כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
היי האם זה נכון שכדי שאבן ירקן ניו זילנדית תהפוך לירוקה צריך לשרוף אותה? אם כן, באילו תנאים? תודה מראש, בני
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
כל הת׳רדים הקודמים בנושא די ישנים, אז מה האופציות העדכניות למעמד זול שיכבד את ה Turtle Beach X11 שלי?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
http://www.pandora.com האתר אמור לפעול רק בארה"ב, אבל הוא עובד לי איכשהו. גם לכם?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש דרך נוחה לעבור ישר לתצוגה של מסמכים כמו וורד וPDF כאשר לוחצים על קישורים כאלו של GOOGLE, בלי שמנהל ההורדות ישתלט על זה כעל מסמך ויתחיל להוריד, ואז צריך להתחיל לחפש איפה הוא שמר את זה..... לפעמים הוא גם לא עובד, ואז FireFox מוריד את זה לשולחן עבודה, ואני לא אוהב שמלכלכים לי את שולחן העבודה! הכי גרוע - שאתה לוחץ ע מסמך דרך הקישור, נפתחת לשונית ריקה ומעצבנת מי כמוכם יודע. איך פותרים????
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לחפש אתרי איחסון ברשת לצורך גיבוים בעיקר של תמונות ולא מצאתי אתר שנותן נפח יותר גדול מ Minus עד 50 ג'יגה בחינם, אומנם מתחילים ב 10 אבל אם אתם מזמינים מישהוא אתם והוא מקבלים עוד ג'יגה. לאתר יש תוכנה למחשב (WINDOWS, MAC ו UBUNTU) ולסלולר (ANDROID ו IOS בקרוב גם WP7). גודל קובץ מוגבל ל 2 ג'יגה כשאתם מעלים קבצים יש אפשרות לעשות אותם פרטיים כלומר רק למי שיש קישור יכול לגשת או ציבורים כלמור מי שמחפש. אומנם אי אפשר לסנכרן תיקיות כמו ב דרופבוקס אבל מקבלים פי 5 עד 25 יותר נפח בחינם אין הגבלה על כמה אפשר להוריד. יש אפשרות לעקוב אחרי אנשים וליראות מה הם מעלים אז אם אתם רוצים להירשם את מוזמנים לעשות את זה דרך הקישור שלי גם אני וגם אתם תקבלו עוד…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=sat
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
הלהקה האמריקאית הודיעה היום על פירוקה בהודעה רשמית באתר הלהקה: http://remhq.com/news_story.php?id=1446 הלהקה פעילה מ1980 ובין להיטיה היו: Everybody Hurts , Losing My Religion, Imitation Of Life ועוד. הלהקה אף הופיעה בארץ ב1995 וזכתה להצלחה רבה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש בגוגל כבר שעתיים ועד עכשיו הצלחתי למצוא 3 מבחנים. מחר אני נבחן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא קצת מבחנים לתרגול ...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/opening_hours_09-10.2011?opendocument היום (28) - סגור - הבנתי נכון? מחר - לא כתוב כלום, פתוח? אבל מחר חג לא? ומה לגבי שישי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום תשובה ולא מצאתי.. מתי יהפכו כל 16 הערוצים לזמינים? כידוע עכשיו יש רק 5 ערוצים ללא HD איזה ערוצים היו זמינים?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
לא יודע לאן נעלם... בכל מקרה ת'ארד רשמי! מה חושבים על הסדרה?!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
ישנה חבילה שכבר מספר ימים ע"פ מעקב המשולחים של אתר דואר ישראל נמצאת בסניף ומחכה לי, אך לא קיבלתי עדין זימון, האם ניתן להגיע לסניף עם מספר מעקב ות"ז (השם שלי רשום על החבילה) ולקבל את דבר הדואר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בחיפוש מהיר בגוגל אחר "עבודה מהבית" הגעתי לאתר הזה : http://www.seker4u.co.il/ משום מה מדובר על תשלום חד פעמי של 49 ש"ח - וניתן להרוויח ב"קלות" מאות דולרים בחודש. האם משהו מכיר את זה או התנסה בזה ויכול להגיד שזה באמת עובד? כי זה נראה כמו שאומרים, too good to be true
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנת bluetooth טובה ונוחה לiphone4. אני לא ממש משתמש במכשיר הזה, אלא הורים שלי ביקשו ממני למצוא את התוכנה, לכן אני שואל פה אם מישהו יודע במקרה מה התוכנה הכי מומלצת. הרצתי חיפוש בapp store וגוגל, ולא מצאתי תשובות ברורות.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 16, החלטתי שבשנה הבאה אני נכנס לאחד הקורסים של ומשם להמשיך (כבר הוצע לי בכמה וכמה מכללות). אבל בינתיים אני לומד לבד, רואה איך זה ומשם כבר נראה לאן זה ילך(אם אני יאהב או לא). ברשותי ספר של מייקרוסופט: MCITP 70-647 Second Edition אבל אני מחפש ספר של סיסקו שעוסק ב- CCNA (במידה וקיים). אשמח לקבל מכם עזרה, זה ממש חשוב לי (:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איפה יותר כדאי ללמוד את המקצוע הנ''ל בבראודה או באוניברסיטת חיפה? תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אחרי שחשבתי על כך רבות, הבנתי שיותר משתלם לרכוש מחשב נייד איכותי בחול. אני לא מדבר על הזמנה שלו, אלא על רכישה שם. אני טס לארה"ב בקרוב ואני יודע מה אני רוצה לקנות. שאלתי היא, האם לפני שאני טס לחו"ל, עליי להצהיר שאני טס עם לפטופ? או שאין צורך בהצהרה שכזו ולא בודקים? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
איזה אתר לועזי הכי מומחה לסקירות/reviwes על מחשבים ניידים ? אשמח אפילו ליותר מאחד
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
חשוב שחברת המישלוחים תסדיר את כל הבעיות עם המכס והמיסים בארץ כי לי אין כוח לזה . שמעתי על החברות האלו רציתי לדעת איזה מהן הכי טובה ? TNT Express ushops mustop אם יש למשהו ניסיון איתן שישתף בחווית הקניה מהן.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
לא הבנתי איך כותב הכתבה לא שם לזה לב... אבל 2 האייפונים בתמונה זה לא אייפון 4. אפילו עיוור צבעים יכול להבדיל...
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם, החלטתי לעשות רענון ולהחליף את כל המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי תמחור החומרה ספק כח ANTEC NEO HE 500 מארז ANTEC P182 מעבד : Q6600 לוח אם ABIT IP35 PRO זיכרון 1X4 GEIL תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לו איבודי מידע קשים מתנתק כל 5 ימים אין מה לעשות עם זה.. החליפו לי פעמיים נתב ומגבר כלום לא עזר... עד שהחברה הזאת מוציאה נתב גם הוא לא בסדר.... בושה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
סיפוור הזוי (לא שלי) מפורום אקט-מוזיקלי. חשבתי לשתף, אז הנה. (יש לינק ישיר.. אך חייבים להירשם כדי לקוראו)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... מאיפה אני יכול לקנות מדבקות של אוזניות בצבע ירוק ומיקרופון בצבע אדום? כמו בתמונה הבאה: תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-