עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Nihility,

הרגשתי במרכז הארץ.

2. מישהו יודע איך קוראים לאלבום? בוויקיפדיה כתוב שיש אלבום שקוראים לו פרל ג'אם מ2006 אבל אח שלי טוען שהם הוציאו אלבום שהו חידוש של שירים ישנים שלהם השנה מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by coben,

איפה אפשר להשיג ? שאלתי ב"למטייל" והם לא יודעים.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  4. הנה הולך אחד מהאנשים המבריקים והמשפיעים ביותר על החיים שלנו.. :'( http://www.mercurynews.com/mld/mercurynews/news/local/states/california/northern_california/14180191.htm

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. ידוע שהוא עבד על אטארי וזהו בערך... אשמח לעזרה אם תצליחו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by wooper,

הי אני עשיתי את הבחינה הראשונה על ווינדוס 7 שזה windows 7 configuration mcitp כל הכיתה עשתה את הבחינה במכללה. כנראה שם של מישהו אחר נקלט שעשיתי את הבחינה כולנו נרשמנו על אותו מחשב עכשיו שאני נכנס לאתר של מיקרוסופט יש את ההסמכה רק לא על שמי לא שמתי לב לזה עברו כבר חודשיים מאז מה אפשר לעשות? האימייל והרחוב שמצוין שם נכונים שלחתי להם הודעה לתמיכה מקווה שיהיה בסדר אם לא נעדכן

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by dvvon,

סתם שאלה שמעניינת אותי אני מקווה שזה לא SPAM

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  8. התקרה ברכב "הפאר" שלי, פיאט טיפו, גמורה. הרכב היה שנים רבות בידי העובדים של אבא שלי, שעישנו ברכב וגרמו להרס התקנה. צירפתי תמונות להמחשה. חשבתי לרכוש ספריי דבק (קיים כזה דבר?) ולעבור על התקרה לפחות כדי שהיא לא תתפורר עלי בזמן נהיגה. אחר כך אקנה צבע אפור מיוחד ואעשה צביעה. לדעתי יותר גרוע לא יהיה. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. במסגרת הבגרות במחשבים אנו אמורים לבנות אתרי אינטרנט אני רוצה לבנות אבל אין לי שמץ של רעיון אסור שיהיו אתרים על מחשבים מוסיקה ספורט וכד' מישהו יכול להושיע ?!?!?!?!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. Started by House M.D.,

למה סרט על 25FPS נראה מעולה , אבל משחק מחשב על 25FPS נראה מקוטע מאוד?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. לא חשוב מצאתי לנעול בבקשה...מצטער

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. התחלנו השנה ללמוד אסמבלר במסגרת בית הספר , יש לי יחידה בבגרות שאני צריך להכין פרויקט ממה שלמדנו .. יש לי המון חומר להשלים כי החסרתי המון שיעורים בהתחלת השנה וממש אשמח אם יש לכם אתרים שאוכל ללמוד מהם .. בנתיים כל מה שלמדתי זה שיטות ספירה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. שלום,אני מחפש המון זמן כבר את סרטון הקדמה של הסרט הזה להורדה למחשב. מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור? תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך את כתובת ה STREAM שלהם כדאי להקליט כמה שירים,אבל לרדיו אפשר להיכנס רק דרך האינטרנט ולא דרך הווינאמפ...

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by MoRtZkInG,

אימאלה אתמול והיום שודרה בערוץ 1 מיני סידרה על מהלך חייו של היטלר מילדותו ועד למתי שהוא עולה לשילטון (בדרך דמוקרטית) בתור קנצלר גרמניה. זה היה מזעזע. מעין שחזור. לראות אותו עומד באמצע הפגנה ואומר את מה שהוא אומר ואנשים מריעים לו. מפחיד. צריך לשים סדרות דוקומנטריות שיעבירו את הרגשות האלו כחלק מהתוכנית לימודים בהיסטוריה. (לדעתי התוכנית של היסטוריה כרגע היא שינון חומר והקאה במיבחן - לי אישית יש 94, אבל זה ממש לא מלמד היסטוריה...) התוכנית נותנת התייחסות אחרת לגמרי לנושא התקופה הזאת. מפחיד.

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  16. http://forum.bgu.co.il/index.php?showforum=26 או ישירות ל http://www.tomshardware.com/news/virus-trojan-spyware-malware-worm,7129.html

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. לא העלו את זה או שאני לא מעודכן?!?! מיהם הזוכים המאושרים??

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by 114508534,

שלום חברים אני מחשפ את המיקוד באזרחות בבקשה תביאו קישור , אני לא מצאתי

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  19. Started by kobi_af,

שלום אני צריך פה עזרה קטנה בתרגום המשפטים הללו נסו להיות מדויקים ככל האפשר תודה 1.He is fortunate to have been passed the exam 2.She regrets having been visited by some friends 3.She avoided being visited by friends 4.She seemed to have visited 5.They finished having had courses

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by dordor20,

אנשים שנתנו ציוד לתיקון ולא קיבלו אותו חזרה עדיין ? שלחו מייל... ונתאחד.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by -ox-,

נשמע דבר פשוט ? לא כל כך , רציתי לדעת אם יש עוד אנשים במצב שלי, לא שהוא קריטי במיוחד אבל עדיין מציק. מאז שהתגייסתי לפני שנתיים וחודשיים רמת הפעילות הגופנית שלי ירדה ל 0 (חוץ מחודש וחצי טירונות) . בגלל שהשירות שלי הוא בתפקיד ניהולי אני קם בשעה יחסית מוקדמת וחוזר כל יום בשעה מסויימת אפשר לומר עייף מאוד - וככה אחרי תקופה של שגרה רצינית פלוס בלוי כמה שעות טובות על המחשב ביום וחיבה עזה לאוכל מהיר, המשקל עולה והכושר הגופני יורד בצורה מדהימה. התגייסתי 65 ק"ג ועכשיו אני 75~77 ק"ג על 1.72 מטר והופה התחילה לצוץ לה כרס קטנה אך מעצבנת בטירוף . עכשיו הרבה פעמים ניסיתי לעשות הליכה/ריצה בערב אבל להתמיד זה קשה בגלל כל מה שהזכרתי למעלה.. יש מישהו שיכול לתת עצות או טיפים? או שהיה במצב …

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  22. היי הם מציעים 2.5/150 במחיר 65ש"ח + שלוש חודשים בלי לשלם לבזק על התשתית ואחר כך עולה ל (לבזק תשתית)70 ומשהו ככה שאחרי שלושה חודשים יוצא לשלם 135 ש"ח בחודש נראה לי תמוהה יש פה מישהו שיש לו חבילה דומה?? יש שינוי באפלוד של 150??

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by omri_ro,

כמו שנאמר "לך חפש..." לא יודע מה איתכם אבל אותי זה פשוט קרע מצחוק (כשהפנו את תשומת ליבי) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by Lumber_Jack Jim,

למראית עין,סתם עוד תערוכה,אבל היבואנים של דרמל בארץ יציגו שם את כל הכלים ואת כל האביזרים שלהם,רק בשביל זה שווה ללכת. http://www.ledico.com/new/ http://www.ledico.com/new/?aid=30fc93a46639df4b1b00dbf77074139b&did=243

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים