עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה נראה לכם חוקי????? http://www.oniton.com/license/

2. היי שלום יש לי שני כוננים SATA 400 גיגה שהיו מחוברים ב RAID 0 נראה לי אם אני לא טועה , אחד גיבה את השני, משהו השתבש( היו מורכבים במחשב אחר) , בזמנו הבחור שבדק את המחשב אמר ששני הכוננים תקולים והחליף בחדשים, אני לא ממזמן קניתי בקר לSATA וחיברתי את שני הכוננים, בהעברת מידע לאחד מהם המחשב פשוט בקושי זז, זוחל נתקע, יכול להיות שהם עדין מחוברים ב RAID 0 ובגלל זה הם בקושי זזים, הרצתי תוכנת בדיקה של WD והכל יצא תקין, דבר נוסך הוא שבדקתי באתר של WD ורשום שלפי הסיריאל שלהם הם עדיין באחריות ויש אפשרות לשלוח אותם ליצרן, הם שולחים לי שנים חדשים משהו כזה במידה והן נמצאו תקולים או משהו כזה , אני לא בידיוק הבנתי את כל התהליך, דמי משלוח, מכס ישראל שבטח בקבלה ידרוש תשלום או משהו כזה. אם מי…

3. Started by YOAV28,

שלום יש לי חשבון פרימיום ברפידשר ורציתי לדעת למה הם הגבילו את ההורדה שלהם ל2.6 גיגה שהיא היתה 10 גיגה ליום יש מצב שזה ישתנה או שזה משהו קבוע כי אם כך נראה לי הם הולכים לאבד הרבה לקוחות בצורה הזואת יואב

4. Started by ariel-ro,

שלום אני עושה שדרוג קטן למחשב(מעבד+כרטיס מסך) אני רוצה את המעבד: AMD ATHLON 64 X2 4200+ SOCKET 939 השאלה שלי איפה אני יכול להשיג אחד כזה? לא איכפת לי יד שניה, אם מישהו יכול למצוא לי מישהו שמוכר זה יהיה טוב מאוד ואם יש חנות שמוכרת אז גם טוב תודה אריאל

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

למישהו יש אתר טוב לטאבים של התוכנה GUITARPRO? פשוט אני כל הזמן מוריד טאבים ומלא פעמים זה יוצא זיופים גרועים, קאברים והשערות לא הגיוניות למינייהן... תודה..

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  6. בעקבות ריבוי הת'רדים בזמן האחרון בנושאים שונים על כושר גופני, ראיתי לנכון לפתוח את "הת'רד הגדול" (מנהלים אם אתם רואים לנכון תעשו אותו סטיקי, לדעתי זה ת'רד שיהיה דיי פופולארי, ויכול לעזור פה להרבה אנשים) לפני הכל עליי לציין שאני לא מדריך כושר מוסמך, ולא תזונאי מוסמך, וכל המידע שאני מוסר הוא על סמך נסיוני האישי וקריאה מעמיקה בנושא אני אתחיל בכמה מילים על כושר אנ-אירובי, מי שייכתוב פוסט מפורט ואינפורמטיבי אני אשמח להעתיק אותו לפוסט הראשי ולעשות הכל מרוכז ומסודר

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by Lior4543,

אוקי אז אבא שלי הפתיע אותי במסך חדש LCD 19 של ACER ומדפסת חדשה של ברודר, בקיצור ממש אהבתי הכל עלה לו בערך 1300 שקל.. תחדשו אותי!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. Started by Bragiz,

.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  9. שלום, יש לי כמה שאלות... כמה זמן חופש יש? אם הזמנתי משהו מהאינטרנט מחול מאנגליה (הם גם חוגגים את החג..) האם הם עובדים רגיל/לא עובדים בכלל/חלקית? אני יודע שהחג התחיל ב-31 אבל מתי הוא נגמר? תודה.

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  10. Started by enzo,

באיזו תחנת רכבת בת"א אני צריך לרדת כדי להגיע הכי מהר לגני התערוכה? זה חובה או שאפשר להבריז בלי שאף אחד ידע?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by gal_il50,

12. Started by imac,

הזמנתי DVD מאתר בחו"ל, האם אני יצתרך לשלם תשלום מסויים על DVD?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by iem,

שאלה לי למבינים בנפח תעבורה באופן כללי באינטרנט.... בטכניון התחילו לגבות תשלום לפי נפח תעבורה בחיבור האינטרנט האישי במעונות צירפתי מהאתר צילום של מחירי הגבייה ורציתי לדעת האם נראה לכם כי סקייפ יטחן לי את התעבורה או שניתן להעביר את החודש עם איזה 30 דק' בכיף ביום למשך 6 ימים ממוצע בשבוע למשך חודש בלי לעבור את ה-39 ש"ח. תודה !! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  14. Started by e-Pit@m,

כמו לדוגמא הגלגול הקודם של hwzone וכו'.. זה פורסם מעל גבי הפורום בעבר ואני לא מוצא את האתר הזה. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Started by Mesatla,

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה בצילינדר של הדלת צד אחד עובד וצד שני לא , עכשוו זואת דלת רב בריח ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף עצמאית את הצילידנדר אם כן כיצד אני עושה זואת ואם לא אני צריך לקרוא למנועלן יואב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. את הפונקציה SINX=0 אני יודע לצייר אבל פונקציות מסוג דומה אני מתקשה אז מה שאני רוצה לדעת זה למשל מהסתכלות על הפונק' איך אני יודע מתי היא חותכת את הצירים למשל כשהיא שווה 0 וכד' ואז אני יוכל צייר. יש גם את העניין הזה של הרדיאנים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שאלה ממש קשה,לא הצלחתי לפתור. אשמח אם תעזרו. מצא את אורכו של המיתר הקצר ביותר של המעגל x^2+y^2-4x-8y+10=0 העובר דרך הנקודה (2;1) תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  19. Started by wow,

הגבול הראשון (2X-3) יצא לי אינסוף. הגבול השני יצא לי 0. מה התשובה ךתרגיל כי אין לי מושג מה אני עושה באינסוף כפול אפס ומה התשובה ב-ב' ? תודה.

20. בקלטת או בדיוידי

21. Started by approx,

הייתי רוצה לדעת איזה גיטרה הכי טובה לתקציב הזה בעיקר מוזיקת טראש מטאל

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. Started by 125,

אני צריך המלצה על שירים טובים בסגנון הזה David Archuleta - Crush Eliot Yamin - Wait for You

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. Started by Yehudaa,

X וקו מעליו זהו הממוצע median זהו החציון תודה לעונים עריכה :פתרתי את התרגיל ....

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  24. Started by RGod,

אני צריך מידע לגבי החוקים שיש בארץ לגבי זה (מכס,מס הכנסה ,מה מותר מה אסור )וכו . תודה ;D

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.