כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
מבחינת הכסף, כולם אותו דבר וכולם גם טובים. הכל תלויי כמה תשקיע בבית לבד עם עצמך וכמה תתרגל. חודש הבא אני מתכנן ללכת לקורס פסיכומטרי ודיברתי עם כמה חברות ולכולם יש אותו מחיר אבל רק SMART (צומת רעננה) היא הכי קרובה לבית (אוטבוס אחד) -אני גר בהוד השרון. אני ביד' הנסדאי תוכנה כרגע ושאני מסיים את זה אז יש לי מימון של 8 וחצי אלף לשנה לתואר למדעי המחשב שזה מעולה. ביררתי כבר הכל ורק חסר פסיכומטרי. אני רושם פה הכל כי אני מפחד ללכת לקורס שבסוף המורים והיחס יהיו על הפנים. מה אתם אומרים? SMART או לקחת 2 אוטבוסים לקורס עם שם אחר? ******HQ זה קורס של חודשיים וחצי ואין סיכויי שאני יעשה אותו תוך כדי לימודים! זה מטורף ולא יהיה לי זמן. וזה הסיבה היחידה שפסלתי את הקורס SMART \ לחמן - 3 וח…
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן, מתלבט דחוף לאן להרשם, האם ליואל גבע או HIGH Q? לכל אחד היתרונות שלו... בשניהם מסכימים לאשר לי הנחה חריגה של חייל משוחרר בגלל שנגמר לי לפני 3 ימים החייל משוחרר 3 שנים... זה 2000 ש"ח פחות! ביואל גבע יש מורים ותיקים בעלי נסיון רב 2 ימים בשבוע של לימודים, שלישי ושישי. עבודה שהיא לא על מחשב. הקורס נפתח בשבוע הקרוב. ב HIGH Q דומה, אבל יש פחות תלמידים באותה כיתה, כל השיעורים מוסרטים בוידאו שאפשר לראות באתר במקרה ופספסתי, הנחה יותר גדולה בגלל שאני עובד שדה תעופה, קורס נפתח בסוף החודש 30/01 ומעכשיו אני יוכל להיות פתוח לחומר עוד לפני שנפתח הקורס. מחיר ליואל גבע - 6870 ש"ח מחיר ל HIGH Q - כ 5500 ש"ח. בנוסף לצערי אני צריך להתפטר מהעבודה כי לא יתנו לי משמרות סטודנט לחודשיים. אז…
-
- 7 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
אבל יש קאץ'.. האפשרויות היחידות הם לחמן, אנקורי, OK ותיכון תל אביב. קיבלתי ואוצ'ר מהצבא לפסיכומטרי, ואלה האפשרויות היחידות. יש כאן מישהו שעשה באחד המכונים ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם?
-
- 11 תגובות
- 6k צפיות
-
-
עד לא מזמן התכוונתי לעשות פסיכומטרי בסתיו הקרוב, עם קורס של קידום לפניו... אבל, שמעתי על תוכניות של שרת החינוך לבטל את הבחינה, משהו לא כל-כך ברור. אם זה אכן יצא לפועל, תוך כמה זמן זה יקרה? ומה הסיכוי בכלל שזה יקרה? אם אני לא טועה כבר דיברו על זה פעם. האם בינתיים לא כדאי להרשם? הבעיה היא שאני מעדיך לעשות את הבחיה בסתיו ולא בחורף, כי זה יוצא יותר נוח עם המיונים לצבא.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיימתי יב'. אני כנראה מתגייס במרץ לכן הדבר הטוב ביותר שמצאתי לי לעשות בתקופה הזו (חוץ מעבודה) זה פסיכומטרי והבנתי שהקורסים זה אוסף של כלום ושום דבר...הכל תלוי בכמה יושבים על התחת ולכן החלטתי ללמוד לבד. אשמח להמלצות על אתרים ללמידה דרך האינטרנט. בנוסף איך הספרים של פסיכו ? http://psycho.co.il/shop/itemdetails.aspx?itemId=10 אגב החלטתי לגשת במועד פברואר משום שאני רוצה שיהיה לי הרבה זמן לחרוש על מנת להוציא ציון גבוה במכה ראשונה.
-
- 28 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שאלה חשובה למי שעשה\יודע\מבין בפסיכומטרי מוזמן לעזור. קצת עלי, כל החיים גדלתי פה בישראל, בגיל 17 (סוף י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב. ושם עשיתי את י"ב (Senior), הגעתי למספר ה"קריטים" שצריך בשביל לקבל תעודת בגרות מארה"ב. כעזבתי את הארץ עשיתי בגרות רק בכמה מקצועות: היסטוריה, עשיתי 2 בגרויות א' וב' עם ציונים יחסית טובים 80+ אנגלית נראה לי עשיתי רק יחידה אחת (הייתי ב4 יח"ל) אבל הפסקתי לעשות רק 1. מתמטיקה עשיתי נראה לי 2 שבראשונה עברתי על 100 ובשניה נכשלתי (לא סגור על זה) הייתי במגמה של מינהל עסקים, אז היה לי גם 5 יח"ל במינהל עסקים אבל לא נראה לי שהספקתי לעשות בגרות.. בכל מקרה זה בגרות לא מלאה כפי שאתם רואים. אבל בארה"ב כן סיימתי את התיכון וזה שונה מהארץ למדתי שם מתמטיקה …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום וברכה! סיימתי לא מזמן את שירותי בצה"ל( שבוע שעבר למען האמת...) אני מעוניין להתחיל בעוד שנה לימודי הנדסת חשמל או מדעי המחשב באוניברסיטה העברית, וניצבת בפני דילמה. האם לשפר את הבגרות שלי במתמטיקה מ-4 ל-5 יחידות ולהוציא לפחות 85 ולעשות מבחן אמי"ר ( בודק את רמת האנגלית) - ולהתקבל על סמך ממוצע בגרויות, או לעשות פסיכומטרי ואז אצטרך להוציא בין 650-630 בכדי להתקבל. היתרונות בפסיכומטרי הם שיש 4 מועדים עד השנה הבאה לעומת הבגרות שיש אחת בחורף ועוד אחת בקיץ הבא... היתרון בבגרות- אני מאמין שזה יותר שימושי, במיוחד למה שאני מעוניין ללמוד, אמור לעלות פחות כסף( אלא אם כן אני יאלץ להעזר במורה פרטי) בקיצור אני צריך עצה... מה אתם הייתם עושים? מה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא באמת בטירוף, טוב אולי קצת, אבל לא הצד הטוב של הטירוף.. קיצר איפה אתם ממליצים ללמוד לפסיכומטרי? יש מכון מומלץ? אני מכיר היי קיו, לחמן, יואל גבע.. מה הכי עדיף באיזור השרון? איפה אתם עשיתם?
-
- 26 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות השנה פסיכומטרי במועד אפריל.. כנראה שאני יעשה בhigh Q מישהו יודע כמה עולה כזה קורס? אני ידוע שזה בעיקרון 5000.. אבל מחברים שלי שעשו בחופש בין י"א לי"ב זה עלה להם רק איזה 1500.. יכול להיות שגם עכשיו זה ככה או שלא משנה הקורס יעלה לי בסביבות ה5000?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חשבתי על לעשות עכשיו פסיכומטרי, אבל הרבה אומרים לי עכשיו שכמעט כל מי שעושה בסוף י"א לא מצליח להוציא הרבה, כלומר ציונים דיי נמוכים. הבנתי שגם הקורסים לא ממש ברמה מאחר ומשלמים פחות כסף. מה אתם אומרים ? שווה לעשות בסוף י"א, או אפשר לחכות לאחרי הצבא ? אני מעדיף שמי שעה בסוף י"א יגיב. תודה. עריכה- כמה שעות ביום בערך צריכים ללמוד? נ.ב- חבר שלי רשם את זה, אבל מאחר והוא לא רשום פה אני מפרסם בשמו.
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי עד מרץ לעשות פסיכומטרי. הבנתי שיש בפברואר בחינה ובהתחלה חשבתי לא לקחת קורס ולא להשקיע בזה יותר מדי אבל אנשים משכנעים אותי לקחת קורס. אני אספיק להירשם לקורס שיכין אותי לפסיכומטרי בפברואר (במרץ מתגייס)? או שמאוחר מדי? אם כן, אז על מי אתם ממליצים? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך מבחן פסיכומטרי בעברית כאשר המבחן הזה נדרש מאדם כדי להתקבל לעבודה בתור מתאם.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מישהו עשה את הבחינה המותאמת ויכול קצת להרחיב בנושא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי יכול להיות שאני אגש לעשות שוב את הבחינות הפסיכומטריות של הצבא בלשכת הגיוס בעיר. מה שאני צריך זה להביא איזשה מכתב מהיועצת+מכתב מההורים+האיבחון,ואת כל שלושת הדברים הללו לשלוח ללשכת הגיוס השאלה שלי היא כזו:מישהו יודע איזה הקלות אני מקבל בבחינה הפסיכומטרית הזו?חוץ מכמובן תוספת זמן שבטוח אני אקבל,יש סיכוי שיורידו חלק\חלקים מסויימים מהבחינה? ושאלה נוספת:בטוח שבגלל האיבחון שלי הצבא יאפשר לי שוב לגשת לבחינות האלה? כי בפעם הראשונה עשיתי את זה ממש לא טוב,מיהרתי ואז כל הזמן לחצתי ENTER לא יודע למה ובגלל זה לא יצא לי טוב
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע סקר מבין כל בתי הספר והמכונים שקיימים אילו שאלות חשובות עליי לשאול ועל מה לשים דגש כדי לבחור את המקום הכי טוב? כמו כן האם מנסיונכם ניתן להוריד משמעותית את המחיר שמוצע לאחר התמקחות ארוכה? (יש לציין שאני חייל משוחרר אך המחירים עדיין גבוהים). ומי מכם שלמד ויכול לספר לי על בית הספר/המכון בו למד ולספר התרשמויות כלליות. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כמה הצעות שעומדות בפניי, 1. להרשם לקידום לכיתת מועדון 700 במחיר מלא (6500 ש"ח) 2. להרשם ללחמן 2500 ש"ח 3. להרשם להיי-קיו שנחשבים לדיי טובים במחיר מבצע של 3800 ש"ח אתם בטח מבינים שעניין הכסף משחק פה תפקיד אחרת ללא ספק הייתי הולך על מועדון 700, אולי יש מישהו שלמד באחת מהמסגרות האלה ויוכל להמליץ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, סיימתי כיתה י"א, ואני מתחיל לחשוב ברצינות על עתודה. לכן אני צריך לעשות פסיכומטרי בקרוב, אני מתכנן על מועד אוקטובר. השאלה היא מה עדיף: קורס של "קידום" באחד מבתי הספר בב"ש (אני גר בערד), שלושה מפגשים בשבוע במהלך החופש ומפגש אחד בשבוע במהלך הלימודים (כל מפגש איזה 4 שעות), 1500 שקל, או לקנות ספר ולתרגל לבד? אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. תודה
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על חברות לפסיכומטרי שפועלות באיזור ירושלים?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום עשיתי פסיכומטרי לפני חצי שנה ועכשיו מותר לי לגשת שוב אני רוצה לשפר קיבלתי 435 מה אתם אומרים ללמוד בבית לבד אם הספרים או להירשם לקורס הבעיה היה שכבר שילמתי ים כסף וזה לא עזר כדאי שוב לשלם 7000 שקל ואולי לא לקבל ציון טוב?
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
OK, אתמול המורה לגאוגרפיה(שהיא גם מחנכת ט') אמרה(זיבלה?) לנו שני דברים: א. עושים פסיכומטרי בט' לדעת לאיזה מגמות ללכת-אפשרי, אבל אני רוצה אישור. ב. משרד החינוך משנה הבאה יחלק את הבגרויות, ואם הבי"ס והעיר שלך נבחרו, אתה תעשה בגרות נגיד במתמטיקה בט' על החומר של ז\ח\ט, בגרות בי', בגרות ביא' ובגרות ביב', והיא אמרה שזה מבטל את המיקוד. WTF?!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ניגש בקיץ 2004 לפסיכומטרי יש לי ספרי הכנה של "קידום" מקיץ 1999 השאלה שלי היא האם לפי דעתכם , החמש השנים שנים האלה פירושם שהספרים ישנים מנסיונכם אבקש לדעת , מה הורידו , מה הוסיפו בחמש שנים האחרונות וגם בכלל האם אתם חושבים שהבחירה שלי ללמוד לבד היא נכונה והאם יש איזה טיפים?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קיבלתי היום מכתב הביתה הקורא לפסילת חברת הכנסת חנין זועבי מהתמודדות לכנסת ה - 19 מאת ח"כ דני דנון במכתב יש בקשה לשלוח מייל או פקס של טופס עם הפרטים שלכם. עכשיו, אני יודע שזה מעצבן ומעיק לשלוח מכתב דרך הפקס אז בניתי בשבילכם מערכת שעושה את העבודה לבד: http://www.indexportal.co.il/HaninZoabi/Default.asp אשמח מאוד אם תפיצו לכולם את העמוד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי פעם בעברית על איזה אתר (נדמה לי ספרדי, סביב ה-1000 ש"ח) שאתה שולח לו תמונה שלך/בת זוג/'what ever.. והם מייצרים פסל במיוחד בשבילך של הבן אדם הזה. (פסל קטן) לא מצאתי בחיפושים הראשונים שלי בגוגל. יש הצעות לפחות מה לכתוב שם?
-
- 5 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
לאחרונה היה לי חשק לחזור לנגן על פסנתר. לקחו לי כמה שעות עד שחזרתי לעצמי אבל הצלחתי בערך למזלי [חמש שנים שלא ניגנתי ] הקטע הוא שחוץ מהטיטניק MY WAY , FEELך ועוד כל מיני[בעעע] אין לי שירים "מלהיבים" במיוחד שאני יודע לנגן. רציתי להתייעץ אתכם איזה שיר כדאי ללמוד לנגן טוב [מחפש שיר מרשים ומרגש יותר] בשביל להפוך את הניגון ליותר סבבה. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר נתקלתי מספר פעמים במחירים שגויים באתרים. עד עכשיו לא הכותבים תמכו בזכות של החנות לא למכור מוצר במחיר הפסד גם אם המוצר הוזמן ויש בידי הלקוח הזמנה תקפה מכיוון שהלקוח אמור לדעת שהמחיר לא סביר. ובכן, מהפך!!!, ע"פ הכתבה המצורפת נפסק שאתרים לא יוכלו לחזור בהם ממחיר שצויין בהזמנה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473934,00.html[br]פורסם בתאריך: 22.11.2007 בשעה 13:04:06 טעות במשפט הראשון - התכוונתי לכתוב שרוב המגיבים בפורומים תמכו בעבר בחנויות. המילה לא לפני המילה כותבים היא טעות, מצטער!!!
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-