כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
ידוע למישהו אם יש איזה אתר זול שמוכר את המותג(פליזים ומעילים) the north face במחירים שפויים כולל מישלוח זול ? באיביי המחירים גבוהים וגם אין משלוחים לארץ.ובארץ מצאתי שתי חנויות(למטייל) אבל המחירים שם . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הכל בבלוג עם אקשן ;D http://extrem-action-blog.blogspot.com/
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
ערב טוב לךךךךךךךךךךךךךך באנגלית-מהתכנית "חיים שלי" אוייי, הליריקה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אם אני עובד משעה 11 בלילה יום שישי ועד 10 בבוקר יום שבת, השכר לשעה שלי הוא 25 שקל ברגיל, כמה אני אמור לקבל על השעות האלה סה"כ? אני יודע שעד 8 שעות זה 150 אחוז, ומעל זה 200?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
לפני שבוע נפתח... מה דעתכם? http://www.funzone.co.il תמונות מצחיקות, סרטונים מצחיקים ובקרוב יורחב לעוד מספר נושאים נוספים. הצעות לשיפור וייעול יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
האם אני יכול לקחת בקבוק פלסטיק בצבע ירוק ולהכניס לתוכו נוזל אדום כדי לשנות את הצבע שלו לסגול דובדבן? תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
לקחתי במבצע 5 ק"ג ירכיים מסופר שכונתי (בקניה מעל 150 ש"ח) ב-50 ש"ח, הבשר נראה טרי (שומן לבן ובשר לא קפיצי). איך זה ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
לפני כשנה החלפתי את ההיגוי של שמי הפרטי באנגלית וסוף כל סוף הצלחתי לסיים להחליף את שמי בכל המוסדות למעט תעודת נכה. למען האמת אינני זוכר איפה קיבלתי תעודה ומהיכן הם לקחו את הפרטים אני רק זוכר שזה לא היה דרך משרד הבטחון (התעודה היא די סימלית אבל זה מציק לי בעין) מישהו יכול לשפוך אור בנושא?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי אני תלמיד י"ג הנדסת תוכנה, אני מתלבט אם להמשיך לי"ד ולסיים עם תואר הנדסאי או להתגייס לצהל בתפקיד טמ"מ (טכנאי מערכות תקשור) השאלה אם יש סיבה לעשות תואר הנדסאי (השאיפה שלי היא לעשות תואר ראשון/שני). מה ההבדלים בין הנדסאי של משרד החינוך להנדסאי של משרד העבודה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי שיר מסויים שהמנגינה בו מאוד חלשה-השאלה האם אפשר להגביר את העוצמה של השיר הזה בפני עצמו (לא תוך כדי ההשמעה) (השיר בפורמט של MP3 , והכוונה היא שאם אני ישמיע אותו ביחד עם מספר שירים לא יהיה צורך לשנות את הווליום באמצע)
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי את האתר הזה ולא יכולתי שלא לשתף.. מקלידים את שם הזמר/השיר והאתר יוצר פלייליסט, פשוט וקל. בלי פרסומות ובלי טקסט מיותר. http://www.tubalr.com
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בוילר אופקי של אור הטבע בן 29. נשרף לו הגוף חימום, אבל הכול שם כבר כזה מתפרק שהמלצתי לו לשים בוילר חדש, ואנכי (וכך גם יהיה לו מאיץ חימום) הבחירה היא בין טל סחר ונימרוד "טל סחר" נשמע ג'נרי אבל : אצלי יש טל סחר כבר 8 שנים, עובד מעולה אם 0 תקלות ו 0 נזילות לחבר אחר שלי יש נימרוד שעושה בעיות מאז שהותקן, אבל כל פעם באים לתקן לו (עדיין באחריות) והבעיות ממשיכות השאלה שלי היא איזה מהם כדאי יותר במקרה הכללי ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבגרות באנגלית . מישהו יודע האם מותר לשמוע רדיו בהבנת הנשמע מהפלאפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, החלטנו שהגיע הזמן להחליף מכונת כביסה, אחרי שהיה ברשותינו מכניסת כביסה מדגם maytag, כבר יותר מ 6 שנים. ויצאנו לחנויות לראות מה יש למוכרים להציע בלי שום בדיקות באינטרנט. רוב המוכרים הציעו לנו את מכונת הכביסה: Samsung WF9904RW http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=535 samsung wf0804y8e http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=581 כאשר מה שמייחד את הדגם השני (0804) הוא טכנולוגיית ה"בועות". וכאשר חזרתי לבית ועשיתי קצת חיפושים, התפלאתי לראות שאף אחד לא מזכיר את המכונות של סמסונג. בכל מקרה אשמח אם מישהו ייכוון אותי וימליץ לי על מכונת כביסה.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום, אבקש מכם להמליץ לי על סרטים משלוש השנים האחרונות, בדגש על כמה שיותר חדשים מסוג קומדיה, דרמת מלחמה, אימה ומתח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את כל...הWALL שלי הודעות,תגובות וכו'.. איך אפשרות לעשות את זה, לא בדרך ידנית...?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי שבת שלום לכם. חבר טוב צריך עזרה במתן פתרון לתרגילים הנ"ל. זו עבודת הגשה מאוד חשובה עבורו. אשמח אם מישהו יעזור בנושא. תרגיל 1- מעגל 'מורכב' נגדים,מקורות זרם ישר. תרגיל 2 - גשר דיודות שלם הכולל סליל קבל ונגד - קשה יותר. Uploaded with ImageShack.us בתרגיל הראשון : R1 = 1K R2 = 2K R3 = 3K R4 = 4K R5 = 5K R6 = 6K V1 = 12V V2 = 6V בתרגיל השני : R7 = 1K V3 = 18V
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתרגם לי במדויק מה נאמר פה? The order was canceled and we issued a refund in the amount of 481.90 ILS to your purchasing credit card card on January 20, 2012 for the returned items. Please allow 3 business days for this credit to be applied to your credit card, and 1-2 billing cycles for the credit to be reflected on your credit card billing statement
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני צריך להגיע לצריפין, שער ירושלים, בה"ד 20. אמרו לי יש אוטובוס מתחנה מרכזית שמגיע ממש קרוב לזה, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עד לאתמול יכלתי להכנס לאתר זה ללא בעיה בפיירפוקס ובאקספלורר. מאתמול משום מה אינני מצליח להכנס לאתר, ומצליח רק באמצעות HIDEMYASS. אשמח לפתרון אחר, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית כל רציתי לפרסם את זה בפורום אחר שאני נמצא אבל צריך לחכות שהמנהל יאשר הרשמה .אני לא איזה חנות שיש לי אינטרס לפרסם הנחה אז בבקשה ממכם בלי חקירות. פשוט אני רוצה להישאר אנונימי. יש אתר מסויים "חברים-לרפואה ", שיש שם אנשים ,שהשם יעזור להם בעזרת השם ,שחלו במחלה . אין להם את הכסף לממן ניתוח , תרופות וכו'. אנא ממכם למי שמאמין בקדושת החיים , ורגיש לסבלם של אחרים יכול לתרום :אפשר בכסף (יש קרנות לאנשים מסויים , תחפשו באתר) , אפשר לתרום תרופות שאתם לא משתמשים בהם והם יגיעו לאנשים אשר אין ברשותם את האמצעים להשיגם . אם מישהו מכיר עמותה אחרת שנגעה לליבו הוא מוזמן לשתף ונעשה נושא למען עם ישראל שלנו. חברים לרפואה אם תנעצו את הנושא הזה אני אשמח . מבחינתי את…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות אוזניות חזקות !! שהאיכות שלהם מעולה+ ,בשביל מוסיקה וגימינג, עד 500 ש"ח תמליצו לי בבקשה על כמה אוזניות שאתם מכירים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-