עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RayZ,

רציתי להבין איך הולך כל הקטע של הזיכוי כיום בחנויות מחשבים בסיטואציות כאלו- נניח שיש את המוצר X שלאחר כמה חודשים מחירו יורד ומתברר כתקול ובעייתי- החנות אוספת אותו ובמקום להחליף לחדש מוכנה לתת זיכוי. האם הזיכוי הוא בסך המחיר המקורי שקניתי את המוצר בו, הוא זיכוי בשווי המוצר בימים אלו?

2. Started by iveco,

הייתי במרכז הערכה בסלקום , עברתי את כל השלבים אמרו לי שהתקבלתי מילאתי פרטים כרטיס עובד חוזה עבודה וכו' אמרו לי שהקורס יתחיל ב 28.8 והמראיין " נעלם " אמרתי לו איפה הקורס פרטים משהו ? הוא אמר לי " יתקשרו אלייך ויגידו לך מה להביא לקורס שיהיה לך בהצלחה " , יום הערכה היה ב 22.8 ועוד לא התקשרו אלי משהו הזוי , יש להם את הנייד שלי התנהלות מוזרה , אני לא יודע מה לעשות להתקשר חזרה ? להגיע פיזית למקום ולשאול מה קורה ? לא יכול להיות שהקורס מתחיל ב 28 ועד עכשיו אף אחד לא חוזר אלי לתת פרטים - איפה הקורס באיזה שעה וכו' ... , בדרך כלל אחרי שמתקבלים לעבודה מתקשרים אלייך ושומרים על קשר פה כאילו נעלמו , משהו כזה בחיים לא היה לי

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by omri_ro,

מחפש אתרים ישראליים למכירת ציוד יד שנייה (משהו כמו EBAY) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by McMerc,

בימים אלה אני בודק את האשרות לעבור מחברת בזק אל השרותי הטלפון של הוט, בעיקר בזכות המחיר הנמוך. כאשר דיברתי עם נציג בזק, הוא אמר לי שבעוד חודש תצא הוראה ממשרד התקשורת והוט תחויב להפסיק את השירות של "דבר חופשי" (שכולל שיחות חינם לבזק). האם הדבר נכון?

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  5. Started by 114508534,

אני ממש לא מכיר את זופלין והייתי רוצה לדעת איז הדיסק ממש טוב שלהם

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  6. לנער מעל גיל 16. תודה מראש (תוצאה ראשונה בגוגל אומרת שלא, חברים מספרים אחרת)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יצא לי לבדוק במקרה את מדור הדרושים שיש פה באתר למרות שאני לא זוכר שזה היה קיים שם רק OCDB ומדור מודינג ועוד משהו ועלתה לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אותה מלא זמן איך זה שבכל עבודה כתוב "דורש ניסיון", כאילו מה אם נגיד רק עכשיו גמרתי את התואר\קורס, מה אני עושה בדיוק? איך לאדם יהיה ניסיון אם יש כאלה שרק רוצים להתחיל?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by li0r,

אנשים מי יודע איך אפשר לבנות שרת לרדיו כדי שתיהיה לו כתובת יחידה צריך את זה דחוף אנשים פליז תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by My_Name,

תיכננתי השבוע לקנות את האורגן Yamaha PSR-E313, שעולה בארץ כ-1000 ש"ח. אחרי סיבוב קצר באמזון, ראיתי שהוא עולה שם ~ 300 ש"ח פחות. http://www.amazon.com/Yamaha-PSRE313-PSR-E313-Portable-Keyboard/dp/B000Q6JEPU אף פעם לא יצא לי להזמין משהו מחו"ל, אז לא ברור לי עדיין כמה משתלם הדבר - מהי עלות המשלוח, מכס ? מע"מ ? כל אלה יהפכו את זה לעיסקה לא משתלמת ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bykeking,

לי יש שניים כאלה בבית כבר הרבה מאוד זמן, בערך חודש אחרי שהם יצאו, ואני חייב להגיד שזה פשוט שינה לחלוטין את הרגלי הצפייה שלי (במיוחד אחרי עידכון התוכנה האחרון). המכשיר הזה הוא פשוט מעולה. לא יודע למה אבל אני לא מכיר אף אחד שיש לו כזה ממיר. סתם מסקרן אותי אם למישהו פה יש.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי כאשר אני חוזר הביתה משירותי הצבאי לא יוצא לי כ"כ לעקוב אחרי תוכניות בלו"ז הטלויזיה אז מה שנשאר לי לעשות הוא בעיקר לראות הרצות של תוכניות בביפ מדי פעם וקצת השלמות מהמחשב. כרגע אני עם לא מעט פערים בסדרות דרמה אבל... אני מרגיש צורך לראות קומדיה איכותית, אחרי שנים של צפייה בשידורים חוזרים של סיינפלד וחברים. אז זהו, שאני ממש בררן בצחוק וקשה להצחיק אותי. כשאני רואה את ה2 האלו אני ממש יכול לשבת חצי שעה עם חיוך על הפרצוף, אבל קומדיות פשוטות בכלל לא משעשעות אותי. יש את SCRUBS והמצויירים (פאמילי גיי, סאותפארק) וכאלו שהם ממש נחמדים, אבל עדיין חסר הטץ' הסופי לסדרה קורעת. יש המלצות רציניות? גם דברים שהם לא ה-כ-י חדשים, אבל לא סדרות כושלות סדרות מעפנות ("תהרוג אותי וזהו" סטייל)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by 00000,

http://www.haborer3.net/%D7%94%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%94-3-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-11 יש שם איזה עשרים אלף דברים לא מובנים לעשות וזה פשוט לא עובד... הצליח לכם?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by djelectric,

טוב, זה היה נדרש כן... תתחילו לשפוך בהנאה את פסי הקול שעשו ויעשו לכם את המשחקים מהנים כמו שהם. אתן את בעיטת הפתיחה C&C Red Alert 2 music (Blow it Up) C&C Red Alert 2 music (Hell March 2)

• 82 תגובות
    • 19.6k צפיות
  14. Started by mrsph666,

שלום, קיבלתי רשיון B זמני, וכתוב שעלי לשלם 141.00 ש"ח - אגרה. היכן זה נעשה? בסניף דואר, בבנק, משרד הרישוי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by iakovl,

רציתי לברר למי יש בפורום PAYPAL והוא מוכן לעזור לי עם כמה דברים

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by american,

איש אחד גר בקומה העשירית. כשהוא קם בבוקר והולך לעבודה הוא יורד במעלית לקומת קרקע, וכשהוא חוזר - הוא עולה עד קומה 6 במעלית ואת שאר ארבעת הקומות הוא עושה במדרגות. השאלה - למה?

17. Started by adlanm,

כתובת מדויקת 8)

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by V3GiX,

יש פה מישהו שעבר\כרגע בקורס נתמ"מ? רציתי לשאול מה אתם חושבים על הקורס הזה, ובאיזה תחומים מתעסקים בשרתים מתעסקים אחרי הקורס?

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  19. אני שוקל ללכת אמרתי לשמוע עוד כמה דעות לפני זה תמיד טוב. מה אתם אומרים ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. תקף רק היום 29.7 ולבעלי כרטיס LifeStyle כולל: מקלדות, עכברים, רמקולים, עיניות, רשתות אלחוטיות. תנצלו את זה למי שיש כרטיס

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by demonshlomo,

אם אומרים לי11AM PDT מתי זה בשעון ישראל????? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

http://scirocco.vw.co.il/sites/scirocco.vw.beta.comrax.com/files/scirocco.pdf http://www.vw.co.il/gti/ מה דעתכם? לדעתי מבחינת ביצועים הGTI לוקח אבל אם מתחשבים גם באבזור אז השירוקו

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. המדפסת שרתה אותי נאמנה, והיא יחסית מודרנית (סדרת BJC של Canon). האם מישהו מכם מכיר מקום שקונה מוצרים שמישים-חלקית? בבקשה תזרקו לי הצעות נוספות. תודה. אגב, הבהרה: המודעה הזו אינה קריצה סמויה למכירה..

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

איזה חבר שלח הודעה פרטית: http://vinozlomekvavra.cz/system/fb/?a=F0F2EFE6E9ECE5AEE1EBAEE6E1E3E5E2EFEFEBAEE3EFEDAFF6B2B2B8AFB1B0B8AFB6B0AFF1B1B3B2B9B5B8B8B1B6B7DFB3B2B0B2AEEAF0E7&b=D4E1ECA0CEE5F4E1EEE5EC&v=07&s=fb מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מחפש תמונות של דירות מהפרוייקט החדש שבהולילנד בירושלים. חיפשתי הרבה בגוגל וחוץ מתמונה אחת לא מצאתי. יש אתר או משהו שיש בו תמונות מפרוייקטים חדשים ? אני יודע שזאת שאלה ממש טיפשית אבל בכל זאת , זה די חשוב לי ..

• 0 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים