עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני כבר שעה יושב ומנסה לאכול איתם! איך מיליארד סינים עושים את זה? ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי בגוגל אבל

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  2. There is a big antenna next to our house, how can i check what is the rediation level if indeed ? Thnx alot ! Btw, its an cellular-telephone antenna.

3. Started by joni,

חלק א' בדיקת המערכת נתון סל ובתוכו מסה תיקנית המחיברים לציר גלגלי בגובה 120 סנטימטר המסה הכוללת היא 120 קילו . הסל ירד וחזר להגבהה שך 102 סנטימטר . חלק ב' באותה מערכת בסל הנמצא בגובה 120 ס"מ הפעם מצויה קוביה . לאחר שהסל ירד מחצית הגובה הוסיפו קוביה שמסתה שני קילו . הסל המשיך לרדת והחל להעלות למעלה . לאחר 25 ס"מ הוציאו בזריזות שש קילו והסל המשיך לעלות עד לגובה כולל של 138 . מהי המסה של הקוביה הירוקה?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  4. אם למישהו יש חומר להביא לי, לינק משהו תודה רבה הכל יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by junkam,

אם היינו עושים היום דברים באותה יעילות שעשינו פעם אולי הדברים היו נראים אחרת. קטע ווידאו שווה צפיה - איך התקפנו את הכור בעירק

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. אני רוצה להצטרף לרשת של הבית ספר שלי בפייסבוק ואני צריך מישהו שכבר נמצא ברשת ויאשר אותי. יש לי כמה חברים שברשת אבל הם לא יודעים איך לאשר מי ששלח בקשה להצטרף, מישהו יודע איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום. אח שלי בטיול בניוזילנד. הוא מחפש מפות(סגנון WAZE) בניוזילנד. מישהו מכיר כזה דבר? אריאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  9. Started by m.l,

מישהו יודע אם IQPC עושים הנחה על תשלום במזומן?! פשוט חבר שלי צריך לדעת תשובה ואני אף פעם לא שילמתי מזומן אצלם ככה שאני לא יודע....אם למשל הוא קונה חלקים בסך של 1000 שקל והוא משלם הכול במזומן יעשו לו הנחה על זה?! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  10. Started by Screw_Master,

1. ע"י איזה סוג של תרומה לאתר ניתן לזכות בתואר "משתמש החודש" ? תשובות לשאלה מפי אלה שכבר זכו לתענוג והשערות מאלה שלא ייתקבלו בברכה , גם בדיחות , שטויות , גרעינים ובירה יתקבלו בברכה + הבהרה : לא פתחתי את הת'ראד הזה בפורום ה"מאוד מוצף" "על האתר והפורום" מכייון שמישהו נעל אותו...

11. Started by itsik1231995,

HD PREMIERE! The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon by Richard Gale [בדיחה]

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  12. Started by id3232,

רציתי לשאול אם מישו יודע אם כבר יצא הסרט-DRAGON WARS ?? תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. ידוע לי שבבמיר זה בערוץ 20 אך האם ניתן גם באנלוגי לקלוט את זה ?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. אולי לא התעדכנתי אבל לא היו אמורות להיות כמה הגרלות גדולות בחודש ספטמבר לרגל 5 שנים לאתר ? הייתה יותר מהגרלה אחת ? פורסמו הזוכים ? אנחנו כבר בתחילת דצמבר.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  15. Started by ofer_mat,

אני מחפש אתר שבוא אני אקנה מאוור ומארז (ו LED וFAN LED ) אני צריך אתר שיתן לי גם תמונה של מה שאני הולך לקנות. באתר של פנדה מצוייןם בשבילי אבל החלקים יקרים (יחסית לZIGZAG ) רציתי לדעת אם משהוא מכיר אתרי קניות מחשבים בשבילי

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  16. Started by KF,

אהלן, לכל הרוכבים שבניכם רציתי לשאול אם יש איזשהו מנעול מומלץ לקשור איתו את האופניים. חשבתי על המנעול הבא,מה אתם אומרים ? במה אתם משתמשים ? תודה. http://www.sasimple.co.il/product-p-7/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Mini-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. יענו על התקנת צלחת... ?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  18. תשמעו אני קניתי את המחשב שבצד מKSP וראיתי בכמה הודעות שאתם לא יכולים לפתוח את המארז בגלל המדבקות שיש מאחורה אז תשמעו משהו אני שאלתי שם והם אמרו לי שאפשר לפתוח אחת מהדלתות והאחריות לא תיבטל!!! כמובן שפותחים את הצד שרואים את כל המחשב ולא את הצד שרואים תגב של הלוח אם אז אין לכם בעיה לפתוח צד אחד של המארז והאחריות לא תיפגם ואני לא מבין מה רע בחנות הזאת תראו לי מקרים שהיא עשתה לכם משהו רע ?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,בן דוד שלי (Shane "O" Mac) קיבל באן לפני חודשיים ונתנו לו לחודש,עכשיו הוא מנסה להיכנס וזה כותב לו משהו שלא אישרו אותו..מה הוא צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  20. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הנוקייה 6600, הקטע הוא שבאורנג' הפלאפון הוא בסביבות ה3,400 שקל, מחיר מוגזם לכל הדעות. מצאתי בכל מיני אתרים אחרי חיפוש בזאפ, שנותנים מחירים די נורמליים, אבל פה החשש שלי, האם זה שהם מוכרים את הפלאפון במחיר שהוא כמעט חצי מחיר, יעלה לי באיכות המכשיר ובעוד כמה דברים כמו מכשיר לא תקין ופלאפון לא באמת חדש... לפי דעתכם וניסיונכם, האם אני יכול לקנות ללא חשש, כי שאלתי כמובן את החנות המסויימת שממנה אני רוצה לקנות והם כמובן אמרו לי שהפלאפון חדש לגמרי, אז שיחקתי אותה ראש קטן ואמרתי "אז למה אורנג' לוקחים 3 אלף ואתם רק 1700 שקל?" אז הם אמרו לי ש"זה אני צריך לשאול אותם", לא יודע מה אתם אומרים זה שווה לקנות מחנות כזאת שהיא די קטנה ולא בטוח אם אני מקבל אצל…

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  21. יש שיר שמידי פעם מושמע בגלגל"צ שמישהי שרה על מישהו בשם שדומה למשהו כמו: sandri או אולי sandy או sendry או כל דבר שנשמע ככה. זה שיר די ישן ואני פשוט לא מצליח למצוא את השם של השיר הזה. אז בבקשה בבקשה, אני מתחנן, תשקיעו 2 דקות מחשבה ותנסו לעזור לי לזהות את השיר הזה. אני ממש חייב את זה. זה מאד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  22. שלום! החנויות היו פתוחות היום בערב או שרק מחר? תודה ;D

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  23. Started by Moty_p,

רציתי להגיד סליחה לכל מי עשיתי לו רע אם היו כאלה מקווה שהיום הקשה הזה יעבור במהירות

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  24. Started by redti,

נחשו באיזה שיעור למדתי על זה?!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.