כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לתת צליל יותר עמוק ונמוך ללנסר 2006. הרכב הוא מהעבודה.. האם אני יכול להתקין פילטר פתוח(והאם זה יעשה את העבודה) וכשאני ירצה להחזיר לפילטר המקורי? למישו פה יש ניסיון עם דברים כאלו? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת פילם מדגם Minolta Vectis S-1, והיא משתמשת בפילם מסוג אחר, לא הסטנדרטיים. הנה הלינק למצלמה: http://www.minoltaeurope.com/cgi-bin/db4web_c/db/minoeu/slr/fs.d4w?Language=slr&Product=Vectis_S1&Part=product השאלה שלי היא אם מוכרים את הפילם הזה בחנויות צילום סטנדרטיות ומה לבקש בדיוק? כמו כן מה המחיר של הפילם הזה בהשוואה לפילם רגיל ומה ההבדלים ביניהם מבחינת איכות וכו'... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סיפור זה סופר לא מכבר הימים, אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים, סיפרו אותו אז לילדים הקטנים, וזו הגרסה לילדים הגדולים. בכפר קטן, שקט ורגוע, גר לו נגר, אומלל ופגוע, דבר אחד לא יכול המסכן, מה שכולם עושים לזיין. ביום יפה בהיר וצח, באה פייה ואמרה לו כך: "שמע נא אליי, נגר חמוד, הזין שלך יעמוד כמו עמוד". מה שהתרחש שם אסור לי לומר, בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר הפייה הטובה נהנתה מאד, כזה זיין - בשבילה זה כבוד, היא הודתה שהיה לה ממש שיגעון, ומיד התברר לה שהיא בהיריון הפייה המסכנה, בשבילה זהו ברוך, לילד תקרא על שם הזין הארוך, אז סבא ג'פטו נסע עד לטוקיו, והחליט לבסוף שיקרא לו פין נוקיו. פין נוקיו גדל והיה ילד עץ, עם חברותיו הכוסיות הרבה להתרוצץ, וכך מאושר לו ג'פטו היקר, כן, כן, בחיים…
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קודם כל לא ידעתי אם לציין את זה בפורום אינטרנט ורשתות או אולי בגרפיקה (כרטיסי מסך), כי הבעיה קשורה ככל הנראה לשינהם, לכן העדפתי בכללי ומשם אבקש מין המנהלים לעשות את שיקול הדעת ולהעביר את הנושא. סליחה על הבלאגן מראש. אז לאחר ששנים לא נגעתי במשחק CS 1.5/1.6 יצא לי לשחק קצת בחודש האחרון, וראיתי שהפינג שלי גבוהה מתמיד! יש לי אינטרנט 1.5MB של אינטרנט זהב, ואני לא מריץ קאזה/אימיול וכדומה. יש לי 1GB ראם וכרטיס מסך XFX גיפורס 6600GT. הFPS שלי על 99-100 אך בכל פעם שהסיבוב מתחיל, או שנגיד יש פיצוף גדול אני שם לב שהFPS משום מה יורד לשניות ספורות(ובגיפורס 4 הישן שלי הוא רץ יותר חלק) וכמו כן הפינג עולה ל200+. לרוב הפינג שלי הוא 100+ לפעמים לכמה זמן 30-60 וזמנים של יריות שלי א…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
http://mirrored.flabber.nl/bloody.pingu/bloody.pingu.swf גירסה חדשה ומהנה של המחשב פינגווין
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משכיר דירה. בימים אלו הסתיים חוזה השכירות. לפני תום החוזה, הבעתי נכונות בפני המשכיר להשאר בדירה, ואילו הוא הביע נכונות להמשיך להשכיר לי את הדירה בתנאים הקודמים. עתה המשכיר מציב בפני תנאים שאינני יכול לעמוד בהם (אני לא מעוניין לדון כאן בנסיבות), כך שכנראה אאלץ לחפש סידור מגורים אחר. שאלתי היא, האם החוק קובע תקופה מינימאלית שהמשכיר מחוייב לתת לי (בתנאים הקודמים) בטרם הפינוי שלי מהדירה? אני מדגיש שוב, כרגע אין לי חוזה כלל שכן החוזה הקודם הסתיים.
-
- 88 תגובות
- 26.7k צפיות
-
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090326,00.html
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום ! אני מעריץ של PINK FLOYD האגדתיים, ורציתי לשאול : איפה בארץ אפשר לקנות DVD של ההופעה PULSE שלהם (בהנחה שיש את זה על DVD)?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כמה קונספירציות כבר שמענו על הלהקה המהוללת PINK FLOYD באמת להקה ענקית אמרו שאת דארק סייד עשו לפי עליזה בארץ הפלאות וכו ומצאו עוד כמה דבריםפ מופרכים !או לא על הלהקה המעולה הזו אבל אף אחד לא יוכל להכחיש את עניין המפלצות של האלף לייף שתיים! נתקלתי בתמונה הזאת אחת מיצירות הפינק פלויד במקרה והנה היא לפניכים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
זה יותר סבבה מהשני אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה. וארטיק וסוכריות ותות גינה. ומחשבים (DUH) ומוסיקה, והכי קולנוע
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקיי חברים אז החלטתי למען ההומור הבריא שהניס רגליו מחיינו לאחרונה להקים ת'רד שכולו מוקדש להומור וצחוק. אם אתם חושבים שאתם יודעים לספר בדיחה יש לכם משהו מצחיק שאתם רוצים לחלוק סיפורים משעשעים מחייכם קטעי אינטרנט משעשעים ועוד כאן המקום לפרסם! :smoke:
-
- 136 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
דברים כאלה עוד לא ראיתי... http://www.dansdata.com/danletters048.htm מכתב נבחר: I'd like to buy a set of rare earth magnets, but I've got a little problem. Last year, I got shot with a BB from a high-powered airgun, and it is lodged in my hand, between the index and middle fingers. Run-of-the-mill magnets stick to it, and most are close enough to it to hang there unaided, but what would a NIB magnet actually do to the piece of brass in my hand? Will this be a humongous problem? Ben OMG!
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אז החלטתי לעשות פינת מתכונים מכיוון שלנהל את פורום אוברקלוקינג זה קשה מידי כל שבוע יתווסף למאגר המתכונים מתכון יחיד ומיוחד. כל המתכונים הינם בלעדיים ולא ניתנים לפירסום! אז, בואו ניגש לעבודה. חומרים - - קופסאת שימורים של חומוס - כורכום,כמון,פפריקה מתוקה,זעתר - מלח ופלפל שחור כמובן - שמן זית - מיץ מחצי לימון - חצי שן שום - מעבד\קוצץ מזון כלשהוא. - טחינה גולמית אופן ההכנה. נפתח את קופסאת השימורים ונרוקן את תוכן הקופסא כולל את המים שבתוכה לתוך סיר קטן. לסיר נוסיף עוד מעט מים(משהו כמו חצי כוס עד כוס) נוסיף כפית מלח וכף שמן זית. נרכך את החומוס על אש קטנה(זה נקרא ריכוך מכיוון שהחומוס בקופסאת השימורים הוא כבר מבושל והמטרה כאן היא לגרום לו להיות רך כך שלאחר הטח…
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כל אחד יכתוב מה הוא שונא אני שונא צביעות חנפנות ערבים וצרפתים
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לפי דעתי זהו יום עצוב לקהילת המחשבים בישראל... טוב לפחות אתר אחד טוב נשאר... :saint:
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
מי שבמקרה למד לאחרונה\לומד יש דרישה נואשת למחברת של פרקים בפיזיקה קלאסית, של פלבסקי מומלץ (: אודה לכל תרומה או עזרה :-*
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם נכנסתי לאתר כדי לראות מה חדש, ומסתבר שלכבוד הביקורת ה- 900 (!!) שלו הם העלו 2 סירטונים של פיספוסים. זה מתחיל חלש אבל אח"כ זה נהייה קורע. השטויות שיוצאות לו מהפה...אני אישית בכיתי מצחוק: (תתחילו עם הוידאו השמאלי) http://www.3dgameman.com/content/view/11445/103/ מקווה שתהנו HF
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי קרא לי לטלוויזיה ואמר "מדברים על מלצרים". כשהגעתי ראיתי בחורה בלונדינת צעירה שמדברת עם רייכר על המאבק במעסיקים שלא משלמים שכר מינימום למלצרים אלא משלמים להם מהטיפים (אני גם נפגע של הדבר הזה). הספקתי רק לשמוע שבעלי עסקים שעכושים את זה יכולים לקבל עונש של שנה מאסר בפועל או 200,000 ש"ח קנס ואמרה גם "אנחנו נלחמים במקומות האלה" אז אני יוצא מתוך הנחה שהיא נציגה של איזשהו ארגון. מישהו ראה/שמע או יודע איך אני יכול להגיע לפיסת מידע בנושא? תודה רבה. נ.ב לתכנית קוראים הפרלמט של רייכר התכנית שודרה היום ב 10:00 בערוץ 2 וזה היה שידור חוזר.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי. לא עברתי כל כך הרבה בחיים. אבל אני נמצא בנקודה שאני לא יודע מה אני רוצה מהחיים. הציעו לי לעשות רשימה של הישיגים שהייתי רוצה להשיג, ו.. פשוט אין לי מה לרשום. אין מטרות מסויימות, רק מטרות אבסטרקטיות. הגעתי לסקנה שזה לא יכול להימשך ככה. החיים עוברים ואני לא נהנה. החלטתי לנסות את מזלי ואני שוקל לקחת חופש ולנסוע לאנשהוא. לבד. מקום שבו אוכל להיות עם עצמי ועם המחשבות שלי. בלי דאגות לקום לעבודה מחר בבוקר. בלי דאגות על לימודים וציונים. בלי טלפונים מחברים. בלי אינטרנט. בלי כלום. רק אני והעולם הפנימי שלי. אני לא מחפש לעשות טיול של שבועות או חודשים. סך הכל כמה ימים. כמובן עדיף שלא יצא יקר מידי. אין לי שום אינטרס לטייל ולראות מקומות. אני רוצה מקום שבו אוכל כל בוקר להתעורר ולשבת ע…
-
- 66 תגובות
- 6.1k צפיות
-