כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
http://i.madblast.com/funflash/swf/ColorBlind2.swf?sOpenLinkIn=New בדקו את עצמכם.!!
-
http://thisisacryforhelp.com/quiz/killyourself/quiz.html זה מצחיק מאוד!
-
-
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בא עלינו החורף לטובה - ועמו בחינות הבגרות עבור אותם אומללים שהתקשו ללמוד שנה שעברה או (במקרה שלי - עברו מגמה). כן כן, לאחר שחרשתי את עכוזי שנה שעברה במרדף אחר החומר במקצוע "היסטוריה" הצלחתי לגרד 82 בבגרות (לא למדתי כל השנה), רק מה - שעברתי למגמה טכנולוגית - ונחשו מה, שמה "היסטוריה" - שהוא מקצוע קשה יותר פשוט לא תופס. ולכן, עליי לגשת השנה לשתי בחינות: ידע העם א' וידע העם ב'. ובכן, שמח וצוהל ניגשתי לאגף בחינות הבגרות באתר משרד החינוך והורדתי את מיקוד הבחינה (למזלי האתר עוד לא הוצף על ידי עשרות אלפי זעטוטים המחכים לגורלם האכזר) רק שהשתוממתי למראה הפלא הבא: *ציטוט מהטקסט* " תקופה ראשונה - מבוא 1870-1920 התלמיד יענה על שלוש שאלות (כל שאלה - 10 נקודות) מבין חמש שאל…
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
והפעם תורו של הלבן. מצאו מהלך שלא מכריז מט לשחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התחלתי לא מזמן לשמוע שירים שלו, וממש אהבתי. אהבתי במיוחד את שני השירים האלה: גן החטאים מרד הדמעות אנחנו דור מזויין יש לי בנוסף את השירים האלה: מחר כבר לא יבוא אור הירח אין מלאכים בגן עדן אלימות הכל מתפורר מלאך צלקות שתיקה אני רוצה לשכב איתך אמש אור הירח השיר שלנו למיואשים יש רק גורל לכבוד מליארד טועים עורי עור שלוליות עכשיו רציתי לדעת אם אלה הם השירים היחידים שיש לו? או שיש לו עוד שירים? אתם מוכנים בבקשה לביא לי את השמות שלהם השירים או יש לו עוד? תודה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
תמונות שאותי הצחיקו ( חסר למי שיגיד "אה זה תמונות ישנות" ).. אשמח אם תשתפו גם אתם תמונת..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מהמחלקה הביא ליחידה דיסק שנקרא "דיסק מצחיק" או בהעדפה לועזית "Amha's greatest hits" (מיד תבינו למה)... הדיסק הזה נשבר כשאמא של אייזק התיישבה עליו. הדיסק הכיל מלא שירי מזרחית כבדים, שהם תאווה לאוזניים, הומור טהור, אשכרה לשמוע ולהינות... מופעי סטנד-אפ של ההרכבים הטובים בארץ מתגמדים לעומת תכולת הדיסק הזה. בין ההברקות (אישה שטן, לשיר מאחורי סורגים, המכתב, סוהר ועוד...) היה שיר, שאין לי מושג מי המבצע שלו והוא הולך כך : מתחילים בפזמון... "יש לי אישה מטומטמת, יש לי אישה מפגרת. יש לי אישה... רק צרות עושה". בית ראשון : היא לא יודעת לבשל, היא לא יודעת לכבס... היא לא יודעת לנקות... לטאטא ת'רצפות. ושוב הפזמון (מדי פעם מושמע עם אפקט Dual Voice). קיצר, מדובר באחת ההברקות העמחאי…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
dead car driving טויוטה הילאקס דיזל. יש צורך בREAL PLYER Top gear התעלו על עצמם הפעם
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת פרסמו מדריך או משהו
-
- 199 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
תעזרו לי למצואא חח חבר שלי אומר שאין דבר כזה..
-
- 32 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
זוכרים שאמרתי שאני בתהליך לקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות? טוב, חזרה תשובה מחר"פ פעילה. צה"ל החליט שיותר לא מחלקים פטורים קבועים מנעליים צבאיות. במקום הפטור מחלקים נעליים צבאיות אורטופדיות בהתאמה אישית. בשביל לקבל את הנעל אני צריך לנסוע לסנדלריה צבאית בתל-השומר. שמעתי מספר אנשים אמרו לי שהנעל המיוחדת יותר קלה מנעל קלה. (פס כחול) מישהו מוכן לאמת את השמועה ולספר לי קצת על הנעליים המיוחדות?
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הרקע: לוח IS7-E עם פרסקוט 3.0, באוברקלוק קליל ל-215FSB גורם להתחממות צ'יפסט של עד ומעבר ל-100 מעלות צלזיוס. גם ללא אוברקלוק הטמפ' מגיעות ל-80 מעלות. אמצעי לפתרון הבעיה: מייל לחברת ABIT העולמית עם שאלה בנושא. את הלינק הבא יש לקרוא מהסוף להתחלה, שם התחילה ההתכתבות לפני שבועיים. היא עדיין מתמשכת. ההתכתבות
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שמעתי היום ברדיו שיר חמוד, ואני רוצה לדעת מה שמו (ומי המבצע). זו איזו גרסת דאנס/האוס (אף פעם לא ידעתי להגדיר ז'אנרים ). בכל אופן משתמשים שם בסימפול מתוך השיר "don't stop till you get enough" של מייקל ג'קסון. יש את הסימפול, ואז הזמר אומר "stop" (או אולי "don't stop") והמוזיקה עוצרת לרגע, ואז ממשיכה. מישהו יודע (על אף התיאור המעורפל...)? עריכה: הנה קטע מהסימפול שדיברתי עליו... מי שמכיר את השיר מיד יזהה לדעתי.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
הם לא חידשו כמעט כלום, חוץ מהYes Max, בעצם כל המוצרים שהם שמו שם זה מוצרים ישנים שיש אותם בשוק הרבה זמן! אפילו את המקלדת החדשה של מיקרוסופט (הזו עם הקורא טביעת אצבעות) לא היה שם! אגב למי שעדיין לא יודע, ניתן להכנס לאתר של יס ולהדפיס שם את הקופון הנחה שמקנה לכם כניסה ב35ש"ח, גם מי שלא מנוי של יס יכול לעשות זאת, הם לא בודקים, אבל חייב דף מודפס לכל כרטיס. לדעתי התערוכה בקושי שווה 35ש"ח אלא אם אתם באים לשחק במשחקים הרבים והמגוונים שהיו שם. בקיצור הנא כמה תמונות: היה שם מישהו שעשה הרצאה על מחשב הHTPC הזה, זה היה בחדר גדול עם מסך ענק. לטעמי זה מחשב דיי גדול יחסית למחשב שאמור להיות בסלון, בזמן ההדגמה היו תקלות, למשל הוא ניסה להראות שניתן לגלוש דרכו ולא היה אינטרנט. הוא אמר …
-
- 90 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
בקיצור, זוכרים בסרט אני רובוט, שהבחורה נכנסת לו לחדר ולא מצליחה לסגור את המערכת?? איזה שיר מתנגן שם בדיוק??? מי שיודע פעמיים גבר. (סתם באמת מי שיודע שירשום, אני מחפש את השיר הזה בנרות).
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
נשמע מדאיג... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע ממתי עד מתי התערוכה של XCite בגני התערוכה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חברה לא מזמן מת לי ה 9200 se שלי הוא החזיק מעמד רק 4 חודשים (נראה לי ששברתי שיא ;D). מה שקרה היה קצר משום מה ואחד הנגדים של הליבה טס לעזאזל :lol: :lol: . עכשיו קנו לי כרטיס חדש gainward fx 5200
-
אהלן,רצתי לדעת אם שולחים לי מחשב נייד מחול דרך הדואר,מחשב חדש. איזה מיסים ומע"מ ושטויות אני אצטרך להוסיף עליו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הינה פלאש נחמד שמראה את ההתקדמות של גוגל ומיקרוסופט עד לשנת 2014 http://letitblog.com/epic/
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-