עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי קבצים שהעלתי לשרת ואני לא רוצה שיעתיקו אותם, הבנתי שיש כמה אתרים שנותנים שירותים שונים... תוכלו להציע לי כמה טובים? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  2. אנחנו עסק קטן עם כמה עובדים, ואני מתלבט איך לבחור שירותי IT שיתאימו לנו. מצד אחד, לא בטוח שאנחנו צריכים צוות פנימי, ומצד שני, אני רוצה לוודא שכל המערכות שלנו מאובטחות ועובדות בצורה חלקה. קראתי על פתרונות של IT-START שמציעים שירותי מחשוב מנוהלים, וזה נשמע כמו כיוון מעניין. האם מישהו כאן עובד עם שירות כזה? עדיף לקחת שירות מלא או לעבוד עם טכנאי לפי הצורך?

3. Started by HardTom,

אז ככה אספתי כמה שיותר אתרים שמצאים קניות של מוצרים מיובאים שלא ניתן למצוא בחניות מחשב פרטיות אני אשים פה כמה אתרים ולדעתי כול אחד צריך להוסיף להשים עוד אתרים שהוא מכיר ואז לעשות את זה כדביק..למה? כדי שאנשים שנתנו להם כאן מפרט יכלו לעשות השוואת מחירים בין אתרים ולבדוק לבד על מוצרים שונים ושאלות שונות וכך לא יהיה הודעות מיותרות שינעלו או סתם הודעות ללא תשובה. www.logicpc.co.il www.pandas.co.il www.zigzag2000.co.il www.kps.co.il www.iqpc.co.il תהנו ותבדקו את האתרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by J0n1,

אני מעוניין לקנות נעלי הרים (asolo power matic) אבל המחיר הרגיל בשמיים.. ראיתי באינטרנט כל מיני קניות קבוצתיות שעשו בעבר שהורידו את המחיר לחצי מחיר, חשבתי אולי מישהו מכיר קנייה קודמת או אולי יש פה מעוניינים שנעשה אחת משלנו. או שמישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה בזול, אם זה עוזר אני בשירות סדיר עם תעודת לוחם.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by nat64x,

איזה חיים, איזה קרקטר... חח מטורלל לגמרי אבל אני אוהב את הפתיחות שלו.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  6. שלום לכולם, המורה שלי לפיסיקה {אני שונא שרושמים את זה ככה אני מעדיף פיזיקה, אבל...} מאוד מאוד טיפש, טוב בקיצור, הוא יביא בונוס למי שיגיד לו את המרחק בין הפרוטון לניוטרון, מישהו כאן יודע? בתודה מראש , יאיר

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by yaron266,

יש לי אינטרנט מהיר 2.5 מגה ויש לי בעייה קטנה באימיול לפעמים האימיול מוריד מהר מאוד מאוד לכמה דקות ואז משנה את המהירות לאיטית מאוד לכמה דקות וזה כל הזמן חוזר על עצמו.. מה עושים כדי שזה ישאר מהיר ??? :

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  8. מה קורה חברים? אני עכשיו בעבודה ובא לי ללכת לשירותים. האופציה היחידה עבורי היא השירותים שבהמשך הקומה (הרצליה פיתוח). לוקח לי בערך דקה וחצי, כך שאם באמת אתחיל ב 14:45 ולא יהיו הפסקות באמצע, אני אגמור ב-14:46 וחצי . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהשירותים? . יש לי ישיבה בשעה 14:50,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 37 שניות להגיע לחדר הישיבות. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת?

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  9. בציור זה מתוארת מכונית, שמסביבה 2 מעגלים. הראשון במרחק 15 צעדים מהמכונית, והשני 25 צעדים מהמכונית. מישהו יכול בבקשה לסמן בבקשה על המעגלים איפה רואים את הולך הרגל ואיפה לא? תודה רבה לעוזרים. :remybussi: דרך אגב, איך אני מדביק תמונה שנמצאת על מחשבי בגוף ההודעה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון? ???

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. זה מודעה על תחרות במשחק Takken עם תמונה כזאת של מכשף וכתוב שמה משהו על סאבלימינל ועוד מישהו... אני צריך דחוף, במיוחד את התמונה של המכשף.. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. אולי יש לכם איזה אתר שמאפשר הזמנות כדי לראות מחירים שם? כי אמרו לי שמכשיר עולה שם בסביבות המחירים האלו 100-150 יורו ומקבלים מכשיר + שני שלטים + שני משחקים מקוריים לבחירה + כרטיס זיכרון 8 מגה אם זה באמת כזה זול אז יש לי משפחה גם פה וגם פה...אני אוכל לקנות להביא לארץ ולצרוב כאן צ'יפ והנה אין לי בעיה של מחיר גבוה....אלא אם מישהו מכיר אולי גם חנות אונליין לצ'יפים שם שהיא זולה יותר מהארץ...כי אם אני צורב צ'יפ זה רק מאטריקס אינפיניטי והוא עולה בארץ 800 ש"ח אז אם הוא עולה שם זול יותר אני אוכל לקחת משם עסקת חבילה שלמה... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by ^HocK^,

הנה ההמנון.. ;D

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. זה נשמע ונראה מאוד מוזר, אני לא אתפלא אם יש כאן אנשים (או אדם ספציפי) שעובדים עבורם. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. מה שכן, טכניקה חכמה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by LimaC,

ערב טוב, האם יש קרן נאמנות ישראלית שמציעה פה בארץ את אותו קונספט שמציעות קרנות הנאמנות Vanguard או Fidelity Spartan בארצות הברית? הקונספט האמור הוא שמי שקונה "יחידה מהקרן" הופך להיות חלק מהבעלים של החברה המחזיקה בקרן (Vanguard או Fidelity), מה שהופך את דמי הניהול לממש אבל ממש נמוכים. ממה שהבנתי מדובר על 0.16-0.18% בשנה. תודה למגיבים ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by No-way,

הנה הראשון http://www.metacafe.co.il/watch/402860/beaver_cam_epic_movie/ הנה השני http://www.metacafe.co.il/watch/448952/russian_child_smoking/ הנה השלישי http://www.metacafe.co.il/watch/382822/playing_with_bike/ הנה הרביעי http://www.metacafe.co.il/watch/468829/drift_awesome/ הנה החמישי http://www.metacafe.co.il/watch/459274/how_to_wrestle_an_octopus/ הנה השישי http://www.metacafe.co.il/watch/378714/funy_cow/ השביעי http://www.metacafe.co.il/watch/479901/russian_wedding_catfight/ האחרון... http://www.metacafe.co.il/watch/431738/rally_car_jump/ אחרוןן http://www.metacafe.co.il/watch/479957/gorilla_prank/

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  16. לסבתא שלי מתחיל להתפתח אלצהיימר ואני מאוד מודאג. רציתי לדעת אם מישהו התמודד פעם עם מחלה של קרוב, ואם יש איזה שהם טיפים או עצות. במיוחד חשוב לי לדעת מה לעשות איתה, (הכוונה מטפלת פיליפינית או בית אבות), לא נעים לדבר איתה על זה, אבל יום אחד לצערי זה יגיע. אני לא זוכר מה בדיוק אמרו לי במשפחה על בית אבות, אבל לפני איזה 100 שנה היה מישהו במשפחה (חולה אלצהיימר) בבית אבות וסבא שלי משווה את זה לכלא, כך שכנראה הפיתרון של 2 מטפלים שישגיחו עליה 24 שועת הוא הפיתרון האידיאלי. כמובן גם על זה צריך לפקח עם מצלמות. שמעתי גם שיש מכשיר GPS קטן דמוי שעון שאפשר לתת לה למקרה שהיא הולכת לאיבוד חס וחלילה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש כמה שאלות ואני צריך תשובות רציניות תודה הנח שאתה עובד בארגון בינוני המתמחה בייצור סחורות בנפח גבוה ובמחיר נצוך ללקוחות קצה בעלי מחזור מסחרי שנתי של 20 מיליון דולר הארגון החליט לישם מערכת ICT במטרה לנהל את יחסיה עם הספקים עם הלקוחות ובתוך הארגון עצמו לארגון יש כרגע מערכת PC בסיסית ובה קיימת מערכת של הזמנות ממוחשבות ותוכנת הנהלת חשבונות א.הסבר את ההיתרונות העסקיים שיתרחשו בארגון קבלת החלטות טקטיות ואסטרטגיות ברמות השונות בארגון ב.הסבר את תפקידיהם של החומרה, התוכנה , הציוד ההקיפי ורשתות התקשורת בהקמת מערכת המידע וזהה את הרכיבים האופיניים שישלימו האחד את השני. ג.מהם ההתחשבויות המרכזיות שעל הארגון לקחת בחשבון כאשר הוא מחליט על פלטפורמת התוכנה המתאימה ביותר(שרת מחשבי מיני וכ…

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by genia,

באייס רוצים עליו 50 שקל,נראה לי קצת מוגזם,מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות בו. ועוד משהו,איך זה נקרא באנגלית,חיפוש של emergency stop sign לא בדיוק מניב תוצאות

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. אני משתחרר באוגוסט איך אני מחשב את מענק השחרור שלי? שירתתי שנתיים בטייסת כטכנאי דרג א' ( רמת פעילות ב ניראה לי כי קיבלתי 480₪) ועוד שנה כמאבטח מתקנים ( רמת פעילות ג' מקבל 380₪) כמה מענק אני אמור לקבל? תודה.

• 34 תגובות
    • 7.3k צפיות
  20. Started by m0sh,

טוב חברים יש לי נושא שבאמת מטריד אותי וממש מקשה עלי. אני בצבא לא הרבה זמן ...קרוב לחצי שנה עם פרופיל 45 על מחלת עור... עכשיו בזמן האחרון המחלה התפרצה וקיבלתי כמה גימלים...ביום שני האחרון הרופא יחידה שלי נהדם ואף אמר לי שאני יכול לצאת מהצבא וזה לא מקרה ראשון. אני בעקרון לא עושה כלום בצבא ולא נהנה אבל פה בא המכשול... מצד אחד אני לא עושה כלום ואני מבזבז את החיים שלי בעוד שאני סובל ממחלה לא נעימה אבל מצד שני כולם עושים את זה וחברים שלי כולם בצבא,אז מה אני יצא מהמסגרת...זה ישנה את כל החיים שלי קשה לי מאד להחליט ובגלל זה אולי חברה פה יוכלו לעזור לי... תודה

• 85 תגובות
    • 8.7k צפיות
  21. הדולר כל הזמן בירידה והשקל בסימן התחזקות, אבל עדיין כל מחירי החומרה והאלקטרוניקה נשארו אותו הדבר, איך זה יכול להיות? זו צריכה להיות *ה*תקופה בשביל צריכת אקלטרוניקה אבל בעצם אין שום שינוי בשוק הישראלי, איך זה יכול להיות? למישהו יש תשובה?

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by qwerty1987,

בהיסטוריית הודעות שלי אני גם לא רואה את ההודעות שלי בו. זה נראה כמו העלמת ביקורת שלילית על חנות מסוימת...

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by *NightMare,

נכון בשיר Rich Girl היא שרה "If I was a rich girl..." , אחרי חקירות ממושכות גיליתי שבכלל המשפט לא נכון... לפי המורה לאנגלית שלי ועוד כמה אנשים שיודעים טוב אנגלית גיליתי שצריך להגיד If I were a rich girl... אישית חיי השתנו אחרי הגילוי הזה...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן בקשר לשאלה 3... לא בטוח תצליח עם החברה שלך וגם אולי תמות ב7 שנים האלה אה כן פטנט מחזיק רק ל100 שנה כלומר אם אתה בוחר באחוזים או להקים חברה משלך תדע שאחרי 100 שנה זה לא יהיה שווה כלום (כאילו אם את חושב על הדורות אחריך)

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אני ממש לא יודע למה לצפות מישהו היה פעם במיונים של מודיעין אחרי שאיתרו אותו לבוא למודיעין?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.