עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by OnlyOne,

שלום לכולם כיום אני ממקסס ומתעסק עם מוזיקה בתוכנות מחשב וקצת נמאס ולא יוצא נוח אני מחפש עמדת DJ(בעבר* לפני שלוש שנים* הייתה עמדה המחיר טוב אבל כמובן שעבר זמן ואני מחפש עמדה עם שתי דיסקים וקורא צרובים(MP3) אפשרות לסקראצים ואפקטים תקציב 1500-1700 מדובר על עמדה ביתית ולא למסיבות ככה שלא צריך להגזים וגם עמדה נחמדה במחיר פחות מ1500 ש''ח תתאים תודה לכולם איני מתמצא בעמדות DJ

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by kinggil,

היום בלילה בשעה 10 ו 30,אני הולך ברחוב לבד,למסיבה של החברים שלי במרכז העיר, פתאום אני רואה שני אנשים מחכים על המדרכה, ואני עברתי למדרכה השניה, והם פתאום קוראים לי ילד, והם רצים עליי ,ועוצרים אותי ושואלים אותי שאלות,אחד מהם דחף אותי על הגדר כדיי שאני לא יברח, ואני שאלתי אותם מה אתם רוצים ממני???, וברחתי להם ריצת מרתון, והם רצים אחריי וצועקים סליחה על המילים נזיין אותך מכות. ובקיצור ברחתי והגעתי הביתה שלם. איזה פחד,בחיים שלי לא קרה לי דבר כזה, בחיים אל תלכו לבד ברחוב בלילה. יש לציין שהם היו שניי ערבים בני 17 לדעתי. אני מתאר לעצמי שהם רצו לגנוב לי דברים,הייה לי פלאפון שעון יקר,ארנק עם דברים חשובים,ועוד שתיי שקל שהיו lol.

• 171 תגובות
    • 12.4k צפיות
  3. Started by sdfzxc,

מי מה מו ? (הסדרה).

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  4. Started by night-fire,

מהו עמוד הבית שלכם? לי יש שניים: 1.Walla בשביל האימייל 2.HWZone (איך לא )

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bitonml11,

כתוב לי tan^2 a מה הכוונה? היחס בין הניצבים בריבוע? a^2:b^2 ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יוצר חדש, מוזיקה אקוסטית ישראלית מומלץ לשמוע! העמוד שלו בפייסבוק, תמיר בן נעים: http://www.facebook.com/pages/Tamir-Ben-Naim/119464304737737

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. [glow=red,2,300]צונזר[/glow] תמונה מושלמת, מכל בחינה אפשרית! גאונות לשמה!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  8. אחותי מחפשת עמותה שהבסיס שלה (ביסל"ח) יוכל לתרום לו מזון וכד' לקראת חג הפסח. מישהו מכיר ויכול לעזור? באופן מפתיע חיפוש גוגל לא ממש עזר בנושא

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

טוב... אני רוצה להעביר תמונה מהמחשב לפלאפון, SE W880. הכבל USB נמצא בחדר השני, ואין לי כוח לקום מהכיסא...... אין לי במחשב דרך לשלוח את התמונה ב-BT, לדעתי. מה שחשבתי עליו זה להעביר את התמונה ללפטופ דרך הרשת, ואז להעביר מהלפטופ לפלאפון ב-BT. ללפטופ אני יכול להיכנס ב-VNC ולשלוט עליו למרות שהוא בחדר השני, אבל הבעיה היא שהוא לא דלוק.... יש איזשהו סיכוי שיש לי דרך להדליק אותו מרחוק? הוא נמצא ב"שנת חורף"... יש אולי דרך אחרת? אתר כלשהו שמאפשר לי להעלות תמונה ולשלוח אותה לפלאפון? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

בביקורו האחרון בארה"ב, פרץ ואשתו התאכסנו במלון מפואר. בסביבות 17:00 , פרץ ניגש לטלפון ומחייג שרות חדרים, ואומר: TU TI TU TU TU TU מנהלת שרות החדרים (שאליה הועברה השיחה), לא הצליחה להבין את כוונתו של מר פרץ וכוון שסברה שמדובר בהודאה מוצפנת, פנתה בדחיפות ל- FBI. ב"אפס זמן" התייצבו שני סוכנים מה-FBI . ולאחר שעות של ניתוח ולימוד לא הצליחו לפענח את ההודאה ולכן החליטו להזעיק את ה-CIA. שרותי הביון שולחים עוד שני סוכנים למלון ש"יורדים על ההודעה", מנסים את כל כישרונם וניסיונם לפענוח אבל ללא הצלחה.. פרץ מצידו, כבר ללא סבלנות, חוזר ומתקשר לשרות החדרים - עכשיו הקו מצותת ע"י 4 הסוכנים ששומעים: TU TI TU TU TU TU במריטת שערות, הסוכנים פונים ל"מתרגם הראשי של השפה העברית" בבית …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. האם זה שווה ? היום באו אלינו לביצפר, זה שווה כדאי ? ומישהו יודע מה המחיר בערך....

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by someone,

הלכתי היום בפעם הראשונה, היה טוב מאוד.. סתם רציתי לשמוע חוויות של אנשים שהולים לזה יותר זמן ממקומות אחרים בארץ? (אני הייתי באימון בנהריה)

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by vk,

יש לי חשבון בבנק הפועלים ואני מתחת ל18, אמורים להוריד לי כל חודש מהחשבון עמלות? כל חודש מורידים לי השלמה למינ ד"נ 11.65 שח או מינ. דמי נהול 13 שח.

• 25 תגובות
    • 24.1k צפיות
  14. שלום חבר'ה, מישהו יודע מה היא עמלת הפקדת צ'ק דולרי בדיסקונט (לא לסטודנטים)? תודה.

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  15. Started by asaf556,

שלום האם לאחר שמכרתי מוצר באיבי העמלה נלקחת אוטומטית מהסכום שמועבר לפאיפאל או שאני צריך לשלם את זה ידנית לאחר השלמת העסקה? אשמח לתשובה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by Cryptonite,

שלום,לדוד שלי יש בעייה:מזיקים פלשו לחדר בבית שלו הוא תיכנן לרסס בעצמו עם K300 כי הם עדיין לא התרבו,אבל הוא גם צריך שקיות מפלסטיק שאוטמות מוצרים ואני מדבר על שקיות שתופסות נפח של 50 ק"ג כי יש לו הרבה דברים בחדר והוא צריך לנקות אותם עוד משהו:כל החפצים שבחדר שלו הוא תכנן להכניס לבריכה חמה מאוד כדי שכל הביצים יימסו,אתם חושבים שזה רעיון טוב לחסוך זמן? ומישהו מכיר חברה או איפשו לקנות שקיות גדולות שאוטמות דברים וכמה זה עולה? ואם מישהו פה ניסה הדברה,תביא חוות דעת תודה יום טוב

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by ORrrr,

לפני הרבה זמן, משום מקום התקשרה אלי עמותה מסויימת לשאול אם אני יכול לתרום. הייתי בטוח שזה היה סתם חד פעמי אז תרמתי. מאז כל הזמן מתקשרים אלי, מהעמותה ומעמותות אחרות, משחקים לי על המצפון ואני כולה סטודנט שבקושי גם עובד, לא עמיד בכסף מתקשה הרבה פעמים לסרב. מה שמפריע לי בעיקר זה שבפעמים שאני מצליח להגיד להם לא אוכל אותי המצפון אחר כך. אין לי לב להגיד להם לא להתקשר אלי יותר. אני גם רוצה לציין שבכל מיני התרמות קטנות של מסרונים ודברים כאלה של כמה שקלים אין לי בעיה ואני תורם. מה הייתם עושים במקומי? האם אני באמת צריך לאכול את עצמי כל פעם?

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by Gosha,

נגיד וכתבתי תסריט, איך אני יכול להוציא עליו זכויות יוצרים? עורך דין והכל או שמספיק לפרסם ב"במה חדשה" למשל תחת שמי?

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  19. אני בן 18 וגר באילת. אני מאמין ומקווה שאני אשרת קרוב לבית, ככה שיצא לי להיות לעיתים קרובות בעיר. אין לי אוטו פרטי וגם אין לי סיבה לקנות אחד לעצמי, ואני לא יכול לנהוג על האוטו של אבא כי הוא בליסינג (אפשר לנהוג רק מגיל 24). לכן, אני חושב על פתרון של קטנוע נחמד. אני לא מעוניין בטוסטוס וגם לא באופנוע אלא קטנוע של 50 - 125 סמ"ק. אני חושב שזה יספיק, לא? כמובן שאני לא מתכנן טיולים איתו, אלא סך הכל נסיעות קצרות בעיר קטנה עם די הרבה עליות, ככה שאני רוצה שהוא יסחוב אותן. הבנתי שהדלק לא עולה הרבה בכלל בגלל הכמות הקטנה שלו - ככה שזה די יתאים לי. ועכשיו לשאלותיי - מה מספר השיעורים המומלץ לפני יציאה לטסט? מה המחיר הממוצע של כל שיעור? אם עברתי תיאוריה לרשיון לרכב, אני צריך לעבור גם תיאו…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by My_Name,

אבא שלי עובד כנהג מונית, ויש לו מונית בבעלותו, אני יכול לנהוג בה ? ידוע לי שכדי לעבוד כנהג מונית, צריך להוציא רשיון מיוחד (מגיל 21), אבל זה כולל גם נהיגה שלא בתפקיד ? אם אני לדוגמא, בעל רשיון רגיל, מעוניין לנהוג בלבד, אני יכול לעשות את זה ? או שאי אפשר בכלל לנהוג על רכב שמוגדר כמונית, ללא רשיון מתאים ? אין לי כ"כ למי להפנות את השאלה הזאת חוץ מפה, אולי אני אתפוס איזה שוטר תנועה ואשאל, אבל בנתיים זה המקום היחיד - בדקתי טיפה, והחוק היבש, אומר שאסור. יש מצב שיש אפשרות בכל זאת

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. Started by Dark_Phantom,

אם יש ענפים אחרים תציעו ואני אשנה אני אישית מת על כדורסל

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by ot,

קטע אדיר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by NIRGOOD2009,

DreaMelodiC - The Power Exits Outside אחרי הרבה זמן שאבירם לא משחרר קטעים ..אני יכול לבשר לכם שיהיו עוד המון השנה כולל אלבום מדהים ומהפנט הקטע הבא שתאזינו לו ישאיר לכם את הלשון למטה! לי לפחות מתוך האלבום שמתחמם Happy Dream , אחרי שאבירם הוציא לפני שנתיים את הקטע Feel The Briza רצועה מספר 9 ,הנה הקטע המלא "The Power Exists Outside" שרובכם וודאי מחכים די הרבה זמן זוהי רצועה 2,תהנו ♫ קרדיטים הקלטות,קולות רקע,סמפולים,כלי הקשה,ומידי: אבירם דיין DreaMelodiC עיבוד (מיקס,מאסטרינג): אבירם דיין DreaMelodiC לחן: אבירם דיין DreaMelodiC עיצוב כריכה/וידאו קליפ: אבירם דיין DreaMelodiC חברת תקליטים והפצה בעולם - Power & Emotion Records File Name - The Power Exists Out…

24. Started by tascam,

http://www.idobarkan.com/katzav.html http://www.idobarkan.com/nassralla/funny_nassralla.html http://zone.walla.co.il/?w=//935963 TASCAM

• 13 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.