כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יוו איזה גשם יורד בחוץ! איזה מפחיד,אני מיסתכל מהמרפסת אני רואה ניצוצות של אש בעמודי החשמל. מה שאני ממליץ (וזה מה שאני עושה הרגע) לכבות את המחשב ולנתק אותו מהחשמל. (או כל מכשיר חשמלי אחר) למה? כי יכולה ליהיות הפסקת חשמל רצינית,ואחד החלקים במחשב יכול ללכת פייפן. קניראה שהולך ליהיות חורף מלא מלא שיטפונות. כי אנחנו אפילו לא בחורף S:
-
- 60 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אל תישאלו מה קרה לי. יש לי מחשב נייד. (שקיבלתי,למרות שאני קונה נייד שני) אני מה זה אוהב את הלפטופ הזה. הוא של DELL ויש לו דווקא ביצועים מהירים וטובים למרות חומרתו הישנה. אתמול,הבאתי כמה חברים אלי הביתה. תיכננתי לתת להם קצת על המחשב הנייד שלי. אבל הבעיה,אני לא מוצא אותו! קיצר,נתתי להם לשחק במחשב השולחני. ואני מחפש את המחשב כאילו העולם הולך להיתפוצץ. ליפני שלושת רבעי שעה פתחתי את המקפיא. אני מחפש איזה בקבוק קולה שכולו - קרח. ומה אני רואה? כופסא,שחורה,יפה של DELL שניפתחת. כן,כפי שאתם מנחשים המחשב הנייד שלי. השאלה איך מחשב נייד הגיע למקפיא - לא ממש עיניינה אותי ברגע זה,מיהרתי לקחת תמחשב ולבדוק שכלום לא קרה לו. אני מנסה להדליק,כפי שאתם מנחשים לא פועל. פתחתי את הנייד …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי תגידו מה נסגר עם האתר של חברת emp בזמן האחרון הוא לא עולה מישהו יודע למה??? או שאולי הם החליפו כתובת כי מה שיש לי זה הכתובת הזאת: emp.co.il תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד כזה לפני כמה זמן ענו לי על כמה שאלות נוביות אבל רציתי לשאול יותר על הקטע של הסדר יום כמו מה עושים כל יום אחרי הריצה ב6 בבוקר מטווחים? ניווטים? מה עוד? מתי יושנים ואיך המקלחות שם ?
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כך שהקבע הוא 9 שנים???
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן אמרו לי שהפונקציה הזאת באמת נכונה אבל זה בלתי אפשרי כי יש לאותו X כמה Yים מי שיודע איך לסרטט את הפונקציה הנ"ל יכול לבדוק?
-
- 35 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני חודשים בערך מת לי הג'פורס 4 והכליף אותו הradeon 9200 se החדש שלי .ביום הראשון שמחתי עד שקראתי באותיות הקטנות se . התחלתי לנסות להמית אותו אחרי חודש שהוא כזה קרא,חשבתי לעצמי"וואו שברתי שיא הרכיב ששרד אצלי הכי פחות ימים".הבנתי שאני חייב לחיות איתו וגיליתי שהוא לא עד כדי כך גרוע,עבר חודש התקנתי עליו קירור משופר הרבה יותר עם שני מאווררים ועשיתי קלוק התוצאות עדיין לא בדקתי אבל בקרוב יהיו תמונות ואני אשים עליו מאוורר שמונים מ"מ. זה עוד יום רגיל בחיי כרטיס המסך החדש שלי ד"ש ל-st lab היוצרים של כרטיס המסך.
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
בדיוק מה שכתוב בכותרת. שיר מהסוג שאני אוהב: משפחת תאקט- אלסטארז. משהו בסגנון הזה. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
SENDO M55 האורנג' הנפתח הזה... או מוטורולה V150 כמו מילניום רק צבעוני ... שניהם עולים אותו דבר. המוטו טיפה יותר זול...
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש משהו שאני חושב עליו כבר המון זמן. הלילה,יצא לי לכתוב את הפרק הראשון. קוראים לזה 'החיים הוירטואלים' ו.. טוב,תיקראו ותבינו לבד אם רק המחשב היה החיים שלנו... ברוכים הבאים לחיים הוירטואלים. החיים שמאחורי המסך. בואו נשאיר רגע את החיים הרגילים שמחוץ למסך בצד,ונדמיין.. איך זה היה קורה,אם החיים היו מחשב. הנה תיאור של חיים אמיתים,בתוך מחשב. כשאתה קטן.. קודם כל,התחל את חייך בכמה שורות DOS. אחר כך,כדי להתחיל את החיים באמת,התקן לך מערכת הפעלה. כדי להיות בטוח שאתה מוגן,התקן לעצמך אנטי וירוס. אחר כך,כדי להתחיל לדבר,התקן לעצמך Microsoft Word. כדי להתחיל ללכת,התקן לעצמך Microsoft PowerPoint. כדי להתחיל לשמוע דברים בצורה טובה יותר,התקן לעצמך Microsoft Media Player מומלץ הגרסה הע…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ששמעתי היום מחבר: "בנות מתכנתות הן כמו חזירי ים. זה לא חזיר, וזה לא ים."
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. השכירים שביניכם יודעים שלפעמים אין גבול לשטויות של קהל הלקוחות הישראלי, ומכיוון שאני מדבר ועוזר ללקוחות כל יום במשך 12 שעות (!!!) יוצא לי להגיע במגע (לא פיזי) עם עם מספר דיי גדול של האוכלוסיה בישראל ולכן אני יודע ורואה כמות גדולה של מעשים/מבטים דפוקים/אי הבנות ETC ETC... בכל אופן,הדיאלוג בין הלקוח/לקוח וואנאבי ולביני ילכו ככה: בתוך סוגריים מתאר את המצב. בתוך גרשיים מה שאומר הלקוח ומה שניראה -ככה אני מדבר (או אתם) נתחיל בדוגמא להמחשה אבל לפנ י אני רוצה להגיד למי שלא יודע שאני עובד בחנות צילום בשירות לקוחות: (מישהו כבן 30 נכנס לחנות בפליאה מטורפת עם מבט סתום) "סליחה, אתה מוכר פה פילים???" -כמובן (תגיד, מה כל כך קשה ליראות את הפרסומות של מכירת פילמים ומבצעים…
-
- 67 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי. חבר שלי מעוניין לרכוש זוג רמקולים של Cerwin Vega דגם V12F או V10F. מכיון שהם עולים הרבה כסף בארץ הוא מעוניין לחפש חנות בחו"ל שמוכרים את הרמקולים הנ"ל. אבקש המלצות לחנויות בבקשה! נ.ב. אין צורך במשלוח.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות שידרוג רציני למחשב שלי או בכלל לקנות מחשב חדש... באיזו חנות הכי כדאי לבצע את הרכישה? (איזור חיפה) אני מכיר שם את החנויות: נועה מחשבים, KSP, אקסלנט , פנדה... באיזו מבין החנויות האלו או אחרות הכי כדאי לקנות? שמעתי שהשירות בפנדה וKSP ממש לא טוב, אז מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע בכיתה י'א ובחרתי במגמות כימיה וביולוגיה כמגמות עיקריות (אני מתכנן להיות רופא כשהיה גדול, כמובן שעדיין יהיה לי קשר מסויים למחשבים ) בתחילת השנה החומר הלימודי לא היה קשה מידי, אבל עכשיו אני תחת לחץ אדיר של כמה נושאים שבהם אני עושה בגרות מוקדמת (אנגלית ואולי מתמטיקה) והחומר של כימיה וביולוגיה התחיל לינזול מהאוזן השנייה כאשר הוא ניכנס בראשונה :-[ בקשתי אליכם היא: האם מישהו מכיר כמה אתרים בעיברית שמלמדים כימיה וביולוגיה מהבסיס ובצורה קלה ללמידה? (*אני אשמח אם באותם אתרים יהיה חומר של כימיה וביולוגיה גם של כיתה י' מכיוון שאחי הקטן יהיה שנה הבאה באותן מגמות, נכון לעכשיו ;D ) ככל שהחומר של מיקצועות אלו יהיה קל ללמידה ומוסבר בצורה יעילה יותר, כך זה יעז…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm תכניסו את המשפטים הבאים והיא תעשה מה שתגידו לה.. הנה מה שמצאתי עד כה: light saber kiss me kiss a girl jiggy ass show me your tits beer pour me a beer bath lick make love siesta strip head rob zombie Pillow Fight tap dance lap dance push ups do jumping jacks be sexy make me look man banana macarena call me box yoga hair laugh dance on the bar spread sing tickle karate robot spin fire hand stand think hoolahoop surf riverdance tongue cowboy airguitar sunshine bow lollipop gun angry flex bend over write me hummer אם תמצאו עוד, אתם מוזמנים לחלוק..
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי רוצה לרכוש משם כמה מוצרים , והייתי רוצה לשמוע מהחברים בפורום מה יש להם לספר על החברה הזאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
משעמם לי כבר מהשירים שליף רוצה משהו חדש, מה אתם ממליצים? (לא מזרחית!!!) תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי למי שלא יודע, מאז תקופת הטלפון הדיגיטלי אפשר לשלוח הודעות SMS הביתה (גם מי שאין לו מכשיר דיגיטלי יכול לקבל הודעות, תנסו ממש מצחיק) אז אני מנסה לשלוח מהICQ לבית וזה לא נותן. למישהו יש דרך? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חייב עזרה דחוף במציאת קובץ מידי !!! בקשה תעזרו לי!! אני צריך קובץ מידי של השיר "פונאר" http://www.mp3music.co.il/lyrics/7579.html שיר של יום השואה !!! כדי שאני אוכל להפוך אותו לתווים ולנגן!! ובכלל עוד שירים של השואה בקובץ מידי יתקבלו בברכה... !!! תודה רבה רבה רבה רבה !!! ממש דחוף לי!!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אחרי הטירונות נשלחתי לטכני. בטכני צירפו אותי למיון שהלך ללמוד מקצועות הקשורים בתחזוקת מטוסים/ מסוקים. אבל קצינת המיון ששלחה אותי לטכני לא ידעה שכבר בסוף הטירונות הייתי בתהליך לקבלת פטור קבוע מנעליים צבאיות. ברגע שסיפרתי זאת למפקדי החדשים בטכני, הם התחילו בתהליך להוציא אותי מהטכני. (אסור לעבוד על מטוסים/ מסוקים בלי נעליים צבאיות) מהטכני שלחו אותי לימ"מ (הבקו"מ של חיל האויר) לשיבוץ מחדש. קצינת המיון רשמה אותי בתור מפ"ט, אמרה שהבסיס החדש יוציא אותי לקורס ושלחה אותי לביסנ"מ. מביסנ"מ שלחו אותי לסוללה מבצעית. הגעתי לסוללה (יטנ"מ 139 או דים) וגיליתי שמחסן מפ"ט נמצא בגף רכב. כבר ביום הראשון, אחרי ריאיון עם המפקד, גיליתי שאסור לעבוד בגף ללא נעליים צבאיות. פעם נוספת צריכים לברר מ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש חנות למוצרים משומשים למחשבים?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-