כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
האם הסתמכות על גרף הפונקציה היא דרך מספקת לקביעה של התכונה הנ"ל או שיש דרך פורמלית מתמטית?
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים ? בסגנון 'אני האגדה', 'האויב שבפנים' או 'קלוברפילד' וכל דבר אחר בסגנון ? ד"א, סרטים כגון המערה 1+2, הנוסע השמיני נגד הטורף וכד' גם יתקבלו בברכה חוצמיזה, אתם יכולים להמליץ על סתם סרטים שאתם ממש אוהבים .. ההמלצה שלי היא פעולה (מכות) Never Back Down קומדיה - Superhero Movie ומדע בדיוני - The Number 23
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי מגילת קיר (פוסטר מבד) לבית. אני תולה אותו ומה אני מגלה...הוא מסריח! שאלתי חברים מה זה והם אמרו שזה בד עם כימיקלים רעילים... מישהו יודע איך לנטרל אותם? הריח פשוט בלתי נסבל והוא מתפשט בכל הבית
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מאחר והחדר שלי עבר רענון קטן, החלטתי להוריד את התמונות הישנות ולהחליפן בפוסטרים מגניבים. השאלה שלי היא איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך עם מתיחה על עץ או משהו בסגנון?
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תמונות ברשת שיש בהם מידע בנושא מחשבים, לדוגמא: תמונה עם מידע על סוגי כבלי הרשת השונים, המאפיינים של כל אחד, מה עושה כל גיד ועוד.... תמונה עם מידע על דורות שונים של מעבדים. תמונה עם מידע על סוגי חיבורים שונים, מאפיינים של כל אחד, מה עושה כל פין. למשל סוגי DVi, VGA, RS232. תמונה עם מידע על סלוטים שונים של כרטיסים ועל ההבדלים ביניהם. תמונה עם מידע על סוגי זכרונות וההבדלים ביניהם. המטרה היא לתלות תמונות כאלה על הקיר בשביל להקל על העבודה, להסביר ביתר קלות לשואלים, ולהפגין מקצועיות ורצינות. מכירים כאלה תמונות? אולי מקום עם ריכוז של כאלה תמונות? תודה אור
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מאיפה אני משיג גינסים של אמינים. רצוי שיהיה תמונות של האלבומים שלו! [הזה של אנקור של האקדח הוא יורה ויוצר כזה BANG,וגם אמינם SHOW,וקודמיו,אני מתכוון בגודל טוב של מטר על חצי או מטר על מטר וכדומה...] אא אני גר ליד אשדוד,אז כול מקום שהוא אשדוד,רחובות,וכדומה יהיה לי מאוד נוח! תודה!
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג פוסטרים באיכות סבירה [חצי על רבע מטר ומעלה] של אמנים ולהקות ישראלים כגון מוניקה סקס, אריק איינשטיין, שלום חנוך וכו'? תודה רבה לעונים ולעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני חושב על זה, אבל רק עכשיו החלטתי לפנות למקום שבאמת יש סיכוי שיעזרו לי בו... : אני מעוניין להשיג (או לרכוש) פוסטר של חברה כלשהי, לא משנה איזה. כמובן שהמרהיבים יותר שראיתי היו שייכים לכרטיסי המסך השונים. האם מישהו יכול לספק קצה חוט?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש פוסטרים של משחקי מחשב כמו הפרסומות של משחקי מחשב בחנויות פניתי להד ארצי שהם מפיצים את המשחקים ונותנים את הפוסטרים אבל הם לא היו מוכנים לתת לי פוסטרים למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא פוסטרים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון עלה לי השתן לראש להשיג לעצמי פוסטר (על הקיר). איך שאני רואה את זה (ותקנו אותי , אם אני טועה), יש לי שתי אפשרויות: א ) לקנות אותו, וזו הבעיה, כי אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות פוסטרים. ב) להוריד את התמונה הרצויה , ולהדפיס אותה בפורמט פוסטר בחנות צילום. זה לא נראה לי הכי טוב, כי אני לא בטוח שזה יצא באיכות (רזולוציה והנייר עצמו) טובה כמו פוסטר קנוי. עכשיו, אני מכיר את האתרים allposter.com/co.il וכן את האתר art.com , אבל, אין במבחר שלהם משהו שאני אוהב (אני מחפש פוסטרים של Marvell או DC קומיקס, אבל, המבחר של האתרים האלה ממש ממש קטן). אז תהיתי, מה אתם חושבים בנושא, ואם יש לכם עצות. כמו כן, מקומות שניתן להזמין מהם פוסטרים , יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
תגידו מאיפה אני יכול להשיג את כל הפוסטרים היפים האלה של משחקי מחשב,מחשבים,חומרה וכאלה? אני ממשש מת להשיג כאלה אפילו לקנות כמובן... ;D
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהבתי את הפופ אפ הקטן שיש לדיונים בפורומים (שנותן תקציר לפוסט כשמרחפים עליו עם העכבר). אבל כרגע זה איטי מידי בשביל להיות מאוד שימושי. בויקיפדיה (לדוגמא) יש משהו דומה אבל מהיר בהרבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא משנה כמה פעמים כבר לחצתי "אל תציג שנית" אני כל הזמן מוטרד ממנו, מחדש, בחודשים האחרונים. נא לתקן.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא רוצה להתלונן יותר מדי, אבל כנראה מאז המעבר לשרת החדש השימוש אומנם מספיק מהיר, אבל כמות הפרסומות והPOPUPS עלו בהרבה... היש סיבה?
-
-
תוכנת פופקורן טיים חוזרת אל הרשת לאחר שהורדה על ידי ארגון ה-MPAA, והפעם בגרסת קהילה חדשה פופקורן טיים, תוכנת הזרמת המדיה שחוקיותה מוטלת בספק ונקלעת שוב ושוב לחיכוכים עם רשויות החוק בארה"ב, מסרבת להפוך לעוד מספר בסטטיסטיקה וחוזרת למרות הכל לרשת שוב – בערך. הפעם מדובר בגרסה חדשה, אך הכל נשאר אותו הדבר. אחד המודרים האחראיים על פיתוח הגרסה החדשה, גרסת ה-Community, ציין בדף הרדיט של פופקורן טיים שתהליך הפיתוח לא יפסיק למרות כל הלחצים המופעלים. באותו פוסט נעוץ, ציין אותו המודר שגרסת ה-Community זמינה כעת להורדה דרך הכתובת popcorntime.ml. באתר הזמני החדש ההורדה מבוססת על שירותים חינמיים ומירורים למינהם בכדי להאט כמה שאפשר כל תהליך נוסף מצד רשויות החוק. בנוסף…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שואלים אותי המון לגבי הפופקורן טיים שהפסיק לעבוד, ובכן הוא חזר בגרסה של הקהילה (popcorn time community) בכתובת הזאת: https://popcorntime.ml ניתן להוריד מכאן: https://popcorntime.ml/downloads תהנו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שנסגר לכמה שעות קריטיות, השרות חזר לעבור חלקית, ואולי בקרוב לא נצטרך את התוכנה לכתבה: http://hwzone.co.il/פופקורן-טיים-חזר-לעבוד-חלקית/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, פתחתי דיון על הנושא גם ב carsforum אבל בינתיים אין תשובות ומנסיון עבר אפשר גם כאן למצוא תשובות ענייניות בנושאי רכב, אז here goes: תיאור המצב: יש לי פוקוס פרטית 2006 האצ'בק 5 דלתות, בגרסאת המאובזרת - trend-x המערכת המקורית באוטו היא סוני (אאל"ט אין חיבור צ'יינג'ר במערכת זו) המערכת יודעת לנגן MP3 מכונן ה CD (יש שליטה מההגה ל CD ולרדיו) ויודעת לקבל AUX IN אבל במקרים כאלה השליטה היא מהמכשיר שמוציא את הסיגנל ולא מהמערכת\הגה. (ווליום עדיין אפשר לשלוט מההגה, הבעיה היא בהעברת שירים ותיקיות) הבעיה: אני לא אוהב ולא מעוניין להחזיק דיסקים באוטו, ואני רוצה סאונד איכותי ממערכת קבצים לשהי, ועדיין שליטה מההגה. אני מחפש פתרון שיאפשר לי לנגן מויזקה מהתקן נייד כלשהו (דיסק קשיח נ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו אולי במקרה יודע מתי הם פותחים סניף בחיפה ? רשום באתר בקרוב אך השאלה היא כמה בקרוב....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם מעוניין לדעת ,אולי יהיה אפשר לארגן איזה טורניר ככה
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
למישהו יש אתר טוב\תוכנה ל-poker texas hold'em? אני יודע שיש המון כאלה - אבל איזה מהם הכי איכותי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך רענון בחוקים איך הולך סיבוב משחק. מה שאני זוכר שכול שחקן מקבל 2 קלפים, לאחר מכן פותחים קלפים על השולחן אבל אני לא זוכר איך זה הולך. אני זוכר משהו בסגנון פותחים קלף סגור ועליו פתוח, ואז כול אחד מעלה אם הוא רוצה, ואז פותחים עוד אחד סגור ועוד פתוח ושוב מהמרים ובסוף פותחים שלוש סגורים ואז שלוש פתוחים על השולחן. תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, שאלה כזאת: האם אני, כשחקן ישראלי, יכול לשחק בפוקר טקסס הולדם על כסף אמיתי באמצעות PayPal? האם זה חוקי? מהם השיקולים שעלי לקחת בחשבון, במידה ואני בוחר לשחק אונליין? האם בימים אלו, בהם משתוללים ה"האקר הסעודי" ותומכיו, זה בטוח? תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 19.1k צפיות
-