עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pringles,

מבקש המלצה לשירי מטאל בסיגנון IRON MAIDEN SLAYER BLACK LABLE SOCIETY קיצר שירים כאלה שיש הדגשה לסולואים של גיטרות

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Omerole,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/752985 אז אסטה לה ויסטה,VISTA.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by mulki,

שלום, כרגע אני לא מחפש הצעות למפרט. בינתיים אני רק חופר פה בפורום ורואה מה הציעו לאחרים. הנה מפרט שהצעתם פה למישהו לפני כמה ימים והייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים. אם למשל הייתי מוסיף כמה שקלים לספק 400W HEC. והייתי קונה כרטיס משומש של 9800GT (משהו ב250 -300 ש"ח). האם זה היה מחשב למשחקים? בעיקרון אני בודק כאן את הדרישות המומלצות של FALLOUT NEW VEGAS, של FABLE3, של NAPOLEON TOTAL WAR, של FIFA11 של MASS EFFECT 2 ושל STARCRAFT 2 (לא בא לי לראש עוד משחק מ2010), ונראה שהמפרט הזה מתאים לכולם. זה אומר שאני אוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה חלקה על הגדרות גבוהות? למעט מספר מועט של משחקים כגון קריסיס( ולא יודע, איזה עוד?). יש לי כרגע מסך של 19. אבל האם זה יתאים גם אם אחליף למשה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ChrisBrown,

כמה עולה כרטיס לסרט ברב חן,חוצות אשקלון ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. שלום וברכה, אני היום חיפשתי בכול חנויות שקרובות אלי לבית לדים, חנויות כמו ACE והום סנטר ולצערי המוכרים לא יודעים בכלל מה זה... מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצא אותם? באזור רחובות וראשון....... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  6. אני טס יום שלישי ומעוניין לדעת האם הרישיון הישראלי תקף ברנגליה

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. איך העבודה עצמה - מהנה ? משעממת ? כמה מרוויחים ? איפה מעסיקים טכנאים חוץ מחנויות של מחשבים ? כדאי ללמוד ? לא כדאי ? יש אלטרנטיבה אחרת לקורס מקסימום שנה ? רבותי הרבה מתענינים בתחום הזה כל מי שמכיר את התחום שישתף אותנו לטובת קהילת hwzone

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by idofr,

משיו יודע מתי יהיה שידור חוזר או מאיפה אפשר להוריד את הפרק האחרון???

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה. אמא שלי התקשרה לטכנאי כדי להזמין ממנו והוא דיבר איתי בטלפון ומתחיל לבלבל לי בשכל שהAMD ATHLON 64 VENICE BOX לא מגיע עם 64 bit הוא אומר שסתם רשום שם 64 ומשכנע אותי לקחת מעבד INTEL למרות שהמחשב מיועד למשחקים ולפי מה שהבנתי AMD עדיף למשחקים. עוד משהו ביקשתי ממנו את הלוח DFI INFINITY ULTRA והוא אומר לי שDFI זה חרא של חברה ושאני יקח לוח של ASUS. ועוד משהו קטן שלא כל כך קשור לכאן ביקשתי ממנו את הכרטיס מסך הבא X800GT 256 והוא אמר לי שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את הכרטיס הבא RADEON 9800 512MB שאני בכלל לא יודע מאיפה הוא הביא את השטות הזאת. יש אמת דבריו? למרות שנראה לי שהוא מבלבל בשכל. ואמא שלי נוטה להאמין לו בגלל שהוא "טכנאי"

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  10. מכירים את שירות פנדוה: http://www.pandora.com הם סגרו את השירות למי שלא מארה"ב. אתם מכירים שירותים דומים עם מוזיקה טובה? כלומר אתר שאני נותן לו מספר שירים שאני אוהב והוא בונה פלייליסט לפי הטעם שלי. תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. קרב היום בו גוגל מתכננת להשתלט על העולם, והפעם הם הביאו לנו את DOCS(מואהאהאהא): http://docs.google.com/

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by zgd,

נקמה? או שאולי סתם "באג" :] http://www.pctip.co.il/about.php לחצו על "מיכאל שניצר"

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  13. אני יכול לבקש משהו?

14. Started by Merrymoon,

הגיע הזמן לא? אומרים שיש לי בעיות משמעת והתפוקה שלי ירדה. טוב נו, אז אין לי אפילו שנה שירות, חסר איזה חודש-חודשיים... ואולי כל זה לטובה? שהרי זה הגיל הכי יפה ואני לא צריכה לבזבז אותו בלשבת במשרד מאובק מ-8 עד 5 וחצי בשביל לחזור לחדר מגעיל ומלא ג'וקים. הממממ... אני אלך להתקשר עכשיו לאמא שלי לספר לה את החדשות הטובות. חחחח... ;D אבל עכשיו שאלה רצינית? איפה אני אגור? ???

• 114 תגובות
    • 7.3k צפיות
  15. לא צריך בסוף. ___! סליחה!___

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by Oztriker,

היי, אני רוצה לקנות את הקינדל ויש לי כמה שאלות. קודם כל לפי מה שהבנתי, אמזון לא עושים משלוחים לארץ, אז יש לי את האפשרות שידידה תשלח לי את המוצר מארה"ב. 1.נכנסתי לאתר שלהם והזנתי את המוצר,מן הסתם אני צריך להזין כרטיס אשראי. יש לי אמריקן אקספרס, האם זה אפשרי? ואם כן אז איך עושים את ההמרה לדולרים? הבנק? או שאני צריך לעשות את זה לבד? 2.שאךה נוספת בקשר למכס, אני לא כל כך יודע איך זה עובד... אני חייב לשלם על כל מוצר ששולחים לי או שיש הגבלות? אם יש למישהו המצלות איך עושים את ההזמנה בדרך הנוחה ביותר, אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by diablo4u,

אהלן, כרגע יש לי מחשב נייד של dell וברצוני לקנות מחשב שולחני חזק. אבל לא לחוץ לי. מבחינת המצב בשוק כרגע, מוצרים חדשים שעומדים לצאת, טכנולוגיות חדשות וכו'... שווה לי לקנות עכשיו או לחכות עוד חודש ותהיה ירידת מחירים משמעותית?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by Iv0ry,

נמאס לי מהכנוי שלי.. מישהו רוצה החלפות?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by eegg,

אני קונה כמה דברים ורציתי את דעתכם: Scythe "KAMA READER" 18-in-1 Media Reader/Writer for External USB 2.0 & 3.5" Internal 80 COOLER-MASTER COOL DRIVE 6 150 OCZ 4GB VBOOST USB 2.0 Vista ReadyBoost 255

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by watch out,

אני מעוניין לשמוע את המלומדים בפורום ואולי איך יצא להם להכיר את בת הזוג אני לא בן 22 אחרי צבא אלא קרוב ל30 כמה אופציות להכיר ללכת לפאב/ מועדון- לרוב בפאבים יושבים זוגות, חשוך ולא יצא לי להכיר שם מהאלה שביקרתי. מועדונים של ריקודים זה לא בשבילי יתכן שאני לא מכיר פאבים שבאים שם להכיר אתרי הכרויות בחינם- לא יצא לי מזה כלום ובחורות הרבה פעמים לא עונות אפילו למרות שזו הדרך האידאלית לטעמי להכיר להתחיל בעבודה/ ברחוב- בעבודה לא באות כמעט בחורות וברחוב לא יוצא לרוב וגם אין כח וזמן להסתובב בשביל להכיר לשאול חבר/ עמית בעבודה- עד עכשיו לא שאלתי אם הם מכירים ואולי זו אופציה טובה?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by silky,

היי, במסגרת שום דבר, נתקלתי בשאלה שמשום מה בלבלה אותי: נניח שמאורע קורה פעם ב 221 פעמים (בלתי תלויים). כמה פעמים בתוחלת צריך המאורע להתרחש מתוך 2210 נסיונות? כמה מתוך 221 נסיונות? מה הסיכוי שמאורע יתרחש 22 פעמים (ומעלה)? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by RGod,

תגידו איך ניתן להזמין מחול למשל מי אתר NEWEGG חלקים לארץ ?האם זה אפשרי אם אין לי כרטיס אשראי בין לאומי ?או שיש חברות שמימרות תכסף או משהו דומה ? תודה .....

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by pringles,

אז ככה לפני כמה זמן מצאתי פלאפון סמסונג 410 החדש הזה קיצר לאחר זמן מה שהישתמשתי בו רציתי להחליף את הסים עם חבר ופתאום כשסמנו את שלו אז נהיה שירות חלקי כל הזמן וגם שהחזרנו את שלי כתוב שרות חלקי אני לא יודע מה לעשות זה כלכך מעצבן מה זה יכול להיות מה אפשר לעשות חוץ מללכת לחברה סלקום תודה חבר'ה על זמנכם

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by daniel89,

אני רואה בפורום הרבה פעמים אומרים אוברקלוק או OC מה זה אומר ומה זה עושה??? ד"א אוברקלוק ו-OC זה אותו דבר? דניאל.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  25. איך אני מבקש לקבל עידכונים במייל לאחר פירסום הודעה? אני לא מוצא את ההגדרות בעת שליחת הודעה, אני רוצה לקבל מייל על תגובה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים