כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
-
אוקי, אז ככה: קראתי את המשפט האחרון של פרמה (ספר מגניב ומומלץ) היה שם איזה קטע על העובדה שלא ניתן לתאר (פה אני לא מצליח להיזכר) בצורה מושלמת באמצעות סט חוקים אחד. תמיד תיווצר סתירה פנימית. מה שהרס להילברט את הרצון העז שלו לאיזושהי מתמטיקה על שתאחד הכל. סביר להניח שאני מתבלבל ביותר ממשהו אחד... אני נוטה לעשות את זה... בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל להזכיר לי בדיוק את הניסוח של המשפט הזה (ניסיתי גוגל, אבל כשאני לא זוכר לא את השם של הבנאדם ולא בדיוק מה הוא אמר... לא הלך). וגם , למי שיודע.. אם תוכלו להסביר למה בדיוק הוא התכוון. כי איך שאני מבין את זה... אני כן יכול לתאר מערכת באמצעות סט חוקים: לדוגמא חוקי ניוטון: גוף נופל חופשי... או מעגל חשמלי וחוקי קירכהוב יאפשרו לי לדעת בד…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
לפני שבועיים החליטו ראשי הקבוצות הגדולות בכדורגל המקומי לקחת מאיתנו כסף על דבר שהורגלנו מאז ומתמיד לקבל ב"חינם": את הכדורגל של שבת. בשביל להיות בטוחים שאנחנו, הצרכנים הכפייתיים נהיה חייבים לשלם הם גם גרמו לביטול התוכנית שירים ושערים בשביל שאפילו את תוצאות המשחקים לא נדע בלי לשלם להם. כמובן שיש להזכיר שאנחנו משלמים גם על החיבור לכבלים וערוץ 5, גם משלמים לערוצים 5+ וערוץ הקבוצות, ולא להזכיר את המענקים שמקבלות קבוצות הכדורגל מהמדינה כלומר מאיתנו, הציבור. כל זה לא שינה במאום לסחטנים שפשוט ראו הזדמנות פז לחלוב עוד כסף. בתגובה פתחנו בחרם צרכנים. לא התחברנו, התאפקנו, כססנו ציפורניים וראינו כדורגל אירופאי בערוץ 5+ - המפלט למכורים האמיתיים. אתמול החליטו ראשי הקבוצות להתחיל בנ…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
הזיזו לי את הגיוס מה 25 ביולי ל 31. מישהו יודע אולי קצת על הגיוס הזה?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
-
ואם כן, באיזו תחנה? אני מדבר על המשחק ביום חמישי הזה...
-
- 1 תגובה
- 6k צפיות
-
-
היישום החדש Backup & Sync יאחד את התמונות והקבצים שלכם בענן ויאפשר לכם לשמור על כל הקבצים האישיים החשובים במקום אחד בטוח - גם במערכת חלונות וגם במערכת MacOS לכתבה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
[ltr]I'm 21 and I think it's time to get mobile. as nice as it is to drive my mom's 206 1.6, I need a car of my own. I was thinking about a 106 Rallye, now my dad is up to it and is willing to help me fund it (I got ATM 5k and soon I'll get about 5k from the army). also my dad loves the MX-5 very much (practically a fun) and he said that if I'll find one for up to 50k or so, he won't mind buying it. the problem is that I can barely find those cars for sale on used car boards, does anybody knows a good board or even better someone who's selling one of those? and also how do I tell the difference between a Rallye and an XSI/XS (besides rear disc brakes)? feel free to leave …
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
האם המקלדת Illuminated Keyboard תגוייר ותכיל גם אותיות בעיברית או שמבאים אתה לארץ רק לשם קישוט המדפים ו"פוזה" של היבואן? מקווה ששאלתי בפורום הנכון, אם לא אז נא להעביר למקום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לחפש אתרי איחסון ברשת לצורך גיבוים בעיקר של תמונות ולא מצאתי אתר שנותן נפח יותר גדול מ Minus עד 50 ג'יגה בחינם, אומנם מתחילים ב 10 אבל אם אתם מזמינים מישהוא אתם והוא מקבלים עוד ג'יגה. לאתר יש תוכנה למחשב (WINDOWS, MAC ו UBUNTU) ולסלולר (ANDROID ו IOS בקרוב גם WP7). גודל קובץ מוגבל ל 2 ג'יגה כשאתם מעלים קבצים יש אפשרות לעשות אותם פרטיים כלומר רק למי שיש קישור יכול לגשת או ציבורים כלמור מי שמחפש. אומנם אי אפשר לסנכרן תיקיות כמו ב דרופבוקס אבל מקבלים פי 5 עד 25 יותר נפח בחינם אין הגבלה על כמה אפשר להוריד. יש אפשרות לעקוב אחרי אנשים וליראות מה הם מעלים אז אם אתם רוצים להירשם את מוזמנים לעשות את זה דרך הקישור שלי גם אני וגם אתם תקבלו עוד…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להציג אתר חדש שמכיל כתבות על עניין ה VoIP ועל עניין שיחות החינם באינטרנט. באתר תוכלו למצוא מידע על מגוון תוכנות בעזרתן תוכלו להתקשר חינם לרחבי העולם. http://voipi.blogspot.com אם יש מידע נוסף שרציתם לדעת בתחום אשמח לענות ואפילו להוסיף לאתר. אשמח לקבל תגובות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני צריך מידע לגבי החוקים שיש בארץ לגבי זה (מכס,מס הכנסה ,מה מותר מה אסור )וכו . תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
המעריצים מצפים לטריילר שני היום, 27 בדצמבר - תאריך משמעותי בתולדות רוקסטאר. בינתיים כבר חלפה יותר משנה מאז הטריילר הראשון של המשחק המצופה ביותר בתעשייהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
- 1 follower
-
-
איך סיון? יש עוד הצעות? כרגע הרמה שלי לא רעה אבל אני מחפש קורס מיקצועי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למישו יש אחד? בלי פרסומות, ספייוור, וירוסים וכ'ו. THNX!!!!!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
פעם אחת ראיתי את הסרטון הזה בtech-tv ועכשיו נזכרתי בו ואני חייב להוריד אותו(או לפחות לראות אותו בחלון גדול יחסית. יש את הסרטון הזה באתר של טק טיוי אבל בריבוע פיצי כזה שלא רואים כלום). תודה מראש למוצאים
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב מזמן שבאתר KSP יש משלוח מסניף אקספרס וניתן תמיד להזמין חלקים משם כי הם תמיד במלאי. האם מדובר במחסן גדול של KSP או במפעל איפה הם מרכיבים מחשבים (אם יש דבר כזה) או גם וגם? העניין הוא שאני הייתי רוצה לעבוד ב-KSP אבל רק בהרכבות של מחשבים כי אני נהנה מזה ובעיה היא שלא מתאים לי שעבודה גם תשלב עבודה מול לקוחות חברה שאני מבין מה שקורה בסניפים שלהם בדרך כלל. אתה גם אחראי על הרכבות ואיתור תקלות וגם אתה משרת לקוחות חברה. חבר סיפר לי שכשהוא היה באילת ב-KSP, ראה שיש להם שם מפעל מכירות, יש הרבה קופות ואנשי מכירות. חשבתי אם יש את זה אז אולי יש להם גם מקום מרכזי איפה הם מרכיבים ומתקנים מחשבים? הייתי רוצה לעבוד במק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי נעלי טמברלנד עכשיו הן נגד מים רק הייתי רוצה לשים להן איזה חומר שישמור עלהן לאורך זמן, על מה אתם ממליצים? חשבתי אולי להזמין משהו טוב מאיביי אבל רציתי לדעת מה הכי מומלץ תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://lovetest.co.il/lovetest.php?love10192.html תבדקו אם אתם מתאימים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בזיהוי שיר מפרסומת בערוץ 2. אני לא זוכר כל מה הפסרומת, רק זוכר שברקע שרה בחורה וזה הולך בערך ככה: i am greeeen today bla bla bla i am oraaange today bla bla bla תודה!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קנינו פלאזמה לסלון עם מערכת קולנוע ביתית עכשיו מאותו זמן אני לא יודע מה עדיף להביא סרטים שלא כלכך עטורי אפקטים או משהו ששווה לראות בפלאמזה באיכות XVID ולהביא סרטים שכדאי לראות בפלאזמה בסלון בDVD אבל לעשות את התהליך של הוספת תרגום עברי לכל סרט תודה , סתם דילמה שיש לי
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
המגבלות הן קריית שמונה בצפון באר שבע בדרום משהו מעניין. איזה אטרקציה משעשעת או משהו?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
סוף החודש אני רוצה לטוס לאירופה, להתחיל באמסטרדם להמשיך לצרפת, ולחזור לארץ מלונדון. כך שבכל עיר בערך אני יהיה יומיים שלושה לכל היותר. צריך עזרה בלהבין איך עוברים ממדינה למדינה, כמה עולה וכ'ו.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש עם אחריות 800FSB , DUAL CHANNEL , HT , PRESCOTTE , VGA OB , SOUND OB , AGP * 8 וכו' ... יש דבר כזה במחיר של 250 ? SATA או IDE ATA לא ממש משנה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הגיוס שלי עוד 5 חודשים ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות קורס של מחשבים בצבא ולשרת בזה ואם אפשר שזה יתפוס בחוץ
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-