עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אחת לכמה זמן יש מפגש פורום, נכון? עכשיו חשבתי לעצמי לפני מפגש להתחיל לארגן כמה מספרי טלפון של חנויות עם ראש פתוח מה שנקרא לבדוק כאן כמה אנשים מעוניינים לרכוש את הדיסקים האלו ולתאם עם נציג מהחנות שיגיע עם כל הכמות של הדיסקים אולי אפשר להשיג ככה הנחה על קניה ענקית כי אני מאמין שלפחות 10 אנשים קונים ממנו במכה ועוד עם המחירים האלו אפשר לקנות עוד צריך רק לשכנע בעל חנות אחת עם מחיר נורמלי לנסות להכניס אותו לפורום הזה בכלל שמעתי כאן על בעלי חנויות מזמן אבל באוברקלוקינג תגידו לי מה אתם חושבים על הרעיון

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by urich,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש ואני ירושלמי לכן אני רוצה חנות רצינית אם מחירים טובים ראיתי שלksp יש מגוון גדול גם של מוצרים חדשים אז מה דעתכם על הרשת

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by ZorD,

שלום, אני מחפש סרט מסויים שאיני יודע את שמו :-[ אבל אני יודע כמה פרטים, אלה הפרטים: הסרט הוא סרט יפני הוא סרט מצוייר וממוחשב באיכות גבוהה! ואני יודע שבתחילת הסרט יש קטע של פירמידה שאיזה יצור עתיק מיתעורר ממנה ויוצא החוצה אל העולם הפתוח (עובר דרך קירות הפירמידה) ורואה עולם שונה מאד ממה שהוא הכיר, עולם עתידי עם מכוניות מעופפות (כמו באלמנט החמישי) ואז שני שוטרים מבחינים בו ורוצים ליסרוק אותו ואז הוא עם הכוחות שלו מרסק את שני המכוניות זה בזו. זה הקטע הראשוני אם מישהו ראה את הסרט..(או יכול ליבדוק אותו לפי תמונות) ואני חושב שהוא דיי חדש *אם מישהו מכיר או ראה את הסרט בבקשה שיגיד לי את השם המלא שלו תודה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1306 :kopfpatsch: :screwy: מי מזמין? :s05: כי תראו זה נראה יפה חבל על הזמן אחלה מוצרים חח

5. Started by Yaniv_Uzan,

היי לכולם רציתי להגיד תודה ענקית ל NADI שעזר לי עם התריסים בבית!!! פשוט מדהים כן ירבו אנשים כמוהו! http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89758.0 יניב

6. אני השנה טס לארה"ב לניו יורק. ואני מחפש חנויות שמוכרות מארזים. אשמח אם תתנו עצות לאיפה יש. אם אתפש אז אשמח לקטלוג מוצרים שלהם / אתר / כתובת בניו יורק. תודה מראש. כמובן, אני מחפש מארז. אלומיניום. עם 120 ממ מאחורה. ונקי ככל האפשר. אשמח לתגובות.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by tomz,

יש לי בחדר דגל נחמד, שאח שלי הביא מברזיל מבד כזה והכל, תראו את התמונה למטה ותבינו אני מחפש דגלים נוספים, מבד, בערך באותו גודל (זה איזה 2 מטר על מטר קצת פחות אולי) סטייל קובה גמייקה וכל השיט הזה =] http://www.tomz.us/room1.jpg באיכות קצת מעפנה אבל עדיין בשביל להבין תכוונה, והדגל נראה מוזר בתמונה אבל חיפף

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  8. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  9. יש לי בעיה באוטו הוא שורף שמן אני נגיד נותן גז הוא מוצא עשן לבן כזה מההגזוז השאלה שלי מה אפשר לעשות ? איך מתרנים דבר כזה ואל תגידו לי לאחליף מנוע כי זה שטויות איפה נמצאת הבעיה מה אני צריך לעשות בדיוק ?

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by Access Denied,

חבר שלי הביא מחו"ל את המוטורולה E398.. (מאניאק עלה לו 300 דולר! ) בכל מקרה משהו יודע איפה הוא יכול לצרוב עברית לפלפון הזה בארץ? או אם זה בכלל אפשרי?? נ.ב. מה זה אומר אם כתוב: GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900, Unlocked GSM

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לנו בעיה בתריס בבית... תריס גדול עם מנוע וכו'. רציתי לדעת אם משהו פה מבין בדברים האלה כי הוא עושה לנו בעיות קצת... סידרנו את רובן הבעיה עכשיו שהוא לא מעלה את התריס עד הסוף ומפסיק מתישהו ללא סיבה נראית לעין. אם יש פה משהו שמבין אני אתן פרטים מלאים כמובן, פשוט זה קצת ארוך ואני רוצה לשים גם תמונות תודה מראש!!! יניב

12. Started by The-Devil,

למרות שהמהירות היא לא הגורם העיקרי לתאונות המשטרה ומערכת בתי המשפט בוזזים את האזרח המסכן תחתמו חברה! תקראו מפרטים שם על הכול... מקווה שהעצומה הזו תצליח

13. Started by STRENGTH,

אני רואה דרגון בול וזה ממש אוהב את זה (ואני באמת מתכוון לזה) זאת הסדרה הכי יפה שראיתי,לא תיהיה יותר טובה..מי שראה באנגלית יכול להבין אותי (אני מקווה :-\) ובבקשה אל תגיבו כאלה ששנואים את הסדרה.. שלא יהיה כאלו שיגידו פה ''איכס חרא של סדרה'' או ''זה של תינוקות''

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. קיבלתי זימון למבדקים לחובלים/צוללות. מה הולך להיות שם?

• 15 תגובות
    • 7.2k צפיות
  15. Started by yarl,

שלום אני מחפש אם יש אתרים ללינקים להורדת קבצים כמו ליונטוורק או וורז בארץ ובעולם ולתוכנת האימיול . תודה

16. שלום לכולם היום גיליתי שצה"ל אישר את קבלתי למסלול עתודה באוניוורסיטאת תל אביב, תשובה מהאוניוורסיטה אני מקבל רק מחר. בכל מקרה יש לי ידידה שנרשמה יחד איתי לאותו המסלול בדיוק. הציונים שלה הם-ממוצא בגרויות של 107 ופסיכומטרי של 610 (מגמה ראשית פיזיקה ומחשבים) הציונים שלי הם-ממוצא בגרויות של 96 ופסיכומטרי 620... (מגמה ראשית כימיה) אני אושרתי ע"י הצבא והיא לא? איך זה הגיוני?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by FARKASH7,

רבים בטח יקפצו ויגידו פרארי אנזו, למבורגיני מורציליגו או אפילו פורשה קאררה GT אבל היום גיליתי משהו חדש, משהו קטן, משהו זול שנראה כמו קרטינג של שתי שקל אבל הוא בעצם מכונית הספורט הסידרתית הטובה בעולם, לפחות זה מה שהבנתי מהכתבות של YNET. הכירו את קייטרהם R500 איוולושן הנה מה שמצאתי בYNET אם למישהו יש עוד חומר על הדבר המדהים הזה תנו לי בבקשה http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2908942,00.html היא גם עברה מתיחת פנים רק עכשיו אחרי 48 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2987943,00.html

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by 1nstall,

HONDA

19. יש חנות כזו מישראל כולה באנגלית היה לי אתהאתר היה בוא הכל זה מתחיל pc מישהו יודע? בטוח הביאו מלא פעמיפ פה

20. Started by PhP dUdE,

צילום: אני רעיון: אני עריכה: אני DOg tags: שלי ;D הפינגוין: שלי

21. Started by SamurAchzar,

כמובן ש"גאון מחשב" זה מושג נלעג גם בעיני, אבל בואו נחשוב על זה רגע. פעם, בשנות ה80 המאוחרות, שנות ה90 המוקדמות, לילדים היו יחסים אחרים עם מחשבים. למעשה, לא היה הרבה לעשות עם מחשב, ואם היה - היית צריך להתאמץ בשביל זה (היה הרבה יותר קשה להשיג משחקים אז מאשר היום). לא הייתה סביבה גרפית ידידותית (יותר או פחות), היית צריך ללמוד את הפקודות shell (נו, דוס). מי שבילה את רוב זמנו מול המחשב עשה את זה כי הוא אהב את המחשב עצמו, לא את האפליקציות. כיום, בעידן האינטרנט, יש כלכך הרבה דברים לעשות עם מחשבים, רובם מעניינים עשרות מונים מאשר תכנות, לפחות לילד הצעיר. פעם, יותר ויותר ילדים היו מתכנתים בגיל צעיר, מסוקרנים על ידי המחשב. התכנות היה פשוט, הלמידה קלה. למעשה, התכנות היה הדבר הכי כיף …

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי ברצוני לשנות קצת את פרטיי בICQ ומיכייון שיש לי את אותו ציור כבר הרבה זמן (שנתיים נידמה לי) החלטתי לשנות אותו, אני מחפש כל מיני אתרים או סתם ציורים שאתם מכירים שאני יכול להשים שם. תודה מראש Install ד"א זה הציור שיש לי כרגע: .· · . ´ ` ´‾`·. .·´‾`: '·. `·. .·´ .·' `:--·´ `·--:´ ;´`; `·. ' ' .·´ ; ; ;`·-·´; (‾' '‾)

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by ratzabi,

מישהו יכול להביא לי לינק או להעלות לפה? תודה מראש!

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים