עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LazyCat,

אני מאמין כי כבר כולם יודעים מה זה פסטיבל Tomorrowland שמתקיים בבלגיה כל שנה (ומשנה שעברה גם בארה"ב). תכננו ללכת בשנה שעברה (בלגיה) אבל לא הצלחנו להשיג כרטיסים, השנה אנחנו נתאמץ יותר. מישהו כאן היה שם ? אשמח לקבל מידע על חבילות/טיסות/לינה/תחבורה/עלויות.

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  2. Started by IG,

מישהו יודע מתי ההופעה של דני סנדרסון מתחילה? תודה נ.ב: לא, זה לא עוד דיון שאפשר להספים בנוביות...

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  3. תסתכלו פה http://anthemprodisrael.bigcartel.com/product/anthem-metal-fest-14-08-08 ויש גם קישור בFACEBOOK http://www.facebook.com/event.php?eid=11316262199 אז מי בא? או רוצה לבוא? אני ממש ממליץ בחום לכולם לבוא (גם מי שלא מת על מטאל), עומדות להגיע להקות סוף הדרך, ברמה עולמית וזה הולך להיות יום שלם (מצהרי יום חמישי ועד הבוקר של שישי). בהחלט אירוע של פעם בהרבה שנים.

• 48 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. Started by d3vil,

מישהו יודע פרטים? אני לא מדבר על רשימת ההופעות והכל, אלא כרטיסים, תאריכים וכו'... עריכה: תאריכים כבר מאצתי, 24-25 לחודש הנוכחי..

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  5. מחפש תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה של מלכת הקרח. דגש על הכתר ועל תחתית השימלה. למי שיש רעיונות איפו אפשר לימצא זה יעזור מאוד. לא ליצחוק ! שונא תמשימות פורים האלה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mynis,

אהלן חבר'ה. בקרוב מאוד אני הולכת לעשות את הקעקוע הראשון שלי קיבלתי המלצה חמה מחברה על חנות בשם פסיכו טאטו בדיזינגוף סנטר, ת"א. מישהו היה שם ויכול לתת כמה מילים כלליות על המקום?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי באוסף הפסיכודלי שלי בערך 3000 שירים,אבל השיר הבא פשוט הדהים אותי,לזה אני קורא פסיכודלי אמיתי! מומלץ למי שיש נגן MP3 איכותי,להעביר לנגן לכבות EQ ולשים על פול ווליום! שם המחבר-ושם השיר: Artifakt-Doom Doom Doom. http://s14.yousendit.com/d.aspx?id=1ZMUO2373WNCQ1SO6LPY1S5TZU

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Dimebag Darrell,

היי אני בקרוב הולך למבחן אצל בזק (תומך תכני) והבנתי שיהיו לי שם מבחן פסיכוטכני. מישהו יכול לתת לי דוגמאות לשאלות שישאלו שם? אתר שאפשר להתאמן בו? מה זה בוחן בדיוק?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Morphine,

מי נבחן בעבר? כמה קיבלתם? אני לומד בימים אלה לפסיכומטרי, כרגע אני רק משנן את מאגר המילים בעברית ואנגלית. יש טיפים מאלה שנבחנו?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by assaf181,

שבוע טוב. עוד שלושה חודשים אני משתחרר מהצבא והתחלתי להתעניין במחירים של קורסים לפסיכומטרי. ראיתי שבהיי קיו הקורס במחיר מלא עולה 9600 בערך, ולעומת זאת בלחמן המחיר המלא הוא בסביבות 5000. בהיי קיו מגיעה לי הנחה והמחיר שזה יעלה לי הוא 4920, ולעומת זאת בלחמן למשל המחיר אחרי הנחת חיל משוחרר הוא 3000 ומשהו, ויש סיכוי גם שאני אקבל ואוצ'ר וזה יהיה יותר זול. למה ההפרשים כל כך גדולים? האם זה שווה את ההפרש? האם הקורס של היי קיו באמת יותר טוב או שהם סתם שוחטים במחיר?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  11. זה לא נקלט הספר של לחמן עובר על זה בכלליות

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני רוצה להירשם לקרוס הקרוב של הפסיכומטרי אני מתלבט איזה קורסים לקחת. בסופו של דבר אני מעדיף לקחת את הקורס שיהיה הכי איכותי בשבילי. אם המחיר הוא קצת גבוה יותר זה לא קריטי מי שיכול לתרום מנסיונו (אבל בלי להיות מורעלים. תהיו אובייקטיביים) אני אודה לו מאוד

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Dark Respect,

האם בדף התשובות בפסיכומטרי מקומות הסימון אליפטיים כמו בסימולציות של קידום או עגולים כמו בסימולציות של אנקורי (יש לי ספר בן שנה של אנקורי, אולי דברים השתנו בינתיים)?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by mcalfi,

מבחינת הכסף, כולם אותו דבר וכולם גם טובים. הכל תלויי כמה תשקיע בבית לבד עם עצמך וכמה תתרגל. חודש הבא אני מתכנן ללכת לקורס פסיכומטרי ודיברתי עם כמה חברות ולכולם יש אותו מחיר אבל רק SMART (צומת רעננה) היא הכי קרובה לבית (אוטבוס אחד) -אני גר בהוד השרון. אני ביד' הנסדאי תוכנה כרגע ושאני מסיים את זה אז יש לי מימון של 8 וחצי אלף לשנה לתואר למדעי המחשב שזה מעולה. ביררתי כבר הכל ורק חסר פסיכומטרי. אני רושם פה הכל כי אני מפחד ללכת לקורס שבסוף המורים והיחס יהיו על הפנים. מה אתם אומרים? SMART או לקחת 2 אוטבוסים לקורס עם שם אחר? ******HQ זה קורס של חודשיים וחצי ואין סיכויי שאני יעשה אותו תוך כדי לימודים! זה מטורף ולא יהיה לי זמן. וזה הסיבה היחידה שפסלתי את הקורס SMART \ לחמן - 3 וח…

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by liav12,

אהלן, מתלבט דחוף לאן להרשם, האם ליואל גבע או HIGH Q? לכל אחד היתרונות שלו... בשניהם מסכימים לאשר לי הנחה חריגה של חייל משוחרר בגלל שנגמר לי לפני 3 ימים החייל משוחרר 3 שנים... זה 2000 ש"ח פחות! ביואל גבע יש מורים ותיקים בעלי נסיון רב 2 ימים בשבוע של לימודים, שלישי ושישי. עבודה שהיא לא על מחשב. הקורס נפתח בשבוע הקרוב. ב HIGH Q דומה, אבל יש פחות תלמידים באותה כיתה, כל השיעורים מוסרטים בוידאו שאפשר לראות באתר במקרה ופספסתי, הנחה יותר גדולה בגלל שאני עובד שדה תעופה, קורס נפתח בסוף החודש 30/01 ומעכשיו אני יוכל להיות פתוח לחומר עוד לפני שנפתח הקורס. מחיר ליואל גבע - 6870 ש"ח מחיר ל HIGH Q - כ 5500 ש"ח. בנוסף לצערי אני צריך להתפטר מהעבודה כי לא יתנו לי משמרות סטודנט לחודשיים. אז…

• 7 תגובות
    • 12.2k צפיות
  16. Started by Deddy,

אבל יש קאץ'.. האפשרויות היחידות הם לחמן, אנקורי, OK ותיכון תל אביב. קיבלתי ואוצ'ר מהצבא לפסיכומטרי, ואלה האפשרויות היחידות. יש כאן מישהו שעשה באחד המכונים ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם?

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. Started by PeaS,

עד לא מזמן התכוונתי לעשות פסיכומטרי בסתיו הקרוב, עם קורס של קידום לפניו... אבל, שמעתי על תוכניות של שרת החינוך לבטל את הבחינה, משהו לא כל-כך ברור. אם זה אכן יצא לפועל, תוך כמה זמן זה יקרה? ומה הסיכוי בכלל שזה יקרה? אם אני לא טועה כבר דיברו על זה פעם. האם בינתיים לא כדאי להרשם? הבעיה היא שאני מעדיך לעשות את הבחיה בסתיו ולא בחורף, כי זה יוצא יותר נוח עם המיונים לצבא.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Shoko,

סיימתי יב'. אני כנראה מתגייס במרץ לכן הדבר הטוב ביותר שמצאתי לי לעשות בתקופה הזו (חוץ מעבודה) זה פסיכומטרי והבנתי שהקורסים זה אוסף של כלום ושום דבר...הכל תלוי בכמה יושבים על התחת ולכן החלטתי ללמוד לבד. אשמח להמלצות על אתרים ללמידה דרך האינטרנט. בנוסף איך הספרים של פסיכו ? http://psycho.co.il/shop/itemdetails.aspx?itemId=10 אגב החלטתי לגשת במועד פברואר משום שאני רוצה שיהיה לי הרבה זמן לחרוש על מנת להוציא ציון גבוה במכה ראשונה.

• 28 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by J0HNiE,

שאלה חשובה למי שעשה\יודע\מבין בפסיכומטרי מוזמן לעזור. קצת עלי, כל החיים גדלתי פה בישראל, בגיל 17 (סוף י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב. ושם עשיתי את י"ב (Senior), הגעתי למספר ה"קריטים" שצריך בשביל לקבל תעודת בגרות מארה"ב. כעזבתי את הארץ עשיתי בגרות רק בכמה מקצועות: היסטוריה, עשיתי 2 בגרויות א' וב' עם ציונים יחסית טובים 80+ אנגלית נראה לי עשיתי רק יחידה אחת (הייתי ב4 יח"ל) אבל הפסקתי לעשות רק 1. מתמטיקה עשיתי נראה לי 2 שבראשונה עברתי על 100 ובשניה נכשלתי (לא סגור על זה) הייתי במגמה של מינהל עסקים, אז היה לי גם 5 יח"ל במינהל עסקים אבל לא נראה לי שהספקתי לעשות בגרות.. בכל מקרה זה בגרות לא מלאה כפי שאתם רואים. אבל בארה"ב כן סיימתי את התיכון וזה שונה מהארץ למדתי שם מתמטיקה …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by raiman1,

שלום וברכה! סיימתי לא מזמן את שירותי בצה"ל( שבוע שעבר למען האמת...) אני מעוניין להתחיל בעוד שנה לימודי הנדסת חשמל או מדעי המחשב באוניברסיטה העברית, וניצבת בפני דילמה. האם לשפר את הבגרות שלי במתמטיקה מ-4 ל-5 יחידות ולהוציא לפחות 85 ולעשות מבחן אמי"ר ( בודק את רמת האנגלית) - ולהתקבל על סמך ממוצע בגרויות, או לעשות פסיכומטרי ואז אצטרך להוציא בין 650-630 בכדי להתקבל. היתרונות בפסיכומטרי הם שיש 4 מועדים עד השנה הבאה לעומת הבגרות שיש אחת בחורף ועוד אחת בקיץ הבא... היתרון בבגרות- אני מאמין שזה יותר שימושי, במיוחד למה שאני מעוניין ללמוד, אמור לעלות פחות כסף( אלא אם כן אני יאלץ להעזר במורה פרטי) בקיצור אני צריך עצה... מה אתם הייתם עושים? מה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by דין1211,

לא באמת בטירוף, טוב אולי קצת, אבל לא הצד הטוב של הטירוף.. קיצר איפה אתם ממליצים ללמוד לפסיכומטרי? יש מכון מומלץ? אני מכיר היי קיו, לחמן, יואל גבע.. מה הכי עדיף באיזור השרון? איפה אתם עשיתם?

• 26 תגובות
    • 7.3k צפיות
  22. Started by pergola,

אני מעוניין לעשות השנה פסיכומטרי במועד אפריל.. כנראה שאני יעשה בhigh Q מישהו יודע כמה עולה כזה קורס? אני ידוע שזה בעיקרון 5000.. אבל מחברים שלי שעשו בחופש בין י"א לי"ב זה עלה להם רק איזה 1500.. יכול להיות שגם עכשיו זה ככה או שלא משנה הקורס יעלה לי בסביבות ה5000?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by it4chi,

שלום, חשבתי על לעשות עכשיו פסיכומטרי, אבל הרבה אומרים לי עכשיו שכמעט כל מי שעושה בסוף י"א לא מצליח להוציא הרבה, כלומר ציונים דיי נמוכים. הבנתי שגם הקורסים לא ממש ברמה מאחר ומשלמים פחות כסף. מה אתם אומרים ? שווה לעשות בסוף י"א, או אפשר לחכות לאחרי הצבא ? אני מעדיף שמי שעה בסוף י"א יגיב. תודה. עריכה- כמה שעות ביום בערך צריכים ללמוד? נ.ב- חבר שלי רשם את זה, אבל מאחר והוא לא רשום פה אני מפרסם בשמו.

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אז ככה, יש לי עד מרץ לעשות פסיכומטרי. הבנתי שיש בפברואר בחינה ובהתחלה חשבתי לא לקחת קורס ולא להשקיע בזה יותר מדי אבל אנשים משכנעים אותי לקחת קורס. אני אספיק להירשם לקורס שיכין אותי לפסיכומטרי בפברואר (במרץ מתגייס)? או שמאוחר מדי? אם כן, אז על מי אתם ממליצים? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.