עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JohnnyBravo,

8) סוגר 33 חג שמח לכולם ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  2. יש עוד כמה אתרים שנושאים את הבאג או "כשל" הזה .. כנסו לדוגמא ל Skypc , תוסיפי את אחד המוצרים לעגלה שנו את הערך למינוס ותעדכנו.. מעניין אם אתה מזמין במקרה כזה איך החברה מתייחסת לזה... אולי נותנת לך זיכוי.. עריכה: ב skypc כרגע זה לא עובד, יתכן מאוד שהם סידרו זאת בעקבות מייל ששלחתי להם .. אפשר עדיין לראות את זה באתרים אחרים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. שלום לכולם בימים אלה אני שוקד במחשבה על שאלת חקר בעבודת גמר במחשבים-רשתות ורציתי שתזרקו רעיונות לכול מיני שאלות זה מאוד יעזור לי ועם אפשר לא כלליות מידיי כי למרות שזו עבודה גדולה 50 ע"מ עדיין צריך נושא ממוקד אז יאללה חברה תתחילו לזרוק רעיונות!!! בתודה מראש אוהד

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  4. Started by urdead,

מחר יש לי מתכונת בכימיה של כיתה יא' אבל אין לי איך להתכונן.. מישהו יכול להביא לי מתכונות או תרגילים ברמה של בגרות שמתאימים למיקוד של השנה ושיש להם פתרונות (כדי שאני ידע אם אני עושה נכון )? אני לא התחלתי להתכונן רק היום ואני יודע ממש טוב את החומר אבל אני חייב לתרגל ...(אז בלי הערות לא קשורות)

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by dj_horse,

שלום, אני סרקתי מסמך לקובץ PDF ואני מעוניין לערוך אותו. רציתי לשאול אם ניתן לערוך בדרך הזאת,ואם לא איך כן?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by R0ck,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/856976

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by kisin,

מישהו עבד עם WALLA PAY ? אני יכול להשתמש בזה באתרים אחרים? זאת אומרת, אני יכול לתת לאנשים למכור ולקנות אחד מהשני באתר שלי באמצעות WALLA PAY או שלא? קראתי איפה שהוא שניתן להשתמש בזה רק באתר של וואללה, זה נכון?! (אם כן, אז זה כל כך מטומטם מבחינת וואלה כי עד שבונים פה בארץ משהו כמו PAYPAL אז הם לא נותנים לאף אחד להשתמש בזה מחוץ לאתר שלהם) אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי קצת פרטים....

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  8. היי אני עומד להרשם לאוניברסיטה אבל איני בטוח לאיזה פקולטה אני יודע שאני אוהב דברים כמו ביולוגיה כימיה םפיזיקה תכנות ורובוטיקה יעני תוכנה וחומרה הנטיות שלי הם לביוטכנולוגיה ואם יש לננוטכנולוגיה ?? מה אתם מציעים ואלי תכלו להסביר לי יותר על ננוטכנולוגיה ובמיוחד על ביוטכנולוגיה אני אדם יותר מעשי האם יוצרים דברים מכאניים בביוטכנולוגיה??.

9. בהמשך למה שכתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181564.msg1574352#msg1574352 (ואני מצטט) אתמול התקשרתי לכבלים לראות מה הקטע, הרי הם אמרו שביום שני הם יחברו אותי. אחרי כמה דקות של בירורים קיבלתי תשובה ש"לפחות בשבועיים הקרובים מחברים רק לקוחות של 012 למבצע הזה" ואז החוצפנית הוסיפה "תתקשר בעוד שבועיים שלושה ותראה אם נחבר אותך" מישהו שמחובר לברק 013 הצליח לעבור לחיבור של 1.5/256 או 1.5/512 ?? אם כן, אנא רשמו זאת פה. זה פשוט פאקינג בזיון. הם אמרו לי במפורש (פעמיים) כאשר התקשרתי אליהם לפני שבוע שתוך 4 שעות הם מחברים אותי במהירות החדשה. הם עוד לא מחייבים אותי על המהירות החדשה, אבל נשבר לי! אם אתם מנויים של חברה אחרת - לא 012 - ועברתם לחיבור הזה, א…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by GMTK,

העיצוב הזה על הפנים ושובר תעניים וקשה ממש לקרוא משהוא צריך לשנות הגדרות בהירות. עיצוב מגעיל ולא נוח לשימוש. נכון שהוא יותר מהיר אבל הוא לא נוח. תחזירו לישן הכי טוב. עיצוב מגעיל ביותר. למשל אני ניכנס לפורום שהיה רשום ליד מספר ההודעות מי פתח ולא למטה בקטן כי כן לפעמים זה משנה לי מי פתח. ועוד משהוא הבדלי הצבע שניכנסים לפורום כלשהוא אין הבדלי צבע גודל בין הסטיקי לבין הודעות חברי הפורום. בשביל להוסיף תמונה ניפתח חלון בצד ? למה לא נשאר כמו שהיה? רוצים שינוי? למה זה טוב למה אני לא מביין?

11. Started by עמיר שחר,

האם משהוא זוכר את שם הסרט הפרודיה על TOP GUN? משחק בו אותו שחקן ששיחק באקדח מת מצחיק. בתתודה מראש עמיר

12. Started by talmAn,

אני ראיתי באתר את זה שהמקלדת המיוחדת הזאת לגיימרים תתחיל להימכר בארץ בפעם הראשונה בתערוכת ה הx cite במחיר מיוחד. אז אני רוצה לדעת מה עוד יש בתערוכה הזאת, בתערוכת ה x cite? ואיפה היא תתקיים? תודה

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  13. גיליתי שאני אוהב בול את הסגנון של hypersonic מישהו מכיר עוד אומנים דומים??

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  14. מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. אני יודע שאסור לי לפרסם בפומבי בעיות שקשורות למערכת אבל שלחתי מכתב לפני הרבה זמן בפרטי, התייחסתם אליו אחרי שבוע בערך ועכשיו הבאתם את הפרסומת הזאת עוד פעם! הדפדפן שלי כל הזמן קורס בגלל הפרסומת הזאת! בבקשה לטיפולכם, ושוב אני יודע שאסור לי, אבל אני רוצה שזה יהיה למודעות יותר גבוהה ותבינו שהפרסומת הזאת פוגעת בגלישה דרסטית. בברכה, FullGaz.

16. מישהו מוכן להסביר לי למה ההבדל במחיר בין סמסונג 620 באסקייפ וסמסונג 624 באורנג כלכך גדול??? זה הרי אותו כמשיר!!!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by miki16,

מה זה חיישן מהירות שמעתי שייש דבר כזה במאורר או במארז לא זוכר.. משהו יכול להסביר לי..?

18. Started by Black_eagle,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום,</p><p>יש לי נוקיה 6100 הבעיה אצלו החלה היום הוא נדלק לשניה עד שאפשר להכניס את הקוד ואז נכבה, האם למישהו קרתה את הבעיה הזאת והוא יודע איך לפתור אותה?</p><p>ועוד שאלה איפה אני יכול להוריד תוכנה שיכולה לעשות FLASH למכשיר ומאיפה אני מוריד את גרסאת ב FIRMWARE?</p><p> תודה</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by kisin,

העונה החמישית התחילה השבוע ויש לי שאלה: לא ראיתי אף אחד מהעונות הקודמות, אני יכול להתחיל לראות את הסדרה מהעונה החדשה? או שחובה לראות את העונות הקודמות כדי להבין מה קורה וכדי להנות מהעונה החדשה?

• 12 תגובות
    • 680 צפיות
  20. היי, נגמרה לי היום חבילה, הגיע הזמן לעבור.. כרגע אני בNETVISION, באיזה ספק אתם? האם כדאי לדעתכם לשקול את החבילות החדשות של הUPLOAD או שהם עדיין במחירים אסטרונומיים? אה וגם הבזק נגמר לי עוד שבוע, שווה לעבור לכבלים או שזה סתם יהיה כאב ראש? (יש לי כרטיס רשת פנימי על הלוח)

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Milk-Inc,

תגידו לי את שמות הדמויות: 1) יורש העצר של גונדור , קוראים לו גם הצעדן. 2) אחייניתו של מלך רוהן, ומאוהבת בארגורן. 3) קוסם רב עוצמה, שנלחם בסאורון. 4) נושא הטבעת, וצריך להשמיד אותה. 5) אהובתו האלפית של ארגורן. 6) עוזר לסם ופרודו, אבל בעצם רוצה את הטבעת לעצמו תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  22. אני רוצה לבנות לפרוייקט של 3 יח' מחשבים מסד נתונים לבניית מפרטים (ACCESS) והייתי רוצה עזרה וחו"ד בבניית המסד. מצורף קובץ של הטבלאות וקשרי הגומלין (ראשוני מאוד) אם אפשר, תעירו, בקרו, הציעו הצעות שיפור ותעזרו לי למצוא שאילתות נוספות(יש לי כמה, אני צריך למצוא איפה רשמתי אותן ולמצוא עוד). אני אעדכן כשיהיה לי זמן וכוח לארגן את הדברים תודה רבה על כל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by dandiG,

חבר שלי מבודד עם קורונה בבית לעוד כמה ימים. בת הזוג שלו התחילה והוא נדבק ממנה . הוא לקח חופש מהעבודה כשהיא חלתה (סתם בגלל שבא לו והוא יכול) כדי לשמור על שני הילדים הקטנים שלהם כביכול. בינתיים הוא סיפר לי שניצל את ההזדמנות ושידרג את מכונת הקפה שלו ורכש לעצמו מקינטה. חשבתי על זה רבות אני חובב קפה מאוד , במיוחד קפה משובח, והאמת חשבתי על זה עוד לפני שהחבר סיפר שהוא קנה, ורציתי לקנות לעצמי , אבל חושש יש פה למישהו ניסיון האם זה משרג מאוד את חווית הקפה? כמה התעסקות זה - כי פה למשל : http://www.karmel.co.il/עסקים/לשתות-ולהרגיש-את-הקפה-שאנחנו-מכינים-במו-ידינו-יתרונות-המקינטה כתוב שזה למי שאוהב להיות מעורב בהכנת הקפה. האם זה באמת מעצים את החוויה כפי שאומרים ?שמעתי שכן …

24. אני השנה טס לארה"ב לניו יורק. ואני מחפש חנויות שמוכרות מארזים. אשמח אם תתנו עצות לאיפה יש. אם אתפש אז אשמח לקטלוג מוצרים שלהם / אתר / כתובת בניו יורק. תודה מראש. כמובן, אני מחפש מארז. אלומיניום. עם 120 ממ מאחורה. ונקי ככל האפשר. אשמח לתגובות.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים