עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LermanIsUberCool,

זה יותר סבבה מהשני אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה. וארטיק וסוכריות ותות גינה. ומחשבים (DUH) ומוסיקה, והכי קולנוע

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אוקיי חברים אז החלטתי למען ההומור הבריא שהניס רגליו מחיינו לאחרונה להקים ת'רד שכולו מוקדש להומור וצחוק. אם אתם חושבים שאתם יודעים לספר בדיחה יש לכם משהו מצחיק שאתם רוצים לחלוק סיפורים משעשעים מחייכם קטעי אינטרנט משעשעים ועוד כאן המקום לפרסם! :smoke:

• 136 תגובות
    • 10.5k צפיות
  3. Started by TeaTime,

דברים כאלה עוד לא ראיתי... http://www.dansdata.com/danletters048.htm מכתב נבחר: I'd like to buy a set of rare earth magnets, but I've got a little problem. Last year, I got shot with a BB from a high-powered airgun, and it is lodged in my hand, between the index and middle fingers. Run-of-the-mill magnets stick to it, and most are close enough to it to hang there unaided, but what would a NIB magnet actually do to the piece of brass in my hand? Will this be a humongous problem? Ben OMG!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  4. אז החלטתי לעשות פינת מתכונים מכיוון שלנהל את פורום אוברקלוקינג זה קשה מידי כל שבוע יתווסף למאגר המתכונים מתכון יחיד ומיוחד. כל המתכונים הינם בלעדיים ולא ניתנים לפירסום! אז, בואו ניגש לעבודה. חומרים - - קופסאת שימורים של חומוס - כורכום,כמון,פפריקה מתוקה,זעתר - מלח ופלפל שחור כמובן - שמן זית - מיץ מחצי לימון - חצי שן שום - מעבד\קוצץ מזון כלשהוא. - טחינה גולמית אופן ההכנה. נפתח את קופסאת השימורים ונרוקן את תוכן הקופסא כולל את המים שבתוכה לתוך סיר קטן. לסיר נוסיף עוד מעט מים(משהו כמו חצי כוס עד כוס) נוסיף כפית מלח וכף שמן זית. נרכך את החומוס על אש קטנה(זה נקרא ריכוך מכיוון שהחומוס בקופסאת השימורים הוא כבר מבושל והמטרה כאן היא לגרום לו להיות רך כך שלאחר הטח…

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

כל אחד יכתוב מה הוא שונא אני שונא צביעות חנפנות ערבים וצרפתים

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by LermanIsUberCool,

או סתם שחרור (עריכה: מוצדק) של זעם מצטבר? © לרמן

7. Started by ilia121,

לפי דעתי זהו יום עצוב לקהילת המחשבים בישראל... טוב לפחות אתר אחד טוב נשאר... :saint:

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by love-its-my-name,

שלום, לפני משהו כמו חודש מישהוא הביא פה קישור לאחתר שמסביר דברים בפיסיקה ... חיפשתי את האתר הזה שוב אך ללא הצלחה... מישהו יכול לעזור לי? האתר היה מלא בהסברים בוידאו שהסבירו על חורי תולעת תאורית המיתרים ועוד כמה דברים.. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש וביי

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. Started by Necessary_Evil,

מי שבמקרה למד לאחרונה\לומד יש דרישה נואשת למחברת של פרקים בפיזיקה קלאסית, של פלבסקי מומלץ (: אודה לכל תרומה או עזרה :-*

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. סתם נכנסתי לאתר כדי לראות מה חדש, ומסתבר שלכבוד הביקורת ה- 900 (!!) שלו הם העלו 2 סירטונים של פיספוסים. זה מתחיל חלש אבל אח"כ זה נהייה קורע. השטויות שיוצאות לו מהפה...אני אישית בכיתי מצחוק: (תתחילו עם הוידאו השמאלי) http://www.3dgameman.com/content/view/11445/103/ מקווה שתהנו HF

11. אחי קרא לי לטלוויזיה ואמר "מדברים על מלצרים". כשהגעתי ראיתי בחורה בלונדינת צעירה שמדברת עם רייכר על המאבק במעסיקים שלא משלמים שכר מינימום למלצרים אלא משלמים להם מהטיפים (אני גם נפגע של הדבר הזה). הספקתי רק לשמוע שבעלי עסקים שעכושים את זה יכולים לקבל עונש של שנה מאסר בפועל או 200,000 ש"ח קנס ואמרה גם "אנחנו נלחמים במקומות האלה" אז אני יוצא מתוך הנחה שהיא נציגה של איזשהו ארגון. מישהו ראה/שמע או יודע איך אני יכול להגיע לפיסת מידע בנושא? תודה רבה. נ.ב לתכנית קוראים הפרלמט של רייכר התכנית שודרה היום ב 10:00 בערוץ 2 וזה היה שידור חוזר.

12. היי. לא עברתי כל כך הרבה בחיים. אבל אני נמצא בנקודה שאני לא יודע מה אני רוצה מהחיים. הציעו לי לעשות רשימה של הישיגים שהייתי רוצה להשיג, ו.. פשוט אין לי מה לרשום. אין מטרות מסויימות, רק מטרות אבסטרקטיות. הגעתי לסקנה שזה לא יכול להימשך ככה. החיים עוברים ואני לא נהנה. החלטתי לנסות את מזלי ואני שוקל לקחת חופש ולנסוע לאנשהוא. לבד. מקום שבו אוכל להיות עם עצמי ועם המחשבות שלי. בלי דאגות לקום לעבודה מחר בבוקר. בלי דאגות על לימודים וציונים. בלי טלפונים מחברים. בלי אינטרנט. בלי כלום. רק אני והעולם הפנימי שלי. אני לא מחפש לעשות טיול של שבועות או חודשים. סך הכל כמה ימים. כמובן עדיף שלא יצא יקר מידי. אין לי שום אינטרס לטייל ולראות מקומות. אני רוצה מקום שבו אוכל כל בוקר להתעורר ולשבת ע…

• 66 תגובות
    • 6.1k צפיות
  13. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.cbs.gov.il/www/yarhon/r1_h.htm (לא תומך ב FF) מישהו מבין את זה? מה האותויות הלטיניות אמורות להביע? אני מנחש שזה מספר חודש.. אבל אני לא בטוח..

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. מהדקה 2:50 זה ניהיה מאוד מעניין למרות שנהנתי מכל הסרטון. הפיצ'ר הנל עוד לא יצא, בתקווה שיכנס ל CS5

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by liran2003,

עד לפני כמה זמן כשהייתי מבצע חיפוש בגוגל ולדוגמא הוא מצא הרבה תוצאות ב-hwzone, הייתה אפשרות להכנס לכל התוצאות מhwzone. לאן האופציה הזאת נעלמה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. הזמנתי פיצה לפני שעה ועשר דקות ואמרו לי חמישים דקות ועדיין לא הגיע. מגיע לי משהו?

• 40 תגובות
    • 26.8k צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

בחג הפסח הכשר והנחמד, החלטנו אני וחברי להזמין פיצה 1 פלוס אחד. לשליח חיכנו דקות ארוכות, וכשצלצל הפעמון היו פנינו מאושרות. את המגש פתחנו בציפיה גדולה, אך לא האמנו כשראינו שקיבלנו.... פיצה הפתעה! ושיהיה בתאבון!

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by J0n1,

אני מחפש איזו פיצרייה טובה, אבל טובה באמת! באזור פ"ת, ת"א, בקעת אונו... לא מהדקות המעפנות, אלא משהו עם בצק טוב ואקסטרה גבינה איכותית, וכל התוספות טריות. יש הצעות?

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. קודם כל אני לא ניראה לי שהסיפור נכון בגלל תחילת המיכתב והסוף שלו באתר, אבל במידה והוא נכון האיש הזה בחור מאוד מאוד רע!!! ואסור לפרנס אותו! מה שחשוד לי לגבי אמינות הסיפור הזה אלו המישפטים האלו שהם השורות הראשונות של הסיפור.... "אולי ראיתם כבר אבל זה עובר במייל כבר כמה ימים כדאי לקרוא זה חשוב " "הייתי חייבת לשתף אתכם בחוויה הקשה שעברנו אתמול בפיצה" - עכשיו איך זה רץ כמה ימים במייל והם עברו אתמול את החוויה מבחינת הכותב לרגע שהוא או היא רשמה את הסיפור! משו חשוד לי...ויש עוד כמה לא חסר דברים לא אמינים במיכתב אבל אני לא שולל מה דעתכם? http://www.bona.co.il/view.php?t=92606

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ShrekHunter,

יש לי שאלה, יש לי דיסק בגודל 80 גיגה ואני רוצה לפצל אותו ולעשות 2 משתמשים(LOG ON). כך שאחד יהיה לו 40 גיגגה ולאחר יהי גם 40 גיגה.. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by rroonnii,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4309786,00.html עם משוגע -אנחנו כמובן. מתי נלחץ על הכפתור האדום.

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by icebreak,

http://www.pibmug.com/files/balloo03.mpeg http://www.pibmug.com/files/balloo01.mpeg http://www.pibmug.com/files/balloo02.mpeg

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by napoleon45,

בעולמנו המופלא ( בלי שמץ ציניות מצידי ), מתעקשת האנושות להמציא חדשות לבקרים עוד ועוד שיטות להשמדתה הטוטאלית. לפי מקורות יודעי דבר, מדובר בפיצוץ של טיל גרעיני מראש עד הזנב, כלומר לא רק ראש הקרב גרעיני אלא גם המנוע. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5568658,00.html#autoplay

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by IG,

ישבתי לי... טוב, נו, הלכתי לשרותי ובדרך חשבתי על הדוסים שבגללם שוב סוגרים היום את העיר, והגעתי למסקנה: תחזיקו טוב... wait for it... ... wait for it... ... דוסים הם wait for it... .... הומואים! הסבר: 1. הם נוהגים יותר גרוע מנשים ומתלוננים על אחרים (אשכרה האשים אותי אחד שאני נוסע בכיוון הפוך לתנועה- כשהוא נסע בנתיב שלי. יצא לי לראות כנראה עשרות שמבחינתם תמרור "עצור" זה בגדר המלצה לא רלוונטית בעליל. שלא לדבר על מעברי חציה וילדים שכבר נמצאים עליהם...) 2. הם מתוסבכים יותר מנשים (לעשות חגיגה על קבר של איזה "צדיק" בועל קטינות נראה להם הגיוני יותר מלעמוד דקה בצפירה או.. נגיד... למצוא עבודה) 3. הם מתרועעים בעיקר עם בני מינם ונגעלים כשרואים פיסת עור גדולה יותר מ10X10 ס"מ ששייכת לב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by freee,

שלום, אני כבר סובל מזה 3 שנים יש לי בכול הגב ממש מלא פצעונים של החום על הפרצוף אין בכלל רק על הגב וקצת מאוד על החזה. הלכתי לרופא משפחה הוא הפנה אותי לרופאת עור היא אמרה לי ללכת לשמש ולהישתזף ואז זה ירד תחשבו מה היא אמרה לי. אחרי זה הלכתי לרופא משפחה ואמרתי לו שזה מה שהיא אמרה לי לעשות ואל הביאה לי משחה אז הוא צחק ואמר שהיא מטומטמת פשוט הוא צריך ללכת היום מוקדם שאני יחזור ומאז לא חזרתי אילו עבר חודש. יש מישהו שיש לו את הבעיה הזאות? מה הוא שם על הגב?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.