עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Joli,

למי שלא ידע מהיום ניתן לנהל שיחות ווצאפ מהדפדפן גם לבעלי האייפון, אופציה שהייתה חסומה למכשירי IOS עד עכשיו. חפשו בתפריט ההגדרות whatsapp web. הכנסו ל: https://web.whatsapp.com/ סירקו את הקוד דרך המכשיר ותהנו.. לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4692595,00.html לדעתי זה תוסף מבורך למי שיושב כל היום על המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dudik007,

אחרי שאני נרשם לאתר ומביא את הכרטיס אשראי שלי אני לא מבין ולא יודע איך לראות אם יש משלוח לישראל וכאלה.. איך זה עובד כל העסק הזה מישהו יכול לעזור?..

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  3. Started by apple lover,

שלום אני מחפש אינדקס של כמה שיותר אתרים בכמה שיותר קטגוריות. (ישראלים) אני צריך את זה לפרויקט מסוים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. Started by Dror Arasheven,

שאלת נייוב . אם אני שולח אי מייל מאתר של וואלה . יש אפשרות לאתר את ה IP ?? ואתרים כמו זה הם שומרים אימלים שנשלחו ממנו ונמחקו ע"י המשתמש ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by עמיר שחר,

יש לי סרטון שאני רוצה לעלות לרשת ולפרסם ת'לינק עליו בפורום מסוים. האם משהוא יודע על אתר שאוחל לעלות עליו מדובר על קובץ של בסביבות 900KB. תודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. שלום אני די בהתחלה בקורס אני תקוע בשאלות למשל כמה רשתות יכילו 80 מחשבים, 100 וכו הבעיה שהרשת מוצפת במידע, האם משהו יכול לכוון אותי לאתר או מידע שיכול לעזור לי בכלל הייתי שמח אם יש משהו שאפשר להעזר בו

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  7. Started by Bug2000,

שלום ושבוע טוב לכולם. בזמן האחרון הזמנות של חומרה מחו"ל תפסו תאוצה. כמובן שהצורך בלממש אחריות על מוצרים שנקנו בחו"ל גם הוא נמצא בעלייה. הרבה מאוד אנשים אומרים "מה הבעיה עושים RMA היום האחריות היא בין לאומית" אני אישית אין לי מושג בזה. יש לי לוח אם מת של GIGABYTE שנקנה מחו"ל (עדיין באחריות)ומעניין אותי לדעת איך התהליך הזה עובד ולאיפה ניגשים ? (למה לא להחיות לוח מת?) אשמח לשמוע מידע על התהליך מאנשים שעברו אותו בעבר. תודה !

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. עדיף בעברית =] תודה... זה יחסית דחוף

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  9. Started by stame,

שלום אני יושב הרבה על המחשב ויש לי בעיות בגב וכסא די גרוע. אני מחפש כסא טוב שלא יהיה ממש יקר, מקסימום 800 שקל. תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

אני צריך אתר או תונכה שתרשום אתר בהרבה מנועי חיפוש בו זמנית ולא אחד אחד

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  11. Started by ward,

אם אפשר אם יש למישהו אתר או משהו להציע לגבי פתרון בגרויות מתמטיקה שאלון 006 משנת 1995 עד 2005 אני אודה לכל העוזרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by INFERNO,

אני צריך כל מיני אתרים של דילים וכל מיני שטויות באיזור הזה ההורים רוצים לנסוע לטבריה או משהו באיזור לחמישי-שישי-שבת יודה לכם מאוד אם תתנו לי לינקים , אתרים , טלפונים ושאר ירקות וטובין מינין תודה רבה !

13. Started by Yossarian22,

אני לא יודע אם פרסמו פה כבר, אבל.. מפתיע " I don't know how many times I have listened to this but I still get chills "

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  14. Started by 114508534,

יש לי אפשרות להתחבר ליאס ולקבל יאס מקס חינם , אפשר חוות דעת על מהכשיר למי שיש ומפרט כמה ההארד ואם אפשר להחליף, להעביר למחשב תכנים וכ'ו תודה

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  15. Started by irav,

נולדתי ב"כז' באייר ואני צריך לדעת מה פרשת השבוע .... אז מה הפרשה בתאריך כט באייר ?(כי כט באייר... זה יום שישי)

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  16. מה נחשב ליותר שווה ? לקבל 100 במתמטיקה או אנגלית 3 יחידות או לקבל ציון של 55 ב4 יח"ל ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אם מישהו יוכל להמליץ על מקומות באיזור המרכז\שרון זה יהיה מעולה. למי שיש מטען למכשיר שהוא לא צריך והוא מתגורר באיזור השרון (כפ"ס,רעננה) והסביבה, אני מוכן לתרום כליה או לשלם 70 שקל בשבילו.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

יש לי word 2003 באנגלית בלי lingo support for hebrew fonts ויש לי רק פונטים בסיסיים איפה אני מוצא עוד פונטים , אני צריך בעיקר את כל gutmann לכתב יד

19. שלום לכולם אני חייב דחוף את השיר של יהודה פוליקר מיליון פחדים אם מישהו יכול להעלות את השיר לפה או לישלוח לי בפרטי אם אסורר אז תודה אני פשוט חייב את זה להיום עד 11

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. מעניין אותי אם עובדים על אנשים או שזה באמת שווה משהו הפירסומת החדשה הזאת שלהם על ה4 מגה אינטרנט אלחוטי ו300 דקות חינם בטלפון...

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  21. שלום, מישהוא יכול להמליץ לי על מורה נהיגה טוב מאוד מאוד באזור תל אביב רמת גן שיעביר אותי טסט כמה שיותר מהר ובפחות כסף תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. Started by Koss,

בשביל מחקר קטן שאני עורך, אני צריך שמות של כמה שיותר סוגי "לוגיות". ואני מדבר על דברים כמו - קרימינולוגיה אנתרפולוגיה אסטרולוגיה וכו' וכו'... תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  23. ???

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  24. Started by Zrizi,

החלטנו לשדרג את מכונת הכביסה (הישנה קיבלנו במתנה יד 2 לפני 7 שנים והיא קטנה ולא מוצלחת במיוחד), למכונה חדשה בעלת קיבולת של 7ק"ג. עשיתי קצת בירורים ואני מפרסם פה את עיקרי הדברים בשביל: א. אולי יעזור למישהו. ב. אשמח לתגובות והמלצות. קודם כל צריך לבחור בין מכונה עם פתח קדמי לפתח עליון. מכונות עם פתח עליון צרות יותר וחוסכות מקום, המבחר שלהם מוגבל יותר והם קטנות יותר (עד למשקל של 5.5 ק"ג, לעיתים נדירות 6 ק"ג). לכן נשארנו עם פתח קדמי. לפני 20 שנה, מכונות היו יכולות להחזיק 20 שנה, מה שכבר לא נכון היום מכיוון ש: א. איכות החומרים השתנתה על מנת לחסוך עלויות. למשל הדוד (החלק שמסתובב) עשוי היום מפלסטיק ולא מתכת. ב. רוב החברות מייצרות במדינות בהם הייצור זול יותר. 95% מהמותגים הגרמניים…

• 1 תגובה
    • 7.8k צפיות
  25. אוקיי, למי פה התחוור היום שה OC שלו לא יציב באמת? ;D

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.