עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J.allmighty,

קצת חולני לחקות עד הסוף.. http://tom.madoka.be/stuff/funstuff/shockwave/EyeCandy.swf

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי עיוורון צבעים חלקי (קשה להבדיל בין צבעי אדום\ירוק\כתום) וכתוצאה מכך הפרופיל שלי 82. הקב"א לדעתי גבוה, הלך לי ממש טוב במבחנים, ובראיון. יש סיכוי לוועדת חריגים ? או שהפרופיל ישר פוסל אותי ? תודה :-)

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. שלום חבר'ה, אני צריך עזרה, אני לא מכיר כל כך את אזור הכנרת ועוד פחות את החופים שיש שם. אני רוצה לצאת מת"א לכינרת עם חברה שלי, באוטובוס. השאלה שלי היא, באיזה חופים אפשר לישון עם אוהל, ואיזה אוטובוסים מגיעים לחופים האלו? כמו כן, אם אפשר להציע חופים "נורמלים". ללא כל המסטולים\ערסים\בלאגניסטים למיניהם. אתם יודעים, להעביר יום-יומיים עם החברה בשקט, בלי יותר כאב ראש. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אם כבר ישראל סוגרת 60 וכל אחד מאיתנו בטח ייבלה איפשהו היום/מחר אז עדיף שכל אחד ייפרסם את ההתרשמות שלו ותמונות כמובן מהבילוי באתרים ברחבי המדינה. אני כנראה יהיה באחד האתרים של חיל האוויר עם משפחתי, צפויות לכם הרבה תמונות ממני.... ;D אם כבר, מישהו ממליץ על אתר מסויים (עדיף של חיל האוויר) לא רחוק מתל אביב....?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by HeDesXs,

1. מה זה HELPDESK? ואיזה דוגמאות יש לעבודות כאלה? 2. מה צריך ללימוד כדי לעבוד בזה? 3.מה זה MCITP,CCNA וכו'? מה הרעיון שלהם? (שפות תכנות, חומרה, מערכות הפעלה? לא כ"כ הבנתי ממה שקראתי פה בפורום) 4. קראתי פה כמה פעמים שהתבלטות היא בין תואר לבין תואר מקצועי (MCITP) אז מה בסופו של דבר עדיף? תודה! אשמח לתשובות מחברי הפורום ולא מגוגל או משהו כזה כי חפשתי ופשוט לא הבנתי כ"כ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by silas91,

אז ככה זה הסיפור אני מעוניין עכשיו לעבור מפאלפון לחברה אחרת .היום אבא שלי היה בסניף פלאפון ובירר על ההתחיבויות שלי ועל הקנס שאני יצטרך לשלם במקרה שאני רוצה לעבור וגיליתי משהו מוזר ,מסתבר שמעבר להתחייבות שיש לי למכשיר יש לי גם התחיבות למסלול שאני נמצא בו ,הבעיה היא שכאשר עברתי למסלול הזה לא אמרו לי שום דבר על התחייבות ולא אמורה להיות לי שום התחייבות על המסלול ,מישהו נתקל בזה פעם ? כי זה נראה לי מוזר ובחיים לא הייתה לי התחייבות כזאת או אחרת על מסלול אגב אם אתם יכולים תעברו מפלאפון

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by IG,

טויוטה קורולה סאן 2001 ? תודה. נ.ב: בגוגל מצאתי רק אתרי מכירות בלי מידע טכני... אז בלי "גגל את זה..."

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by yossi21,

אהלן, אני מעוניין לקנות לי סקייטבורד אבל אני לא יודע מה יתאים לי. מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. אהלן אני טס לפולין בחופש ואני צריך להביא איזה קטע/י טקסט על אושוויץ שאני אמור להגיד בטקס ואני ממש חרא בדברים מישהו יכול לעזור או להביא קטע שהוא מכיר או קרא בטקס דומה? תודה!!

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by 114508534,

אהלן אני שוקל להעתיק את מקום מגורי לקנדה - עוד לא יודע לאן בידיוק אבל לא לחלק הצרפתי בטוח. הבנתי שקיום זה הרבה יותר מסובך מפעם ושצריך לצבור איזשהי מכסת נקודות שנמדדות לפי המקצוע גיל מצב משפחתי שירות צבאי וכ'ו. הייתי שמח לשמוע ממישהו שעבר תהליך דומה או שברר ויודע איך בידיוק דברים עובדים, לצורך העניין אין לי מקום עבודה עדיין בקנדה ואני רווק . אז תודה

11. Started by משה לורינצי,

למשהו יש אולי במיקרה טרקים יפים וטובים מאוד? נא לשלוח קיושור. תודה.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by Spaik,

אני ועוד מישהו מזמינים מארה"ב די כמה מוצרים. כמה לדעתכם תשקול החבילה עם המוצרים האלה???? תודה, אני צריך את זה קצת דחוף... Lite On LTR-52327S Black 52x32x52 CD-RW LITE-ON XJ-HD166/XJ-HD 165H 16X DVD Arctic Silver's NEW Premium Silver Polysynthetic Thermal Compound: Arctic Silver 5. 12-gram tube VANTEC's Tornado (Double Ball-Bearing) Fan Thermalright CPU Cooler for Intel Zalman CNPS6000-Cu Pure Copper MITSUMI D359M3 BLACK FDD 1.44MB 3.5INCH Logitech MX700 Cordless Optical Mouse Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 Z…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  13. הפעם האחרונה שהיה לי ג'וק בחדר הייתה לפני כמה שנים טובות...ואני תמיד הייתי בטוח שאצלי הם לא יכנסו למה החדר שלי סגור טוב ואין לי חלונות פתוחים וכאלה ואמא שלי כול הזמן מנקה את הבית...אבל אתמול כשחזרתי מיציאה פתאום אני מוצא מקק ע-נ-ק-י בחדר שלי וה**** הקטן איך שהדלקתי את האור רץ לו לאיזה מקום מסתור....בסוף התחלתי לתפוס אותו להרוג אותו כשכיביתי את האור לכמה זמן והוא יצא החוצה ואז הדלקתי מהר והסתערתי על הממזר חחח.....המניאקים האלה פעילים רק בחושך וכשמישהו מתקרב\או כשמדליקים אור הם ישר רצים למקום מחבוא...קיצר מה כדאי לעשות חוץ מלהתחיל להדביר כדי שלא יקרה כזה דבר שוב? למה מה זה לא בא לי לקום באמצע הלילה ולגלות שאיזה מקק ענק עולה לי על הגוף\פנים וכו'....ואם לא מטפלים בזה הם מטילי…

• 41 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by nineball,

קיבלתי ממישהו שאלה בגיאומטריה שמחרפנת אותי כבר ימים, מין אתגר שכזה. המצב- המספרים המסומנים הם אורכי הקטעים, החידה היא למצוא את הזוית המסומנת. המצולע הנתון הוא ריבוע, על כל המשתמע מכך. נותן החידה הבטיח לי שאין פה שימוש בשום טכניקה סופר מתקדמת- רק תכונות בסיסיות של ריבוע ומשולש. ללא ספק דרושה פה בניית עזר, ניסיתי כמה וכמה כאלו, אבל לא הצלחתי לפצח את הדבר הארור. טובי המוחות המאכלסים את הפורום- אודה לכם אם תוכלו לעזור לי עם הדבר הזה שמדיר שינה מעיניי.

• 68 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. Started by PipOd,

שלום, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לרכב, לא משהו פיצוץ אבל בהחלט מערכת שכאשר אני מתחיל להגביר את הווליום ממשיכה לנגן יפה. לא צריך מותג מפוצץ או משהו כזה. ברצוני בכלל לדעת האם עלי לקנות רק רמקולים או שגם את הנגן עצמו- יש לי נגן שקורא גם MP3 ... בעיקרון אני רוצה לדעת כמה מערכת כזו צפויה לעלות , וגם לגבי מה לקנות רקולים+נגן או רק רמקולים. תודה רבה .

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. פעם אחרונה שהיו לי אופניים הייתי בן 8 . אין לי מושג בתחום ולא יודע אפילו כמה תקציב לשים! השימוש באופניים הוא די פשוט, סך הכל אמורות להביא אותי למכון כושר שלושה פעמים בשבוע, כשהנסיעה היא 30 דקות הלוך-חזור על מדרכה מסודרת. אני רוצה לציין שאני די תפרן כרגע :-\. 500 שקלים יספיקו? עדיף לי לקנות משומש ומאיפה בכלל? אני לא רוצה להוציא סכום של גבוהה, כי זה נראה לי מוגזם לשימוש הפשוט שלהם. תודה

• 79 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. Started by POPSTAR,

שכל אחד יכתוב פה מה הוא רוצה להיות בעתיד ומה החלום שלו וכו'..

• 98 תגובות
    • 6.9k צפיות
  18. אממ אז ככה, אני מתכנן לגשת למבחן תיאוריה, או מחר או ביום חמישי... עכשיו בגלל שזה עבר לבעלות פרטית אני יכול לגשת עד 7 בערב.. אז לבעלי הניסיון, מתי כדאי לי לבוא? בבוקר מוקדם? שאז תמיד יש לחץ? או שאם אני אבוא בסביבות הצהריים כל אלו שממהרים לגשת בבוקר בגלל עבודה, לימודים וכול' בעצם לא יהיו שם? בתודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. האתר הוא www.greencats.com כדי להדגים לכם הנה מייל שהבחור שלך לבתי סוהר ברחבי ארה"ב. כמובן שהמייל הוא לגמרי הזוי ונעשה בהומור, מה שלא מפריע לאנשים הרציניים במשרד לחשוב שזה אמיתי. וזה עוד מייל לא הכי מצחיק שם.......בקיצר שווה קריאה....

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by OR007,

החלטתי, לסטות קצת לכיוונים אחרים במוזיקה, החלטתי לנסות להאזין לבוב דילן קצת, אומן בהחלט ידוע, במקרה יצא לי ליפול על שיר שממש אהבתי ! -Like a rolling stone- אם יש לכם המלצות לעוד שירים טובים שלו, ואלבומים, אני אשמח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.e7.pl/~casha//swf/hampsters.swf ;D ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by wow,

משומש כמובן אבל סגור (לא היה בשימוש).

23. מה אתם אומרים על האוטו? איך הוא מבחינת בטיחות?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  24. אח שלי קנה חולצה של BLANCO ביריד המותגים ואין לי מושג איפה יש חנות שלהם או חנות שמוכרת בבקשה אני חם על איזה חולצה משהו בטירוף

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים