כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יש רכב במים, מגיעים לחלץ... שלבי החילוץ... לפתע... משו משתבש העלילה הסתבכה, יש לנו שני רכבים במים! ועכשיו לאבא... ועכשיו תורו של המחלץ הכושל... מפליא אותי שזה לא קרה בארץ... אחד הדברים שעשו לי את סוף השבוע.
-
המשך לדיון הקודם רק שעכשיו נדע מה כולם חושבים. ועכשיו ניתן לתמונות לדבר! למבורגיני מורסיאלגו למבורגיני גאיארדו למבורגיני דיאבלו קניגסג CC אנזו פרארי פרארי 575 פיז'ו 907 מקלרן מרצדס SLR פגאני זונדה AC COBRA אסטון מרטין וואנקיש אסטון מרטין DB9 סאלין S7 מורגן אירו 8 TVR טוסקאן אסקארי KZ-1 פורשה 911 (צורה יוצאת) פורשה קאררה GT פורד GT 40 מזראטי קופה בוגאטי ווירון מקלרן F1
-
- 36 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://i.madblast.com/funflash/swf/ColorBlind2.swf?sOpenLinkIn=New בדקו את עצמכם.!!
-
-
משחק נחמד, שהמטרה פה לגרום לכולם לחצות את הנהר.. מכיוון שזה בסינית אז הנה ההוראות: מותר רק ל2 אנשים לעלות על הרפסודה אסור לאבא להישאר לבד עם הבנות מבלי נוכחות האמא אסור לאמא להישאר לבד עם הבנים מבלי נוכחות האבא הגנב חייב להיות בנוכחות שוטר רק האבא, האמא והשוטר יכולים להפעיל את הרפסודה הנה המשחק: http://www.gsart.com.br/midia/riverIQGame.swf תהנו מקווה שלא פרסמו כבר קודם
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בא עלינו החורף לטובה - ועמו בחינות הבגרות עבור אותם אומללים שהתקשו ללמוד שנה שעברה או (במקרה שלי - עברו מגמה). כן כן, לאחר שחרשתי את עכוזי שנה שעברה במרדף אחר החומר במקצוע "היסטוריה" הצלחתי לגרד 82 בבגרות (לא למדתי כל השנה), רק מה - שעברתי למגמה טכנולוגית - ונחשו מה, שמה "היסטוריה" - שהוא מקצוע קשה יותר פשוט לא תופס. ולכן, עליי לגשת השנה לשתי בחינות: ידע העם א' וידע העם ב'. ובכן, שמח וצוהל ניגשתי לאגף בחינות הבגרות באתר משרד החינוך והורדתי את מיקוד הבחינה (למזלי האתר עוד לא הוצף על ידי עשרות אלפי זעטוטים המחכים לגורלם האכזר) רק שהשתוממתי למראה הפלא הבא: *ציטוט מהטקסט* " תקופה ראשונה - מבוא 1870-1920 התלמיד יענה על שלוש שאלות (כל שאלה - 10 נקודות) מבין חמש שאל…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קיבלתי מי דוד בחו"ל כמה מאות דולרים עכשיו הכסף הוא בחשבון הפיי פאל שלי אני רוצה ליקנות כמה דברים למחשב ולבית אבל לא מוצא לעזעזל חנות :'( מישהו מכיר אולי איזה חנות און-ליין כלשהי שתומכת באמצעי תשלום פיי פאל? ??? נ.ב חוץ מי frozenCpu :s07: :s07: :s07:
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מאוד משעמם לי (אין לי משחקים) וחשבתי לשתף אתכם ברשימת 10 המכוניות על היפות ביותר שנוצרו אי פעם לדעתי (מכוניות על בלבד, מהשנים האחרונות, שיצאו כבר ליצור.) . מהראשונה לאחרונה...תהנו, זה באמת לא היה קל להכין את זה : עריכה: ידעתי שאני ישכח משהו, ה-SLR הוספתי אותה והS7 ירדה מהרשימה. 1-FERRARI ENZO Koenigsegg CCR-2 PAGANI ZONDA-3 Aston Martin Vanquish S-4 Porsche Carrera GT-5 Lamborghini Gallardo-6 Lamborghini Murci'lago-7 Mercedes SLR-8 FORD GT40-9 NOBEL M14-10 מקווה שלא שכחתי אף מכונית חשובה.
-
- 58 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
והפעם תורו של הלבן. מצאו מהלך שלא מכריז מט לשחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Aural Planet - Hydropoetry Cathedral פשוט יופי של דבר! :xyxthumbs: הווקאלז בכלל מכחידים ת'קטע, למרות שהם קצרים יחסית.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי לא מזמן לשמוע שירים שלו, וממש אהבתי. אהבתי במיוחד את שני השירים האלה: גן החטאים מרד הדמעות אנחנו דור מזויין יש לי בנוסף את השירים האלה: מחר כבר לא יבוא אור הירח אין מלאכים בגן עדן אלימות הכל מתפורר מלאך צלקות שתיקה אני רוצה לשכב איתך אמש אור הירח השיר שלנו למיואשים יש רק גורל לכבוד מליארד טועים עורי עור שלוליות עכשיו רציתי לדעת אם אלה הם השירים היחידים שיש לו? או שיש לו עוד שירים? אתם מוכנים בבקשה לביא לי את השמות שלהם השירים או יש לו עוד? תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
http://thisisacryforhelp.com/quiz/killyourself/quiz.html זה מצחיק מאוד!
-
זוכרים שאמרתי שאני בתהליך לקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות? טוב, חזרה תשובה מחר"פ פעילה. צה"ל החליט שיותר לא מחלקים פטורים קבועים מנעליים צבאיות. במקום הפטור מחלקים נעליים צבאיות אורטופדיות בהתאמה אישית. בשביל לקבל את הנעל אני צריך לנסוע לסנדלריה צבאית בתל-השומר. שמעתי מספר אנשים אמרו לי שהנעל המיוחדת יותר קלה מנעל קלה. (פס כחול) מישהו מוכן לאמת את השמועה ולספר לי קצת על הנעליים המיוחדות?
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
תעזרו לי למצואא חח חבר שלי אומר שאין דבר כזה..
-
- 32 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת סטילז במחיר של כ500 ש"ח, אבל אני לא יודע מה כדאי... אני מחפש מצלמה איכותית, עם צמצם מהיר, לא חייב אוטומטית, רצוי זום. יש לכם הצעות? 8)
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שמעתי היום ברדיו שיר חמוד, ואני רוצה לדעת מה שמו (ומי המבצע). זו איזו גרסת דאנס/האוס (אף פעם לא ידעתי להגדיר ז'אנרים ). בכל אופן משתמשים שם בסימפול מתוך השיר "don't stop till you get enough" של מייקל ג'קסון. יש את הסימפול, ואז הזמר אומר "stop" (או אולי "don't stop") והמוזיקה עוצרת לרגע, ואז ממשיכה. מישהו יודע (על אף התיאור המעורפל...)? עריכה: הנה קטע מהסימפול שדיברתי עליו... מי שמכיר את השיר מיד יזהה לדעתי.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני מכור למחשב וזה מעצבן אני כל שניה ליד המחשב לא יכול בלעדיו יש לך רעיונות איך להיגמל? כי אי אפשר ככה זה מעצבן מוות...
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקיצור, זוכרים בסרט אני רובוט, שהבחורה נכנסת לו לחדר ולא מצליחה לסגור את המערכת?? איזה שיר מתנגן שם בדיוק??? מי שיודע פעמיים גבר. (סתם באמת מי שיודע שירשום, אני מחפש את השיר הזה בנרות).
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הרקע: לוח IS7-E עם פרסקוט 3.0, באוברקלוק קליל ל-215FSB גורם להתחממות צ'יפסט של עד ומעבר ל-100 מעלות צלזיוס. גם ללא אוברקלוק הטמפ' מגיעות ל-80 מעלות. אמצעי לפתרון הבעיה: מייל לחברת ABIT העולמית עם שאלה בנושא. את הלינק הבא יש לקרוא מהסוף להתחלה, שם התחילה ההתכתבות לפני שבועיים. היא עדיין מתמשכת. ההתכתבות
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו יודע ממתי עד מתי התערוכה של XCite בגני התערוכה?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
היי. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לשמור עליו נקי ומסודר, כך שביצועיו ישמרו לאורך זמן. על המחשב הנוכחי שמרתי בכבוד למשך שנתיים, הוא כמעט חסר ספייוורים, חסר ווירוסים, אני מאוד מסודר באופן איחסון הקבצים שלי וכו', אך התווכחתי לכך שזה לא מספיק. מעולם לא פירמטתי, איחוי דיסק עשיתי פעם ראשונה החודש ומעולם לא ניקיתי את תכולת המארז! יש לי מספר של שאלות בנוגע לתחזוקה ולשמירה על תוכן וחומרת המחשב, כך שאוכל רק לשפר את אופן תחזוקתי בעתיד. אני מקווה שתוכלו לספק לי תשובה לרובן, אני באמת אהיה אסיר תודה. 1. כמה מחיצות לעשות בעת התקנת הווינדוס? 1, 2, 3? ולמה כל אחת מועילה ואיך לסדרן? (לדוגמא: שתי מחיצות, רחת למשחקים ומולטימדיה ואחת לתוכנות ווינדוס). 2. פירמוט המחשב, מתי, למה ואיך? באמת, אין …
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אהלן,רצתי לדעת אם שולחים לי מחשב נייד מחול דרך הדואר,מחשב חדש. איזה מיסים ומע"מ ושטויות אני אצטרך להוסיף עליו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-