כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הצ'יפ הזה, שפותח לצפייה את כל הערוצים שבממיר? (סתם לידע כללי) אפשר לענות גם ב-ICQ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע מה מצבם של צ'יפ מחשבים - קניון ערי החוף ראשון לציון לפני 3 שנים רכשתי מהם מחשב האם הם עדיין קימיים האם מצבם יציב ? האתר שלהם נראה לא מעודכן / חלקי www.chip.co.il מישהו יודע ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
נגשתי לבנק להוציא פנקס צ'קים .. אמרו לי שיש אפשרות לתת צ'ק רגיל או צ'ק למוטב בלבד עם קרוס ? לקחת את המוטב ? הבנתי שדרכו אי אפשר להעביר את הצ'ק מאחד לשני ..
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שלא קשורה לכלום, אני פשוט לא יודע מה לעשות עם זה ואיפה למצוא תשובה. יש לאבא שלי חנות בהרצליה, מישהי קנתה אצלו ב500 ש"ח והצ'ק שלה חזר. אבא שלי ניסה ללכת לכתובת הרשומה על הצ'ק ואין לה זכר. חיפשתי את אותה בחורה בפייסבוק ואכן מצאתי. השאלה היא, מה אפשר לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אולי למישהו זה קרה היום לפנות בוקר חזרתי מהעבודה והחלטתי להפקיד את המשכורת(צ'ק) במכונת ההפקדה האוטומטית שנמצא בסניף, אני תמיד עושה את זה וזה ממש נוח אז כמו תמיד ניגשתי למכונה בשלב שהמכונה מבקשת להכניס את הצ'ק הכנסתי אותו והצ'ק נבלע, ואז היה רשום נא להוציא צ'ק ושום דבר לא יצא כאילו איזה משהו נדפק במכונה הזאתי,חיכיתי כמה דקות שאולי הצ'ק יצא והוא לא יצא ואז הופיעה על המסך עוד פעם נא להכניס צ'ק . ללא יותר מידי מה לעשות הלכתי הביתה. הצ'ק בודאות בתוך המכונה, למיטב ידיעתי ואני מאד מקווה . למי אני יכול לפנות מחר בשבת כדי להסדיר את העיניין כמה שיותר מהר או שאני חייב לגשת לבנק שבו הפקדתי את הצ'ק, אין לי שום הוכחה שהפקדתי את הצ'ק אז יכול להיות שהם פשוט לא יתיחסו אלי…
-
- 11 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
כותרת. אני זקוק לתווים, שואל בכמה שיותר פורומים בשביל שהסיכוי שיענו יעלה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,22,0" WIDTH="640" HEIGHT="360" id="FlashContent"><PARAM NAME=movie VALUE="http://uploads.ungrounded.net/280000/280260_unicornmovie.swf"><PARAM NAME=quality VALUE=high><PARAM NAME="AllowScriptAccess" VALUE="never"><EMBED src="http://uploads.ungrounded.net/280000/280260_unicornmovie.swf" quality="high" WIDTH="640" HEIGHT="360" NAME="FlashContent" AllowScriptAccess="never" TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED></OBJECT> …
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אם אפשר לפתוח תרד לכבוד השחקן האהוב עליי ביותר בכל הזמנים. מגיל קטן הערצתי את השחקן הזה, גבר שבגברים שיחק בתפקידים רבים ומגוונים בקולנוע ואתמול בגיל 84 נפטר. ראיתי המון סרטים שלו, הסרט הראשון שלו שראיתי היה איש האומגה שהיה סרט מעולה. גם שאר סרטיו כמו: עשרת הדיברות ובן חור היו יצירות מופת. השחקן האמריקאי צ'רלטון הסטון מת הבוקר (ראשון) בגיל 84. הסטון הופיע בלמעלה מ-100 סרטים, בהם "כוכב הקופים" ו"אל סיד". בסרט "עשרת הדיברות" גילם את משה רבנו ואף תרם את קולו לדיבוב אלוהים בסרט. ב-1959 זכה בפרס האוסקר על גילום התפקיד הראשי בסרט "בן חור". לפני כחמש שנים הודיע הסטון כי הוא חולה במחלת האלצהיימר. הסטון נולד תחת השם ג'ון צ'רלטון קרטר, אך אימץ את שם משפחתו של אביו החורג. הוא…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
האונס הכי חמוד בעולם http://www.youtube.com/watch?v=zDiR7UxI8Ow
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
היתי בצו ראשון לפני שלושה חודשים ונתנו לי פרופיל 97 היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתייצב בלשכה שלהם ב17.7 לבדיקות עכשיו אני רוצה להתגייס לשח"מ .. מה אני צריך לעשות בשביל כל זה ? הבנתי שצריך פרופיל 64 בשביל זה, איך אני מוריד את הפרופיל שלי ל64? תעזרו לי, לא באלי שידחפו אותי עכשיו לקרבי וזהו .. מה אני יכול לעשות בשביל להוריד פרופיל וללכת לשח"מ ??!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר עם אחותו של אבא שלי ועם אמא שלה שהיא סבתא שלי . אבא שלי גר בעיר אחרת ויש לו ילד שלא מהאמא שלי שנמצא בחו"ל . לאחותו של אבא שלי יש 2 ילדים בגילאי 2-10 שגרים יחד איתנו. אמא שלי נמצאת בחו"ל ואני לא בקשר איתה. לפי החוק סבתא שלי חתומה כהאפוטרופס שלי . האם אני נחשב כבן יחיד ע"י הצבא?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? בכל מקרה הפרופיל שלי 97 עם סעיף על ראייה. קבא ודפ''ר גבוהים. נפלתי מירפ''א א'] - מנסה לסדר לי עוד אחד. בכל מקרה אני לא סגור על איפה אני רוצה - גו'בניק או קרבי. מצד אחד אם זה קרבי - אז חובלים או לא סתם גולני. מצד שני - גו'בניק - משהו במחשבים חייתי. התחלתי בכושר קרבי בשיבל שהכל יהיה פתוח. אבל אני לא יודע לאן אני רוצה. אני רוצה משהובמחשבים טוב שאחרי צבא אני מסודר, אבל אין לי ידע בתכנות או משהו, אני ב5 יחידות רובוטיקה וכימיה. אני אקבל זימון ליום סיירות - אם אני הולך מאה אחוז אני בקרבי!? אם אני מבריז יש מצב שישלחו אותי רק לגולני או משהו ושאר הדברים לעורף לא לחזית? גאמא - שלחתי לפני חודשים את מה שהם ביקשו מהאינטרנט ועדין לא קבילתי זימון - יכול להיות שאני לא מתאים…
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
סיימתי קורס בבה"ד 20 והביאו לי צו הצבה (לא סיפוח) ל- רמת"ג פד"ם (ראש מדור תגבור פיקוד דרום). זה אומר שאני אשרת בפיקוד דרום עצמו או בבסיסים שתחת פיקודו ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בידיוק בתור מש"ק מחשב בצה"ל? אילו נושאים ז"א.. ומה לעשות בידיוק. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אז ככה, בקרוב אני אמור לקבל צו ראשון ועד עכשיו אני לא באמת יודע מה אני הולך לעשות בצבא (אבל דיי ברור לי שלא קרבי.) אני דיי תת משקל (49) והגובה שלי הוא 1.75 בערך.. האם תיהיה לי בעיה עם המשקל בצו ראשון? בכל אופן,רציתי לקבל קצת מידע על 8200 , איזה פרופיל צריך כדי להגיע לשם וכו .. והאם יש לכם הצעות לכל מיני יחידות מובחרות שכדאי לי לנסות להתקבל אליהם? (במידה ויהיה לי הפרופיל המתאים כמובן..) אני מחפש תפקיד שקשור איכשהו למחשבים אך לא תיכנות שצורך ידע קודם כי פרט ל-HTML אין לי הרבה ידע בנושא.. תודה רבה מראש נ.ב - האם ל-8200 צריך פורטקציות כלשהם (נגיד שחבר שלך שמשרת שם צריך לרשום אותך במחשב או משהו כזה? ) שמעתי על זה הרבה סיפורים.. (והאמת שאני מכיר מישהו שמרשת שם אבל אין …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בן 16 ועדיין לא קיבלתי צו ראשון אבל אף פעם לא מוקדם להתחיל להתכונן;] אני רוצה להיות ביח' מחשבים בצה"ל כמו שהבנתי הדבר נקבע לפי הקב"א, הפרופיל והראיון האישי. בקשר לקב"א: אני סיימתי כיתה י' השנה ואני עובר שנה הבאה לאקסטרני, אני עושה 5 יח' מתמטיקה, 5 יח' אנגלית ו-10 יח' מחשבים. (לא בגרות מלאה אך ורק את המקצועות הנ"ל) זה ישפיע על הקב"א שלי? זה יוריד לי? אם כן, כמה? ומה ההשלכות? אני גם מתכנן להרשם למכללת ג'ון ברייס או לאוניברסיטה הפתוחה לפני הצו ראשון אפילו. בקשר לפרופיל: יש לי אלרגיה מאוד חמורה לאבק ולשינויי מזג האוויר, יש לי רישום שיש לי דלקת בברכיים, אסטמה (קלה לדעתי) ועוד ועוד דברים ובעיות רפואיות מפה ועד הודו. זה מספיק כדי לקבל פרופיל 64 ומטה? אם ל…
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם .. אני בן יחיד ואני עומד להיתגייס ב 4.8 .. אני רוצה קרבי ההורים שלי חתמו לי כבר מיזמן אבל עכשיו (שבועיים ליפני ) הם התחילו לידאוג כי הם רואים שאני רציני בעיניין . אז ההצעות הולכות ככה : אם אני הולך לקרבי אז סבבה הכל ממשיך כרגיל . אם אני מבטל את החתימה אני מקבל מאזדה 3 2.0 +12K למחשב . את המאזדה כבר קיבלתי הכל מיקרה גם בלי לבטל . אבל עכשיו מוצע לי גם מחשב דיי יקר .. את הבחירה שלי כבר עשיתי אבל סתם מעניין אותי מה אתם ההיתם עושים במקומי..
-
- 206 תגובות
- 15k צפיות
-
-
http://content.collegehumor.com/media/movies/oh-58d_-_jrtc_fun.wmv היו במשימה אבל קלטו משהו מעניין אחר חחחחח :
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.gamefreaks.co.nz/2010/09/03/u-s-army-bans-sale-of-medal-of-honor/ "מכה" לEA הצבא מחרים את המשחק,לא יודע מה זה אומר לגבינו(הצרכנים) אני די מבין אותם,גמאני לא הייתי קונה משחק שמראה חיילים שלנו מתים
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
חג שמח לכולם תמיד אני תוהה:כולם אומרים חשוב ללכת לצבא וזה,גם אם זה לא תפקיד קרבי,כל אחד יכול לתרום במשהו באיזה אין לי ספק שזה חשוב,אנחנו מדינה קטנה,מוקפת אוייבים,והצבא זה מכעט הגוף היחידי שיכול לשמור עלינו מחדירות של מחבלים,פיגועים וכו' מצד שני:הלכתי לצבא,נתתי 3 שנים מהחיים שלי(זו סתם דוגמא,עדיין לא היתי אפילו יום בצבא),השתחררתי,ו...מה זה נותן לי עכשיו?לא עדיף היה ללכת לאוניברסיטה או לטוס לחול או לעבוד בשלוש שנים האלו?לא היה עדיף להתחיל להנות מחהיים אחרי סיום התיכון ולא לעשות את המעבר הזה של ה-3 שנים? חוץ מיזה,סיימתי את הצבא נגיד,זה מעניין מישהו בשוק העבודה?נגיד אני הולך לעבוד כמועדפת בבית קפה,או כנציג שירות לקוחות בחברת אורנג',בראיון העבודה ישאלו אותי "איפה שירתת בצבא" ו…
-
- 348 תגובות
- 30.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם התחלתי מסלול לימודים בשם "שחק" של חייל האוויר במקצוע "מכטרוניקה", החלטתי שזה לא מתאים לי (מהרבה סיבות) וחתמתי ויתור. כרגע אני עומד מלפני הלשכת גיוס, שום דבר לא מתקדם. אני מחכה לתאריך גיוס או איזה הודעה או משהו מהצבא, רק אומרים "הנושא בטיפול". הבנתי שיש אפשרות ליצור קשר עם חילות מסוימים ולבקש שימשכו אותך אליהם, בעצם להציע את עצמך. האם אתם מכירים דבר כזה? אשמח לקצת עזרה והכוונה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע משרת כנהג מנהלה בגדוד...(פזמ 10 חודש) אני רוצה לעבור כבר זמן מה לתובלה. נגיד ובתובלה חסרים אנשים...למרות ללא המלצת מגד ומפקד אישי יש מצב ישבצו אותי בכל זאת? ואם נגיד דוחים את הטופס,אם אני ממשיך לשלוח ולשגע,זה יתן משהו?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-