עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אני גר בירושלים ורוצה להזמין מחשב חדש ואני ממש מתלבט מאיפה להזמין... מצד אחד קראתי הרבה ביקורות גרועות מאוד על KSP שיש להם סניף בירושלים וכל החנויות הטובות נמצאות ליד תל אביב-רמת גן-ראשון לציון. מאיפה כדאי להזמין לי? כי אם פתאום המחשב יתחיל לעשות בעיות צריך להתחיל לשלוח חלקים כי אין לי שום חנות ליד הבית... תמליצו לי על משהו כי אני אבוד ואין לי מושג כבר מה לעשות :\ תודה מראש

2. Started by SD Project,

אז ככה , זה יהיה קצת בעיה כי גם את המילים אני לא כל כך זוכר... אני אנסה להסביר לכם...זמרת שרה אותו... יש סיכוי שהמילים הם : Be your head או Be your hand אני לא כל כך זוכר... כמו שאמרתי הוא ממש יישן... בבקשה תנסו לרענן את זכרונכם אין בנאדם שלא מכיר את השיר הזה... תודה רבה לכולכם אנשים, ניאו

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by mj23,

היי אני משתחרר עוד שבוע ורציתי לעבוד בעבודה מעודפת איך אני מוצא עבודה ואיך זה עובד בכללי?!!? דרך הצבא?! או דרך לשכת עבודה?!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  4. השאלה בכותרת. אני חשבתי על משהו כמו 500 שקל. הדגם הוא 955df.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by Overkiller,

אהלן חברים; האם מישהו יודע היכן אפשר בארץ....ובעיקר במרכז (ת"א וסביבתה) ובדרום (ב"ש) לקנות ספריי אומנות, כגון הספר הנ"ל של האמנית הצרפתייה ויקטוריה פראנסס: http://www.transgalaxis.de/pics/artikel/nor_frances_angelwings_gross.jpg תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by Ewingum,

יש כל מיני שליחויות שאני שומע עליהן, חלקן מבתי הספר, כגון שליחות של בני נוער לאיטליה, או לגרמניה בחגים ועוד כל מיני. (אני מתכוון לשליחויות של מספר שבועות אם לא פחות, בד"כ בסוכות וכו' או בחופשת פסח וכאלה) השאלה שלי האם יש אתר שמרכז מידע על שליחויות כאלה ואיך להגיע אליהן?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by J0HNiE,

משמעם לי רצח, החיים חרא, ויש לי חרא של מחשב אז אני אוהב לשחק במשחקי פלאש דרך הדפדפן זה מעביר את הזמן בן זונה תפרסמו בהמוניכם

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. שלום אז ככה יש לי חשבון של PAY PAL ורציתי לדעת אם יש לי חשבון בבנק אם אני יכול להעביר לשם כסף?או שזה הולך רק אם ויזה?

9. Started by shaharzz0,

חדש פה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  10. יש פה מישהו מתכוון הגיע מחר ודי חדש בקהילה,לא מכיר אף אחד אישית וכו' אפילו לא מכיר טוב דרך הפורום??? (חוץ ממני ;D) כי אם יש עוד כאילה אז אפשר להתאחד שלא ניהיה שמה בדדניקים, ואז נכיר את כולם... דרך הגב מישהו מעוניין לשחק "דורק" (משחק קלפים רוסי) :

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. לא חשוב מצאתי לנעול בבקשה...מצטער

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. שלום! אני זקוק למסיר שערות אף ואוזניים טוב, לא סיני, אחד שיספיק להרבה זמן ולא ישבר תוך שבוע. בזאפ אני לא מוצא את המוצר לכן אשמח לשמוע לעצתכם ;D תודה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

8) סוגר 33 חג שמח לכולם ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. לא העלו את זה או שאני לא מעודכן?!?! מיהם הזוכים המאושרים??

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by JAMOOS GADOL,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=23358 משהו מוכן להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  16. http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=1841 This is what i call SKILLS damn she sure got 1 ;D

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by stone cold,

איך קוראים לפרק שקרימר לומד קרטה אם ילדים קטנים? ובאיזה עונה הפרק?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by itayshar,

ב 8 למרץ ישראל סגל (סופר ועיתונאי) נכנס לתאונה ואיבד את ההכרה שלו, היה לו דום לב במהלך הנסיעה ולכו נכנס לתאונה, דיברו על זה בימים הראשונים ומאז הפסיקו לדבר על זה- אפילו באינטרנת אני לא מוצא מידע על מצבו הנוכחי, אם מישהו יודע שמע על מצבו ויש לו איזה כתבה באינטרנת אז בקשה תכתבו פה .. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by HFDO5,

הגעתי ל 100 הודעות מזלטוב לי חחחח ;D

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

ברוכים הבאים להודעה הראשונה בפינה החדשה ממדרשו של יהודה איש קריות(יוצר - "נשיקה - בגידה ו-"לא בוגד עיוני, לא בוגד"): (אי) המלצת השבוע והשבוע באי המלצת השבוע - סרט. הסרט המדובר שמו "המדריך לחיים בכפר", בטח שמעתם עליו בגלל שהוא זכה לפירסום די מסיבי ולביקורות אוהדות במיוחד. עכשוי, למי שאין לו כח לקרוא את כל ההודעה - AVOID THIE MOVIE AT ALL COSTS!. ועכשיו הנה העלילה: *רק מציין כי אין כאן שום ספויילרים, אז אל תנסו אפילו* נושא הסרט הוא תוכנית רדיו מן הסגנון הישן אשר משודרת לייב אל מול קהל ומכילה בדיחות קרש שונות ובעיקר מוזיקת קאנטרי ואף פרסומות לייב(פאודר מילק בסקיטס יא!). התוכנית משודרת כבר 30 שנה ובדיוק קנה את התיאטרון בו היא משודרת יזם טקסני שרוצה להפוך אותו לחניון, נושא הס…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. מישו עשה איזה אתר והוא רוצה שאני יזמין לו דומיין ושרת ואני יעביר לו הכל לשם שהכל יעבוד וזה.. הוא רוצה לשלם לי כמה כסף לקחת לו??

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by Guy King,

לא משנה.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by redead,

לא מצליח להוריד כלום כבר כמה ימים יש לי במשבת של הFREE USER ENTRY IN והמשבת השחורה רייקה. מה קורה שם ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.