עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.freegadget.co.il/vote.php?uId=7

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by segevgabay,

כותרת

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  3. קיצר, אני מחפש רעיונות מקוריים ל-1 באפריל, לא משהו נדוש כמו "המכונית שלך נשרפה!!!!!" או "אבא שלך מת!!!" ודברים שקופים בסגנון.. רעיונות, מישהו? סיפורים משנים קודמות? (אני מניח שעוד אין סיפורים מעניינים מהשנה הזאת..)

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. http://www.megashare.com/196876

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אין לי רעיונות איך להעביר תזמן בזמן הצום. זה פשוט הורג אותי. יאלה עוד 40 דקות,כל אחד יכתוב פה מה הוא עושה. *אני למשל קורא הארי פוטר עד שימאס לי חח

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by 1qaz2wsx,

כל מי שלא צם ורוצה "לרדת" על המגיבים בת'ראד הזה: אתה לא רצוי פה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ברצוני לאחל לכולם צום קל וגמר חתימה טוב.

• 16 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by InFecT[0]r,

צום קל לכולם, וגמר חתימה טובה שתיהיה שנה טובה וכל מה שתרצו יהיה לך בחיים בעזרת השם... :hi:

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Aviad6,

שיהיה בהצלחה ושנזכה למקדש עוד בימנו הצו מתחיל מארבע וחצי לפנות בוקר ואני יודיע מתי יסתיים בהמשך אין לי את הדף לידי מי צם?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  10. אני בן 23 ולפני מספר ימים התחילה לבקוע שן בינה. ממה שאני רואה השן צומחת ישר, כמו שצריך. שווה לקפוץ לרופא שיניים? אני כל כך לא רוצה לעבור עקירה. :-\

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by TAMIRRR013,

צונזר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. האם יש לאיסיקיו (האנשים שאחראים עליו) אימייל שאני יוכל ליצור איתם קשר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SHOOTER8,

אפשר ב-36 תשלומים, רוצו לקנות http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22661745&type=2

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by Yaniv_Uzan,

לפני שאני מזמין מ WALLA את הצורב החדש של NEC רציתי לדעת אם משהו מכיר את טק דטה שהם קונים מהם את הצורב הם נותנים שנתיים אחריות ומוכרים אותו ב 540 שח כולל משלוח נראה לי כמו עסקה מושלמת... אני באמת כבר רוצה להזמין את הצורב, אפילו עוד היום אבל טיפה מפחד. משהו יכול לתת לי עצה טובה? ניסה פעם את האחריות של טק דטה? הייתי לוקח את הפיוניר 108 אם היו לו שנתיים אחריות אבל יש לו רק שנה אחת וגם הוא יקר יותר, אז למה... (חוץ מאיכות צריבה קצת טובה יותר... בקטנה אני בטוח שנק ישפרו עוד הרבה את הצורב שלהם!) מה לעשות חברה? תודה יניב

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by noambaum,

אני מוכר את הצורב שבתמונה הצורב הוא של חברת ימהה הוא חיצוני ועובד במהירות של 44X24X4 יש לו 8mb באפר והוא משתמש ב-USB 2.0 הצורב אצלי חודש ונעשה בן שימוש מועט מאוד סיבת המכירה היא שיש ליכבר צורב ואת זה קיבלתי במתנה מאבא ואני מעדיף למכור אותו ולשדרג את המחשב שלי אז אם מישהו מעוניין שייצור איתי קשר במייל noambaum@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  16. Started by Your-AsSaSsiN,

התחלנו ללמוד הנדסת המרחב במתמטיקה והמורה שלנו החליט שכדי להבין טוב יותר את החומר אנחנו צריכים לעשות צורות שנלמד עליהם, לא לצייר אותם, אלא להכיןאותם באופן כלשהו כך שיהיו מוחשיים, הוא ביקש: מנסרה מרובעת ומשולשת ופירמידה מרובעת ומשולשת. יש למישהו רעיון איך להכין צורות כאלה כי לי ממש אין ???

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by mrdjmo,

מה החשיבות של הצורות הגיאומטריות של הרכבים השונים במחשב ,לדוגמה : למה הדיסק קשיח מלבני , למה דיסק עגול , למה הסוללה עגולה..... וכו . אני מעוניין לשמוע מכם את הסיבה לכך .

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  18. אני צריך עזרה במציאת כרטיס טלויזיה זול לצרכי מחשב HTPC, עכשיו המערכת תיהיה אך ורק לסרטים ואולי לצורכי טקסט לא יותר מזה, עכשיו אני לא יודע כלום בתחום כרטיסי הטלויזיה לכן אני צריך את עזרתכם במציאת הכרטיס שיתאים לצרכים שלי במחיר שלא יעלה ת300 שקל עם אפשר זול יותר זה יהיה מושלם. המפרט של המחשב. מעבד-P4 630 או E2180 לא יודע בנתיים מה יותר טוב לצרכים האלה לוח אם- GA-G31 S2 זיכרון-2X512MB DDR2 667 קירור רגיל של אינטל מארז-HTPC רגיל ביותר ללא שלט ספק כוח-HUNTKEY 550W ספק לא ג'נרי שמספיק לעסק יש גם 400W ג'נרים שעדיין לא החלטתי מה עדיף המערכת תחובר לטלויזה 32 אינטצ' בסלון, החלקים הנ"ל כבר נימצאים ברשותי ומוכנים להרכבה לכן אני מאוד רוצה שתעזרו לי במציאת כרטיס טוב וזול לצרכים שלי, הק…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by avidan28,

שלום לבאי\באות הדיון אני רוצה לשתף\להתריע מפני שיטת השיווק של חברת נוקיה ישראל (אני לא בא להשמיץ !!!!) אני מחזיק ברשותי את הדגם הישן 6310i והיום התבשרתי עלי ידי נציגה חביבה של יורוקום שעל דעתם הגיע הזמן שאשדרג את המכשיר שלי לדגם חדשני יותר. מכיוון שאני לא חובב תרבות הסולולר שאלתי אותה מה יש להם להציע לי כאחד שדור שלישי לא מעניין אותו.היא ענה בלשון יבשה "את זה תשאל את הסוכן שאשלח אליך".דעתי היתה תמוהה עוד יותר שהיא ממש התעקשה לקבוע לי פגישה עם הסוכן למרות שבנימוס רמזתי לה שאני כרגע לא מעוניין. והשאלה היא כזו : ברור לי שיש פה ניסיון לקדם את תרבות הצריכה ושיווק הדור השלישי לקהל שאינו משדרג את מכשיריו כל חצי שנה.(אני עם המכשיר שלי כבר 3 שנים ו 7 חודשים.אבל מה היא המגמה הזו …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by pure perfection,

שלום , כשאני עושה קנייה ב Ebay בדף של המוצר אני רואה מחיר מסויים בשקל אבל כשאני בא לחייב ב PayPal תמיד יש הוספה של כמה שקלים , כנראה בגלל ההמרה . איך אפשר להימנע מזה ? תודה

21. Started by Ewingum,

צורת יחיד/מקור זה זכר גוף שלישי יחיד? (נובע מזה תשובה ל->) צורת היחיד של כתבת (קמץ, פתח, שווא שווא) זה כתב או כתבת?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by RayZ,

מבית הפותח של הת'רד "פאשלות ופאדיחות - הת'רד הכללי" צחוקים - הת'רד הכללי! אז מה שמותר, מותר להביא תמונות מצחיקות, לספר בדיחות,מיקרים מצחיקים, וכל מה שקשור בלצחוק. המחשב שלי מלא בדברים מצחיקים, אם הנושא יהיה פעיל,אני אתחיל להציף את הנושא בדברים מצחיקים במיוחד.

• 41 תגובות
    • 3k צפיות
  23. תראו את משחקי הוידאו ה"מגניבים" הללו. שימו לב שיש כמה עמודים. http://www.somethingawful.com/d/photoshop-phriday/boring-games.php

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  24. Started by Nahum2,

http://www.boardofwisdom.com/default.asp?topic=1005&start=1&search=&listowner=Public&listname=Geek אוקי אני מודה! אני חנון מחשבים!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by CyberBot,

מידהו יכול להגיד מה לקנות לטירונות? הטירונות היא שבוע(כן כן 100% ג'ובניק)(אני מתנדב) בעיקרון זה יומיות(תחסכו את ההשפלות בסדר)אבל אני חושב שאני אשאר כדי להכין את עצמי לקראת השירות השירות הוא בבסיס סגור ומישהו יכול להגיד לי את התנאים בבה"ד 7? הטירונות ב16.1 זו טירונות מתנדבים

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.