עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם טכנית אם יש לי טלויזיה חכמה או סטרימר, ואינטרנט דור חמישי סלולרי בבית, ואני רוצה לצפות בטלויזיה, לדוגמא של פרטנר, האם אני יכול להוריד את האפליקציה שלהם כמובן בתשלום ואוכל לראות טלויזיה?

2. Started by K0sTa,

3 יח' מתמטיקה שולטים :[ מה הפתרון? אם אפשר אז לרשום גם את הדרך בבקשה תודה (x+2)^2+(y-4)^2=25 מה הנגזרת של זה?! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. Started by Dimer,

אני רוצה לקנות SSD ב-newegg דרך מישהו שגר בארה"ב. אם הבן אדם הזה ישלח לי אח"כ את המוצר בדואר האם אני צריך לשלם מכס או מע"מ?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  4. Started by FIghterFX,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3388964,00.html

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  5. Started by Evyatar,

שלום לכולם. מישהו מצליח להירשם לאתר www.EliteTorrents.org? לא הצלחתי... למישהו יש משתמש שם או יכול לפתוח בשבילי? תודה!

6. Started by elad the master,

?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. Started by whitiger19,

...............

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. Started by THE-MASTER,

שלום בצורה ספונטנית החלטתי להשלים בגרות בפיזיקה לפני שבועיים. אז התחלתי ללמוד חשמל מאפס(לא למדתי את זה בבית הספר) ואני לומד כל יום שעתיים שלוש ומתקדם בקצב די טוב לעבר הבחינה שתתקיים ב21.6 עכשיו אני מעוניין לעשות גם פרקי בחירה ורציתי לדעת לאור המיקוד של השנה מה הכי כדאי לי לבחור באופן כזה שאני יצטרך ללמוד הכי פחות כי פשוט אין לי זמן ללמוד ביום יום.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  9. Started by shalomelbe,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2572252

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות מסך דק 17" של חברת הרקיולס ואני מעוניין לחפש אותו בחנויות בחו"ל שמבצעות משלוחים גם לארץ אתם יכולים בבקשה להפנות אותי לאתרים כאלו (אם יש בכלל?!) תודה.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. Started by omrik10,

ההורדה צריכה להיות למחשב שבו אני משחק ? או שאני יכול להוריד למחשב אחד ואח"כ להעביר ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. Started by gooz,

שלום אני כבר כמה זמן מחפש שרת לפתיחת אתר נחמד עם אפשרות להעלת קבצים ככה 15-20 מגה להעלאה,יש כזה דבר? תודה :]

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. תשיגו לי את השם בבקשה ויש עוד שיר נוסף איתו שאני מחפש שמופיע פה http://www.planetnana.co.il/jagoda/ ושיר אחרון חביב אתם מכירים את השיר הזה מומבסה אה מומבסה משהו כזה זה היה גם בפרסומת אני חושב .. של מי השיר תודה לכולם

14. Started by IG,

זה נכון שאמור לצאת KILL BILL 3 ??? אני ראיתי את השני לפני כמה ימים ואני עדיין עצוב בלל שזה נגמר... אם מישהו יודע משהו על "להרוג את ביל 3" בבקשה, תנו קישור לאתר שבו מפורסמים פרטים על הסרט. ועוד משהו: אם מישהו יכול להדביק לת'רד הזה את התמונה שבה ביאטריס דורכת על העין של אל, זה יהייה ממש נחמד ;D זה הזכיר לי את "האיברים" מהגומי הדביק הזה שזורקים על קירות וזה נדבק...........

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום, "סתם" שאלה שעלתה לי לראש, אם יש לי אתר מותר לי לפרסם בו כתבות מאתרים אחרים באופן קבוע (כמובן עם קרדיט וקישור לאתר המקורי) ? או שצריך אישור כלשהו מהאתר ? תודה מראש.

16. אני פותח פורום נרגילות...שקשור בהכל כדים , ראשים , צינורות , גחלים , טבק ועוד... אם בא לכם קצת לקדם את הפורום וללמוד דברים חדשים... זאת הכתובת: הפורום נמחק תנעלו אם אתם חושבים שזה מין "פורום מתחרה" תגידו לי אני יצנזר את הכתובת...

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. Started by AliceInChains,

שלום, רציתי לדעת אם יש דרך נוחה לעבור ישר לתצוגה של מסמכים כמו וורד וPDF כאשר לוחצים על קישורים כאלו של GOOGLE, בלי שמנהל ההורדות ישתלט על זה כעל מסמך ויתחיל להוריד, ואז צריך להתחיל לחפש איפה הוא שמר את זה..... לפעמים הוא גם לא עובד, ואז FireFox מוריד את זה לשולחן עבודה, ואני לא אוהב שמלכלכים לי את שולחן העבודה! הכי גרוע - שאתה לוחץ ע מסמך דרך הקישור, נפתחת לשונית ריקה ומעצבנת מי כמוכם יודע. איך פותרים????

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  18. נתקלתי באתר של החברה www.trg.co.il, המחירים די זולים אבל מעולם לא שמעתי על החנות. מי מכיר? תודה.

19. Started by i-kramba,

הכל בבלוג עם אקשן ;D http://extrem-action-blog.blogspot.com/

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. Started by Kurt,

תוכנה פשוטה יותר ממתלב,מתמטיקה ודומיהם שתצייר לי משטחים תלת מימדים ותספק לי פתרונות חיתוך ביניהם. לא חייב חינמית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. נגיד אני רוצה לדעת מה התאריך העברי של 27 באפריל (אם חשוב גם שנה אז 1938) ובכלל איך אני יודע? תודה

22. נתונה הבעיה הבאה: את הזרם מצאתי. ברגע T=0 כל המתח נמצא על הנגד ולכן זרם = כאמ/התנגדות שקולה = 0.004A או 4mA אבל את הזמן הזה אני לא מצליח למצוא (למי ששכח קבוע הזמן ζ = R*C). נראה לי שיש פה שימוש בלגוריתים ואני לא יודע אותם. אודה מאוד למי שיפתור לי את זה. תודה רבה מראש. עריכה: יש לציין שהגראף הוא לא הכי מדוייק. עריכה 2: פתרתי בצורה לא מדעית. ברגע t=rc I = 0.37Imax או I(rc) = Io * e^-rc/rc בשניה המקרים הזרם פחות או יותר שווה ל 0.00147 ולפי הגראף (הוא מחולק לריבועים במקור) ניתן לראות שזה פחות או יותר בזמן 5s שזה התשובה הנכונה. אם למישהוא יש פתרון מדעי אשמח לדעת

23. אז כאן התחרפנו על זה לגמרי http://eepybird.com/dcm1.html

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  24. לפני שבוע או שבועיים לא בטוח שמעתי שהיתה תוכנית בערוץ 10 בשם אורלי וגיא בע"מ ופירסמו שם אתר שבו אפשר להזין מספר תעודת זהות ולקבל מידע אם האדם זכאי לקבל כסף מהמדינה (קרנות השתלמות, ביטוח... לא זוכר בדיוק מה ) מישהו יודע מהו האתר בדיוק ועל סמך מה מקבלים כסף?

25. Started by Ewingum,

יש ספרות מקצועית שאני רוצה לקנות מAmazon ואני צריך חשבונית מס. איך אני יכול לקבל/לבקש חשבונית מס לגבי הקנייה?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.