עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Sargon,

ידעתי שיש משהו ממכר באגירת רכוש וצבירה של נקודות\שלבים וכו. יש לי טלפון חדש של LG ויש לו רק 32GB. אז כמובן שקניתי כרטיס SD CARD כדי להרחיב את שטח האיכסון. כששמתי את הכרטיס במכשיר היה משהו כיף בלראות את "הנתותנים משתפרים". ולמרות שהסתדרתי עם המכשיר הישן שלי עם רק 16GB במשך 5 שנים, הכמות של התמונות והווידואים שאני מצלם גדלה ויש כבר צורך ביותר נפח. אבל... שמתי לב לתחושה של הכיף של עוד 64 GB למכשיר. אפילו שה64GB האלה ריקים מתוכן היה בזה משהו כיף. ואז כמובן התחלתי לחשוב במה למלא אותם... ואז היה לי רעיונות למלא אותם במשחקים שאני יודע שאני לא אשחק בהם בכל מקרה... אז האם למעשה יש משהו ממכר בצבירת רכוש, שיפור STATS(ברכוש אבל גם במשחקים)... למה בעצם אנחנו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by אבשה,

הודיעו עכשיו לפי מה שאמרו לי שמייקל ג'קסון נפטר מהתקף לב.... R.I.P

• 182 תגובות
    • 12.4k צפיות
  3. רציתי לדעת, כי מישהו ציין כאן, אם זה באמת אפשרי לשלוח מאמזון לפדאקס, ואז לארץ? כי יש שם משהו מאוד זול (Archos 20 GB USB 2.0 MP3 Jukebox Recorder). ואני קנות אותו, אני מאוד אשמח אם תענו לי, ו.... אם תרצו, יכול לבוא תגמולון. אבל ענו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  4. היי, רציתי להודיע לכם על סדרת אינטרנט חדשה שעלתה לרשת - "המכשפות משינקין"! המכשפות משינקין היא סדרת אינטרנט צבעונית, קסומה וראשונה מסוגה בארץ. היא מספרת על שתי מכשפות המנהלות את חנות הכשפים הכי טובה - והיחידה - בישראל. הסדרה היא פרויקט מושקע בטירוף, ללא מטרות רווח, של חבורת צעירים. לאתר הסדרה: http://www.magicshop.co.il תהנו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. בזמן האחרון אני מסתובב די הרבה באתרי המכרזים שיש בארץ, ומהתרשמות ראשונית רוב המקומות נראים לי כסתם הונאה אחת גדולה.. הרבה מוצרים מוצאים במחיר התחלתי גבוה מזה שאפשר לקנותם בחנויות אחרות, כמובן שהמחיר המקורי שכתוב באתר המכרז בדרך כלל גבוה מהרב מהמחיר האמיתי, ומוצרים שמתחילים את המכירה מ99 שקל נראים כאילו יש אנשים שמקפיצים את המחיר בכוונה, או חנויות ששמות מחירי מינימום מגוכחים ובכך מונעים קניה במחיר זול משמעותי.. האם זה באמת מה שקורה לדעתם...? והאם יש אתרי מכרזים שבאמת אפשר לקנות בהם משהו במחיר זול מהרגיל? ושאלה על האתר תן מחיר (http://www.enterprice.co.il/) למי שמכיר, לא הבנתי בדיוק איך זה הולך, כל אחד מציע את מחיר מסויים, אבל מתי המכירה נסגרת בעצם..? כי לא כתוב זמני סיום ש…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by J0n1,

הבנתי שהתזונה של בני הנוער משפיעה רבות על התפתחותם, בין השאר על הגובה, כמה זה נכון? האם יש תפריטים מומלצים לשיפור ההתפתחות?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  7. מישהו זוכר את הכתובת? האתר עדיין קיים?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by Pr0Xy,

:lol: שתפו סרטונים מצחיקים שראיתם

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אז ככה,החלטתי סוף סוף שאני ניגש לפסיכומטרי,ככל הנראה של דצמבר (מקווה מאוד שישאר מקום עד שאני אחליט איפה להרשם),עכשיו כמובן שישר הלכתי על יואל גבע,אבל חשבתי קצת על זה שיש 40 תלמידים בכל כיתה ובקושי יש יחס אישי,ובתור אחד שיש לו קצת בעיות ריכוז אולי עדיף לי מקום עם פחות תלמידים בכיתה ויותר יחס אישי....מה אתם אומרים? על איזה מכון אתם ממליצים? אם אסור להמליץ פה על מכונים אז אני אשמח להמלצות בהודעה פרטית....

10. Started by Alexkmr,

חשבון הצעיר\חייל שלי נגמר ועכשיו על כל פלוץ הם לוקחים לי עמלה. זה פשוט בלתי נסבל\: בחודש לוקחים בערך 15 שקל רק על עמלות. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלות, אבל איזה מן בנק זה שאין כספומט, ואין כרטיס אשראי

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. ;D [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3438332,00.html אולי הרגנו את פרפור אבל למה הדבורה המיז... מתעללת בחיות מיסכנות? שיכניסו אותה לכלוב וניראה אותה זורקת אבנים וחוץ מיזה איזה גן חיות מפגר מגדל חתולי רחוב?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. פורסמה היום(15-02-2011) ב-TheMarker: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20110215_1215389.xml&origin=ibo&layer=general&layer2=&layer3=cars

• 168 תגובות
    • 32.3k צפיות
  14. פעם ראשונה בתחילת דצמבר. במייל רשום : "> להסרה נא להשיב עם המילה הסרה בנושא" ויש לי את המייל שהגבתי עם "הסרה". עכשיו אני רואה שקיבלתי היום שוב אותו המייל(בניסוח קצת שונה, אבל מאותה הכתובת שמפרסמת את אותו בית העסק). האם אפשר לתבוע? אם כן, מה סכום הפיצוי הצפוי? אפשרויות אחרות? תודה לעוזרים. עכשיו שאני מסתכל על המייל אני רואה שהגבתי לא בכותרת אלא פשוט רשמתי "הסרה" (ככה שהכותרת הייתה re:whatever was the subject). האם שגיתי? אם כן, האם זה משנה?

15. היי, נרשמתי לקורס של זמן אמיתי דרך חבר (16 מפגשים, 4 שעות כ"א, בימי שישי), בת"א. מישהו עשה אצלם ויודע לתת חוות דעת לטובה או לרעה? תודה!

16. Started by benamos1,

הגעתי איכשהו לאתר של ניקו - מכוניות על שלט ויש שם משחקון כזה של מכוניות שצריכות לעבור מסלול... עכשיו כתוב באתר שמי שיעשה הכי הרבה נקודות במשחק באותו יום יקבל מכונית על שלט... ניסיתי לשחק סתם והגעתי בקושי ל200 נקודות נכנסתי לטבלת שיאים יומית וראיתי אנשים שהגיעו לבין 700-1700 נקודות.... וזה נראה לי ממש בלתי אפשרי... מה הולך כאן?! http://www.mccanndigital.co.il/lafayette/nikko/

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by B.D.B,

[ltr]spoiler alert! if you haven't seen the episode yet press the back button now! if you have seen the episode notice the movie they show, titled "orientation", was about the dharma initiative it was movie 3 of 6 and it was by the hanso foundation. now dharma (a term from buddhism) means: 1. law 2. ultimate truth 3. essential duty definitions by google now I have no idea what are the 5 other movies, but as the hanso foundation goes a quick search in google show this: www.thehansofoundation.org that site has been changed very recently, last night around 3:30 AM all the entries under active projects showed data offline, with the exception of "Electromagnetic Research Initi…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מצאתי חומר על נושא שאנ עובד עליו , אבל הוא בנורווגית. יש למישהוא מושג איזה אתר תירגום יכול לתרגם מנורווגית? BABLEFISH - נפסל , אין נורווגית GOOGLE - כנ"ל PLZ HELP

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by Guns AND Moses,

כל האתרים שהכרתי שאיפשרו הורדת כתוביות בעברית נסגר....איזה קימים עדין?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by liran2003,

עד לפני כמה זמן כשהייתי מבצע חיפוש בגוגל ולדוגמא הוא מצא הרבה תוצאות ב-hwzone, הייתה אפשרות להכנס לכל התוצאות מhwzone. לאן האופציה הזאת נעלמה?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. אני כבר בעל חברה ( חוקית ורשמית כמובן ) שעיקר הפעילות כרגע הוא באינטרנט ( אכסון אתרים ורישום דומיינים ). אני מחפש מקור ( מספר ספקים וייבואנים ) שמהם אוכל לרכוש חומרה וציוד. אין לי צורך במלאי, ואני לא רוצה שתהיה הגבלה על הכמות שאני רוכש ( בלי מינימום ככה וככה יח' ). כמובן שרצוי שזמן ההספקה יהיה כמה שיותר מהיר, אך זה לא הכי חשוב עבורי. אני אשמח לקבל פרטי קשר, כתובות אתרים, טלפונים או כל דבר אחר שיעזור לי. תודה, מישה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by QQQ,

זה מה שכתוב לי במעקב: באמת תודה לכם שניסיתם. ברצינות עכשיו, אני לא מצליח לחשוב אפילו כמה טמבל צריך להיות בשביל לרשום במעקב של חבילה "ניסיון לשליחה". מה אני אמור להבין מזה? שהם ניסו ולא הצליחו? שהם ניסו והצליחו? מילא אם היה עוד עדכון כמה שעות אחרי אבל מאתמול בבוקר הסטטוס תקוע על: We attempted to deliver your item in ISRAEL at 11:42 AM on August 19, 2009. באמת אומר לי הרבה...

• 19 תגובות
    • 19.4k צפיות
  23. Started by ratzabi,

אני קונה מחשב בקרוב ורציתי לדעת אם כדאי לי להרכיב אותו בעצמי, למרות שזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. אני לא כל כך רוצה לקחת את הסיכון, אבל האתגר הזה זה הכיף. מה אתם אומרים כדאי לי או לא? יש לציין שאני לא הכי מנוסה בחיבור מעבד ללוח וכל אלה. ד"א יש סיכוי שאם אני אעשה משהו לא טוב אז יהרס לי חלק כלשהו?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי האם אתם קוראים ספרים? לאחרונה סיימתי את Bag of bones של סטיפן קינג וממש ממליץ עליו בחום! http://www.stephenking.com/pages/works/Bag_of_Bones/

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Iv0ry,

אהלן, מבקש המלצה לשתי מיטות אחת לבן 18 ואחת ל21 תקציב 4000 לכל מיטה אבל אם אפשר לחסוך אדרבא תודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים