עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chevy,

מזל טוב ליום ההולדתו שחל היום (שישי, 29.10) שכן ירבו כמוהו כאנשים וכמודרים ותתחדש על ה-Crib החדש 8) כמיטב המסורת : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by TermiNal,

שלומות יש לי התלבטות.. נוקיה 6230 או מוטרולה E398.. אז ככה האם המוטורולה כ'כ יותר טוב? כי פשוט די נדלקתי על הנוקיה.. וגם מניסיון עם המוטרולות יש להם תפריטים גרועים ונורא קשה להסתדר איתם, זה נכון גם כאן? אגב מה עוד יש לכם להגיד על הנוקיה? הוא שווה קנייה? אגב זה אמין להזמין מפה - http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1308&CatCode=277 אם אני קונה משם ומכניס סים של סלקום, כל הדברים יעבדו לי? אינטרנט, סרטים והכל או שיש דברים שהפריצה מבטלת? אגב האם כל זה שווה בכלל? כי אני עושה את זה אני אני נתקע עם שני מכשירים וזה יסבך אותי.... חוץ מזה שבדינמיקה הציעו לי ת-6230 ב-1800(בחלק משדרוג) אגב, שווה לשדרג גם לפני שמסיימים לשלם על פלא' מסויים? כי יש לי עוד מלא זמן ואנלא סובל…

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by Adiel,

שלום חבר'ה , קוראים לי עדיאל, בן 14 מהדרום , אוהב מחשבים , סרטים וטלויזיה , בילויים בנות ושאר ירקות אני מתעסק הרבה במחשבים, יותר בתוכנה מאשר בחומרה, מנסה ללמוד יותר על חומרה ומודינג , מקווה ללמוד בפורום הרבה ולהנות מי שרשום ברוטר אולי מכיר אותי בניק Pac-Man . נעים להכיר

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. איפה אני מוצא מידע לגבי ההסעות לעצרת הזיכרון בכיכר רבין? אני בירושלים, אבל הייתי רוצה גם לדעת אם יש הסעות מרעננה. תודה!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. אז ככה בטח כבר הכרתם את האתר שלי http://abdlala.freeserverhost.com/ עכשיו אני מחפש אנשים עם מצלמות שרוצים אולי להכין מערכונים קצרים ואידיוטיים לאתר משהו שקרוב לערבים , תתפשו לערבי תעשו קולות מה שבא לכם ותפנו לאייסיקיו שלי שלחו את זה אפשר גם סירטוני פלאש או תמונות 61041243 :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תודה...

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by אוריפ,

יש לי שאלה: זה נכון שמשנים את מבחן התאוריה (מחליפים שאלות או משהו כזה) ביום שני הקרוב? או שזה נשאר באוהת מתכונת כמו עד עכשיו?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by Sting,

http://media.skoopy.com/vids/vid_00311.wmv OW what a pain!

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by LivingDead,

אחרי פגרה של 7 חודשים בערך,שהם לא עשו פרקים חדשים,הם חוזרים שוב....פרק 8 עונה שמינית יצא היום! http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/GuidePageServlet/showid-344/epid-372423/

10. Started by Asafalfa,

אני לא יודע למי יצא לשמוע את זה אבל לפני כמה ימים היה ב MTV שילוב של כמה שירים ביחד האחד זה SWEAT DREAMS של החוברה מוזרה חחח ושל המלך faithless (I CANT GET NO SLEEP השילוב היה פשוט מצוין !! ואני מחפש את זה בלי סוף יש איזה מישהו כאן שיודע ?!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by The-Devil,

אמאל'ה!!!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Libby,

שלום לכולם... יוצא לכם לפעמים שאתם מתעוררים בבוקר עם מצב רוח מרומם, ופתאום מרגישים באתם פשוט חייבים לנסוע לאן שהוא ולא אכפת לכם לעזוב את הכל ולעשות את זה... אם אתם ספונטנים, הרפתקנים, או סתם סרוטים קצת זה עלולה להיות חוויה בשבילכם... הדבר הכי טוב הוא הכי פחות צפוי... קרובת משפחה שלי למשל החליטה לנסוע לתאילנד לפני שלושה ימים ומחר היא נוסעת עם חבר שלה (קרטיסי הרגע האחרון)... שתפו אותנו בדברים ספונטנים שעשיתם מהסיגנון... ונראה מי באמת מסוגל לעשות דברים משוגעים בפורום הזה...

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ExploiT,

היורה הגיע ! מזל טוב!

• 50 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום, אני צריך בדחיפות גרפים מספריים על כל חברת מחשבים באינטרנט שיכולה לספק אותם [רק חברות מהארץ בעלות סניפים, ושיהיו בעלות רישיון יבוא מחברות יצור כמו הרקולס וכדומה]. הכוונה היא לגרפים מהחברות - פנדס, פיסיאיץ', זיגזג וכדומה. גרף אחד או שניים יספיקו... לא משנה מה נושא הגרף....רווח / הפסד / השוואות וכו' מטרת הגרפים היא לעבודה. תודה מראש, אבי.

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by KvodHagab,

http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 techtv!

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  16. הזמנתי מחשב (Acer Aspire 1712SMi - P4 2.8 GHz - 17" TFT - LX.A1506.003) ב-www.glbsale.com לפני כשלושה שבועות והיום קיבלתי אותו!!!!

• 63 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by m0sh,

טוב חברה אני נוסע לאמסטרדם היום בלילה ל5 לילות יום רביעי בלילה אני חוזר... אני הולך גם לקונצרט של טייסטו ועוד איזה מסיבה. כבר הייתי אמור לטוס ב20 ולהיות ב amsterdam dance event אבל קיבלתי שפעת והייתי צריך לבטל...אבל לא נורא ! הכל לטובה כנראה.... גיוס מתקרב ויהיה טוב לסיים אותו עם אמסטרדם אחרי שבוע מטורף באיביזה בתחילת ספטמבר! שמרו על עצמכם, מוש

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  18. אתם בטח מכירים את השירים האלה... ששומעים אותם, ואומרים "וואלה, זה שיר טוב" אני צריך שירים כאלה... לא כמו גלגלצ שחוזרים על השירים שלהם 100000 פעם ביום בערך.... אם כבר גלגלצ אז עוד בלילה יש להם שירים יפים... סתם דוגמא שעולה לי עכשיו לראש... ROXETTE, ו PINK FLOYD... דברים כאלה... יש מלא שירים כאלה שאיאפשר לא לאהוב אותם! תודה רבה רבה!!! גם לינק לרשימה יהיה טוב... או COPY מהרשימת WINAMP שלכם גם אחלה! תודה רבה יניב

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by FARKASH7,

מחפש סירטון שבו לוקחים חתול ומדביקים לו רצועות סולוטייפ בחלקים שונים בגוף וזה משפיע על הדרך שהוא הולך. סירטון קורעעעעעעע בבקשה שמישהו ימצא אותו.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by micahel,

רק עכשיו הצלחתי להתחבר מחדש כי שחכתי את הסיסמא שלי איזה כיף אני שוב בפורום חחחחחחחחח ;D

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  21. העם יש רדיו שמנגן את כל השיירים החדשים של mtv שאני יכל לדעת מה חדש מה יפה בלה בלה בלה אני לא מבין כלום

22. Started by ExploiT,

שלום כולם אני כבר כמה שבועות מחפש מקום שמוכרים בו בארץ רובי אוויר לירי ספורטיבי יש רשיון והכול בגלל הגדנ''ע הבנתי שהמחירים בין 1500 שקל ל10,000 שקל אז אם אפשר מקומות שמוכרים ? והיה מש טוב אם זה חנות ברשת D:

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  23. מישהו אולי יוכל לעזור לי פה? (קובץ PDF). http://uploaded.fresh.co.il/2004/10/28/214139.pdf

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by SixKiller,

שלום... עוד חודשיים יש לי כבר 17.... ואין בית ספר... רציתי לדעת אם מישהו פה התעסק עם דברים כאלה..(בטוח שכן) אני רוצה לדעת איזה אפשרויות יש שקשורות לצבא או משהו כזה.. להתגייס מגיל כזה... או להירשם למשהו שקשור לצבא.. ולהמשיך אותו אח"כ אתר עם פרטים.. וכאלה...

• 61 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

LINK [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.