עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פתחתי לי חשבון GMAIL חדש ואני לא יודע איך מעבירים את כל מה שהיה בחשבון GMAIL הישן לחשבון GMAIL החדש הכוונה לכל המיילים ואנשי קשר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 3emi,

כבר תקופה שאני רוצה להוציא כמה דברים בעניין אבל אין לי את היכולת לבטא הכל בצורה השלמה, אז כל פעם נמנעתי ועדיין כנראה שאני לא מספיק במקום לבטא הכל כמו שצריך אבל צריך להגיד משהו שיהיה. אני בא במגע יומיומי עם הציבור החרדי בתחום העבודה שלי כבר כמה שנים. מדובר בציבור שאפשר להכניס אותו לקטגוריה העצובה של נכה וחולה צורות הפעולה ההתנהגות והדיבור שמופיעות אצל החרדים יעוררו עצב וסלידה אצל כל אדם בריא בתחום החינוך ההורים לא פחות ואף יותר גרועים מהילדים אי אפשר לגשת להורה ולדבר איתו כמו בוגר היות ורואים תגובות זהות לאלו של הילדים, מדובר באוכלוסיה שסגורה בעולם צר ומצומצם, מקדשת את העוני והבערות. ועוד מתוך החולי שבו היא נמצאת חושבת עצמה לפסגת הקיום הראוי בעיוורונה ומנסה להנהיג. האוכלו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. כחודש אחרי שקיבלנו הזדמנות לצפות בו בפורמט מודלף, הטריילר לסרט הקומיקס החדש והייחודי מופץ באופן רשמי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בטריילר-האלים-והמדהים-לסרט-deadpool-הפעם/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. אחרי ההצלחה הגדולה של Django Unchained, הבמאי האקסצנטרי מחליט להמשיך בעולם המערבונים עם The Hateful Eight, שמקבל טריילר רשמי ראשון כעת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הצצה-ראשונה-למערבון-החדש-של-קוונטין-טר/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Joli,

למי שלא ידע מהיום ניתן לנהל שיחות ווצאפ מהדפדפן גם לבעלי האייפון, אופציה שהייתה חסומה למכשירי IOS עד עכשיו. חפשו בתפריט ההגדרות whatsapp web. הכנסו ל: https://web.whatsapp.com/ סירקו את הקוד דרך המכשיר ותהנו.. לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4692595,00.html לדעתי זה תוסף מבורך למי שיושב כל היום על המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. חודש אחרי הפריצה הגדולה לאתר שהבטיח הזדמנות לרומן דיסקרטי לכל המעוניינים, האיום מומש ועשרה גיגה של פרטים אישיים מצאו את דרכם אל הרשת האפלה לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטי-הבוגדים-באתר-ashley-madison-הודלפו-אל-הרשת/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. גוגל משיקה את המתחרה שלה ל-Twitch, שמורכבת מאתר YouTube מעודכן ואפליקציות ייעודיות לאנדרואיד ו-iOS לכתבה: http://hwzone.co.il/מוכן-לקרב-אתר-ה-youtube-gaming-הושק-רשמית/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ExenTex,

חחחחחחחחח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. הסרט של ה-BBC אודות סיפור יצירתה של סדרת Grand Theft Auto האלימה והמהפכנית מקבל טריילר ראשון לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בדניאל-רדקליף-גונב-את-ההצגה-בתור-הי/

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  10. Started by eviatar28,

לא הייתי סגור בדיוק איפה אני אמור לפתוח את זה אז החלטתי לפתוח את זה כאן.... אם יש לי מטען שיכול להטעין מצברים עד 19v (ככה רשמו), יש מצב שהוא יטעין מצבר של משאית שהוא 24v או רק בעזרת 2 מטענים כאלו?(בקשר לעניין הבנתי שאפשר להטעין את המצבר עם שני רכבים שכל אחד הוא 12v...)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני צריך לאמת פרופיל שלי בפייסבוק דרך-SMS אבל לא רוצה להשתמש במספר נייד שלי. חוץ מזה יש עוד אפליקציות, אתרים מוזרים שרוצים לאמת מספר נייד שלי פרטי. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות זאת באמצעות כרטיסי שיחות שמוצעים בשוק כמו Big Talk או YouPhone. האם זה יעבוד? תודה

12. מה לעשות?[ATTACH=CONFIG]9776[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9777[/ATTACH]

13. יש לי כל מיני לייקים מאחד החברים שמראה תמונה וקישור יעני לסרטון בגוגל. לא ידוע לו שהוא עשה את הלייקים האלה. זאת אומרת או שמישהו פרץ לחשבון שלו ועשה לייק מבלי שהוא ידע ויראה את זה אצלו... או שמישהו פרץ לחשבון שלי ועשה??? או שזה כמו פירסומת כזו שלקחה את הפרטים שלו והשתמשה בזה בשביל לפתות אותי? אבל בעצם אפשר בכלל לשים משהו על הTIMELINE בפייסבוק מבלי שהוא חבר שלך או סתם ככה מבלי שזה מסומן כפרסומת? מאיפה זה בא?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by CyberBot,

אני רוצה להמיר דיסק DVD של החתונה(לא שלי...) לקובץ חשוב שתהיה חינמית וקלה לתפעול... לא ידעתי איפה להשים את הפוסט הזה

15. אני מחפש מחשב STICK כמו הINTEL COMPUTE STICK, אבל יש לי דרישה מיוחדת... אני רוצה שיהיה ניתן לכבל את אספקת החשמל מPORT של USB (2 נראה לי) כלומר בלי שניי שצריך להתחבר לשקע בקיר. הFIRE TV STICK הוא בדיוק כזה, הבעיה שהוא של AMAZON והחנות שלו הרבה יותר מוגבלת ובכלל הוא לא מחשב PC לכל דבר כמו כל מכשיר שתומך בWINDOWS 10. אז האם יש משהו בסיגנון הFIRE TV STICK רק עם WINDOWS 10 (או 8.1 שאפשר לשרגד ל10?) הבעיה שלי עם האספקת חשמל שיש מקומות שלא נוח להכניס עוד תקע כי לפעמים אין מספיק שקעים פנויים או שהטלווזיה ממוקמת ככה שזה מסובך יותר... אפשרי גם STICK שיש בו ANDROID אבל לא AMAZON, כלומר שיש לו GOOGLE PLAY ששם יש מבחר יותר גדול של אפלקציות. היה עדיף משהו עם יותר כח מFIRE STICK TV שהוא…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. Started by Gamer1351,

עדכון: העניין הסתדר אפשר למחוק .

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  17. היום, כאשר ניסיתי לצפות בסירטונים ביוטיוב בפיירפוקס שלי עם פלאש מכובה (HTML5), יוטיוב כתב לי "ארעה שגיאה, נסה שוב מאוחר יותר". כאשר הפעלתי את נגן הפלאש של פיירפוקס, הסירטון עבד כהלכה. כאשר בדקתי באינטרנט אקספלורר 11 (ששם לא מותקן פלאש), גם שם לא הצלחתי לצפות דרך HTML5. מכיוון שאותה הבעייה מתרחשת בשני הדפדפנים שלי, אני חושש שזו בעייה של גוגל. לכן אני שואל האם יש משתמשים נוספים שיש להם את הבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. המספרים הראשוניים התגלו כשמרניים מעט יותר מדי, ועכשיו מתברר כי הכוח מתעורר הוא שיאן ההכנסות הגדול ביותר בסוף השבוע הראשון באולמות קולנוע, מאז ומעולם בדיסני כנראה יאהבו את השגיאה הזאת: המספרים הראשונייםאודות ההכנסות של 'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' בסוף השבוע הראשון בבתי הקולנוע שהופצו בהוליווד היו בדיעבד צנועים מדי, ועתה לאחר שעודכנו במספרים המלאים והרשמיים מסתבר – הסרט הצליח לשבור את השיא של 'עולם היורה' גם להכנסות הבינלאומיות לסוף השבוע הראשון, אפילו ללא עזרתו של השוק הסיני. פרק 7 במותג העל שיצר ג'ורג' לוקאס הכניס בסופו של דבר כ-248 מיליון דולר בארה"ב בשלושת ימי ההקרנה הראשונים, במקום כ-238 מיליון דולר לפי ההערכות המקדימות, ובכך שבר את השיא הקודם ב-40 מיליון – …

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. Started by bennash,

נשפכתי. נקרעתי מצחוק הם חושבים שמי שצופה בסרטון מטומטם ולא יודע מה זה: RAR, ZIP, WinACE יצא לי קישור כפול ולא יודע איך מוחקים.

20. לא ממש הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה, אז נראה לי שפורום כללי זה הגיוני. בכל אופן, ברשותי (או אצל אבא שלי כרגע, בישראל), מחשב נייח לא חדש במיוחד- i5 מדור ivy bridge, 8 ג'יגה זיכרון, ורדאון 7850, בקיצור לא בדיוק שיא הטכנולוגיה. אני נמצא בבריטניה כרגע עם יוגה 2 פרו, שזה מחשב נחמד, אבל בכל זאת געגועי לדסקטופ נורמלי. אני מניח שיצא לי יותר זול לשלוח את הגרוטאה הסבירה שלי מישראל הנה, מאשר לקנות מחשב נייח חדש. ברצוני לדעת כמה יעלה לי לשלוח לי כזה דבר (נניח שהמחשב שוקל בין 15 ל20 קילו) מישראל לבריטניה? וכמה ישחטו אותי במכס? (אחרי מה שעברתי עם העברת הכלב שלי הנה (רק שמונת אלפים שקלים לא כולל מסביב), אני מודע לאפשרות שבסופו של דבר זה עלול לעלות יותר מעלות מחשב חדש) א…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  21. Started by iveco,

קיבלתי טלפון LG G3 מהעבודה - אני עובד בעבודה זמנית כרגע עד שאני אמצא משהו נורמלי , אני עובד בחברת ליסינג " נהג " ובגלל שזה ליסינג קיבלתי טלפון נייד סמרטפון של LG G3 , אמרו לי שאני אשלם בחודש 80-100 שקל יורד מהמס / משכורת , לא הבנתי למה הטלפון הגיע ללא מגן מסך וללא מגן אחורי אני יודע שיש ביטוח שאני משלם עליו אבל החברה לא אמורה להביא לעובד טלפון מוגן ? לא הבנתי למה הטלפון מגיע " ערום " ככה , אחרי שקיבלתי את הסלולאר קראתי קצת ב ZAP וראיתי שיש לו ביקורות רעות על ה GPS וסוללה מתחממת - פתאום נכנס לי פחד שאם אני ארצה להחזיר את המכשיר עוד יגידו לי שזה כאילו טלפון שלי כי זה חדש , ממש פתחתי קופסא חדשה אפילו קו פעיל עוד אין לי הביאו לי טלפון נייד בלי קו ואמרו לי עוד מעט תקבל קו , אם…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. לרגל שבוע האינטרנט הבטוח, בגוגל מציעים תוספת של 2GB לנפח האחסון החינמי בענן לכל מי שיבצעו את בדיקת האבטחה בחשבון האישי שלהם חסר לכם מקום בענן של גוגל, או שאתם מרגישים קצת פרנואידים אחרי שקראתם את המדריך שלנו לאבטחה וזהירות ברשת? אם תזדרזו, תוכלו לזכות בתוספת של נפח אחסון חינם לגמרי, במסגרת ביצוע בדיקת אבטחה פשוטה וזריזה. בענקית הטכנולוגיה החליטו להצטרף באופן פעיל אל 'שבוע האינטרנט הבטוח' שחל בימים אלו ממש, ומטרתו להעלות את המודעות לפרטיות של משתמשי האינטרנט באשר הם, ומעניקים תוספת תמידית של 2GB לנפח האחסון בענן (המשותף לשירותי ה-Gmail, ה-Google Drive וה-Google Photos) לכל מי שיבצעו בדיקת אבטחה – אשר מוודאת כי בחשבונכם מופעלת מערכת אימות דו שלבית באמצעות המכשיר ה…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  23. Started by yossi21,

אחד התחביבים שלי זה לרכב על סקייטבורד, ומאז הפעם האחרונה שרכבתי עבר הרבה זמן. אני רוצה לחזור לזה עכשיו ואני צריך סקייט חדש, אני ברמת מתחיל. אני מחפש משהו טוב ולא יקר מידי. צריך את עזרתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אני התקבלתי לעבודה חדשה . אני גר בהרצליה . אני מעוניין להגיע לעבודה החדשה ללא רכב. אני יודע שיש רכבת לנתבג ורציתי לדעת אם אפשר להגיע משם לאיירפורט סיטי בעזרת אופניים חשמלים או קורקיטנט?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.