עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yanushka,

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  2. אפשר בבקשה אתר להזמנת חומרה מחו"ל כגון: ספקי כוח,מארזים ומוצרי מודינג ששולח מוצרים לארץ במחיר זול? תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  3. Started by nehmia,

או קי ...אם למשהו יש להמליץ לי על טראנסים/טראקים טובים רוק או מטאל כבד ותשטדלו בבקשה מלהקות לא ידועות...אבל בכל יתקבל בשמחה..

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by yanushka,

http://www.enoutpost.com/video/2004auto.swf

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  5. בעיקרון חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים לשדרג את המחשב. משהו כמו לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, וספק כוח. עכשיו תאכלס זה דברים ששווה להזמין מחו"ל. הבעיה זה שצריך למצוא חנויות ששולחות לארץ. אז חוץ מ E-bay על מה אתם ממליצים/מכירים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by Idan-h,

טוב תראו, אני כיתה י"א...אני לומד במגמת הנדסת תוכנה 10 יחידות, עשיתי 3' שנה שעברה השנה עוד 2 בעיצוב תוכנה ושנה הבאה פרוייקט בVB 5 יחידות. בנוסף אני לומד גם 5 יחידות פיזיקה. התחלנו ללמוד תנועה מעגלית וזריקות ואני לא מתחבר לזה..האמת היא שאף פעם לא התחברתי כ"כ לפיזיקה. אני לא אוהב את המקצוע הזה. אם אני אפרוש מפיזיקה אני אוכל להשקיע במקצועות האחרים, בפרוייקט שנה הבאה ב-VB, במת' 5 יחידות שאני לומד עכשיו וגם אנגלית 5 יחידות, והשנה יותר בעיצוב תוכנה. יהיה לי חיים יותר קלים, בלי פיזיקה על הראש. אבל מצד שאני פיזיקה זה חשוב, אבל אם אני אשאר אני יודע שיהיה לי קשה מאוד גם השנה וגם שנה הבאה [5 מת 5 אנגלית 5 פיזיקה פרוייקט VB] מה אתם אומרים? דרך אגב, כמה עולה להשלים פיזיקה באוניב…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kikkler,

אני כותב דף נוסחאות וצריך את הפונט הכי חסכוני (הווה אומר כמה שיותר מידע בכמה שפחות מקום) וכמובן שעדיין ישאר הכי קריא שאפשר. באופן כללי אני צריך פונט באנגלית, אבל גם בעברית יעזור

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני לא לוקח שקל יותר ממה שעולה....אני מזמין ב-10$ + משלוח כמה משלוח עולה? אני מחפש 8 אנשים....כל אחד ישלם בדיוק כמה שהוא צריך מי שמעוניין שייצור איתי קשר בהודעה פרטית מנהלים...בבקשה לא לנעול או משהו

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  9. בהמשך לדיון הקצר שהיה בפוסט אחר בנושא השיטה הבעייתית של חברות המוזיקה הגדולות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105471.msg887047#msg887047 (ההתכתבות הקצרה ביני לבין מור), ודרך אגב, אני ממליץ לקרוא את הרעיון עם מיכה שטרית שהתפרסם במוצש: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3041104,00.html בגדול, כולם יודעים היום שחברות המוזיקה עושקות כסף גם מהיוצרים וגם מהקונים, והם לוקחים את הנתח הגדול ממכירות המוסיקה... למי שיש ספקות בנושא, מומלץ לקרוא בחום את הרעיון בידיעות, בו מסופר כיצד חברת ההפצה הגדולה בארץ, רוששה את אחת מהדמויות הבולטות ביותר במוזיקת הרוק בארץ בשנים האחרונות... בכל מקרה, בלינקים שהבאתי מהפוסט הקודם (לגבי בעיתיות השיטה), שאלתי, מה יכול להיות מודל…

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by musari,

אתמול במועדון שמעתי איזה האוס שבפיזמון אישה צועקת משו כמו: finaly is fantasy......free free free

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  11. Started by mega1234,

הפיזמון נשמע כך " I want to feel connectted i want to be affected - my heart is beckonig .. beckoning for u .." לא מצליח למצוא דרך גוגל. תודה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by Access Denied,

משהו יכול לעזור לי למצוא Hub של USB עם שנאי(חיבור לחשמל) במחיר הנמוך ביותר... כרגע ראיתי את הכי זול ב-74 שח

13. Started by tom123,

אני רוצה להתחיל אבל אני לא יודע כלום.. איזה גיטרה לקנות? <תנו קישור אם אפשר> להתחיל עם מורה או מספר? תודה רבהה =)

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by icebreak,

www.demo.com/demo/demonstrators/2004/video/total.asx סרט מדהים על מציאות מדומה (האמת שזה כלכך אמיתי שזה בכלל לא מדומה) ----------------------- מראה שבנויה מעץ, בהחלט יפה: http://fargo.itp.tsoa.nyu.edu/~danny/mirror.html סרט שמדגים את איך ה"מראה" עובדת: http://fargo.itp.tsoa.nyu.edu/~danny/smallmirror.html

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by zniibidl,

אם יש לי דיאמטר (קוטר) 180 מיל כמה זה בעצם בס"מ? וכמה זה 202 מיל? תודה לעוזרים.

16. מעניין אותי חוות דעת מקצועית מאשר אנשים אחרים. ותגיבו למה בחרתם את האפרשות הזאת...

• 81 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. בבקשה תנו לי את האתר בארצות הברית שאפשר להזמין תודה מראש

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by yanushka,

היום השאלתי מחבר שלי את הדיסק השני שלהם (נראה לי) ושמעתי If Only ועוד כמה שירים, וזה החזיר אותי אחורה לשנת 96 שהייתי עוד צופה ב-MTV ובטלוויזיה בכלל . השירים שלהם כ"כ מעולים עד שבא לי בעצמי לקנות דיסקים שלהם (אני לא מאמין שאני אומר את זה). עכשיו, אני צריך קצת עזרה לגביי הדברים הבאים: 1. באיזו רשת בארץ הכי כדאי לקנות, איפה הכי זול? 2. כמה דיסקים יש להם? 3. באיזה אלבום הם הוציאו את השיר MMMBap? תודה 8)

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  19. מה ההבדל בין שני הגירסאות הקיימות לאירו טריפ? ואיך אפשר לזהות מה יש ברשותי? איזה חלקים יש או אין לאחד הגירסאות שאני אוכל לבדוק? תודה רבה (:

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. ציטוט מהכתבה "...והצופים פשוט החלו לשלוח כסף לזוג רנד עבור כל צפייה בסרט במחשב הביתי" מה אתם אומרים? נראה סרט שהגיע מהרשת ונשלח כסף ישירות ליוצרים? בכתבה מדובר בעיקר בצופים חרדים, האם הם יותר מוסריים מהחילוניים?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by pumbatal,

פשוט לסדיסטים מטורפים http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html חיות חמודות שנשחטות בצורות נוראיות

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  22. איפה אני יכול לקנות אותם? יש כאן במקרה אולי מישהו שמוכר...אני מוכן לקנות את שניהם ואני באזור ראשון...? בעיקרון הכחול זה של אק"ים והצהוב זה של המלחמה בסרטן אני רוצה את שניהם..(אל תדאגו אני תורם גם חיצונית כל חודש) אם מישהו יודע אפה אני יכול לקנות אותם באזור ראשון? (מקוריים...לא חיקויים) תודה מראש לעוזרים ולאחראי הפורום בבקשה לא לנעול או משהו כזה..

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  23. ed2k://|file|Bender%20Videos%20-%20cs_assault%20attack.avi|46704640|DFB78AB1B2B59958B0671F4B340634AD|h=K7KTJ3SY4HSUTF346O3E3PIZT7GX73MV|/ הדבר המוגזם בעולם חובה צפיה בערך 45 מגה שם הקובץ Bender Videos - cs_assault attack.avi להוריד ב EMULE

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by BlackDiablo,

אז ככה שניהם עולים לי 500ש"ח נוקיה 5140 או סמסונג 944 תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by overload,

משנת 2000 בערך זה התחיל היום 2005 זה נמצא בשיא, כל תוכנית שלישית בטלוויזיה היא תוכנית ריאלטי. מה אתם חושבים על התופעה? אתם בעד זה או נגד? הנה הדעה שלי- מאז העונה הראשונה של הישרדות (זה היה בשנת 2000 בערך) לא ראיתי פרק שלם ולא אהבתי אף תוכנית ריאלטי בטלויזיה! שום תוכנית מהסוג הזה אני לא אוהב, לי הם כולם נראות דומות מדי ורובן מבויומות לגמרי (שיעול* אפק הפחד, ואני יכל להסביר), כולם מלאות בטיפשות אמרקאית שגולשת ויוצאת מכל החורים כבר, גם בישראליות. אני אישית חושב שזאת ההמצאה הגרוע של העשור האחרון.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים