כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
הטסט שלי התחיל היום בשעה 12:30 והסתיים בשעה 13:10-30 בערך.. מישהו יודע מתי תיהיה תשובה ?!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש אתר שהוא דומה למה שיש באתר הזה אתם יודעים תומכים במחשב וכל זה ושחכתי מה הכתובת שלו זה מה שאני זוכר: www.iponaul משהו כזה מישהו מכיר אתר כזה??
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
היי. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לשמור עליו נקי ומסודר, כך שביצועיו ישמרו לאורך זמן. על המחשב הנוכחי שמרתי בכבוד למשך שנתיים, הוא כמעט חסר ספייוורים, חסר ווירוסים, אני מאוד מסודר באופן איחסון הקבצים שלי וכו', אך התווכחתי לכך שזה לא מספיק. מעולם לא פירמטתי, איחוי דיסק עשיתי פעם ראשונה החודש ומעולם לא ניקיתי את תכולת המארז! יש לי מספר של שאלות בנוגע לתחזוקה ולשמירה על תוכן וחומרת המחשב, כך שאוכל רק לשפר את אופן תחזוקתי בעתיד. אני מקווה שתוכלו לספק לי תשובה לרובן, אני באמת אהיה אסיר תודה. 1. כמה מחיצות לעשות בעת התקנת הווינדוס? 1, 2, 3? ולמה כל אחת מועילה ואיך לסדרן? (לדוגמא: שתי מחיצות, רחת למשחקים ומולטימדיה ואחת לתוכנות ווינדוס). 2. פירמוט המחשב, מתי, למה ואיך? באמת, אין …
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם . החלטתי להרשם לכאן , כי חשבתי שהגיע זמן לצאת לעולם מאחורי הוילון , ולעזור קצת לכולם עם הידע שלי , וללמוד מכולם . ולבעיה שלי אתמול למחשב של אבא שלי נשרף הלוח , שקנינו בזיגזג לפני חצי שנה בערך . חשבתי לצלצל אליהם , אבל כל הזמן תפוס , אז אמרתי , אולי יש להם את הלוח הזה באתר . אני נכנס לאתר , ושומו שמיים ! אין זיגזג , יש הודעה על תקלה , ובטלפונים תפוס , ואני שונא להשאיר הודעות . למישהו יש מושג מה קרה להם ? נראה לי מוזר כל העניין הזה , אחרי מה שקראתי על עתיד , וגם ראיתי כאן שרשמתם משהו על פלונטר גם . ???
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין כמה דברים קטנים למחשב שבחו"ל הם עולים גרושים ובישראל יחסית יקרים. אני מצאתי כמה חנויות בחו"ל כמו petra ששולחות לישראל, אך המחיר של המשלוח הוא כ-10$ וזה כבר לא יוצא כל כך משתלם. האם יש חנויות מחו"ל ששולחות בחינם? אני לא צריך חבילה עם מספר מעקב(שזו הסיבה למחיר המשלוח), אני מסתפק ב air mail.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
אהלן אפשר להזמין סכינים מחול? כמו של kershaw,sog,benchmade,spyderco ? למשל להזמין את הסכינים האלו באיביי, או מהאתר של החברות האלו..זה אפשרי? מכיוון שזה נחמד לנשק, אני חושב שיהיו דיי הרבה בעיות עם הדברים האלו למי שלא יודע למה אני מתכוון, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי סרטון שהוא על דיסק דיודי העתקתי אותו למחשב ואני רוצה לעלות אותו לאינטרנט הוא שוקל משהו כמו 700 מגה בשביל שיוכלו להוריד אותו במחשב אחר איך אני עושה זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
למי שלא ידע מהיום ניתן לנהל שיחות ווצאפ מהדפדפן גם לבעלי האייפון, אופציה שהייתה חסומה למכשירי IOS עד עכשיו. חפשו בתפריט ההגדרות whatsapp web. הכנסו ל: https://web.whatsapp.com/ סירקו את הקוד דרך המכשיר ותהנו.. לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4692595,00.html לדעתי זה תוסף מבורך למי שיושב כל היום על המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שאני נרשם לאתר ומביא את הכרטיס אשראי שלי אני לא מבין ולא יודע איך לראות אם יש משלוח לישראל וכאלה.. איך זה עובד כל העסק הזה מישהו יכול לעזור?..
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אינדקס של כמה שיותר אתרים בכמה שיותר קטגוריות. (ישראלים) אני צריך את זה לפרויקט מסוים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שאלת נייוב . אם אני שולח אי מייל מאתר של וואלה . יש אפשרות לאתר את ה IP ?? ואתרים כמו זה הם שומרים אימלים שנשלחו ממנו ונמחקו ע"י המשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סרטון שאני רוצה לעלות לרשת ולפרסם ת'לינק עליו בפורום מסוים. האם משהוא יודע על אתר שאוחל לעלות עליו מדובר על קובץ של בסביבות 900KB. תודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום אני די בהתחלה בקורס אני תקוע בשאלות למשל כמה רשתות יכילו 80 מחשבים, 100 וכו הבעיה שהרשת מוצפת במידע, האם משהו יכול לכוון אותי לאתר או מידע שיכול לעזור לי בכלל הייתי שמח אם יש משהו שאפשר להעזר בו
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם. בזמן האחרון הזמנות של חומרה מחו"ל תפסו תאוצה. כמובן שהצורך בלממש אחריות על מוצרים שנקנו בחו"ל גם הוא נמצא בעלייה. הרבה מאוד אנשים אומרים "מה הבעיה עושים RMA היום האחריות היא בין לאומית" אני אישית אין לי מושג בזה. יש לי לוח אם מת של GIGABYTE שנקנה מחו"ל (עדיין באחריות)ומעניין אותי לדעת איך התהליך הזה עובד ולאיפה ניגשים ? (למה לא להחיות לוח מת?) אשמח לשמוע מידע על התהליך מאנשים שעברו אותו בעבר. תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
עדיף בעברית =] תודה... זה יחסית דחוף
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום אני יושב הרבה על המחשב ויש לי בעיות בגב וכסא די גרוע. אני מחפש כסא טוב שלא יהיה ממש יקר, מקסימום 800 שקל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
אם אפשר אם יש למישהו אתר או משהו להציע לגבי פתרון בגרויות מתמטיקה שאלון 006 משנת 1995 עד 2005 אני אודה לכל העוזרים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך כל מיני אתרים של דילים וכל מיני שטויות באיזור הזה ההורים רוצים לנסוע לטבריה או משהו באיזור לחמישי-שישי-שבת יודה לכם מאוד אם תתנו לי לינקים , אתרים , טלפונים ושאר ירקות וטובין מינין תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני לא יודע אם פרסמו פה כבר, אבל.. מפתיע " I don't know how many times I have listened to this but I still get chills "
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להתחבר ליאס ולקבל יאס מקס חינם , אפשר חוות דעת על מהכשיר למי שיש ומפרט כמה ההארד ואם אפשר להחליף, להעביר למחשב תכנים וכ'ו תודה
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
נולדתי ב"כז' באייר ואני צריך לדעת מה פרשת השבוע .... אז מה הפרשה בתאריך כט באייר ?(כי כט באייר... זה יום שישי)
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
מה נחשב ליותר שווה ? לקבל 100 במתמטיקה או אנגלית 3 יחידות או לקבל ציון של 55 ב4 יח"ל ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להמליץ על מקומות באיזור המרכז\שרון זה יהיה מעולה. למי שיש מטען למכשיר שהוא לא צריך והוא מתגורר באיזור השרון (כפ"ס,רעננה) והסביבה, אני מוכן לתרום כליה או לשלם 70 שקל בשבילו.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-