עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dorish,

שלוםם אני גר בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי הרבה ידע ואני מחפש מחשב בין 2000 ל 3000 דולר שזה המון כסף וזה יהיה ממש מחשב רציני הבעיה היא שאני לא מוצע חנויות מחשבים טובות פה יש את הרשתות הגדולת אבל הם שם לא מבינים כלום ואין להם את כול הדברים המיוחדים שאני מחפש האם משהוא מכיר בניו יורק איזה חנות רצינית למחשבים או אם לו לפחות על איזה אתר שאני יכול להזמין משם את הכול... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  2. Started by shloosh,

אני כיתה י'5 באוהל שם.... יש כאן איזה מישהו מאוהל שם או בכלל מאיזה תיכון מרמת גן!?????

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. סתם כל מיני תמונות וציורים מגניבות מכל הסוגים

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  4. Started by Iko89,

אולי אני קצת חיי בסרט סי אי אי אבל עם השירותים המוזרים שגוגל נותן היום אי אפשר לדעת .. אני מחפש איזהשהו שירות שאני יוכל להעלות אליו תמונה של בן אדם (תמונה ברורה של הפנים) ולפי הפנים הוא יקשר אותי לשם שלו.. נגיד יקשר אותי לפייסבוק שלו או מייספיס או שירותים כאלו ואחרים .. האם יש שירות שכזה ?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי מבחן מחר בהבעה על כתיבת דגם טיעון, רציתי לדעת איך אני בונה כתיבה טיעון נכונה, תנו דוגמאות/טיפים...

6. Started by Lupin,

אני רוצה להתייעץ לגבי שדרוג המחשב שלי. באיזה פורום אני אמור לכתוב בקשר לזה?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

לא הבנתי איך כותב הכתבה לא שם לזה לב... אבל 2 האייפונים בתמונה זה לא אייפון 4. אפילו עיוור צבעים יכול להבדיל...

8. שלום לכולם טכנית אם יש לי טלויזיה חכמה או סטרימר, ואינטרנט דור חמישי סלולרי בבית, ואני רוצה לצפות בטלויזיה, לדוגמא של פרטנר, האם אני יכול להוריד את האפליקציה שלהם כמובן בתשלום ואוכל לראות טלויזיה?

9. Started by K0sTa,

3 יח' מתמטיקה שולטים :[ מה הפתרון? אם אפשר אז לרשום גם את הדרך בבקשה תודה (x+2)^2+(y-4)^2=25 מה הנגזרת של זה?! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. Started by Dimer,

אני רוצה לקנות SSD ב-newegg דרך מישהו שגר בארה"ב. אם הבן אדם הזה ישלח לי אח"כ את המוצר בדואר האם אני צריך לשלם מכס או מע"מ?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  11. Started by FIghterFX,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3388964,00.html

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. Started by Evyatar,

שלום לכולם. מישהו מצליח להירשם לאתר www.EliteTorrents.org? לא הצלחתי... למישהו יש משתמש שם או יכול לפתוח בשבילי? תודה!

13. Started by elad the master,

?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. Started by whitiger19,

...............

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. Started by THE-MASTER,

שלום בצורה ספונטנית החלטתי להשלים בגרות בפיזיקה לפני שבועיים. אז התחלתי ללמוד חשמל מאפס(לא למדתי את זה בבית הספר) ואני לומד כל יום שעתיים שלוש ומתקדם בקצב די טוב לעבר הבחינה שתתקיים ב21.6 עכשיו אני מעוניין לעשות גם פרקי בחירה ורציתי לדעת לאור המיקוד של השנה מה הכי כדאי לי לבחור באופן כזה שאני יצטרך ללמוד הכי פחות כי פשוט אין לי זמן ללמוד ביום יום.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  16. Started by shalomelbe,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2572252

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות מסך דק 17" של חברת הרקיולס ואני מעוניין לחפש אותו בחנויות בחו"ל שמבצעות משלוחים גם לארץ אתם יכולים בבקשה להפנות אותי לאתרים כאלו (אם יש בכלל?!) תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. Started by omrik10,

ההורדה צריכה להיות למחשב שבו אני משחק ? או שאני יכול להוריד למחשב אחד ואח"כ להעביר ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. Started by gooz,

שלום אני כבר כמה זמן מחפש שרת לפתיחת אתר נחמד עם אפשרות להעלת קבצים ככה 15-20 מגה להעלאה,יש כזה דבר? תודה :]

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  20. תשיגו לי את השם בבקשה ויש עוד שיר נוסף איתו שאני מחפש שמופיע פה http://www.planetnana.co.il/jagoda/ ושיר אחרון חביב אתם מכירים את השיר הזה מומבסה אה מומבסה משהו כזה זה היה גם בפרסומת אני חושב .. של מי השיר תודה לכולם

21. Started by IG,

זה נכון שאמור לצאת KILL BILL 3 ??? אני ראיתי את השני לפני כמה ימים ואני עדיין עצוב בלל שזה נגמר... אם מישהו יודע משהו על "להרוג את ביל 3" בבקשה, תנו קישור לאתר שבו מפורסמים פרטים על הסרט. ועוד משהו: אם מישהו יכול להדביק לת'רד הזה את התמונה שבה ביאטריס דורכת על העין של אל, זה יהייה ממש נחמד ;D זה הזכיר לי את "האיברים" מהגומי הדביק הזה שזורקים על קירות וזה נדבק...........

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום, "סתם" שאלה שעלתה לי לראש, אם יש לי אתר מותר לי לפרסם בו כתבות מאתרים אחרים באופן קבוע (כמובן עם קרדיט וקישור לאתר המקורי) ? או שצריך אישור כלשהו מהאתר ? תודה מראש.

23. אני פותח פורום נרגילות...שקשור בהכל כדים , ראשים , צינורות , גחלים , טבק ועוד... אם בא לכם קצת לקדם את הפורום וללמוד דברים חדשים... זאת הכתובת: הפורום נמחק תנעלו אם אתם חושבים שזה מין "פורום מתחרה" תגידו לי אני יצנזר את הכתובת...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Started by AliceInChains,

שלום, רציתי לדעת אם יש דרך נוחה לעבור ישר לתצוגה של מסמכים כמו וורד וPDF כאשר לוחצים על קישורים כאלו של GOOGLE, בלי שמנהל ההורדות ישתלט על זה כעל מסמך ויתחיל להוריד, ואז צריך להתחיל לחפש איפה הוא שמר את זה..... לפעמים הוא גם לא עובד, ואז FireFox מוריד את זה לשולחן עבודה, ואני לא אוהב שמלכלכים לי את שולחן העבודה! הכי גרוע - שאתה לוחץ ע מסמך דרך הקישור, נפתחת לשונית ריקה ומעצבנת מי כמוכם יודע. איך פותרים????

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  25. נתקלתי באתר של החברה www.trg.co.il, המחירים די זולים אבל מעולם לא שמעתי על החנות. מי מכיר? תודה.

דיונים חדשים בפורומים