עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by elior021,

אהלן כולם אני צריך קצת מידע על עבודה מועדפת כמה שעות צריך לעשות או כמה ימים כדי לקבל את המענק?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. צריך המלצה לחנות טובה ואמינה. אם למישהו יצא לקנות בנעה אני אשמח לחוות דעת תודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  3. Started by charm,

הידעתם שאייבורי התחילו לאיים על אתרים שמוציאים הם תביעות דיבה נתקלתי באתר של פרש בפורום חומרה ששם יש אשכול שמבקש לא לכתוב יותר על אייבורי http://www.fresh.co.il/vBulletin/announcem...ouncementid=118 האם ידוע על עוד אתרים שקיבלו איומים שיתבעו אותם?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  4. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני צריך לקבל בשבוע הבא ממיר HD של YES, הממיר מגיע עם חיבור HDMI, בטלוויזיה שלי יש חיבור HDMI בודד שכרגע תפוס על ידי יציאת HDMI מהמחשב לטלוויזיה, השאלה שלי היא האם יש ממתג HDMI, אם כן איפה כדאי לי לקנות, וכמובן האם זה פוגם באיכות? בתודה מראש ובברכת חג עצמאות שמח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אם זה כבר היה אז תנעלו או אם זה אסור אז גם תנעלו (בדקתי בחוקים לא ראיתי אז אם אסור תנעלו...) אינה המדריך!! המדריך ללשון זכר אבל זה גם לשני המינים *קרדיט למישהו מפרום אחר ולי כי הערכתי קצת פו ושם....... שלום כאן אני אסביר לך על אתר, שבעזרתו תוכלו להרוויח כסף ולאחר מכן להעביר אותו לחשבון PayPal . (דרך חוקית!!!) אוקי, דבר ראשון, כנס לאתר : https://www.paypal.com/ תירשם עם אימייל אמיתי, כאשר תגיע לעמוד בו אתה מתבקש להכניס כרטיס אשראי תלחצו Cancel . אל תדאג אתה לא משלם אפילו אגורה. דבר שני , כנס לקישור הבא : עכשיו לחץ על Register ולאחר מכן תרשם, בחר אימייל אמיתי. איפה שכתוב : Referrer (if any) תרשום : gabrielvaht( מי שהפנה אותכם לאתר.זה רק נותן לי 0.01 ולא עושה לכם כלום ...…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

הייתם פשוט צריכים להסביר את המצב לפני שסמת את ההודעות הקופצות האלה. והאנשים לא היו הולכים נגדכם ככה. עכשיו מה שנותר לעשות, זה רק להוציא הודעה שתסביר את המצב של האתר, וכולם ירגעו. ללכת ראש בראש עם הגולשים לא תעזור.

7. Started by solo53,

שלום מחפש אתרים שבהם ניתן לזהות לפי IP מאיפה הוא (מדינה) תודה

8. המשחק היה כבר אבל הוידאו נשאר מאותו פתיח של המשחק הבאמת נחמד שהיה בין שתי הקבוצות בלי להתייחס לתוצאות. הייתי בשער 11/12 ככה שהצילום היה בהחלט טוב ,וההתרגשות באותו יציע זה משהו מדהים! קישור ל-YouTube: זה לא ספאם אז בבקשה לא למחוק/לנעול את הנושא. תודה ותהנו חברים, תפרסמו לכל מי שאתם מכירים. *אני עברתי על אחד החוקים אני מצטער מראש*

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  9. Started by darkstar276,

בבקשהההההההה שמישהו יגיד לי שעדין קיים משהו כזה באיזור המרכז. מקום לשחק משחקים...

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  10. Started by 125,

מתי החנויות נפתחות ??

11. Started by arkady,

היי זה משגע אותי! יש איזה קליפ אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו, אני רק זוכר איך הוא מתחיל. יש פוקוס על מנעול כזה, ואז הדלת נפתחת, ויש אנשים רצים כזה, ואז המנגינה מתחילה בתופים, זה שיר די ישן כזה. המילה היחידה שאני זוכר ממנו זהyesterday או משהו כזה. תודה למי שיעזור לי =]

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום אני עושה שדרוג קטן למחשב(מעבד+כרטיס מסך) אני רוצה את המעבד: AMD ATHLON 64 X2 4200+ SOCKET 939 השאלה שלי איפה אני יכול להשיג אחד כזה? לא איכפת לי יד שניה, אם מישהו יכול למצוא לי מישהו שמוכר זה יהיה טוב מאוד ואם יש חנות שמוכרת אז גם טוב תודה אריאל

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. בעקבות ריבוי הת'רדים בזמן האחרון בנושאים שונים על כושר גופני, ראיתי לנכון לפתוח את "הת'רד הגדול" (מנהלים אם אתם רואים לנכון תעשו אותו סטיקי, לדעתי זה ת'רד שיהיה דיי פופולארי, ויכול לעזור פה להרבה אנשים) לפני הכל עליי לציין שאני לא מדריך כושר מוסמך, ולא תזונאי מוסמך, וכל המידע שאני מוסר הוא על סמך נסיוני האישי וקריאה מעמיקה בנושא אני אתחיל בכמה מילים על כושר אנ-אירובי, מי שייכתוב פוסט מפורט ואינפורמטיבי אני אשמח להעתיק אותו לפוסט הראשי ולעשות הכל מרוכז ומסודר

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  14. תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. חבר'ה, היום היה צריך להיות לי מבחן באזרחות אבל בגלל שיש שביתה ואין שום תאריך שאפשר להזיז אליו את המבחן החליטו להעלות אותו לאינטרנט וכל אחד יפתור אותו בבית. הקטע הוא שאני קצת ריחפתי בשיעורי אזרחות ואין לי שום שמץ של מושג איך לענות על השאלות האלה אז הבאתי לכם את הנוסח של המבחן ובבקשה תעזרו לי!! 1. בבריטטניה נעצרו שני מדענים, שהעבירו מידע סודי למדינה זרה. אחד המדענים מסר את המידע מפני שתמך במשטר הקומוניסטי במדינה הזרה, והשני מסר את המידע תמורת סכום גבוה של כסף. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען הראשון? הסבר ונמק את תשובתך. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען השני? הסבר ונמק את תשובתך. 2. בתוכנית הכלכלית החדשה של משרד האוצר נקבע בין היתר: 1. קיצוץ של 20% משכרם של המורים. 2. קיצוץ…

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  16. Started by yotam360,

שלום לכולם, אני עושה רענון בקורס בפיזיקה ויש לי 2 שאלות בפיזיקה בנושא גלים שאני לא זוכר איך פותרים, למדתי את הנושא לפני שש שנים... (השאלות מצורפות לפוסט). אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותן, אפילו חלקית תודה, יותם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. שלום! אנחנו עוברים לחולון בעוד זמן מה לאזור משה שרת (רחוב אלופי צה"ל) הייתי שמח לשמוע אילו חדרי כושר יש שם באזור (ומה לשם שינוי יש בהם). חיפשתי כבר בגוגל, עקב אי הכרת האזור אני לא יכול לדעת מה קרוב למה. נ.ב. חוץ מימית 2000 תודה מראש ושבת שלום

18. פרטו. אל תתקמצנו.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  19. Started by The_overclocker,

http://video.google.com/videoplay?docid=-5864097001633806354

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  20. Started by Art Tatum,

המקורי: הפארודיות: Twin Baby Boys Have A Conversation - BEST PARODY!

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  21. Started by COca,

שלום. עד עכשיו הזמנתי רק מ2 חנויות ונשארתי שם בגלל השירות הטוב. לאחרונה חנות אחת איכזבה אותי ומבקרה ראיתי את PChardware עם כמה מוצרים במחיר לא רע בכלל , השאלה שלי היא , איך הם בשירות , אני יכול לסמוך עליהם? תודה.

22. אהלן, זוכרים אותי מהאשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449929.0 עכשיו, אני התקשרתי לתמיכה והם הביאו לי את הקוד, שמתי בתיבת טקסט בפייפאל ועכשיו אני צריך לחכות 24 שעות. ועכשיו - איך אני שולח לפייפאל כסף מהויזה ? זה כבר מאושר אחרי 24 שעות. נגיד 6 דולר לפיפאל, איך אני שולח מהכרטיס לחשבון פייפאל? תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  23. למה אין באתר מערכת בדומה לזו וואלה ביי

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by aviad91,

אהלן יש לי בקרוב בגרות על אתר האינטרנט במחשבים. יש מישהו שהרחיב מחשבים ויש לו אתר אינטרנט לפי הדרישות של הבגרות? אני צריך כמה רעיונות למי שיש ויכול לעלות זה יעזור לי מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תביאו לי תחנות רדיו ל Winamp. כמה שיותר יותר טוב.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.