כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
הרגע הזמנתי את המחשב החדש שלי וקיבלתי את המספר הזה, ואין לי מושג מה לעשות איתו ואיפה.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5483 :lol:
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
לא אכפת לאף אחד שיהיה כאן ת'רד רק של צחוקים? שאנשים יספרו בדיחות,יביאו תמונות מצחיקות,פאדיחות וירידות,נכון? אם כן אין בעיה. פתחתי אחד ואפשר "לצחקק" בו. יש לי בדיחה אחת שהמצאתי: מתכנת מחשבים אחד החליט ליהיות מורה,מה הוא אמר כשהוא מיתעניין ומפריד במריבות? "אני מבין את חומרת המצב" עכשיו אתם!
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
טוב אנשים , אחרי ששבשתי את הראש שבועות שלמים , ועוד שהיתי בכלא , והיה לי את כל הזמן שבעולם לחשוב על זה וחשבתי על זה , עדיין לא החלטתי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מחשב חדש , לקטנוע. יש לי כרגע בבית : amd athlon xp 2400 \ R9700pro \ 512mb corsair \ 17inc old עכשיו , למה מחשב חדש? אני לא חושב שצריך ממש להסביר... כמוני כמוכם , רוב הזמן שאני בבית אני על המחשב אני שעות שלמות שורף עליו. אני משחק במשחקים חדשים והכל , אבל לא באופן רציני ביותר. אבל משחק. והמחשב הזה כבר לא ממש מסתדר עם הדברים החדשים ביותר. אבל מצד שני , הוא לא כזה חלש. למה קטנוע? - בדיוק השתחררתי מהצבא , אני יתחיל לעבוד בקרוב , ורוצה להיות קצת יותר עצמאי.. ולא להסתמך על האוטו של אמא כל הזמן. קטנוע זה כלי יח…
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
במה מתעסקת כל יחידה? פלס"ר בערך היבנתי שהיא מסיירת מה עוד פלנ"ט שזה נגד טנקים בערך מגלן אין לי מושג במה היא מתעסקת
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
למישהו יש אם מושג אם אמור לצאת קיוב 3 ? אם כן אני מקווה שהוא יסביר מה לעזאזל קרה בשני הסרטים הקודמים...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
מתוך כתבה בYNET מקור לא משו אבל אשר לקוות שזאת האמת "א' מכפר-סבא, מנוי מושבע של הלוויין, התלונן על אחד הערוצים בחבילת המדע שלו. "אחת הסיבות שנרשמתי לשירותי הלוויין היתה ערוץ 'טק-טיווי', המשדר תכנים הקשורים למחשבים", הוא מספר. "אלא שמאז אפריל הערוץ מגיש רק שידורים חוזרים ותכנים ישנים. שלא כמו באופרות סבון, עולם המחשבים משתנה במהירות ולכן השידורים הישנים אינם רלוונטיים. אני וחברי, שאוהבים את הערוץ, דורשים לקבל שוב תוכניות מעודכנות ומשחקי מחשב, עם כל המגישים המוכרים והאהובים עלינו". ביס מודים שהערוץ אכן עובר שינויים, אך הבטיחו שבקרוב יעלה במקומו ערוץ חדש, ראשון מסוגו, לגיימרים. הערוץ החדש ירכז תכנים רבים, ביניהם השקות של משחקים חדשים, טורנירים, צ'טים, גאדג'טס ועוד מידע רב ב…
-
HF http://realgm.com/boards/viewtopic.php?topic=68708&forum=32&14
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חבר שלי מהמחלקה הביא ליחידה דיסק שנקרא "דיסק מצחיק" או בהעדפה לועזית "Amha's greatest hits" (מיד תבינו למה)... הדיסק הזה נשבר כשאמא של אייזק התיישבה עליו. הדיסק הכיל מלא שירי מזרחית כבדים, שהם תאווה לאוזניים, הומור טהור, אשכרה לשמוע ולהינות... מופעי סטנד-אפ של ההרכבים הטובים בארץ מתגמדים לעומת תכולת הדיסק הזה. בין ההברקות (אישה שטן, לשיר מאחורי סורגים, המכתב, סוהר ועוד...) היה שיר, שאין לי מושג מי המבצע שלו והוא הולך כך : מתחילים בפזמון... "יש לי אישה מטומטמת, יש לי אישה מפגרת. יש לי אישה... רק צרות עושה". בית ראשון : היא לא יודעת לבשל, היא לא יודעת לכבס... היא לא יודעת לנקות... לטאטא ת'רצפות. ושוב הפזמון (מדי פעם מושמע עם אפקט Dual Voice). קיצר, מדובר באחת ההברקות העמחאי…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, נפתחה קהילה לישראלים שנמאס להם לסבול! טוב לא בדיוק, בכל מקרה - אם אתם חולמים על אי ביי ישראלי מקורי, אם אתם מחפשים לקנות ולמכור מוצרים באי ביי דרך ישראלים (בגלל יתרונות ברורים) ואם אתם סתם קונים הרבה באי ביי - תירשמו! זה רק יכול לתרום כמו כן, אנא עזרו ופרסמו את הלינק שלהם בכמה שיותר פורומים אפשריים http://groups.ebay.com/index.jspa?categoryID=100001600 (ההודעה נלקחה מפורום מקס טיונינג)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה ורק את אלה שהוא באמת הוציא לא כאלה שיצאו אחרי שהוא הלך.
-
אני רוצה להזמין את זה משם ואני לא יודע מה מקבלים איתו כי יש לי חיבור LGA 775 ואני צריך את התופסנים ואת התושבת מקבלים את זה איתו או שצריך להזמין את זה לחוד? :s05:
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
Is that so?... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מישהו ראה את הסרט הזה? (עם קונטין טרנטינו וג'ורג' קלוני....) אני רוצה לדעת מי הבמאי שלו... (אגב, סרט מומלץ בטרוף!!! אחד הטובים שראיתי!)
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה שמו של הבחור הישראלי שפרץ לפנטגון? ואם יש לכם כתבה טובה על זה אז תנו לינק...
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
השאלה מופנית לאנשים בעלי ידע מוזיקאלי- אני יודע שיש סולם מאז'ור שבנוי כך (טונים)- 1,1,0.5,1,1,1,0.5 וסולם מינור שבנוי כך - 1,0.5,1,1,0.5,1,1 עכשיו השאלה שלי היא - איך בנוי סולם מאז'ור הרמוני, מאז'ור מלודי, מינור הרמוני ומינור מלודי?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.funnypart.com/funny_pictures/when_your_picture_gets_on_the_internet.shtml עם תמונות חדשות!!!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
4 Poly פורמט מידי אפשרי... מישהו יכול לשלוח לי אם יש לו? קחו מספר בפרטי אולי? אפשר לינק אבל לאחד שעובד בבפלא? תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קיבלתי זימון ל3.1.. עוד מישהו קיבל לתאריך הזה?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני כותב עכשיו חיבור ארוך למדי באנגלית (כ-700 מילים) כעבודה לביה"ס. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר או תוכנה שאפשר להכניס בה את החיבור באנגלית ושהאתר\תוכנה יבדוק את השגיאות הדיקדוקיות ושגיאות הכתיב וייתקן אותן אוטומטית או ידווח עליהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-