עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lior4543,

אהלן, הרגע קיבלתי צו ראשון בתאריך ההתיצבות שלי רשום ככה: 26/01+10.. זה אומר שאני צריך להתייצב בשני מועדים? גם בחודש העשירי וגם בראשון? או שיש לי שני מועדים ואני יכול לבחור? ועוד משהו.. כל הטופס מתפרק כזה חח, כאילו אפשר לחתוך אותו.. ויש לי שמה שוברי נסיעה. האם את השוברי נסיעה אני יכול לחתוך ולפרק את הדף לשני דפים ולשלוח? אני לא ישתמש בשוברים.

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by DarkMoh,

עברתי היום צו ראשון ולפי מה שהבנתי הקב"א והדפ"ר שלי חסויים... נורא רציתי לדעת אותם בתקווה להתמיין למודיעין, ודיי התבאסתי.. יש פה מישהו שיודע איך אפשר להשיג את הפרטים האלה, או יכול להשיג לי אותם (בפרטי)? תודה.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by R0ck,

http://corky.net/~dorimani/animations/april.htm :lol:

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by redti,

אהלן חבר'ס עוד 3 חודשים יש לי צו ראשון ורציתי לדעת אם יש איזה אתר שאוכל לקבל אינפורמציה על היחידות השונות וכך אוכל לנתב את עצמי

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by supercars,

אז ככה, שבוע הבא יש לי צו ראשון - קראתי קצת בגוגל אבל אין כמו לשמוע ממקור ראשון. אני מניח שרובכם כבר עברתם את זה, ותוכלו לצ'פר אותי בכמה טיפים. כמה שאלות: 1. עשיתי בדיקת עיניים לפני כמה חודשים, והכל יצא תקין, משמע שאני לא צריך להביא איזשהו טופס שקשור לנושא נכון? (גם לא כזה שמוכיח שאין לי בעיה?) 2. אני משער שיהיה לי פרופיל קרבי - ואני יותר בקטע של מודיעין. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל מודיעין למרות הפרופיל הגבוה?? :s05: זהו נראה לי.. יש מה להתכונן מראש?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. בשעה טובה, קיבלתי צו ראשון. מסתבר, שזה לא ראשון שהם שלחו אליי, כנראה נעלם בדואר או משהו (מצוין עליו "התראה לפני מעצר :s05: ). בכל אופן, בתוך המכתב, הגיע רק צו ההתיצבות, בלי השאלון הרפואי מצאתי את הטופס, באיכות מגעילה ביותר, באתר של צה"ל: http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=23065 יש אולי משהו באיכות יותר טובה? כי זה די מעצבן לשבת ולמלא דבר כזה. לא לחוץ לי לקבל משהו אחר, מקסימום אני יסבול 3 דקות וימלא בזה, אבל יהיה נחמד למצוא משהו אחר. ולבסוף, מחיפוש קצר גיליתי שכבר חרשו על הנושא הזה פה, אבל בכל זאת, טיפים יתקבלו בברכה .

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by idan1836,

קבלתי אתמול צו ראשון, ויש לי כמה שאלות שאינן ברורות לי: 1. כתוב לי שאני צריך להביא איתי תעודות והכל, ואחת מהן היא תעודה של אישור על לימודים עיוניים ומקצועיים. מה זה התעודה הזו ? 2. רשום שלא תותר כניסת מלווים ללשכת הגיוס, אז איך אני אמור להגיע לשם בדיוק ? (ההורה יגיע איתי למשל, ולא יכנס, או מה ?). 3. המבחנים הפסיכוטנטי שאני יעבור שם, על מה הם ישפיעו ? 4. איזה סוג של בדיקות אני אעבור שם חוץ מראיה, לחץ דם בדיקה גופנית ומשקל ? 5. השאלון המצורף מאחורי הצו, ימולא רק על ידי ? או שצריך לעבור דרך רופא המשפחה ? תודה ..

• 189 תגובות
    • 18.6k צפיות
  8. Started by dorviper,

יש פה מישו שהולך לצו ראשון בתאריך הזזה בבאר שבע?? ראיתי שהרבה פתחו נושאים כאלה אז פתחתי גם

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  9. Started by urdead,

קיבלתי צו גיוס למחר 26.11 איך אני מגיע ללשכת הגיוס ממרכזית המפרץ בחיפה ?? איזה אוטובוס לקחת ??

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום שלחו לי לפניי כשבוע צו ראשון . עלו לי מספר שאלות : 1:העם חובה תעודת זהות ליום בו הולכים ללשכה ,כי משום מה אני עוד לא עשיתי תעודת זהות (שילוב של עצלנות וחסור צורך ) . 2:בשאלון הרפואי רשום לי תאריך היתיצבות מוזר 20/10+9 ,מה זה אומר ? מתיי אני הולך . 3:בשאלון הרפואי יש 4 חלקים ,אחד שאתה עושה ,אחד שהרופא עושה ,אחד שרק ילדים שלא אמורים עדיין להיתגייס עושים (בקשת דחיית התיצבות ),ויש עוד חלק על ראייה ,אבל לא רשום שם מי צריך לעשות אותו ,אין לי משקפיים ולא קוצר ראייה ,אבל אני לא יודע איך למלא את הפרטים בחלק הזה ,ואני לא יודע עם אני בכלל צריך . 4: זה נורמאלי לקבל פעמיים את אותם טפסים (קבלתי את כל החבילה פעמיים ,ולא רק פעם אחת כמו כל מי שאני מכיר ) .

11. Started by Gilo2005,

אז ככה קיבלתי את הצו הראשון מועד הצו הוא בחודש הבא ורציתי לשאול כמה וכמה דברים מה יש להביא ליום של הצו ( במכתב שקיבלתי לא שלחתי להם את הטופס הרפואי כי כתוב שמה שאפשר להביא אותו ביום הצו). אני לא מעונין בקרבי , אני רוצה לדעת מה אני צריך על מנת להתקבל לטכנאי מטוסים או מודיעין אבל מה שהכי מענין אותי זה מטוסים תנו לי מידע על קבא , פרופיל , רעיון אישי וכו.. יש לי בעיה אם הנשימה כאילו ככה נחיר אחד נושם והשני בקושי מין סתימה כזו שיש לעשות ניתוח על מנת לפתור אותה האם צהל יכול להכריח אותי לעשות את הניתוח הזה? וכמה פרופיל זה מוריד ? תודה רבה לכול העוזרים זה מידע ממש חשוב לי

• 99 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. זכור לי שהיו אתרים שנותנים דוגמאות לבחינות הפסיכוטכניות שעושים בצו ראשון כהכנה אליהם לא הצלחתי למצוא כאלה אתרים. אם מישהו מכיר... תודה

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by avi2014,

קיבלתי צו ראשון לתאריך שהוא יום לפני הבגרות בהיסטוריה, יש אפשרות לדחות אותו?

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by kobi_af,

שלום בקרוב יש לי צו שני ,הייתי כבר בצו 1 השאלה האם צו שני מיועד לתפקידים קרביים?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by the red dragon,

שלחו לי צו שני אני צריך להגיע לבדיקות רפואיות מחר.. איך אני מבטל וקבוע תאריך אחר לא יכול להגיע מחר.. דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  16. http://www.freegadget.co.il/vote.php?uId=7

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by segevgabay,

כותרת

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  18. קיצר, אני מחפש רעיונות מקוריים ל-1 באפריל, לא משהו נדוש כמו "המכונית שלך נשרפה!!!!!" או "אבא שלך מת!!!" ודברים שקופים בסגנון.. רעיונות, מישהו? סיפורים משנים קודמות? (אני מניח שעוד אין סיפורים מעניינים מהשנה הזאת..)

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. http://www.megashare.com/196876

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אין לי רעיונות איך להעביר תזמן בזמן הצום. זה פשוט הורג אותי. יאלה עוד 40 דקות,כל אחד יכתוב פה מה הוא עושה. *אני למשל קורא הארי פוטר עד שימאס לי חח

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by 1qaz2wsx,

כל מי שלא צם ורוצה "לרדת" על המגיבים בת'ראד הזה: אתה לא רצוי פה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ברצוני לאחל לכולם צום קל וגמר חתימה טוב.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by InFecT[0]r,

צום קל לכולם, וגמר חתימה טובה שתיהיה שנה טובה וכל מה שתרצו יהיה לך בחיים בעזרת השם... :hi:

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Aviad6,

שיהיה בהצלחה ושנזכה למקדש עוד בימנו הצו מתחיל מארבע וחצי לפנות בוקר ואני יודיע מתי יסתיים בהמשך אין לי את הדף לידי מי צם?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  25. אני בן 23 ולפני מספר ימים התחילה לבקוע שן בינה. ממה שאני רואה השן צומחת ישר, כמו שצריך. שווה לקפוץ לרופא שיניים? אני כל כך לא רוצה לעבור עקירה. :-\

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.