עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ראיתי איזה כתבה רצינית ב youtube שאמרו שיש שני אכויות יצור, אחד שאחרי שנה שנתיים דברים מתחילים להתפרק (סריגים) והגיטרה לא נשראת בכיוון, וזה ממש מכה. היא עולה 2500 ש"ח בכלי זמר

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. איך המחירים של מחשב PC בארה"ב לעומת בארץ? אני יודע שבניידים המחירים בארה"ב לעמות פה הם מאד זולים ומה בקשר למחשב PC

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  3. Started by SoHoN BuChO,

http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=482 תקראו בתיאור

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש כבר מספר חודשים אתר מסוים שאני לא זוכר את הכתובת שלו ואני נואש כבר האתר מכיל הרבה מנגינות מהז'אנרים השונים לטריילרים של סרטי הוליווד, אני רק זוכר שהעיצוב של האתר היה אדום אנא מכם עזרו לי למצוא את האתר

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. טוב בזמן האחרון יש כל מיני דיווחים איזה קבוצה החתימה את איזה מאמן\שחקן\שוודית ;D בקיצור בגלל שהדיונים על הליגה ושרף גם ככה נהפכו לדיונים על החתמות ואת מי צריך להחתים החלטתי לפתוח דיון במיוחד בשביל זה הדיון יכלול דיווחים בתקשורת כמו זה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3551179,00.html וכמובן הדבר הכיף וזה לנסות לבנות קבוצה רק תנסו שזה יהיה ראלי ולפי התקציב זה לא ששקיל אוניל מגיע בקרוב לליגת ווינר

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  6. Started by pringles,

איפה אפשר להשיג אחד כזה וכמה בערך זה עולה זוכרים את המשחקים של פעם במשחקיות היה של terminator2

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. אוקיי, למי פה התחוור היום שה OC שלו לא יציב באמת? ;D

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. Started by QQQ,

לאחר שראיתי את ההפרש מחירים המגוחך בין טלויזיות LCD לארץ לבין לחו"ל חשבתי שאולי כבר עדיף להזמין מחו"ל. אם אני רוצה להזמין את הדגם הבא נניח: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart&A=details&Q=&sku=544289&is=REG המחיר יוצא 1,352$ כולל משלוח UPS. כמה זה יוצא נטו בדולרים בערך (כולל כל העמלות המטופשות שלוקחים כשזה מגיע לארץ)? והאם אפשרי בכלל להעביר כזאת חבילה גדולה במכס?

9. Started by LIOR42,

מחפש מקום שבוא אפשר להדפיס תמונות על גבי בד לונג בגודל לפחות 2X2

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  10. Started by Holography,

השאלה בכותרת, אולי למשהו יש ניסיון... ובבקשה, בלי כל מיני ליצנויות. לא מצחיק.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. מין עיבות קל שגורם למסך להראות לא ישר/שטוך ומקשה בעיקר על קריאה מהמסך.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. Started by klayton,

אפילו ברגעים הכי אינטימיים

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. חשבתי שכל אחד יביא תרד 1-2 הכי הזויים שהיו אי פעם פה בפורום ככה שהאנשים שלא ראו אותם , גם יזכו לזאת הזויים , מצחיקים , אדירים , איך שלא תקראו לזה הנה שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210367.0 נ.ב. אני מקווה שלמנהלים אין שום בעיה עם זה כי אני לא ראיתי שזה עומד בניגוד לחוקים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. funny sh*t ;D

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  17. זהו חברים! תוציאו מהר את החשבוניות האחרונות על השוחד שנתתם כי משבוע הבא פשוט לא תוכלו יותר! ואני שואל.... מה לעזאזל קורה בבית המשפט?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  18. Started by nitsanroz,

כמובן שיש לנו אחלא אתרים כמו LALA LIONETWORK וכו' אבל בכל זאת אם אתם משתמשים או מכירים אתרים בינלאומיים כאלה שיש להם "סיקורים" אמינים ומעודכנים (בעיקר לתוכנות) אנא ספרו לי עליהם תודה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. שלומות חברי הפורום, אני זקוק לעזרה, מחר מתכונת ב007. הנושא הוא וקטורים אלגברים. השאלה היא כללית, אך אני אתן דם דוגמא ממשית. השאלה היא "איך מוצאים ישר חיתוך בין שני מישורים?" והנה דוגמא "ממשית": נתונים המישורים(הנחתכים) הבאים: 11x-6y+z+10 = 0 2x+3y-4z+5 = 0 מצא הצגה פרמטרית לישר החיתוך של שני המישורים. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. יש לי חמישה דגי אוסקר בגוונים שונים. איך מבדילים בין זכר לנקבה? מישהו יודע? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ALONLENA,

פתחתי רדיו בשרת ואני צריך שתכנסו לכתובת ותגידו לי אם שומעים איך שומעים וכ"ו בבקשה זה חשוב מאוד http://alon.listen2myradio.com

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  22. היי, אני מעוניין לקנות פוסטרים של כמה להקות, ובפרט של the clash. אני מכיר את החנות בסינמה סיטי, ויודע שהפנינג בסניפים מסויימים ואיזושהי חנות דיסקים בדיזינגוף סנטר מוכרות, אבל אשמח לעוד שמות ומקומות עם פוסטרים, תמונות, מה שזה לא יהיה במצב נורמלי.. אם אתם מכירים חנות עם קטלוג אינטרנטי... מה טוב תודה.

23. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני עדיין "תקוע" עם חבילה של 750 קסל"ש וחשבתי לעבור לחבילה של מגה וחצי או משהו. ומסקרן אותי לדעת כמה אנשים משלמים על האינטרנט שלהם. קיבלתי הצעה של כ90 ש"ח עבור התשתית + הספק וזה ניראה לי קצת יקר... עכשיו ממש קשה לעשות סקר שוק כי רוב, אם לא כל, ספקי האינטרנט כבר לא מציגים את החבילות שלהם באתר אלא רק דרך הטלפון. אז כמה אתם משלמים עבור האינטרנט שלכם, אם זה לא סוד גדול ?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  24. Started by HaEsrimVeArba,

מישהו יודע מתי נקבל את הציונים של בחינות הגמר? י"ד נגמר לפני מלא זמן.. אני רוצה את הדיפלומה הארורה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ccc,

מישהו יודע כמה בערך יעלה לי להדפיס EBOOK של 200-300 עמודים ? יש לי 2 ספרים להדפיס... אחד ספר מתכונים עם איזה 3 תמונות של עוף צבעוניות והשני ספר טקסט שקניתי שלא קיים בHARDCOVER... וזה סיוט על המחשב אם היה לי סימביאן על הפלאפון זה היה הכי טוב.. כל הספרים בכיס ! אבל אין קורא PDF ג'אווה רגיל נכון ? צריך להביא pocket pc.. לאן לפנות, כמה יעלה, כמה זמן יקח ? תודה ! ד"א האם יש חנות ספרים טובה שיש בה הכל ששולחת מהאיחוד האירופי ולא ארה"ב ? משלוח יקר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.