... יאללה שוט !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני הפסדתי למישהו מלא בזמן שאני נחשב חזק אבל יחסית רזה אז השאלה שלי היא האם זה קשור למשקל
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
לא יודע איך בדיוק קוראים לזה בעברית או באנגלית ואשמח אם מישהו יודע איך לפתור או מה לחפש בגוגל שכותבים קוד בשפת C לדוגמה printf("hello hwzone\n"); ה \n או \t או למעשה כל דבר תחת " " ב- printf באותו הצבע גם שכותבים %d וכו.... איך אני עודה שה \n יהיה בצע שונה? ככה לדוגמה: printf("hello hwzone\n"); תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש פתרון אלקטרוני שיפתור אותי מלהדפיס מסמכים ולרשום עליהם הערות בעט. כלומר לרשום הערות בעט על קובץ WORD ישירות בטאבלט או משהו כזה ואז לשמור את הקובץ עם ההערות שרשמתי. משהו פשוט וקל לתפעול שמונע הדפסות מיותרות. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-