כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי כונן SAMSUNG SH-B123L BLU RAY COMBO, ופעם בכמה חודשים, בדר"כ באמצע צריבה המחשב לא מזהה אותו יותר. לא משנה אם אני עושה ריסטארט למחשב כלום לא עוזר, עד כמה ימים אחרי זה שהוא מזהה אותו מחדש בלי שאני עושה שום פעולה ניכרת לעין. מישהו מכיר את הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מניח שכולם יודעים שחלל הרכב מתחמם בצורה מטורפת בקיץ כאשר הרכב עומד בשמש. לאיזה טמפרטורה מגיע חלל הרכב במקרים כאלה ? הבנתי שזה נע בין 50-80 מעלות, האם זה נכון ? יש הרבה אנשים שמאחסנים גאג'טים ברכב (GPS וכדומה), רובם פועלים על סוללת ליתאום. אני די בטוח שזה מאוד לא בריא לסוללה להיות מאוחסנת בתנאי חום שכאלה, אבל כמה נזק זה באמת עושה ? איפה אפשר לשים את הגאג'טים ברכב שישארו יחסית קרירים ?
-
- 1 תגובה
- 10.1k צפיות
-
-
-
יש לי היום במחשב כונן דיסקים עם חיבור IDE ולא SATA. אם אני קונה מחשב חדש, יהיה אפשר לחבר אותו? או שהיום כבר הכל זה SATA?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אך אני עושה זאת? מצ"ב קובץ תמונה שמראה למה אני מתכוון. ***לא משנה, מצאתי, נא למחוק את התראד***
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
היי אולי מישהו יודע מתי כדאי לחלק פליירים כלומר באיזו שעה והאם כדאי להכניס אותם לדואר או מדלת לדלת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עברתי דירה לא מזמן. יש ברשותי את המתקן של מי עדן, שכל חודש מביאים לי מספר כדים ואותם אני תוקע על ראש המכונה. שלחתי בקשה באתר למעבר דירה, והיה רשום שתוך 48 שעות יתעדכנו הפרטים. עבר שבוע וכבר עברתי דירה, שלא שמעתי מהם ציוץ אז פשוט העברתי את המכונה ואת הכד עם המוביל... משהו נפל על המכונה, וישנו שבר יחסית גדול על הפלסטיק. האם מחייבים על שטויות כאלה? למישהו יש ניסיון עם שברים במכונות של מי עדן? במידה ואני רוצה לעזוב, האם יגבה ממני תשלום על הנזק? אני שואל את השאלות כאן מפני שאני דיי לחוץ, והם כבר סיימו לעבוד במוקד... תודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום,ברשותי HTC Desire אשר שקע הטעינה שלו הלך לעולמו , זאת אומרת שאיני יכול להטעין את הפלאפון דרך השקע טעינה עם מטען רגיל , ברצוני לשאול האם יש למישהו שיטה כלשהי לעקוף את הבעיה הזאת ולהטעין את הסוללה ישירות ללא השקע טעינה? ואם כן אז איך , מדריכים יוכלו גם לעזור לי , ניסיתי לחפש ביוטיוב אך לא הבנתי איך זה עובד.תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום חברים כמו שרשמתי אני הכותרת אני מתכונן למבחן של CCNA אחרי קורס שעברתי ואני מעוניין לדעת אם מישהו יכול בבקשה להביא לי סיכום על WAN Connection ראיתי קצת CBT וTRIAN SIGNAL ועדין יש כמה דברים שאני לא ממש סגור עליהם ואני מחפש איזה שהוא סיכום בעברית או באנגלית ממוקד יותר אם אפשר לעזור לי לחפש אני ישמח תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
מישהו הזמין / ממליץ על חנויות מסוימות בחו"ל? רציתי להזמין כמה דברים כי המחירים בארץ לא ריאלים ואני לא מכיר אף חנות. האם אמזון יספק את הסחורה או שיש אלטרנטיבות עדיפות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה נעלו את האשכול שלי בביקורת הגולשים. אבקש ביקורת בונה על האתר לא לפחד להעליב *****זונצר*****
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
-
מה מומלץ? אני אוהב מקומות יוקרתיים ולא רועשים מדי (אבל עם מוזיקה טובה, רצוי אלקטרונית) אפשר להגיע עד רמת ישי/קריות (רק אם יש משהו ממש טוב, אני לא מתלהב בלשון המעטה מהקריות)
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום טכנאים. נא הביטו על התמונה: יש את מנקה מסכים LCD, אופטיקה, משקפיים ויש את מנקה חלונות "חלונית". האם יש הבדל באמת כשזה נוגע לניקוי של מסכי LCD, אופטיקה, משקפיים וכו' וניקוי חלונות בבית? או שזה תכסיסי שיווקי כדי לשכנע קונים שיש הבדל?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום , יש לי יונדאי אלנטרה 05 יד2 והחגורות בטיחות מקדימה פשוט לא חוזרות למקומן ,זאת אומרת שהחגורות משוכות עד הסוף החוצה ואי אפשר להחזירן פנימה וזה מעצבן בעין וגם לא נוח . אני לא בטוח אבל לדעתי המנגנון אולי ''סטופר'' נדפק , מישהו יודע אם ניתן לתקן ? אוו שכחתי ... תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח חשבון ב WEBMONEY אבל לא נראה לי שהם בכלל מעבירים כסף לבנקים בישראל. יש פה מישהו שיש לו חשבון שם ויודע איך אפשר לקבל מהם את הכסף בדרך הכי קלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה (עדיפות לקובץ אקסל) לחישוב שעות עבודה. לא משהו מסובך, בסיסי ביותר. אחד כזה שכולל שעת כניסה, יציאה, תאריך, לפי הנתונים מחשב סה"כ שעות רגילות, נוספות, סופ"ש וכד' (עדיפות גם לשנות אחוזים לימים מסויימים ידנית בגלל חגים - לא חובה) וכמובן נותן לי גם סה"כ שכר. עשיתי קובץ כזה באקסל אבל הוא לקח לי הרבה מאוד זמן ובדיעבד אני רואה שהוא עושה כל מיני חישובים לא נכונים (להלן סמיילי שמבטא את רגשותיי לאחר ניסיונות כושלים להבין איפה הבעיה ) אני עדיין לא כ"כ מכיר את התכנה ולכן אני מסתבך איתה. אם למישהו יש משהו כבר מוכן, או מקור להוריד ממנו אחד כזה, אני אשמח לקבל קישור.
-
- 1 תגובה
- 18k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים ללכת לצפון ליומיים בחופשת סוכות,אני,שני אחי הקטנים וההורים(ביחד 5). יש המלצה לאתר מסויים שממליץ על צימרים במחיר שפוי באמצע השבוע? בנוסף,אשמח להמלצה לאתרי בילויי לכל המשפחה בצפון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
בשעה טובה ומשובחת לפני שבוע וקצת נגנבו אופניי. אלה היו Raleigh A3 פשוטות אך יעילות. אני עובר בשעה טובה לירושלים הבנויה, הרים סביב לה ובתוכה. למרחקים קצרים ולא תלולים מדי, אני רוצה להתנייד עם אופניים. חשבתי על אופניים מתקפלים - השאלה היא - צעצוע או לא צעצוע? חווית רכיבה נורמלית או משהו שמזכיר יותר מכל קורקינט? וכן - תקציב. האם אפשר למצוא משהו נורמלי באזור ה-1,000 ש"ח? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
וגם מעניין אותי לדעת שלפי האתר JOBINFO נציג טכני אמור לקבל שכר של 7-12 אבל במציאות השכר הרבה יותר נמוך. כמובן לא לשכוח את השאלה על נציג DATA בכותרת
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
האם זה נכון ש-אם אני מתקשר מישראל למישהו בארה"בת עם ספק מקומי כגון AT&T , T-MOBILE וכו' ץ האם הוא ישלם על השיחה הנכנסת? תודה לעוזרים אוריה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי אני מחפש דאנס-בר נחמד בתל אביב או מקום שיש בו ליין של מסיבות לגילאי 26+. בזמנו הייתי יוצא לדיזניגוף , לא יודע מה קורה עם המקום הזה עכשיו, פעם אחרונה שהייתי באיזור הייתה שם מסיבה של חיילים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-