כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יש כזאת חברה בשרון שניקראת SPIRITUS . אבל מה לעזאזל הפירוש ? זה בטוח לא מילה באנגלית. חשוב לי הפירוש כי בתור ניק SPIRITUS מוצא חן בעניי ורציתי לדעת את הפירוש . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תיבת אימייל חינם http://www.fav.co.il/clicks.php?uid=863&page=19 תיכנסו, תוכלו לבנות לכם אימייל מגניב
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מטען נקודתי Q נמצא במרכזה של קוביה בעלת מקצוע A מהו השתף החשמלי העובר דרך אחת הפיאות של הקוביה. פסיכומטרי בספטמבר+השביתה לא עשו טוב לידע שלי בפיזיקה, אני מבין שצריך להשתמש בחוק גאוס, אז אשמח לכיוונון מהיר עריכה: בערך הסתדרתי השטף העובר דרך כל המרחב מהנקודה Q הוא 4*pi*q בגלל שאני צריך צריך רק שישית מהמרחב (צלע אחת של קוביה) אז זה יוצא 4*pi*q חלק 6 כווננתי את זה לפי התשובה בספר שהיא שישית Q חלקי E0 כשE0 (יוונית) זה אחד חלקי 4פאיK (ופה נוצר הבלבול שלי כי את זה ראיתי רק אחר כך בדף נסחאות). השאלה העמוקה היא איפה מתחבר האורך A ומיקום הקוביה... משהו מסריח פה... HELP :'(
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
מה כדי לקנות את הSamsung 740 או MOTOROLA 840? אני מבולבל כי הSamsung הרבה יותר טוב מהMOTOROLA אבל אין לו MP3 ולMOTOROLA יש.. מה אתם אומרים? דרך אגב זה מרשת פלאפון...
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תנעליים של לברון מישהו פעם הזמין מהאתר ויכול להגיד לי מה וכמה ועם שילם מכס או משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיימתי כרגע אחד מכמה וכמה שיחות מתסכלות שהיו לי עם נציגי שירות הלקוחות של הכבלים והחלטתי לשתף אתכם על מנת שתבינו את רמת השירות שמקבל שם לקוח. הזמנתי שירות טלוויזיה בכלים של HOT. הגיע טכנאי וסידר נקודה וממיר (הטכנאי התבקש מראש לסדר את שלושת הנקודות בבית שיתאימו לממיר, שילמנו על כך אך בדיעבד התברר שרק נקודה אחת הותאמה לממיר - דבר שעדיין מחכה להיפטר). אחרי לכתו של הטכנאי התגלה שחלק נכבד מהערוצים לא נקלט. תיאמנו שוב הגעתו של טכנאי שהגיע ובדק ומצא שיש צורך במגבר. הטכנאי הכריז כי אין ברשותו מיידית מגבר וכי הוא ישוב לפתור את הבעייה "בהקדם". עבר לו שבוע שלם ואין קול ואין עונה - ובטח לא טכנאי שיפתור את הבעייה. שיחה נוספת לשירות לקוחות של החברה (והמתנה ארוכה כרגיל על הקוו לנציג) וה…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באיזה אתר להשוואת מחירים אתם ממליצים להתשמש? שמעתי שאתר zap.co.il לוקח בערך 30 אגורות על כל לחיצה על קישור שמוביל לאתר שלהם. לכן רציתי לשאול על איזה אתרים להשוואת מחירים בישראל אתם ממליצים להשתמש? תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , ברשותי אוטו שהחלל הפנימי שלו ברובו בהיר ומתלכלך מהר ובצורה קיצונית. כבר תקופה שאני מעוניין לקנות איזה ספריי , קצף , ווקס (או כל דבר אחר שעולה על הדמיון) בשביל לנקות את הפלסטיקים את הריפוד וכו', אין לי מושג בזה בכלל וגם לא לאנשים שסובבים אותי לצערי . היום אחרי חודשים נשבר לי ושילמתי מחיר מופקע על ניקיון פנימי+חיצוני , 150 שקל , ללא קיטור או שיטה מתוחכמת פשוט חומר טוב וג'ילדה. האוטו נקי ונעים אבל ההרגשה שאפשר לעשות את זה בחצי מהמחיר . ופה אני בא לשאול אותכם , אלו מכם שמכירים ומנוסים בעניין . מה לקנות ? מה לעשות ? בין היתר לא מדובר רק במחיר, אלא גם שאף אחד לא מנקה את האוטו שלך יותר טוב ממך כי לך אכפת.
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי כמו שהכותרת אומרת אני מחפש סיכום\חיבור על המיקלדת לצורך הגשה לבצפר, אבל לא מוצא (חיפשתי בגוגל) אני צריך על המיקלדת בכלליות ואם אפשר גם על כל מיני טכ' חדשות שיש במיקדלת... תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי חברים. שוקל לקנות מזרן חדש זוגי במידה 160*200. אין לי בעיה להשקיע על משהו טוב . אשמח לקבל המלצות על חברות יוקרה/פרימיום/דגמים מסוימים. חשוב לי שיהיה תחושת בית מלון עד כמה שיותר. תודה לכולם.
-
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
08-astrix_-_sex_style-numb 02-astrix_-_coolio_infected_mushroom_remix-mycel Infected Mushroom - I Wish (Skazi Rmx) 06-Astrix - On Fire-Numb בסגנון הזה אבל חדשים תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לכם מושג מי מייבא את האייפד ?? חוץ מ איידיגיטל .??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממצב אחים שמעו יש ת'משחק הזה שמשחקים ומתרכזים בו ושקועים בו ופתאום באמצע יש תמונה של איש מפחיד או משהו וקול וכולם נבהלים מיזה ואני רוצה לעשות את זה למישהו.... ואם לא זה אז איזשהו משחק פלאש שאפשר להוריד ולשנות קבצים ואז במקום finish או משהו משנים לתמונה מפחידה ושמים צליל מגניייב פליייז אני חייייב את זההההה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי למחשב שלי מעבד וזיכרונות חדשים Intel P4 3.0GHz 1MB וזכרונות: 2x256 Samsung 400MHz אך המחשב לא עובד במהירות לה ציפיתי, חשבתי לעצמי לעשות בדיקות למחשב, אך אני לא מבין בתוצאות כמו שאנשים אחרים כן מבינים אז בדקתי את המחשב בתוכנת ה PCMARK וב SISOFT SANDRA האם תוכלו לעזור לי לשפר את ביצועי המחשב שלי או לפחות לבדוק אם באמת הוא עובד לאט מן הרגיל? שני הקבצים נמצאים בתוך קובץ אחד מקובץ כי הם שקלו יותר מידי האחד של PCMARK והשני של SANDRA בתודה, עמית [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אתר שמאפשר להכין סרטון פלאש על מסלול של טיול שביצעתי. www.netgallery.co.uk הבעיה היא שאני לא מצליח להרשם אליו. ניסיתי מס' פעמים והוא פשוט נתקע במהלך הניסיון. למייל אני מקבל "אישור הרשמה" בגיבריש ולכן לא מצליח לסיים את תהליך ההרשמה מישהו יכול לייעץ מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מכיר את מיטוס ואת לייזרקלוב מישהוא מכיר עוד אתרים אני שוט מנסה למצואת את מלחמת הכוכבים אימת הפאנטום בדיוידי עם תרגום עברי ללא הצלחה פשוט חרשתי את כל החנויות כגון טאוור רקורדס וקרביץ וסטימצקי ללא הצלחה אני מחפש עותק למכירה לאוסף שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, מצאתי מחשבון בבית שלי מסוג קומדור בן יותר מ 30 שנה, זהו המחשבון הראשון מסוגו במדינת ישראל. והוא במצב מעולה. הינא תמונה. http://img150.imageshack.us/img150/170/dscf12396en.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אותי חוות דעת מקצועית מאשר אנשים אחרים. ותגיבו למה בחרתם את האפרשות הזאת...
-
- 81 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
http://gizmodo.com/gadgets/peripherals/the-most-geektastic-way-ever-to-make-coffee-246925.php כל מילה מיותרת ;D
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן אני חושב על לשדרג את המהירות אינטרנט שלי... רציתי לעשות בדיקה קטנה ולראות כמה אתם משלמים, על מה ולמי. אשמח לשיתוף פעולה תודה!
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אני צריך טובה ממישהו שעורך ויוצר מיקסים של מוזיקה אלקטרונית מכירים את הטראנסים האלה, שבאמצע שום מקום פתאום תוקעים בהם איזה משפט מופלץ ? אני מחפש משהו בסגנון הזה, שיהיה דומה ל ASTRIX או אולי אפילו ממש ASTRIX ואני מעוניין לשלב בו משפט שמישהי אומרת, שיש לי דגום ב MP3. זה לא כ"כ להפצה , יותר משהו פרטי. מישהו כאן יכול לעזור בקטע כזה במקרה ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ב 11 בפברואר הזמנתי חבילה מBIC ב 12 היא נשלחה. לפני כמה ימים קיבלתי בדואר את המכתב שאומר לי לקחת את החבילה מהדואר. החבילה היא בלי מספר מעקב. כמה ימים אחרי שקיבלתי את המכתב מהדואר, הלכתי להביא את החבילה. הם לא מצאו אותה, גם המנהלת חיפשה ולא מצאה אותה. אמר לי להשאיר מספר טלפון על המכתב שאומר לי לקחת את החבילה, השארתי והלכתי. באתי יום אחרי כדי לראות מה קורה. לא מצאו אותה ואמרו שאולי היא נשלחה בחזרה לסין או הגיעה לסניף אחר של הדואר. מה עושים מכאן? למי אני פונה? אני יכול לתבוע מהדואר את כמה שעלתה לי החבילה? תודה רבה על העזרה.
-
- 198 תגובות
- 28.4k צפיות
-