עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני שתכלס זה שברולט:קורבט אבל אם הם באמת מייבאים בכלל לארץ..... אה וכמה תעלה כזאת בארץ בערך..... איתן

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BedBoy,

ב- ksp אין את הלוח 8KDA3J המפורסם ואין את 9800Pro של MSI !!! מישהו יודע למה??? אולי נגמר המלאי???

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת חשבתי על לפטופ אבל אני לא כל כך בטוח מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. היי נתנו בבי"ס להכין עבודה והגעתי לשלב הסופי והוא למצוא מפה של כל כדור הארץ אבל שכל יבשת תיהיה בצבע אחר, חיפשתי הרבה מאוד שמן ו אני לא מוצא, מצאתי מפה קטנה של כדור-הארץ אבל כאשר מנסים להגדיל אותו כולה מתושתש ואי אפשר לצבוע אותה צריך די דחוף מפה כזאת תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by hichkock,

אני מחפש חנות מחשבים\צילום בפתח תקוה שיש להם מוצר שחיפשתי ודיברתי איתם לפני כמה ימים ויש להם אותו אבל איבדתי את המספר. אם מישהו יכול לעזור לי... זה ממש ממש דחוף. אם אתם מכירים חנות שיש לה את המוצר הזה (בחנות, לא להזמין!!!) - card reader sandisk compact flash type 1\2 usb 2 זה מאוד יעזור בדקתי בהרבה חנויות אבל כולן צריכות להזמין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  6. אהלן השאלה די פשוטה... כמה טכנאי מחשבים מקבל בחודש? בממוצע... במה זה תלוי, מה התנאים הסטנדרטיים, איך זה הולך... כל מידע שיש לכם תודה! יניב

• 30 תגובות
    • 5k צפיות
  7. או שזה רק אצלי?

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  8. איזה פצצה קיבלו אותי לאוניברסיטה לעשות 5 יחידות במשפטים! לאלה ששואלים אז אני בן 15. אני רוצה קצת טיפים ודברים שיעזרו לי... אני פעם בשבוע [יום שני] יושב 3 שעות ורק מקשיב. אחי היה בזה ועכשיו הוא לומד משפטים באוניברסיטה [בן 21 ] אבל אני רוצה עוד כמה טיפים כי יכול להיות שיש עוד דברים שכדאי לעשות... כדאי לי לקחת מחשב נייד לשם? לקנות טייפ דיגיטאלי בשביל להקליט? [אחי השתמש בזה אבל הוא אמר שזה סתם...] תודה מראש נשמות יאללה איזה יום שמח...

9. Started by Thug Love,

שימו לב זה http://yeti3.yetisports.org/downloads/yetisports4.zip משחק חמוד אבל שימו לב מה קורה שלוחצים על האות B בזמן המשחק מה זה?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by kisin,

שלום, אני מתכנת אתרים כבר 4 שנים ועכשיו נוצר מצב שיש לי זמן פנוי, יש לי כתובת פנויה, יש לי שרת פנוי וטוב לשים עליו אתר בכל גודל שיהיה... כל מה שחסר לי זה רעיון לאתר לאו דווקא עם פוטנציאל רווחי אלא אפילו רק אתר שימשוך אליו קהילת אנשים מסויימת. אני יושב וחושב, חושב ויושב, אבל פשוט לא מצליח למצוא שום רעיון מעניין שכזה. חשבתי על בניית אתר Picture Blog שיהיה מעין אתר בלוג גרפי. אבל השוק הישראלי רווי באתרי בלוגים אז ירדתי מזה. חשבתי על אתר רשימות סרטים שבו יהיה אפשר לרשום את רשימות הסרטים (או כל רשימה אחרת) בצורה משוכללת. אבל ירדתי גם מזה כי החלטתי שזה לא ימשוך אנשים בצורה כזאת שיהיה שווה את ההשקעה. ככה חשבתי על עוד רעיונות כשכל פעם אני פוסל רעיון אחר... אז חשבתי לשאול …

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Black Knight,

פנדסססס Logic Pcccc עכשיו, יש לי כמה שאלות. אני קונה את זה. אז מאיפה יותר כדאי? אני גר ברמת גן, הרא"ה זה קרוב אליי, אבל השירות של Logic Pc הוא אחלה? ומה עם של פנדס? אה, ובקשר לזמן ההגעה, אם אני יבקש מ-Logic Pc או מפנדס להזמין לי את זה, כמה זמן זה יקח להם? תודה, אני מאושר.

12. לא קאזה ו אימיול אתרים אתרים עם מישהו יודע בבקשה תרשמו כתובת וזה לא ווארז!!!! !!

13. Started by generalA,

מישהו מכיר אולי חנות מקוונת למפרטי מחשב וכו' שעושה משלוח ישיר לארץ ובמה זה כרוך?....

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. אם יש איזה חשמלאי שיוכל לומר את דעתו בנידון - אשמח! המקרה: התחברתי למת"ב טלויזיה בכבלים לשני טלויזיות בביתי. לאחר זמן איכות השידור התדרדרה, ולאחר עוד כמה שבועות התצוגה של הטלויזיות עוותה ממש. (באחת צבעים מוזרים, בשניה יש מעין ZOOM קבוע כזה). בתחילה חשבנו כי הטלויזיות נהרסו, אך לאחרונה התחברנו דרכן לאינטרנט, וזה גרם לניתוקים רבים. התלוננו במת"ב על הניתוקים, והתברר שכל התשתית ששמו לנו הייתה לקוייה (כולל זו של הטלויזיה)!! האן יתכן שהטלויוזיות שנהרסו באותו הזמן, ניזוקו מהתשתית הלקוייה של מת"ב?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ofer,

מי מכיר חנות מחשבים בשם גמא בתל אביב אפשר לסמוך עליה או היא כמו כולם

16. שמעתי את הטרנס של אסטריקס Astrix - On Fire ויש שם קטע שמאוד אהבתי, מן קטע שלפי האוזניים שלי(שמיעה לא משהו)) היה של גיטרות משולבות בטרנס קטע ממש חזק שמאוד אהבתי הוא מתחיל בערך 2 דקות מתחילת הטרנס וחוזר אחרי עוד שתי דקות. אני מחפש עוד טרנסים בסגנון למישהו יש?

17. Started by PhP dUdE,

מאיפה,כמה,ואיך האיכות. תודה

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  18. Started by SHAY951,

יש לי את השאלה הבאה: בסדרה חשבונית האיבר השמיני גדול ב-6 מהאיבר החמישי. האיבר האחד עשר גדול פי 3 מהאיבר הראשון. מצא את d ואת a1 ניסיתי לפתור לפי הנוסחה, ואין לי מושג למה לא הולך לי. אם מישהו יודע שיראה לי את הדרך שלו בבקשה, ולא רק את התשובה כי אני רוצה להבין איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by mega1234,

השיר הולך ככה : "Jhonny jhonny come home ..na na na na na na na na na .. johnny jonny come home...." הוא מהאייטיז תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by slim_shady,

חברה כשאני לוחץ על הלחצן במסנג'ר של ה"הודעות דואר אלקטרוני" או כשאני מנסה להיכנס לאתר דרך הכתובת שלו זה לא מעלה לי את תיבת הדואר שלי או את ה-login זה מעביר אותי לאתר כזה של מוצרים מסריחים ואי-אפשר להיכנס לתיבת דואר שלי.... תודה מראש slim_shady

21. Started by liav12,

מישהו יודע מה הלמבורגיני המהירה ביותר? אני יודע שקיימת הלמבורגיני גאמבאלה(gamballa) שמגיעה ל410 קמ"ש,או שיש יותר מהירה, מישהו יודע אם הולכים לפתח חדשה? סתם לידע אישי

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תראו מה ניגלה לעיני: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2994168,00.html

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gshhar,

אם יש לי למשל מסה מולרית של תרכובת כלשהי והיא יוצאת 26.320g\mol ואני רוצה לחשב כמה mol יש לי ב-100 גרם של התרכובת,איך אני עושה את זה? פשוט מחלק את ה-26.320 ב-100?

• 7 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים