כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,645 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע על שירותי "144" לטלפונים סלולריים של שלושת המפעילים (פלאפון, סלקום, אורנג'), עדיף אינטרנטיים ?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש את התמונה שצירפתי ברזולוציה גבוהה לצורך הדפסה בגדול מאוד. הרזולוציה המקסימלית שמצאתי היא כ 1000x400 וזה לא הכי מספיק לצרכים שלי. אם תוכלו לעזור לי במציאת התמונה בגודל גדול יותר אני אודה לכם מאוד. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
היי התאריך גיוס שלי הוא ב28 ליולי כרגע אני נמצא בתהליכי התמיינות לממר"ם, אם אני אתקבל אני אצטרך לעבור קורס קדם צבאי של חצי שנה במידה ואני אתקבל אני אתחיל את הקורס ביום של תאריך הגיוס שלי או שאני אקבל תאריך אחר לתחילת הקורס? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות psp, אבל אני רוצה שהוא ישרת אותי גם במרום mp4 ז"א שאני יוכל לראות בו סרטים או לשמוע מוזיקה שאלות: הוא קורא קבצי txt ל-ebooks?? שווה בכלל לקנות אותו ?? או שעדיף לי לוותר על המשחקים ולקנות איזה ipod video או משהו כזה כמה הוא יעלה לי בארה"ב וכמה יעלה כרטיס זיכרון של 4gb? ואם אפשר קצת מידע על המוצר הזה אני אשמח אני שואל את השאלות האלה בתור חייל שצריך את זה לזמן הפנוי שלו ולנסיעות[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 17:36:32 וכמה הוא יעלה לי בארה"ב? וכמה כרטיס זיכרון של 4 יעלה לי באר"הב
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי תמונה שאני רוצה להוסיף לחתימה. איך אני עושה את זה? (וסליחה על הבורות)
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
רכשתי בבלק פריידי מנוי ל CrashPlan. רציתי לשאול האם אני יכול לגשת לקבצים שאני מגבה כמו בDROPBOX? הכוונה שיהיה לי על המחשב כונן X\תיקיה ושם אני אראה את כל הקבצים..או שתהיה אפשרות לתפוח,לשתף את הקבצים דרך האתר שלהם או שמהו... ???
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אני בטוח שכולכם מכירים את התופעה: בצילום וידאו במצלמות דיגיטליות עם חיישנים מסויימים, בגלל שהחיישן קולט את האור "מלמעלה למטה" נוצר עיוות גלי בסרטון, שבו החלק העליון של התמונה מתעדכן לפני החלק התחתון, וכל הוידאו נראה גלי, בעיקר כשמזיזים את המצלמה ימינה ושמאלה. אני מחפש את המינוח הלועזי לתופעה הזו, מכיוון שבזמנו נתקלתי בתוכנה שטענה שהיא יודעת לתקן את האפקט הזה ב post. תודה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש לי עוד כמה ימים בוקרפורט ויש לי עוד כמה מבחנים השבוע ככה שאין לי ממש זמן לסיים את הספר (אני באמצע בערך..) , אז אני צריך איזה אתר עם סיכומים של ספרים באנגלית (ספרים קצרים כאלו של 150 עמודים בערך) , אם מישהו מכיר אתר כזה , זה יעזור לי מאוד .. תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש את Apple אבל אני רואה שאין של את הטריילר של הארי פוטר החדש, זאת אומרת שהוא לא משחרר מהר, יש אתר כלשהו של טריילרים שאתם מכירים חוץ מיזה ומשל דונקי עם איכות תמונה יפה בעדיפות לHDTV? תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
נראה לי יותר יאה...לפרסם זאת לכלל ציבור הגולשים מאשר להפנות זאת לאחד מהאדמינים. אז, מדוע, בעצם אסור לפרסם ביקורות על חנויות אינטרנט שמוכרות את מה שהאתר הזה לא יכול להתקיים עליו? מדוע, אדם שקנה רכיב מחנות כלשהי ונכווה בצורה כואבת מכך,אינו מקבל את האפשרות להזהיר אחרים מהסכנה? הדבר מקובל בכל העולם, ובפורומים עם קהילה גדולה במידה מספקת ,מוקדש לנושא פורום משלו,אז מדוע לא כאן,אתר שמיומו הראשון היה במאבק בכמה מישורים עם "אתם-יודעים-מי"(את שמו אסור להזכיר שלא אקבל אזהרה ,חלילה :);שהיה נקודת מפתח בעיצוב זירת החומרה הישראלית מנע מעצמו את האפשרות לתמרן את הכוחות הכלכליים שפועלים סביבנו כדי לספק רמת שירות טובה יותר לכלל החברים באתר באמצעות עשייה כזאת? (או,אם בא לכם- איפה סעמק אנ…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
http://blog.inforall.net/2008/09/21/idigital-store-%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%AA/ סיקרנו לכם את פתיחת החנות בפוסט נחמד. תכננו לסקר את הפתיחה לייב, אבל היה בעיה בWIFI. עוד תמונות/סרטונים בדרך.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אחרי הצו הראשון קיבלתי (בדואר) בקשה למלא באתר המודיעין שאלון של שחקים וחבצלות, ואחרי שמילאתי אותו עידכנו את הסטאטוס שלי ל"מועמד" לשני מסלולים: פרוייקט שחקים ופרוייקט גאמ"א. לפני כמה זמן קיבלתי זימון ל"מבחני התאמה לפרויקט חמ"ן שחקים וחבצלות" (באתר זה נקרא מבחנים ראשוניים לפרוייקט שחקים) - השאלה שלי היא האם המבחנים האלה כוללים את המבחנים לגאמ"א או שאני אקבל זימון לגאמ"א בנפרד? (הסיבה שאני שואל היא שאחרי שמילאתי שאלון לשחקים וחבצלות מיינו אותי גם לגאמ"א, אולי זה ככה גם במבחנים) תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
הזמנתי 2 (יש לי צורך בזה) 1 פשוט מDX השני יקר ממש ונראה הרבה יותר רציני - מאנגליה תוך כמה זמן זה אמור להגיע אם עשיתי אקספרס?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
תגיד המחיר הזה נכון? 1) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=3689 2) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7506 כי אני יודע שבארצות הברית הוא עולה 76$ הכי זול.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מישהו נתן לי היום את השאלה הזאת, מצאתי את התשובה בעזרת שרטוט מדוייק, אבל אני לא מצליח להוכיח את זה בצורה גאומטרית (אסור להשתמש בטריגו) השאלה היא כזאת: (אני מקווה שלא שכחתי נתונים, פשוט ניסיתי לתרגם את הנתונים שקיבלתי לשאלה מילולית) ABC משולש שווה שוקיים שבו זווית ABC היא 20 מעלות וזוויות BAC ו BCA הן 80 מעלות. D היא נקודה על צלע BC כך שזווית DAC היא 50 מעלות E היא נקודה על צלע BA כך שזווית ECA היא 60 מעלות מעבירים את צלע ED צריך לחשב - זווית CED. כיוון כלשהו - הגעתי למסקנה (גם בעזרת טריגו וגם בעזרת שרטוט מדוייק) שהזווית היא 30 מעלות. אם נגדיר את O כנקודת המפגש של הישרים EC וDA, אז בהנחה שהזווית הזאת היא 30 המשולשים COD וBED דומים. השאלה היא אם אפשר להוכיח את זה בלי להניח …
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מין עיבות קל שגורם למסך להראות לא ישר/שטוך ומקשה בעיקר על קריאה מהמסך.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מישהוא יודע איל אני מוריד מהמסך את הסלקום שכתוב מתחת לשעון במוטורולה C350?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
איפה אפשר לדעת אם הוא ישודר שם ? לא מצאתי תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
תנו לי אתר פשוט לעלות אליו תמונות מהמחשב שלי ושיצא לי לינק.תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה פאב . . . מי מרחיב ? תודה.. דרך אגב אני בחמשוש מהצבא
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מתכוון ללמוד שנה הבאה הנדסה והתחום שבו ארצה להתעסק הינו תחום החומרה (במחשבים כמובן) תחת איזו הנדסה התחום הנ"ל נכנס? או שבכלל לא מדובר בהנדסה? סמיון.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
טקילה היא יפה טקילה נחמדה טקילה מקפיצים בכוס עם קשקשים כולם אותה אוהבים שותים ומקפצים (לא מקפיצים..אלא מקפצים!!) אבל לא שמים לב שזה חרא של משקה!!!!!!!!!!!!!!! טעימה אחת ואתה מקיא ומתפלא!!!!!!!!!!!!!!! כי כולם אומרים שטקילה זה שווה!!!!!!!!!!!!!!! עדיף שתשפכו לי וודקה לתוך הפה!!!!!!!!!!!!!!! אז פעם הבאה שימו ליקר כחול בכמות של הר שפכו שפכו כאילו אין מחר תוסיפו ספרייט והכל יהיה טעים יהיה טוב ומה נעים! אני מדברת מניסיון... כי עם טקילה אני מרגישה בהריון.. אז קחו ליקר כחול ותטעמו.. לא תרצו להפסיק ותקיאו!!! כל הזכויות שמורות למלי משה האזרחית הוותיקה בת ה-15!! נכון גדול?? למה לסגור (בשביל זה יש את הפורום הכללי והכותרת בסדר גמור!) ואם אתה סוגר שוב לפחות תן הסב…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי אנחנו חברה שעובדים עם מכשירים העובדים על גלי רדיו 433. אנחנו חושבים שיש ליד אחד המכשירים שלנו משבש תדרים. מישהו יודע איך אפשר למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-