עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by G.P.S,

http://meine-ex.npx.de חבר שלי שלח לי את זה מה זה? ד"א יפה לכל המזילי ריר אני יעלה את התמונות עכשיו עוד כמה דקות אתלכם במחשב....

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by tustos,

שלום D: אני אחרי צו ראשון. ובדרך פלא אני יודע את הקב"א ואת הדפ"ר שלי.. רציתי לשאול.. מה אני יכול לעשות איתם? יש לי קב"א 53 ודפ"ר 80... הפרופיל שלי יכול להיות גם 45 וגם 82 תת משקל משהו... אם אני יעלה שתי קילו אז אני יהיה 82... אז תתיחסו לשתי האפשרויות... אני שאמח לדעת לאן אני יכול להגיע אם הנתונים הללו. תודה

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by ssib,

היי לכולם איני יודעת אם זו רק הרגשה שלי, לא ממש התעמקתי בזה ובוודאי שאין לפני את המספרים, אבל יש בי התחושבה שהאתר משהו "נרגע". כלומר, כאשר נכנסתי לכאן לפני כמה שנים נוצרה אצלי התחושה שיש באתר לא מעט אנשים ודיי הרבה פעילות. לאומת זאת, בחודשים האחרונים, בין אם מדובר בפורומים שבעבר נראו לי פעילים יותר (כמו מפרטים או מעבדים), בוודאי שבאלה שפחות (מארזים?) נראה שיש פחות, עיתים אפילו הרבה פחות. זה רק נדמה לי? אני טועה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מישהו יודע??? תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by hck,

ישנן חבילות חדשות עם UPLOAD גבוה במחירים מדהימים. אני לא יודע אם פירסמו את זה כאן (הרצתי חיפשו לפי המילים "YNET","UPLAOD" וכ"ו ולא מצאתי), אז צירפתי לכם קישור. וכן, ;D, אני כבר עברתי ל1.5/512 קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3254288,00.html

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by demonshlomo,

בגלל שראיתי בכמה תראדים שאמרו שהשירות של זיגזג הוא טוב אז החלטתי לקנות מהם למרות שיצא לי יקר ב60~שקל , השירות מעולה!!! התקשרו אליי כדי לשאול כרטיס אשראי מישהו בשם ארז הרמנו כמה דחקות והוא היה פשוט בנאדם נחמד! שאלתי כמה שאלות והוא ענה לי יפה מאד ובקיצר הכל טוב אצלם ואני אישית התרשמתי! :smoke:

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. ערב טוב בוצ'אצ'וס קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון פשוט זה לא בדיוק "משחק" שמתאים לכל מי שנמצא בפורום משחקים..(בכל מקרה תעבירו בבקשה אם זה יותר קשור לשם) אז ככה..מה זה בעצם לבבות? זה מבוסס על משחק קלפים שאני לא מכיר ? זה משחק קלפים עם שם אחר ? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי אשמח לשמוע ממי שמכיר את החוקים ובגל מה שאני הצלחתי להבין זה שצריך להיפטר מהקלפים הגבוהים כביכול ולצאת מזה עם הניקוד הנמוך ביותר.. חדשו לי בבקשה לילה טוב .

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. Started by nehmia,

אן למשהו יש טראנסים רוסים שיגיד לא את האמנים בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by My_Name,

לפי מה שידוע לי, סיווג ביטחוני תלוי (בין היתר) בארץ המוצא של ההורים. אז אם אבא שלי עלה לארץ מאיראן, יחד עם כל המשפחה שלו, ואין להם שם עוד קרובים (בכלל, שאלתי את סבתא שלי ), או מישהו שהם בקשר איתו. זה יכול לפגוע לי בסיווג הביטחוני ? עד כמה ??? תודה.

• 31 תגובות
    • 11.8k צפיות
  10. Started by Yehudaa,

כבר איזה חודשיים נראה לי שהפורום לא פעיל . למישהו יש מושג מה קרה ? http://www.pocket.co.il/community/index.php

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  11. Started by pringles,

מעניין אותי מה עושות ציפורי שיר בלילה חוץ מלנדוד איפה הן מבלות את הלילה?.. כי נגיד על העצים שהן נמצאות ביום הן לא נמצאות בלילה הכוונה לציפורי שיר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by The Shark,

או במילים אחרות - יש לי היום יומולדת מזל טוב לי ;D ;D

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היום אני מסתכל על זה ותאמת משעשע לא יותר אבל קראתי את זה פעם ראשונה בכיתה י - נקרעתי מזה, אז זה לחברה הצעירים יותר פה.. http://www.mkm-haifa.co.il/schools/hogim/subjects/computer/y2/Krayden/Site/mc.htm ד"א היתי בהופעה של המרואיין, אחד הטובים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

איך אני יכול לחשב את השטח של צורה בעלת 4 צלעות שכל אחת באורך אחר?? לדגומא: צלע 1 - 800 צלע 2 - 500 צלע 3 - 750 צלע 4 - 400 מה השטח של הצורה הזאת?... כלומר הנוסחא...

• 11 תגובות
    • 13.9k צפיות
  15. הפכתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא מי בעלי המניות/השליטה העדכני של החברות הללו? מישהו יודע... אשמח בנוסף לתגובה גם קישור. בתודה רוברטו .

16. Started by DimaX,

היי! אני דיי רוצה להתחיל לשחק פוקר על כסף אמיתי... אני כרגע משחק בWPOKER.COM ... הממשק שם מדהים, לדעתי!! ממש נוח. (ממש לא אהבתי את אוורסט פוקר, פרטי פוקר, פוקר רום, סידי פוקר ועוד כמה שניסיתי!) poker stars עוד איכשהו בסדר אבל גם לא ממש נוח אני הולך להפקיד איזה $10 לאתר פוקר מקוון אבל האתר שאני הכי אוהב(WPOKER כמובן) מציע בונוס לא ממש אטרקטיבי לכן, אני מבקש את עזרת מי שמבין בדבר למצוא אתר אינטרנט עם תוכנה עם ממשק מדהים ונוח כמו של WPOKER.COM שיציע בונוס אטרקטיבי..(כמו $25 דולר חינם על הפקדה ראשונה, או 100% בונוס על הפקדה ראשונה וכו'..). תודה רבה רבה לכל העוזרים!!!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן קניתי בסוף דצמבר 2006 עכבר Genius Ergo 525 במחיר 180 שקל מאיזה חנות של משחקי מחשב. היום הוא החליט למות ואני צריך ליצור קשר עם החנות בשביל האחריות, אבל אני לא זוכר איזו חנות זו הייתה... אני חושב ש http://www.pcgames.co.il/ היא הדבר הכי קרוב לחנות ההיא מבחינת עיצוב ותוכן, אבל אני זוכר את האותיות V ו- G בשם שלה. יכול להיות שהיא שינתה את השם? אם לא מה הכתובת/שם החנות? האם היבואן יכול לתת לי אחריות למוצר הזה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sagi_10,

שלום לפני שבוע נשרמתי לPP והיום אישרתי את כרטיס האשראי . עכשיו אני לא מצליח / לא יודע איך להוסיף כסף לחשבון ! יש לי רק אופציה אחת - Transfer Funds From a Bank Account in the United States אין לי אפשרות כרטיס אשראי . בבקשה עזרה...יש משהו דיי דחוף שאני צריך לקנות :

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום, אני רוצה להזמין מוצר כלשהו מ-eBay אבל אני חושש מהסיכונים שכרוכים בכל הדרך הזאת. שווה או לא שווה?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  20. יש איזה אתר שאני אמור להמנע מלהכנס אליו בשבוע האחרון. יש אפשרות בפיירפוקס פשוט לחסום אותו?נניח ואני אקליד והוא לא יתן לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by moshe55501,

בערך

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. נוכחתי לשים לב לכך, שמאז שהחלפתי את מסך ה-17" 3:4 הקודם שלי ב-Samsung T220P, שהוא מסך FHD, ברזולוצייה האופטימלית שלו, כאשר אני צופה בסירטונים ביוטיוב, הנגן גדל למימדי ענק, והוא מכסה כמעט את כל המסך, גם כאשר הוא בגודלו הקטן ביותר (לא במצב תיאטרון ולא במסך מלא). מה הסיבה לכך?

23. Started by I_S,

אתם יכולים להמליץ לי על סרט אימה ממש טוב ומצמרר כמו למשל:"The Ring"? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. היי קיצר הזמנתי לפני יומיים כרטיס מסך וספק ,ושלמתי בתשלום אחד בכרטיס אשראי והיום מתקשרים אליי ואמרים שאין את הספק הזה ( טוב באוור 500 וואט שעולה 320 שקל ) והציעו לי אחד HEC עם שנה אחת אחריות במקום 3 כמו של הטטפ פאוור יותר מרעיש ב 345 שקל ........!!!!!!! למה חייבו אותי לעזאזל אם הספק לא נמצא אצלהם באחד הסניפים .......? מה לעשות עכשיו לבטל את כל העסקה ?

• 85 תגובות
    • 7.3k צפיות
  25. עכשיו רק נשאר לי לברר אם אני רשום אצלם בתור ערבי או שהם שלחו את זה לכל המנויים

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים