כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
-
מה קורה לאתר הזה?מישו מכיר?מישהו מצליח להכנס?בפייסבוק שלהם הם אומרים ש'הממשלה' של המשתמש חסמה אותו,זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4305092&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 :lol: :lol:
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
תגידו מי שר ת'שיר הזה שיש בו ת'מילים האלה?! A little piece of heaven..ta na..ta na.. ואיך קוראים לשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה כושר הבחנה של ממיר הכוונה היא לממיר A\D או D\A כמו ממבחני הנדסאים... תודה
-
- 1 תגובה
- 8.7k צפיות
-
-
חברת האבטחה Dos-Op חשפה חולשה חמורה בפלטפורמת Base44 של Wix, שאיפשרה לתוקפים לעקוף מנגנוני הגנה ולהשתלט על חשבונות משתמשים. יותר מ-200 אפליקציות נמצאו פגיעות. החברה פרסמה תיקון, אך החוקרים מזהירים כי חלק מהחשיפה עדיין קיים ולא תוקן באופן מלא על ידי החברהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דרישת היועצת המשפטית לממשלה לחייב את גוגל לחסום אתרי תוכן פיראטיים דרך שרתי ה-DNS שלה מעוררת סערה יצרית המפגישה בין הגנה על זכויות יוצרים לבין חופש המידע וארכיטקטורת הרשת החופשיתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום, אם לא אני מתנצל מראש בכל אופן התחלתי לעסוק בתחום... ואני מחפש מחירונים שונים של דילרים לחומרה באיזור השרון.. על מנת להשוות ולמצוא את הטובים ביותר... יש לכם המלצות בשבילי?!?!? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
למישהו יש איזה אתרים עם בגריות פתורות או איזה חומר שיעזור מתכונת יום חמישי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אולי זה לא בדיוק המקום אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר.... אז כך - היורו הבא עלינו לטובה מעלה את השאלה הבאה - האם ניתן לצפות בשידורים באיכות טובה (HD זה אידיאלי כמובן). אני מוכן לצפות במשחק באיחור של כמה דקות ואפילו לשלם כמה שקלים בתמורה לאמינות ושידור שוטף באנגלית. חיפשתי קצת דברים שכאלה באינטרנט ואפילו ראיתי כמה משחקים בעבר דרך SopCast אבל זה פשוט לא אמין. השידור יכול להתקע, האיכות של השידור הזמין היא בדרך כלל נמוכה מאוד, השדר דובר שפות שהידע שלי בהן בסיסי בלבד (ואם זה ספרדית אז עוד יצאתי בזול), בקיצור - אי אפשר להזמין חברה לראות משחק עם נתונים שכאלה ואני לא מוכן בשום פנים ואופן לעשות כבלים - זה יותר מדי כסף לטעמי.... אהיה אסיר תודה לעד אם תצליחו לסייע בעדי, אריק
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב שבו אני יכול לברר מפרטים שונים של מחשב ולעשות השוואה בין המחירים של המחירים, למשל כמו אתר ZAP? או אםפ אני יכול לפרסם מפרט באתר בפורום המתאים ותינו לי מחירים מחנויות (אם זה מותר)??
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי פירמוט למחשב ששכחתי לרשום את הסידיקי של COD 4 אבל שמרתי את תיקית הפרופיל של המשחק יש מצב איכשו למצוא את הסידיקי??
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין נעל זאת דרך BUY2USA. השאלה שלי היא האם יש מסים על נעליים לניו ג'רזי? אבקש ממי שהזמין נעליים דרך השירות לכתוב אם הוא שילם מסים לניו ג'רזי או לא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יגיע ההארד קנו 12 לחנויות? תראו איזה יופי:
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי 4 הזמנות לטורנטליץ', 2 בסופרטורנטס ועוד כמה בDemonoid. מישהו רוצה להחליף הזמנות? (עדיפות לtorrentdamage)
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
השנייה איך אני מגלה האזנה לטלפון בבית (או הנייד). (בזול כמובן) אני צריך לגלות בשביל ללכת למשטרה עם זזה, אז עדיף לא חדשות או מספר IP שלא אומר אמר בדר"כ אלה משהו שיהיה חד משמעי ומה אני אמור לראות בלוג חיבורים (netstat( אם מישהו מאותו אי פי כמו שלי פורץ לי למחשב? hackingorg
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש מכס על חלקי מחשב? כי מצאתי מקום שממש משתלם להזמין ממנו בחו"ל בהנחה שאין מכס תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום תשובה ולא מצאתי.. מתי יהפכו כל 16 הערוצים לזמינים? כידוע עכשיו יש רק 5 ערוצים ללא HD איזה ערוצים היו זמינים?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אני צריך איזה כמה כתבות על זה , בעיברתי ובאנגלית , המטרה היא לעבודה באנגלית על התמכרויות והנושא הנבחר הוא סיגריות
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום שלום, בזמן האחרון אני חושב להתחיל ללמוד על גיטרה חשמלית, יש מורה והכל, וקלאסית אני ישיג מחבר או משו עד שאני יתקדם לחשמלית, אבל רציתי המלצה לגיטרה טובה, איכותית, עם מגבר, בתקציב של 3.5-4K...
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
אני צריך את השם של שיר הסיום של הסרט CON AIR בקטע שקמרון פוגש את אשתו והילדה בסוף אחרי שכולם מתים ...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
ראיתי בחיפוש בפורום שכאן רשמו הודעות כאלו אז אני מקווה שזה המקום המתאים. מפרט המחשב: CPU- intel pentium ® D CPU 2.81GHz Memory- DDR2 OCZ 1024Mb 400Mhz+ PDP 512Mb 333Mhz Mother Bord- Gigabyte GA-945P-S3 Hard Drive- Western Digital 160Gb wd1600aajs Display card- ASUS Nvidia GeForce 7300LE Display- Proview 17" אני מוכר גם את המסך...
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-