עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by slim_shady,

http://www.albinoblacksheep.com/games/missilegame3d משחק כיף אבל גם מעצבן..... הגעתי לשלב 7... נראה אותכם...

2. Started by musari,

אני מחפש לא מזמן העלו פה תראד בכללי שיש שם קישור לאתר עם משחק שאתה יושב עם בחורה וצריך לגרום לה ליזרום איתך

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  3. Started by pain_killer12,

אהלן, כולנו מסתובבים באינטרנט ופוגשים ילדות\בחורות (כל אחד והגיל שלו) דרך מסנג'ר אייסיקיו ואתרי היכרויות שונים. כשאין תמונה ואתם יודעים רק את השם כיצד תוכלו לדעת אם היא כוסית או לא? אז אני מציע בתרד שתתנו את השמות שברגע ששומעים את השם יודעים שהילדה כוסית. אני אתחיל, שם שפגשתי כבר 4-5 ילדות כאלה ומבלי יוצאת מן הכלל כוסיות אחת אחת, השם הוא נועה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. Started by X-It,

Fat Kid on Rollercoaster http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo הילש כמעט מת שמה והיא רק צוחקת... חח נקרעתי

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. יצרתי איתם קשר - מחפשים סוקרים מתחום הצילום מומחי\ות תוכן הגדרת התפקיד ·כתיבת מדריכי קנייה מעמיקים וידידותיים בתחומים הבאים: מחשבים וציוד היקפי, טלוויזיות וקולנוע ביתי, סטריאו ושמע, מצלמות ·עדכון של המדריכים באתר לפי הצורך ·עבודה במודל פרילנסר http://www.wisebuy.co.il/SitePage.aspx?PageID=161

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  6. שאאאאאלום מחר אני טס ללונדון ורציתי לדעת האם זה משתלם לקנות מוצרי אלקטרוניקה שם? [אני יודע שיקר טילים,אבל אולי בכל זאת זה זול יותר] בכל מקרה,אני מתכנן לבדוק בכמה מוכרים שם Microsoft Zune וכמה יעלה לי לקנות פלאפון פתוח K800I או K810i של Sony Ericsson. יש לכם המלצות לחנויות ו\או המלצות האם בכלל כדאי לקנות שם? אודה לכל מי שיגיב בהקדם [אתם יודעים...יש לי מגבלת זמן...אהממ..ייחודית משהו]

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  7. Started by intel suck,

אני רוצה לשדרג את המחשב תקציב: עד 1500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  8. Started by VL,

מקפיצים כאלה שכיף לשמוע... תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  9. Started by hedva,

עשיתי חיפוש בגוגל על מועדון 101 וזה ממש מצחיק

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. אני זוכר שהיה אתר שהיה בו גיבוי של אתרים אני לא מדבר על האפשרות בגוגל של הועבר למטמון תודה

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  11. פרסמו ציונים אנשים, "תלמדו" אנגלית בתיכון - אחרת תידפקו בהגשות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. התפרסמו ציוני הבגרות באנגלית ומתמטיקה שלי מצורפים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  13. האם יש אוטובוס או מונית שירות מרחובות לרמן גן ישירות???? ואם לא, איך מגיעים לשם הכי מהר ובהכי פחות אוטובוסים\מוניות, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. ראיתי תסרט אתמול , ולא הבנתי כלום ממה שקרה בסוף ... יש הסבר לזה שאף אחד לא רואה אותם ? דרך אגב - סרט טוב.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  15. Started by DeaglinG,

שלום, אני מחפש חנות שמוכרת PSP (חדש) בחו"ל ושולחת לארץ. מישהוא מכיר אחת כזאת?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. Started by redti,

האדום בעיניים שיוצא בתמונות של מצלמה זה כלי דם?

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  17. KSP? האם מומלץ לקנות משם מחשב נייד? כל הביקורות הרעות על KSP זה מחשבי שולחן אבל אני מחפש מחשב נייד, וזה מובן שמחשב נייד זה לא מחשב שולחן ומאוד קשה להרכיב אותו או לתקן אותו אז ככל הנראה המחשבים הניידים לא הם(KSP) מרכיבים אלא היבואן, ועוד סיבה ראיתי באתר שלהם שבכל מחשב ניד מותקן כבר VISTA HOME BASIC ומפה מובן שזה100% מוזמן מהיבואן (HP LG וכו') ולא הם מרכיבים אותם. עכשיו הדבר היחיד שיש מה לפחד זה הצרות שהם עושים במקרה של החלפת חלקים. תקנו אותי בבקשה אם מה שאמרתי זה שגוי. והאם זה החלטה טובה בשבילי לקנות מהם מחשב נייד?(4 אלף +-)

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. הבחינה הייתה לפני חודש.

19. Started by אמיר יצחקי,

מישהו ראה את הסרט הזה? לא ממש הצלחתי להבין אותו ולמה דון הזה משחק שם כלכך מוזר

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. Started by the king2006,

מישהו יודע אם מכשירי הDVD מפעילים קבצי RMVB??? תודההה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. Started by m.l,

מישהו יודע אם IQPC עושים הנחה על תשלום במזומן?! פשוט חבר שלי צריך לדעת תשובה ואני אף פעם לא שילמתי מזומן אצלם ככה שאני לא יודע....אם למשל הוא קונה חלקים בסך של 1000 שקל והוא משלם הכול במזומן יעשו לו הנחה על זה?! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  22. Started by pApi,

אני לא יודע מה כדי לי תגיבו אני מבולבל

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. Started by super-MC,

חבל שאני יקדים בדיבורים תיצפו בזה למאמינים ובעיקר ללא מאמינים סרט חובה http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9371&CategoryID=9&SubID=9030 אני מצפה לביקורות תודה

24. Started by שמואלל,

חייב שמישהוא יפרש לי את זה תודה רבה זה מיסמך קצר ביותר וחיוני תודה http://www.img-il.com/up/ftiqy5mmmtmm.jpg

• 1 תגובה
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.