כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
שיש את הפרומו של ארץ נהדרת... "I DONT KNOW BUT I...." זה המילים שאני יודע מישהו יודע את הם של השיר?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות תכשיט מתנה בתקציב מוגדר, אני לא קונה הרבה תכשיטים, והייתי רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר. יש המלצות לחנויות באזור המרכז מאנשים שיותר מבינים בנושא? תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות רדיו סוני דיגטלי (ולא ממש לא בא לי mp3 ואיפוד או סידי רק רדיו אני פשוט פריק של רדיו) שלא ראיתי בארץ ונראה לי שאני יחסוך כמה גרושים ככה המקום היחיד פחות או יותר שאפשר לקנות אותו זה מחברה מהונג קונג שמוכרים באיביי מה אתם חושבים הם אמינים האם כדאי לרכוש דרך איביי ודרך אגב מה בקשר למכירה נראהלי שיש לי לא מעט שטויות למכור שם http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3281&item=5754909338&rd=1&ssPageName=WDVW
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני מתכנן מסע ברכבות ברחבי אירופה,שמעתי שיש כרטיס גלובאלי שמשלמים בשבילו פעם אחת ואני יכול לנסוע ברכבות ברחבי אירופה. האם זה באמת קיים,ואם ניתן להשיג פרטים נוספים על הכרטיס ומחיר וכן הלאה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש שיר מוזר מאד בלי מילים, אם לדייק יש "מילים" אבל הם ללא משמעות בכלל זה היה ממש מוכר ליפני שנה + אבל אני לא נזכר בשם.. זה היה מתחיל ככה: Shaka rum Shaka rum shakariki rum.... היה שם איזה אחד ששר וזה המשיך ככה לאורך כל השיר.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני תקוע בתרגיל הזה וזה מתחיל ממש לעצבן אותי.. 1000100101 חלקי 11 תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 9.4k צפיות
-
-
בכביש בין עירוני/מהיר אני משתדל לא לעבור את ה- 100/110 (קבעתי לעצמי ש-120 יהיה הרף שלי) בכביש עירוני - אני נוסע בין 30 ל- 60 בהתאם לדרך ולמצב התנועה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
על טורנט לי'ץ אז רציתי לשאול מה זה? בבקשה תעזרו..
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ברוכים הבאים להודעה הראשונה בפינה החדשה ממדרשו של יהודה איש קריות(יוצר - "נשיקה - בגידה ו-"לא בוגד עיוני, לא בוגד"): (אי) המלצת השבוע והשבוע באי המלצת השבוע - סרט. הסרט המדובר שמו "המדריך לחיים בכפר", בטח שמעתם עליו בגלל שהוא זכה לפירסום די מסיבי ולביקורות אוהדות במיוחד. עכשוי, למי שאין לו כח לקרוא את כל ההודעה - AVOID THIE MOVIE AT ALL COSTS!. ועכשיו הנה העלילה: *רק מציין כי אין כאן שום ספויילרים, אז אל תנסו אפילו* נושא הסרט הוא תוכנית רדיו מן הסגנון הישן אשר משודרת לייב אל מול קהל ומכילה בדיחות קרש שונות ובעיקר מוזיקת קאנטרי ואף פרסומות לייב(פאודר מילק בסקיטס יא!). התוכנית משודרת כבר 30 שנה ובדיוק קנה את התיאטרון בו היא משודרת יזם טקסני שרוצה להפוך אותו לחניון, נושא הס…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו כאן יודע או היה במיון כזה שיכול לתת לי קצת טיפים ...(חשוב לי להצליח בזה) :-*
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
-
אני צריך צלילים של מחיאות כפיים ומשהו כמו של קהל שעומד בהופעה עם שריקות וזה.. ושהם יהיו כמה שיותר ארוכים.. אם למישהו יש קבצים כאלה או מכיר אתר שאני יכול למצוא בהם משהו דומה אני אודה לו. יכול להיות שיש לכם איזה שיר מהופעה ושם לפני השיר או בסופו יש קטע ששומעים את הקהל ואפשר לחתוך, זה גם יעזור לי.. תדוה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני מעוניין להזמין מקלדת מיוחדת שאין בארץ מאתר אמזון שעולה 70 דולר האם צריך לשלם מכס או כל משהו אחר חוץ מדמי המשלוח. אם למישהו תשובה בדוקה אני אודה לו...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים לפני תקופה מסויימת קניתי פן של קנדי ואני מנקה בעזרתו את המחשבים שלי כל חודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאה. הפן מוציא על מקסימום חתיכת זרם והמחשבים נשארים נקיים מאוד. כתוצאה מניקוי של פעם בחודש אף לא מתקשח אבק על המאווררים ובכך אני חוסך לעצמי נקיון עם מטלית. לפני כמה קבועות הייתה כתבה באתר על ניקוי מחשב והיו שם הרבה תגובות שהזהירו לגבי ניקוי בגלל חשמל סטטי, איך בדיוק חשמל סטטי יכול להגרם ולמה זה מסוכן? ומה אני יכול לעשות על מנת לצמצם אתה סיכוי שיקרה משהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
חודש הבא אני הולך להופעה של אסף אבידן בהיכל אומניות הבמה בת"א וכיוון שאני לא יושב הכי קרוב שאפשר, חשבתי אולי להביא את המצלמת HD החדשדשה שיש לה זום גדול מאוד וככה לא תיהיה לי בעיה לצלם . הבעיה שבעצם יכולים לעשות לי בעיות בטענה שאסור לצלם את המופע וכו ..בעוד שבכל זאת אנשים מכניסים ללא בעיה מצלמות דיגיטליות רגילות.. מה דעתכם? תודה רבה אגב - אסף אבידן והמוג'וס מומלצים בטירוף ..תבדקו ביוטיוב
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הגודל של דיסק התקנה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 שאמור להיות?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום חברה, מישהו יודע כתובת מדויקת בה תתקיים תערוכת CeBIT הקרובה? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שיר ישן עם קולות חייזריים (לא ממש שיר אלה מנגינה רק) היה לי אותו לפני המון זמן בקלטת ומאז לא יודע איך קוראים לו וגם של מי. תזרקו שמות אני כבר יבדוק, תודה למי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מצטער על איכות הרדיו פשוט הייתי חייב לכווץ את זה בכדי להעלות את זה. ניראה לי שזה של מרלין מנסון אבל לא מצאתי שום שיר כזה תחת השם שלו בקאזה. תודה רבה, יאיר. http://www.geocities.com/sifojen2000/song1.mp3
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי קיבלתי טופס במקום העבודה שלי שאני צריך להעביר לרופא תעסוקתי,אני בקופת חולים מכבי מה התהליך. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
לא אני לא מתכוון למשלים של "קרילוב" או משהו כזה אני צריך כל מיני סיפורים מגניבים כמו שהמפיונרים בסרטים מספרים על מנת להסביר משהו ולרמז על משהו.. לדוגמה: רב יהודי ונוצרי הלכו למשחק איגרוף. כשאר עלו הלוחמים על המגרש, אחד מהם הצטלב (לא יודע בדיוק איך להסביר את התנועה הזאת, אבל זה התנועות שהנומרים עושים כשהם מסמנים צורה של צלב על גופם, מהראש עד החזה..).. אז הרב שאל את הנוצרי: "בשביל מה הוא עשה את זה?" הנוצרי ענה לו: "הוא סומך על אלוהים ומאמין שהוא יעזור לו" רב: "וזה באמת עובד?" נוצרי:"שוב דבר לא יעזור לו אם הוא לא יודע להתאגרף" זה לא דוגמה חזרה במיוחד אבל אני מקווה שהבנתם את הכוון :
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 :lol: תקראו! לצערנו זה באמת קרוב למה שקורה עם המחשבים...
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-