עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

http://motobike.co.il/

2. Started by MotoCross,

שאני נכנס לשם זה מראה לי "PsychoPhobia - Br " גם לכם זה ככה? ??? www.pc-spot.co.il

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by aviram20,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389850.10 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389850.20 מי הוסף לי ולמומחה את המשפט ''אני בן זונה וחייב להפסיק עם הסמיילי הזה ?'' והכי מצחיק כל פעם שאני עושה סמיילי זה חוזר הנה [ אני בן זונה ואני חייב להפסיק עם הסמיילי המעצבן הזה!!! ]

4. היום ( 11.12.06) בין 22:10 ל 22:50 פרצו לי הביתה וגנבו את האופניים שלי ואת המסך של המחשב , מי שרואה או שומע עם אחד מהפריטים האלה שיפנה אלי ל 0546327236 המסך : LG L1750SQ ששווה משהו כמו 1000 שקל וזה לא מה שמדאיג אותי , האופניים שגנבו לי שוות 15 אלף שקל , תעזרו לי למצוא ! האופניים הם אופני ironhorse Yakuza בצבע ירוק מטאלי, יש עליהם בולם טריפל של מרזוקי דגם BOMBER 888 ברקסים הידראולים של הייז צמיגי סליקס של מקסיס פרס כספי גדול למי שיתן לי מידע על אחד הדברים !! הגנבים המזדיינים נכנסו דרך החלון בקומה שניה ~~!!

• 61 תגובות
    • 7.8k צפיות
  5. Started by Big_Guy7,

פרצו לי לפני כמה דקות לאייסיקיו... שינו לי סיסמא ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו היו לי מלא אנשים ברשימה וסיפור לפתוח אייסי חדש.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לקבל סיסמא מחדש?? :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by avi2014,

שלום לכולם. לאחרונה אדם מסויים החליט לשגע אותי. פרץ לי למספר רב של חשבונות ברשת. ועכשיו השיא שהוא פרץ לי לאימייל ששם יש לי מספר פרטים מאוד מאוד אישיים. צבא,אשראי ועוד'. האם יש דרך לשחזר את הססמה? ניסיתי לעשות שיחזור אבל הוא שינה את האימייל של השחזור כנראה. יש לגוגל מרכז תמיכה לבעיות כאלה?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. יש לי פרטים עליו שם שם משפחה אפשר לראות אפילו שזה אותו אחד כמו שיש לי כאן בשם בפורום בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי תפנו אלי בפרטי או פה

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  8. היה אצלי איזה אחד מהטכניון שלמד ניהול רשתות או משהו כזה ואחרי שראיתי שיש לי כל מיני בעיות במחשב הוא אמר לי שעקבו אחרי מה שאני עושה (לא יודע אם זה בדיוק פירצה, קיבלתי הסברים עם כל מיני מושגים מוזרים) עכשיו הוא אמר לי שהוא שזה איזה גרמני אחד שגר בארץ והוא יודע מי זה בכל מקרה למשטרה אין עבודה אבל אני לא יודע כמה חמורה נחשבת העבירה הזאת, אני רוצה גם לעשות לו בעיות פלילי וגם לתבוע אותו בבת משפט לתביעות קטנות בקיצור שיזכור אותי טוב טוב מה אתם מציעים?

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. קיצור אנשים תשנו את הסיסמא. איזה מבאס. שינו לי את המשפט ל - חינם פלסטין תעזרו לעזה.. או משהו כזה, בקיצור תרגום מאעפן של free palestine אז זה בטח איזה בוט שפורץ ולא בנדאם אחד.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  10. פרצו לי לסטים אתמול, ושלחתי להם בשעה הזו כמעט בדיוק SUPPORT TICKET עם הוכחות והכל שהחשבון הזה שלי ועדיין לא ענו לי... הם כתבו שיענו לי במייל אבל עוד לא קיבלתי כלום... למישהו יש נסיון איתם? תוך כמה זמן הקקות האלה עונים? במשחק חינמי עם 10 מליון משתמשים רשומים ענו לי מהר יותר.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. כל פעם עושים את זה לאתר MOTOCAR. איזה ביזיון.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  12. פרצת אבטחה חמורה שנחשפה במעבדי אינטל עלולה להשפיע על מאות דגמי מחשבים, ומדגישה את הצורך בעדכוני אבטחה מהיריםלכתבה

13. חברת האבטחה Dos-Op חשפה חולשה חמורה בפלטפורמת Base44 של Wix, שאיפשרה לתוקפים לעקוף מנגנוני הגנה ולהשתלט על חשבונות משתמשים. יותר מ-200 אפליקציות נמצאו פגיעות. החברה פרסמה תיקון, אך החוקרים מזהירים כי חלק מהחשיפה עדיין קיים ולא תוקן באופן מלא על ידי החברהלכתבה

14. Started by chiki boy,

הפרק שאמור להיות משודר אחרי הפגרה חלק 1: http://www.myfiles.co.il/file/9768/Haalufa...-part1-rar.html חלק 2: http://www.myfiles.co.il/file/9769/Haalufa...-part2-rar.html

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Ewingum,

איזה פרטים ידועים כרגע? ולגבי הטריילר של פרק 3: scorpion טוען שיש לו אותו. אז כמה דברים: א. מאיפה משיגים? ;D עוד מישהו נתקל בזה? ב. הוא מסרב לשחרר פרטים, אז יאללה - לחץ חברתי

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום. חבר שלי שמע שבפרק האחרון של המומינים סנופקין מתעורר וזה בעצם היה הכל הזיה בIMDB כתוב משהו דומה שהפרק האחרון לא הופץ בגלל תכנים לא מוסריים או משהו... יש למישהו את הפרק להורדה?או דרך לאמת את זה?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by doker,

מישהו יודע מה קרה בסוף של פרק היורה??? זה ממש דחוף ככה בקצרה שתי שורות

18. Started by DiSc@MaN,

אז, בהתראה של שבועים (או יותר, יכול להיות שהעדפתי להתעלם מזה..) אני מתגייס מחר! בניגוד לכמה אנשים פה (ואני מקווה שהם לא יהיו רוב עם הזמן) ולמרת כל הקשיים שבדרך (ועדות רפואיות וכאלה) אני החלטתי להתנדב לצבא! אני מקווה מאוד שאצליח להשתלב במערכת הצבאית כמו שצריך ולהפיק את המיטב משרותי הצבאי - גם לצבא וגם בשבילי. נכון לכתיבת הודעה הזאת הסטטוס הוא: I am saying goodbye to my life for 2 years in: 14hrs 53mins 49secs מקווה גם שיהיה לי זמן להמשיך ולהכנס לפורום ולהתעדכן בכל מה שהולך פה.. אז goodbye לכם!

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by RoD,

שמישו יוסיף מידע וזהו,זזתי לראות. ];

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by surfface,

הפעם על אסון התאומים , http://allabout-sp.net/season10/1009.php

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  21. מעריצי סדרת הטלוויזיה "מראה שחורה" (Black Mirror) העוסקת בראיה פסימית-משהו של עתיד האנושות בעולם מתקדם טכנולוגית, מוטרדים מתגלית מרעישה - אחד מהפרקים של הסדרה עומד להפוך, בסין, למציאות לכתבה

22. סוף סוף אני מקווה שנקבל מספיק תשובות שיספקו אותנו כדי להשאר עם הסדרה לפחות עוד עונה.. אז מה הולך לקרות?? קודם כל, הקטע של המטוס בפרק שבון מת, הוא מקבל הודעה ברדיו we are the survivers of flight... אז מה זה אומר? שהוא פשוט שומע את עצמו שוב? שיש עוד ניצולים על האי? זה קטע ממש מוזר לדעתי.. ומי שראה את הטריילרים לפרק סיום יודע שזה נראה כאילו דניאל (הצרפתיה) לוקחת את התינוק של קלייר, וזה נראה גם השריטה על היד שלה היא ממאבק עם קלייר.. וכמובן שהולכים לפתוח את הפתח המוזר עם המספר הזה שכל הזמן מזכירים בתוכנית. מה הולך להיות בפנים לעזעאל?? וגם הנקודה על הראדר ברפסודה, מזה זה יכול להיות? ודבר אחרון, המפלצת זו באמת מפלצת? בפרק הקודם דניאל אומרת שזאת "מערכת אבטחה" יכול להיות ש…

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. דבר ראשון: זהירות ספויילרים. דבר שני: מישהו פה רואה סמולוויל? לפני כמה ימים יצא פרק סיום העונה, ואני רוצה להגיד משהו אחד: המוזריות של הסדרה גדלה בכל עונה בצורה אקספוננטיאלית.. אם בהתחלה קלארק היה צריך רק להלחם בפריקים שהזדהמו עם המטאורים, עכשיו הוא צריך להתמודד גם עם כל המוזרים, גם עם לקס, גם עם ליונל(שכל יומיים מחליף צד), עם יצורים מוזרים מאיזור הפאנטום, ובאמצע גם לקלואי יש כוחות ולאנה מתפוצצת. מה דעתכם על מה שהולך פה? איך קלארק אמור לנצח את הדבר הזה? מה יהיה בעונה הבאה? והאם לאנה באמת התפוצצה?(אני חושב שהיא ביימה את מותה בגלל שגם רואים את המשאית עוברת לפני שהיא מתפוצצת) מה שכן, פרק הסיום היה מעולה לדעתי, הרבה יותר טוב מהרבה פרקים אחרים העונה.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Holography,

משהו יודע מאיזה פרק צולמה התמונה הבאה? רב תודות! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by THE-MASTER,

שלום בצורה ספונטנית החלטתי להשלים בגרות בפיזיקה לפני שבועיים. אז התחלתי ללמוד חשמל מאפס(לא למדתי את זה בבית הספר) ואני לומד כל יום שעתיים שלוש ומתקדם בקצב די טוב לעבר הבחינה שתתקיים ב21.6 עכשיו אני מעוניין לעשות גם פרקי בחירה ורציתי לדעת לאור המיקוד של השנה מה הכי כדאי לי לבחור באופן כזה שאני יצטרך ללמוד הכי פחות כי פשוט אין לי זמן ללמוד ביום יום.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.