עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. במסגרת קורס באוניברסיטה ("חישוביות עצבית" אם אתם מוכרחים לדעת... חטטנים! ) הוטל עלי לכתוב תוכנה שמייצרת כרטיסים לבדיקת עיוורון צבעים. אני לא עיוור צבעים ולכן אני לא יודע אם התוצאה נכונה... אני צריך את עזרת הרואים והעיוורים. לפניכם 3 תמונות, בבקשה תגידו איזה מספר אתם רואים בכל תמונה. תודה מראש! 1. 2. 3.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

פתחתי ת'רד כזה לפני כמה זמן ענו לי על כמה שאלות נוביות אבל רציתי לשאול יותר על הקטע של הסדר יום כמו מה עושים כל יום אחרי הריצה ב6 בבוקר מטווחים? ניווטים? מה עוד? מתי יושנים ואיך המקלחות שם ?

3. למי שיש גליון כלכלה של היום תסתכלו במוסף המחשבים במדור העזרה לשואלים: ----- כותרת: משחק גנוב שאלה: הורדתי משחק מ"אמיול" עם סיומת MDF. אני לא מוצא תוכנה שיודעת להפעיל את הקובץ. המערכת: נסה את תוכנת הצריבה ALCOHOL 120% המשתמשת בקצבי MDF. את התוכנה אפשר להוריד מהאתר: WWW.ALCOHOL-SOFT.COM ברור שזה לא שידול ל WAREZ, אך זה בהחלט תרומה (עצם ההתייחסות לנושא, ועוד עזרה כשהם מכירים בזה שזה "גנוב).... מה גם מי עושה גיבויים עם התוכנה הזו לצרכים אישיים (וגם כדי להשתמש בה נראה לי שצריך "לגנוב" אותה גם ).

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  4. טוב, אני אומר לכם שלום ל-10 ימים הקרובים כי אני נוסע לתאילנד! אני אשים תמונות נבחרות כשאני אחזור, אל תדאגו... ביי!

• 50 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. : חישבתי ויצא לי 1 ל2811.47 (מס' השלשות האפשריות ב48 כפול הסיכוי שלשלושה אנשים יהיה את אותו יומלדת) האם זה נכון?

• 52 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by Peri228,

אהלן =) אני מחפש את השיר בו משתמשים בפתיחה של להציל את איש המערות של קושניר . אשמח אם תוכלו לתת לי את שם השיר והמבצע =]

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  7. Started by roma4k,

הפסיכוטכני. שבת שלום לכולם. יום שני יש לי צו התייצבות ראשון ללשכת הגיוס, בין היתר אני אצטרך לעשות שם מבחנים פסיכוטכניים. מה שרציתי לבקש מכם זה אם תוכלו להביא לי דרכים שונות לעשות פעולות עם אחוזים או טיפים לזה, לשברים ודברים מהסוג הזה במתמטיקה, כמו חישובים מהירים - יש איזשהי דרך או טריק לעשות חישובים שונים. אם אפשר גם שתראו לי איך לעשות פעולות חילוק בסיסיות. * אני יודע שזה שאלות מוזרות, ואיני אחד שלא מבין במתמטיקה, אני 5 י"ח לימוד, אך בדברים האלה איני ממש טוב, אז פשוט אני מבקש מכם מספר טיפים. שאלה להמחשה: יעל פותרת כל שאלה במתמטיקה בדיוק ב 35 שניות, לעומתה, יאיר האיטי פותר כל שאלה ב 83 שניות. אם לכל אחד מהם יינתנו 7 שאלות לפתרון, כמה זמן תצטרך יעל לחכות עד שיאיר יסיים לענו…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אני מכור למחשב וזה מעצבן אני כל שניה ליד המחשב לא יכול בלעדיו יש לך רעיונות איך להיגמל? כי אי אפשר ככה זה מעצבן מוות...

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by kisin,

שנים שאני אוסף דיסקים MP3 מלאים איכותיים ביותר. עכשיו, שמתי את כל הדיסקים הטובים ביותר על הארדיסק אחד של 200 גיגה ואני רוצה למכור את ההארדיסק. מדובר בהארדיסק של WD שנקנה חדש למען מטרה זאת, ושמתי על הההארדיסק את כל הדיסקים הטובים ביותר באיכות הטובה ביותר. רשימת הדיסקים על ההארדיסק: http://mp3list.notlong.com לפרטים נוספים צרו איתי קשר

10. Started by sxs,

יש לי דוד בניו יורק ואני מעוניין להזמין מעבד וזיכרון מnewegg (דברים קטנים) אז חשבתי שאני אזמין אליו הביתה והוא ישלח לי את המוצרים בדואר. השאלה היא... האם זה אפשרי טכנית מבחינת מעבר הגבול לארץ? זה יגיע אלי הביתה ישירות? או מישהו במכס פותח את החבילה ורואה מה ביפנים? יש 17% מע"מ או עוד מיסים? מבקש עזרה מאנשים שביצעו כזה דבר או יודעים בוודאות איך עושים את זה ובמה זה כרוך.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by IG,

אני רוצה לקנות מצלמת סטילז במחיר של כ500 ש"ח, אבל אני לא יודע מה כדאי... אני מחפש מצלמה איכותית, עם צמצם מהיר, לא חייב אוטומטית, רצוי זום. יש לכם הצעות? 8)

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  12. התגייסיתי יום חמישי טירונות 02, אני רוצה לעשות תפקיד משמעותי בצבא ולתרום את חלקי בצורה הטובה. הייתי רוצה קצת פרטים על סמל מבצעים, איך היציאות, מה התפקיד, ועוד כל מיני נתונים שיעזרו לי לדעת אם אני מעוניין בתפקיד...

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by ExploiT,

שלום כולם רציתי לדעת האם אתם חושבים שהיום שאחרי מחר מגיע בימים אלו , הקור נהיה קיצוני מיום ליום , אני כבר יורד בקוןשי עם הכלב בגלל הקור הקיצוני , דוד שלי שלפני יומים נסע לניו יורק אומר שקפוא שם כאילו הוא באנטרטיקה , ובאתרים של תחזיות מזג אוויר אומרים שהקור מגיע בגלל התחממות כדור הארץ . מה אתם חושבים ? יגיע עידן הקרח ? האם זה יפסיק ? היה יותר קר? האמת אני די מאמין בתאוריה של היום שאחרי מחר שבגלל החום כיום שנובע מהריסת האוזן , נמסים הקרחונים ומעלים את מפלס המים ודבר זה לאחר כמה תהליכים מסוימים של הטבע שבאים במחזוריות כול שנה לקראת החורף כול שנה נהיה יותר יותר קר בחורף. מה אתם אומרים ?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by The-Devil,

הבנתי שיש לזה 2 פירושים האחד הוא: national organisation of men agains amazonian masterhood אבל מישהו יודע מה הפירוש שני?? אגב מי שהיה תקוע באוקיינוס השקט ולא יודע על מה אני מדבר זה לקוח מהסידרה נשואים פלוס...

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by R0ck,

8) http://personal.stevens.edu/~schurchs/movies/pianoplayingjuggler.wmv

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מאוד משעמם לי (אין לי משחקים) וחשבתי לשתף אתכם ברשימת 10 המכוניות על היפות ביותר שנוצרו אי פעם לדעתי (מכוניות על בלבד, מהשנים האחרונות, שיצאו כבר ליצור.) . מהראשונה לאחרונה...תהנו, זה באמת לא היה קל להכין את זה : עריכה: ידעתי שאני ישכח משהו, ה-SLR הוספתי אותה והS7 ירדה מהרשימה. 1-FERRARI ENZO Koenigsegg CCR-2 PAGANI ZONDA-3 Aston Martin Vanquish S-4 Porsche Carrera GT-5 Lamborghini Gallardo-6 Lamborghini Murci'lago-7 Mercedes SLR-8 FORD GT40-9 NOBEL M14-10 מקווה שלא שכחתי אף מכונית חשובה.

• 58 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. שלום כולם אני בכתה ט' ולקראת פסח יקחו את כול מי שרוצה ללכת למגמת מחשבים בתיכון שאני הולך עליו לבחינה (תיכון ראשונים) קיצר אני לא יודע מה ישאלו אותי \ יבחנו אותי בו , האם מישהו יודע על מה ? מה יבקשו ממני לעשות ? כי זה מאוד חשוב לי תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  18. http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses.asp?mk_individual_id_t=724&yr=2003 מחשב+ציוד 11K בואנה איזה מחשב חייתי היא קנתה חבל"ז לעוד ביזבוז כסף נוראי http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses_list.asp?yr=2003 נילקח מאתר CARSFORUM -gibsonlp

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

עכשיו אני בטוח לא אגנוב כלום!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Aural Planet - Hydropoetry Cathedral פשוט יופי של דבר! :xyxthumbs: הווקאלז בכלל מכחידים ת'קטע, למרות שהם קצרים יחסית.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה יש למישהו מושג איפה יש חנות ציוד ל DJ, אבל חנות מיקצועית עם כול הציוד,כול מוכנות עשן פליקרים וכול השטויות האחרות. אא באזור אשדוד,רחובות,ואולי גם תל אביב.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום כולם דוד שלי בניו יורק ואני רוצה שיקנה לי פאנק הבאתי לו תשם וכסף אבל איפה העוא יקנה את זה ? מישהו מכיר חנות בניו יורק אמיתית לא באינטרנט שהוא ילך אליה ויקנה אני ישמח לקבל כתובת של החנות ! תודה לעונים @!

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by R0ck,

יש רכב במים, מגיעים לחלץ... שלבי החילוץ... לפתע... משו משתבש העלילה הסתבכה, יש לנו שני רכבים במים! ועכשיו לאבא... ועכשיו תורו של המחלץ הכושל... מפליא אותי שזה לא קרה בארץ... אחד הדברים שעשו לי את סוף השבוע.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by CreativeX,

משחק נחמד, שהמטרה פה לגרום לכולם לחצות את הנהר.. מכיוון שזה בסינית אז הנה ההוראות: מותר רק ל2 אנשים לעלות על הרפסודה אסור לאבא להישאר לבד עם הבנות מבלי נוכחות האמא אסור לאמא להישאר לבד עם הבנים מבלי נוכחות האבא הגנב חייב להיות בנוכחות שוטר רק האבא, האמא והשוטר יכולים להפעיל את הרפסודה הנה המשחק: http://www.gsart.com.br/midia/riverIQGame.swf תהנו מקווה שלא פרסמו כבר קודם

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by R0ck,

יופי של ביצוע! מומלץ לצפות! http://www.koreus.com/files/200406/umbilical_brothers.html

• 4 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים