כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אז ככה בטח כבר הכרתם את האתר שלי http://abdlala.freeserverhost.com/ עכשיו אני מחפש אנשים עם מצלמות שרוצים אולי להכין מערכונים קצרים ואידיוטיים לאתר משהו שקרוב לערבים , תתפשו לערבי תעשו קולות מה שבא לכם ותפנו לאייסיקיו שלי שלחו את זה אפשר גם סירטוני פלאש או תמונות 61041243 :xyxthumbs:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה: זה נכון שמשנים את מבחן התאוריה (מחליפים שאלות או משהו כזה) ביום שני הקרוב? או שזה נשאר באוהת מתכונת כמו עד עכשיו?
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://media.skoopy.com/vids/vid_00311.wmv OW what a pain!
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אחרי פגרה של 7 חודשים בערך,שהם לא עשו פרקים חדשים,הם חוזרים שוב....פרק 8 עונה שמינית יצא היום! http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/GuidePageServlet/showid-344/epid-372423/
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני לא יודע למי יצא לשמוע את זה אבל לפני כמה ימים היה ב MTV שילוב של כמה שירים ביחד האחד זה SWEAT DREAMS של החוברה מוזרה חחח ושל המלך faithless (I CANT GET NO SLEEP השילוב היה פשוט מצוין !! ואני מחפש את זה בלי סוף יש איזה מישהו כאן שיודע ?!
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... יוצא לכם לפעמים שאתם מתעוררים בבוקר עם מצב רוח מרומם, ופתאום מרגישים באתם פשוט חייבים לנסוע לאן שהוא ולא אכפת לכם לעזוב את הכל ולעשות את זה... אם אתם ספונטנים, הרפתקנים, או סתם סרוטים קצת זה עלולה להיות חוויה בשבילכם... הדבר הכי טוב הוא הכי פחות צפוי... קרובת משפחה שלי למשל החליטה לנסוע לתאילנד לפני שלושה ימים ומחר היא נוסעת עם חבר שלה (קרטיסי הרגע האחרון)... שתפו אותנו בדברים ספונטנים שעשיתם מהסיגנון... ונראה מי באמת מסוגל לעשות דברים משוגעים בפורום הזה...
-
- 39 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך בדחיפות גרפים מספריים על כל חברת מחשבים באינטרנט שיכולה לספק אותם [רק חברות מהארץ בעלות סניפים, ושיהיו בעלות רישיון יבוא מחברות יצור כמו הרקולס וכדומה]. הכוונה היא לגרפים מהחברות - פנדס, פיסיאיץ', זיגזג וכדומה. גרף אחד או שניים יספיקו... לא משנה מה נושא הגרף....רווח / הפסד / השוואות וכו' מטרת הגרפים היא לעבודה. תודה מראש, אבי.
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 techtv!
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
טוב חברה אני נוסע לאמסטרדם היום בלילה ל5 לילות יום רביעי בלילה אני חוזר... אני הולך גם לקונצרט של טייסטו ועוד איזה מסיבה. כבר הייתי אמור לטוס ב20 ולהיות ב amsterdam dance event אבל קיבלתי שפעת והייתי צריך לבטל...אבל לא נורא ! הכל לטובה כנראה.... גיוס מתקרב ויהיה טוב לסיים אותו עם אמסטרדם אחרי שבוע מטורף באיביזה בתחילת ספטמבר! שמרו על עצמכם, מוש
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את השירים האלה... ששומעים אותם, ואומרים "וואלה, זה שיר טוב" אני צריך שירים כאלה... לא כמו גלגלצ שחוזרים על השירים שלהם 100000 פעם ביום בערך.... אם כבר גלגלצ אז עוד בלילה יש להם שירים יפים... סתם דוגמא שעולה לי עכשיו לראש... ROXETTE, ו PINK FLOYD... דברים כאלה... יש מלא שירים כאלה שאיאפשר לא לאהוב אותם! תודה רבה רבה!!! גם לינק לרשימה יהיה טוב... או COPY מהרשימת WINAMP שלכם גם אחלה! תודה רבה יניב
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מחפש סירטון שבו לוקחים חתול ומדביקים לו רצועות סולוטייפ בחלקים שונים בגוף וזה משפיע על הדרך שהוא הולך. סירטון קורעעעעעעע בבקשה שמישהו ימצא אותו.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
רק עכשיו הצלחתי להתחבר מחדש כי שחכתי את הסיסמא שלי איזה כיף אני שוב בפורום חחחחחחחחח ;D
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
העם יש רדיו שמנגן את כל השיירים החדשים של mtv שאני יכל לדעת מה חדש מה יפה בלה בלה בלה אני לא מבין כלום
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום כולם אני כבר כמה שבועות מחפש מקום שמוכרים בו בארץ רובי אוויר לירי ספורטיבי יש רשיון והכול בגלל הגדנ''ע הבנתי שהמחירים בין 1500 שקל ל10,000 שקל אז אם אפשר מקומות שמוכרים ? והיה מש טוב אם זה חנות ברשת D:
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו אולי יוכל לעזור לי פה? (קובץ PDF). http://uploaded.fresh.co.il/2004/10/28/214139.pdf
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום... עוד חודשיים יש לי כבר 17.... ואין בית ספר... רציתי לדעת אם מישהו פה התעסק עם דברים כאלה..(בטוח שכן) אני רוצה לדעת איזה אפשרויות יש שקשורות לצבא או משהו כזה.. להתגייס מגיל כזה... או להירשם למשהו שקשור לצבא.. ולהמשיך אותו אח"כ אתר עם פרטים.. וכאלה...
-
- 61 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
LINK [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שישב לי חיבור USB בממיר הכבלים שלי של HOT ורציתי לדעת למה זה ואם אפשר לחבר איתו למחשב ואם אפשר לעשות עם זה משהו?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
אני וחבר שלי דברנו באייסקיו וחשבנו על הרכב החלומות שלנו (שנינו מתים על פאנק-פופ). זה ההרכב שלי: (ההרכבים כוללים תופים, באס, גיטרה מובילה, גיטרה שניה, וסולן. אפשר להכניס סולנים שגם מנגנים (כמו טום מבלניק או דריק מסאם בתור גיטרות ואז הם לא יחשבו כסולן-אבל יכולים לעשות קולות רקע). תופים: travis barker-blink 182 באס: mike dirnt-green day גיטרה מובילה (וקולות רקע): dave baksh-sum 41 גיטרה שניה: benji madden-good charlotte סולן: A.j popoff-lit בגלל שאני אוהב כל כך הרבה להקות אני חייב לעשות גם חמשייה שניה תופים: longine parsons-yellowcard באס: (וקולות רקע): mark hoppus-blink 182 (הוא לא היה אמור להיות פה, יש בסיסטים יותר טובים שאני אוהב, אבל הוא מבלינק, והוא גם נולד ב1…
-
- 34 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלך חברה! אז ההורים שלי טסים לארה"ב ורציתי לדעת מה שווה להביא משם, עד 200$ מקסימום. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-