כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
סתם חשבתי למצוא מציאות במדור יד שנייה באתר אבל כשראיתי מה הולך שם חשכו עיני!!! האנשים שם הורגים אותי! הם נראה לי לא מבינים שהם מוכרים חפצים משומשים יד שניה!!! הם כאילו עושים טובה שהם מורידים 100-200 שקל למעבד/לוח שעולים 1000 +. אני יכול להבין את הרצון שלהם למכור במחיר גבוה אבל שיהיו ריאלים! אני אישית יעדיף להוסיף 200 שקל בשביל מוצר חדש+אחריות!! זוהי דעתי!! סתם נקודה למחשבה..
-
- 36 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הנושא הזה נפתח גם בפורומים של carsforum.co.il ואני שם אותו גם כאן בשביל דעה נוספת. יש בבעלותי פולו 96' מזה 3 שנים. בסה"כ רכב נחמד למישהו שלא התנסה במגוון גדול של רכבים. כבר אמרו לי שהחווית נהיגה לא משהו, אבל זה לא אומר לי הרבה. היו הרבה תקלות, ב3 שנים שהרכב אצלי הספקתי להחליף כמעט כל חלק אפשרי חוץ מהבלוק מנוע עצמו. וזה כולל את: -פאקום ראש -וונטה חדשה -משאבת מים חדשה אחרי שהישנה התפוצצה -קיט משולשים קדמיים כולל תפוחים -מיסבים -מצבר חדש -החלונות...אויי החלונות נפלו מספר פעמים. -פנסים קדמיים -טיימינג -בלמים -בלם יד שנשחק וסודר -צמיגים קדמיים חדשים אחרי שהישנים נאכלו מכל כיוון אפשרי -חיישן חדש (בעייה עם הטורים) -פתח מצערת שהרס לי את החיים..שוב..טורים -פלאנץ' (ככה קוראים לזה?)…
-
- 36 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
או ,ככה הורסים לילדה את העתיד http://www.youtube.com/watch?v=6-RFmbztwJg&feature=player_embedded#!
-
- 36 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בא לי להתלונן , בלי פואנטה נמאס לי לפתוח אתר אינטרנט כמו זה למשל שצירפתי ולאמץ את העיניים על מנת לקרוא את התוכן. כך מתבזבזים להם פיקסלים לחינם, קניתי מסך 17" שאפקטיבית הוא אולי 12", גם בזזתי כסף וגם בזבוז חשמל על השטחים המבוזבזים. אז קודם כל הורדתי את הפרסומות באמצעות block ads, כבר הרווחתי 20% יותר , בד"כ אני מגדיל את הכתב ע"י לחיצה על 'Ctrl' ו '+' כך ש 100% מהמסך מנוצל להצגת התוכן אבל הבעיה שכל פעם שעוברים לדף אחר או כשמרפרשים אז צריך לכוון את הדף למרכז כיוון שהוא מיישר לימין. אני כבר לא יודע מה עדיף מבחינתי, אני כן יודע שהנושא מעצבן אותי. אני בכלל לא מדבר על בעלי מסך רחב ששם רק 10% מהמסך מנוצל לתוכן. כשאני קורא ממגזין (למשל PopSci) אני קורא בנחת, בלי להתעייף ובלי…
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עד כמה לפי דעתכם קשה לפרוץ לפייסבוק ?? והאם הגיוני שילד בן 15 יצליח לעשות את זה??
-
- 36 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו הציע לי אייפון 4 מקנדה ב800$ דולר, כאשר הוא מבקש מקדמה. זה ידוע שבקנדה הם הכי זולים, הוא הסביר שיהיה לו רווח מהחזרי המס (19% בערך) ויש לו פרוטקציות במכס. ביקש מקדמה של 500$, והראה לי את הקבלה שהוא נותן לכולם, ועליה רושמים גם זיכרון דברים. הוא הסביר שהוא מוכר בזול כי אין לו כרגע כסף להביא את המכשירים במחיר מלא מהכיס שלו, אחרת הוא היה מביא לפה ומשלש את המחיר כמו כל הישראלים חח. הכל נשמע טוב ויפה אבל משהו לא מרגיש לי טוב, מה תכלס אפשר לעשות עם הסכם של זיכרון דברים אם בן אדם בורח לי? גם מספר העוסק מורשה שלו לא מצאתי באתר של https://www.shaam.gov.il/emosek/fset.htm לא אמרתי לו שלא מצאתי אבל כשביקשתי את המספר ישר הוא אמר לי שהוא עוסק מורשה אבל לא עוסק מורשה בע"מ, יש הגיון…
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז כן, הייתי טיפש והתחברתי לג'ימייל שלי מעמדת אינטרנט צה"לית... עכשיו אין לי יותר ג'ימייל. וגם לא פייסבוק, אבל זה פחות מעניין אותי. ניסיתי לשחזר את הסיסמא, אבל בגלל שאין לי שם שום מייל משני זה לא עוזר. גם הטופס שלהם שצריך למלא בפרטים כמו "מתי פתחת את החשבון שלך ומי הזמין אותך אליו) לא ממש עזר, כי אני לא באמת זוכר פרטים כאלה אחרי שלוש שנים. ת'כלס, יש עם מי לדבר שם בנושא? לא מצאתי שום מייל ושום דבר שאשכרה מאפשר לדבר שם עם בן-אדם, ולא מערכת תגובות אוטומטית. יש לי מיילים מהחשבון שמורים באייפון, יש לי תמונה שלי בלוג-אין לחשבון (אל תשאלו למה), יש לי את מנהל הסיסמאות של כרום שיוכיח שנכנסתי לחשבון הזה... אני יכול לשחזר כל פרט אישי, כדוגמת הסקין שבו השתמשתי ועד התוכן של המייילים. …
-
- 36 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זה יילך אבל בואו ננסה. מה היתה הוודקה הראשונה ששתיתם? מה הוודקה הכי גרועה ששתיתם? ומה הוודקה הכי טובה ששתיתם? ו...איפה אתם שותים? ---------------------------------------------- ראשונה- אחרי הופעת מטאל בבר כלשהו, ראיתי שהמחירים בבר מוגזמים ביותר (25 ש"ח לשוט???), אז הלכתי עם עוד 3 חברים וקנינו בקבוק של אבסולוט מקיוסק שכונתי. עליי לציין כי זה היה...בסדר, בזמנו לא הייתי חובב גדול של אלכוהול (לא שאני עכשיו, כן?), וחוויית השתייה לא היתה מי-יודע מה, אבל ההשתכרות הורגשה אחרי כ-20 דקות. היה מצויין, עד ש-2 לא התחילו להקיא, 1 מהם הקיא 3 פעמים קצף לבן ביום שלאחר מכן. (ככל הנראה זה היה בקבוק מזוייף) הכי גרועה? פרפקט\קיגלביץ'. באחת הפעמים שיצאתי עם קבוצה די גדולה, לא הי…
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
-
-
שלום לפני כחודשיים התקלקל לי הספק (של אנטק). שלחתי אותו לחנות. עד היום לא קיבלתי אותו או אחד אחר בחזרה. כל פעם שאני מתקשר אליהם הם אומרים לי שעוד שבוע הוא יהיה מתוקן או שהם יחזרו אלי והם לא חזרו. האם עצם העובדה שהיבואן פשט את הרגל מהווה נסיבות מקילות? האם הם חייבים לספק לי ספק אחר? תודה
-
- 36 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חייבים לקרוא! שלום, אינני יודע כמה מכם עושים קניות במתחם קוסמוס (שופרסל ביג) בטירת הכרמל, אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב ה…
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב קצת לפני חיפה נגד זלצבורג שמעתי בסבבה קצת שירים ישראלים ואני מדבר על גידי גוב \שלומו ארצי \וכו בכל מקרה ניתקלתי בשיר הזה - http://www.youtube.com/watch?v=dohxeghjVLE&feature=related בחיים אבל בחיים לא הייתי מאמין שזה אריק אינשטיין בכל מקרה תשלפו שירים אחרים משעמם לי -אין בעיה אם שירים גם מחול
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כמה דקות קיבלתי טלפון מאיזה בחור שהציג את עצמו בתור משה כהן ממד"א ואמר שהייתה תאונה בין אשדוד לבאר שבע ושיש פצוע שנתן לו את הטלפון שלנו ושאני אתקשר למודיעין של סורוקה ואבקש את ד"ר ולדימיר והוא יתן לי פרטים על הפצוע. הוא גם הביא לי את מספר טלפון של המודיעין לכאורה: 720544277670* המספר היה מאוד חשוד (במיוחד הכוכבית בהתחלה) אז מצאתי באינטרנט את הטלפון של סורוקה והתקשרתי לשם והם אמרו לי שזה עוקץ של העברת קו הטלפון שלי למספר סלולרי שאני מקיש. אם הייתי מקיש את המספר הזה אז היו יכולים לבצע שיחות על חשבוני. אז נא להיזהר אנשים. מי שכבר נפל בפח - ניתן לבטל ע"י הקשת 73*
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קודם כל,שבוע טוב לכולם! דבר שני שלא יהיו תגובות מטומטמות וספמאיות,כולה שואל שאלה העבירו אותי מתפקיד שקמיסט(שדרך אגב הרגשתי שזה גדול עליי ולא אהבתי את זה,רק היציאות שם היו מעולות והייתי יכול גם ללמוד באו"פ אבל זה לא משנה),לתפקיד פקיד בלשכה\בקשר\באג"מ. האם תפקיד פקיד זה תפקיד טוב יותר משקמיסט?מה אני בתור פקיד אמור לעשות חוץ מלהשתמש בתוכנה שם במחשב להדפיס כל מיני דברים,לקבוע לו"ז למג"ד אם זה בלשכה שלו וכו'? איך באופן כללי זה עובד?האם זה משמרות?או שעבודה כל היום מהבוקר עד נגיד 6 בערב? תודה
-
- 36 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
זו שאלה שנוגעת לניקוי פיזי של מחשב מאבק. רציתי לנקות בבית את המחשב מאבק, אבל למה לעבוד קשה כשאפשר להשתמש בקומפרסור איכותי? במהלך התקופה הקרובה אני רוצה להגיע לאייבורי סניף ב"ש כדי לנקות עם הקומפרסור שלהם את המחשב שלי. אילו חלקים מומלץ להוציא לפני שאני משתמש בו ? כונן אופטי?דיסק קשיח? או שאין צורך כלל? טיפים נוספים יתקבלו בברכה.
-
- 36 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן, למשהו אולי יש מושג איך המוכר בחנות קובע כמה הנחה מגיע לרוכש במזומן? אני מדבר על קניה של מוצרים שעולים אלפי שקלים. האם יש לי טעם לקנות מוצר במזומן שעולה כמעט 5K ש"ח? התקשרתי לחנות שאני שוקל לרכוש בא מחשב נייד הוא אמר לי לבוא ושם הוא יקבע לי את ההנחה שמגיע לי. איך מוכר פשוט יכול לקבוע את רמת ההנחה? בסופו של דבר זה סוג של הפסד לחנות.
-
- 35 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
-
-
התערבתי עם חבר שיש תוכנית כזאת, הוא אמר לי שהוא זוכר הכל ואת זה לא היה אף פעם... איך קראו לתוכנית הזאת?? היה איזה אחד רע כזה כל פעם רודף אחריו נראה לי שהוא היה נראה כמו שלד כזה...ולילד יש כובע אדום שאיתו הוא פותח שערים ליקומים אחרים בלה בלה בלה...
-
- 35 תגובות
- 4.1k צפיות
-