כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
לצערי בתור גובניק אני לא מכיר את תחמושת זו. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
נלקח מתגובה של גולש בYnet פרופסור באוניברסיטה הציג שאלה זו לסטודנטים שלו: " האם כל מה שקיים, נברא ע"י אלוקים?". אחד הסטודנטים ענה באומץ: "כן, נברא ע"י אלוקים." "אלוקים ברא הכל?", שאל הפרופסור. "כן, אדוני", ענה הסטודנט. הפרופסור שאל: "אם אלוקים ברא הכל, משמעות הדבר שהוא ברא רוע מאחר והרוע קיים. בהתאם לעקרון שהמעשים שלנו מגדירים אותנו עצמנו, האלוקים הוא רוע." הסטודנט השתתק בשומעו תשובה זו. הפרופסור היה מאוד מרוצה מעצמו. הוא התרברב בפני התלמידים שלו שהוכיח שוב שהאמונה באלוקים היא מיתוס. סטודנט נוסף הרים את ידו ואמר: "אני יכול להציג שאלה?" "כמובן", ענה הפרופסור. הסטודנט קם ושאל: "האם קיים קור?" "איזו שאלה? מעולם לא היה לך קר?". הסטודנטים צחקו על שאלתו של האיש הצעיר…
-
- 429 תגובות
- 58.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אהמ אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה קצין שלישות קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס מדריך נוער מרחב רכז מתגייסים חובש פקח טיסה מפעיל מערכות מחשב תכניתן חוקר מודיעין אויר מפענח תצלומי אויר וזה משהו מוזר בסעיף האחרון רשום לי ככה: תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור ואולי עוד שאלה בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום באווירת יום העצמאות חשבתי שיהיה נכון לפתוח איזה אשכול עצות למנגליסט המתחיל....אני למשל היום הדלקתי עם "לבנים" בלבד וקצת הסבכתי בהתחלה כי אני לא מומחה בתחום אבל הסתדרתי בסוף...שמעתי כבר עצות בנושא אז איך אתם מדליקים תמנגל שלכם?
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה למומחים, לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז אשאל פה. יש לי שואב אבק קטן שמשמש גם כמפוח שרכשתי בזמנו מזיגזג. אחד מהעובדים בלוג'יק פיסי (שם קניתי את המחשב הנוכחי) אמר שאם זה עובד על חשמל לא כדאי להשתמש בזה כי זה יכול ליצור חשמל סטטי ולגרום נזק לרכיבים (מקווה שהבנתי את ההסבר שלו נכון). האם מה שהוא אמר נכון או שאפשר להשתמש במפוח ללא חשש אפילו שזה עובד על חשמל? אודה לכל עצה בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני טס עוד כעשרה ימים לארה"ב באלעל(ההורים שלי לא נותנים לי לטוס בחברה אחרת משום שבאלעל הטיסה היא ישירה ואני בכלל רוצה לטוס בContinental ועוד כמה חברות ולא אכפת לי שזה לא ישיר,אני דווקא אוהב את העצירות האלו) באלעל לא טסתי המון שנים,בשנים האחרונות אני טס באלאיטליה ורציתי לדעת האם המצב שאלעל מפוצצת בחרדים,תינוקות בוכים בכל מקום,סירחון ושרות גרוע לא השתנה ובכללי מה אתם חושבים על אלעל
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר, מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000), מכל הבחינות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מדובר במשטח קירור לנייד. הרכישה התבצעה כבר לפני חצי שנה כמעט, בחודש אפריל. שמתי לב לעניין רק היום אחרי שראיתי שמשטח שאנחנו מוכרים בחנות בה אני עובד הלוגו כן קיים במרכז המשטח, וגם בתמונות באינטרנט יש את הלוגו של CM במרכז המשטח. אצלי יש מעין שקע שהוא כאילו הכנה לשים את הלוגו. חשוב לציין שמבחינת האיכות של המשטח הוא נראה מקורי וגם הוא מתפקד טוב מאוד. יש לוגו של CM בתחתית המשטח. האם זהו זיוף טוב מאוד או בסה"כ סדרת יצור שמשום מה לא שמו את האייקון של CM? דף המוצר באתר של CM: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6610 מה דעתכם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה CANON דיגיטלית חדשה אבל אני לא יודע אם המחיר שם זול יותר משמעותית. אני פתוח להצעות, תודה =)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://azfamily.beloblog.com/dandavis/bands.JPG אני ממש רוצה לקנות את הפוסטר הזה אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אותו. באזור המרכז (תל אביב). עוד שאלה נניח שאין, כמה עולה להדפיס את הפוסטר בגודל גדול יחסית? ומה הרזולוציה המינימלית המומלצת? תודה מראש ערן. עריכה: מי שלא יודע, בתמונה הזאת יש הרבה להקות לפני המשמעות, למשל rhcp יש בצד שמאל פלפלים אדומים...וכו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מוזיקה שקטה , כמו למשל בפסקול של המשחק BRAID. חוץ מזה גם אשמח להמלצה למוזיקה אירית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היום ניכנסתי לפייסבוק ובקושי אפשר לשוטט שם..הוא תוקע לי את הפיירפוקס והוא מפסיק להגיב וזה קורה רק בפייסבוק עשיתי בדיקות malwar ואנטי וירוס ולא מצאתי כלום.. לעוד מישהו זה קרה היום? יש לכם אולי רעיונות שכדאי לנסות?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
זכיתי במכרז ב P1000 מחשב, לא משנה הפרטים אבל קיבלתי לוח אם לא נכון (אני חושב שניסו לרמות אותי שם באקסלנט),אכשיו אין מצב נכון? הם חייבים להחליף לי את זה. שלא נדבר שהמארז בצבע הלא נכון,חסר מאוורר אחורי והמארז פשוט מכוער... כל אלו שמתכננים לקנות מחשב דרך מכרז תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים זאת,עדיף להוציע את האלף שקל הנוספים ולקנות בחנות שאתם יכולים לראות את המוצר (למרות שאת המחשב הקודם שלי זכיתי במכרז בנטאקשן והכל היה פיצוץ).
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
משום מה הם החליטו להוריד את ה"מבצעים" מהאתר שלהם, וההתחייבות שלי איתם מסתיימת עוד שבועיים. מישהו מעודכן במחירים? אני משלם 69 ש"ח על 2.5 מגה.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי את התשובות לשאלות עליהן צריך לענות כדי להשתתף בהגרלה?(רק אם זה חוקח כמובן....) פשוט ראיתי את זה רק ביום שישי ואני כבר לא אספיק לקרוא את הביקורות כדי לדעת את התשובות... תודה לעוזרים.(אני אבין אם לא תרצו לומר רת התשובות... )
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
חיפשתי ושאלתי אנשים לגבי השאלה הזו, אבל אף אחד לא ידע תשובה מלאה.. האם רישיון נהיגה שמוציאים בארץ תקף גם למדינות בחו"ל? זה כורך בשינויים מסויימים או דברים נוספים לרישיון הקיים?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
אני חייל חובה. המפקד שלי (סרן) מתחתן בשלישי. כמה מקובל להביא? המפקד הכי טוב שיכולתי לבקש, אני חייב לו בגדול בהרבה מישורים. אבל ממש לוחץ לי על הכיס.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רשימת יבואנים עדכנית לרכיבי חומרה. (עשיתי חיפוש כאן בפורום אך לא מצאתי מידה שימושי) לפני שנים עסקתי בתחום מכירת מחשבים, ויצא לי לעבוד הרבה מול חברת מור-לוי בעיקר בגלל המחירים הנוחים שלהם וזמינות מוצרים במלאי, פחות עם גראנד-אדוונס בגלל ששנאתי את הלוחות של pc-partner הזולים והמאוד בעייתיים שהם היו מוכרים בזמנו, מדי פעם יצא לי להזמין מחברת מידי-קום כשהייתי צריך כל מיני דברים מיוחדים ומוצרים לרשתות אבל המחירים שלהם לרוב המוצרים האחרים היו בשמיים, חברת אלודה לכל מה שקשור לסורקים ומצלמות דיגיטליות, וחברת סוקראטס לכל מה שקשור לציוד scsi ופתרונות storage מיוחדים. רציתי לדעת מה המצב היום בשוק ומי היום היבואנים המובילים לחומרה למחשבים, ציוד רשתות, מארזים Antec ו Lian…
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אוקי, חשבתי שהגיע הזמן להפטר מהגולף הגרוטאה ששירתה אותי בנאמנות בזמן הלימודים באוניברסיטה ולקנות רכב חדש. ב"רכב חדש" אני לא בהכרח מתכוון חדש אלא אחר, כי מה שבעיקר מושך אותי זה MUSCLE CARS. איזה pontiac firebird שנת 72-73 או ford mustang מאותם שנים או אולי איזו קורבט מסוף שנות השישים. בעד נגד? נימוקים....
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא חומר על אלי אברהם, לפי מה שאמרו לי הוא קשור למסתערבים של מג"ב זה כל מה שנתנו לי (יש לי מפקדים זונות) מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע עליו?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
א. מה חשוב שיהיה באופניים... ב. מה הם הגדלים האלו: 20 , 24, 26 , מה הגודל של כל מספר? ג. אני רוצה לקנות את האופניים האלו: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1545491 האם הם טובות? (הילוכים, מעצורים, בולמי זעזועים...) והאם ההגה לא רחוק מדי מהכסא? (אני לא רוצה "לשכב" בשעת נסיעה) והם יש למישהו את האופניים האלו שיוכל לתת לי חוות דעת? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.myfirstwar.co.il/ קצת חולני אבל מצחיק בטירוף.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-